Kirli Çıkılar )))

ne kadar enteresan :) ya ben her iki elimide kullanıorum hem sağ hem sol şimdi ayırt edemedimki
çünkü hem sağla yazı yazıorum hem solla her iki elimide aktif olarak kullanabiliorum sağ biraz daha fazla ama soluda kullanıorum yane
ama son söledini kontrol edicem:)

kestaneyi biz de haşlarız ama tuz eklemeyiz tuzlusu nasıl olur ki acaba? PAtates gibi bi şey olur sanki :44:

aslında tuz çokda iyi bişe diil huyum kurusun:)
atma sen atma boşver tuzsuz daha güzel olur alışmadıysan hiç alıştırma kendini bende bi kurtulsam:)

ben kestanenin haşlamasına bayırılırm bilen varmıdır bilmiorum ama bol tuzlu suda çentik atılmış kestaneleri atarsın haşlarsın bi 20 dk. oh tadından yenmez:)

ben de bilmiyodum tuz atıldığınnı bi de öyle deniyim.
ben de haşlamasını baya seviyorum..

hafif ıslatıp teflonda da yaparım..

ama en çok çiğ severim hele bi de kabuğu kolay çıkıyorsa

Son düzenleme:

canım arkadaslar ne yazdı bilmiyorum. benim de bir küretajım var. 11 haftalıktı, kalbi durmuştu. normalde 5 haftada kese görünür, 6. haftada ise kalp atışı duyulur. bazen yumurta geç çatladıgında kalp atışı 6. haftada uzuyor ve geç görünüyor, yani duyulma ihtimali var.
yalnız duyulmama ihtimali de çok fazla. seninki gibi durumlara boş gebelik ya da ölü gebelik denebiliyor. bu durumlara genel olarak düşük deniyor ve düşükten dolayı küretaj yapılıyor.
düşük bebeklere de üzülmemek gerekiyor. sağlıksız gebelikler bebeğin özürlü olmasından kaynaklanıyor. benim gebeliğimde kalp atışı göründü. 2li tarama ve ultrason yapalım dedik ve kalbi durmuştu 11 haftalıktı. düşükler genellikle ilk 12 haftada olur. özürlü bebekler 12 haftada düşerler. her kadının %10 düşük ihtimali var. etrafındaki kadınlarla konustugunda çoğunun düşüğü vardır. benim kürtajımdan parça alınmış ve genetik araştırma yaptırdık ve trizomi 22 isimli kromozom bozukluğu tespit edildi. düşen bebeğe üzülmemek lazım der eşim sürekli. hele de yaşın gençse ve yeni evliyken gebe kaldıysan buna bile sevinebilirsin. en azından gebe kalabildiğini eşinin ve sağlıklı oldugunu düşün. eğer kötü bir sonuçla karşılaşırsan.
ancak bu hafta kalp atışı duyulabilir. sen dikkatini başka yönlere çevir yoksa bu hafta geçmez. hakkında hayırlısı. benim şu an 10,5 aylık oğlum var. (Allah uzun ömür versin)

çizip ıslatbilirsin ya da biraz suda bekletebilirsin. ben fırında yapıyordum. bir arkadasım çizmeden fırına koymuş ve bummm
tencerede de güzel oluyor.

hiçbir zaman evdeki hesabın çarşıya uydugunu görmedim.
2 ayda hesapta olmayan 5000 tl zararımız oldu.
şu kadar kredi öderiz diyorsun bir bakıyorsun düğün oluyor takısı, gitmesi, hastalığı, indirimde ayakkabısı, kabanı çıkıyor.
mesela gecen eşim ankaraya beni almaya gelirken yolda hızdan ceza yemiş. ( ben aracta olmadıgımda hep ceza yiyor)
elinde bitmesi gereken çalışma vardır. bir istatistik şirketine sadece veri girmesi için 260 tl verdi. istatistiğini kendisi yapacak ucuzu bu.
aynı ay içinde 4 kere şehir dışı yaptık.
bugun AÇEVin kahvaltısı vardı 60 tl ona gitti, sonrasnda yemek yedik oraya gitti.
elektrik 105 geldi (normalde daha az gelir)
geçen ay doğalgaz 18 gelmişken bu ay 215 geldi, önümüzdeki ay daha cok gelecek.
dayanamadım oğlana 1-2 kazak aldım ihtiyacı olmadıgı halde.
akrabalar ya da örenciler geliyor yanımıza hediyesi oluyor.
gelir vergisinden dolayı gecen aya göre gelirinde ciddi bir düşüş var
ve idareci olunca maaşı artacagı yerde 2000 tl gelirinde azalma var ve istifa ettiğinde son brüt maaşının 3 katı geri ödeme yapılıyor. o da genel sek. kendisi görevden almasını rica etti. biz bu gelirine göre kredi çekip ev almıştık. iyiki araba değiştirmek için kredi çekmemişiz dedik.

biz de hep şu kadar gelir var, önümüzdeki ay şu kadar birikir diyoruz ama olmuyor. arabayı değiştiririz diyorduk ama her ay hesapta olmayan şeyler çıkıyor.
kesinlikle kredi çekmeyin
helede gebelik planlıyorsan. dr masrafını geçtim ek derste alamayacaksın dogumdan sonra. belki zor gebeliğin olacak ve raporla geçireceksin bilinmez.
bekleyin ve para biriktirin, bu arada eski arabanızı elden çıkarmaya bakın derim.

6. hafta da bebek gorunmeyebilir..en az 8 hafta bekleniyor diye biliyorum...ben de 8. haftada kurtaj olmustum bos gebelikten...vajinal ultrasinda dahi gorunmemisti..baska bir doktora daha git...

merhaba canım
kestaneleri çizip teflon tavada pişiriyorum o kadar

çekilişimiz bize çıkmadı 10ay sonra tekrar çekiliş olacak bakalım kısmet

canım hakkınızda hayırlısı olsun

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlar mutlu huzurlu hepsinden öte sağlıklı güzel bir haftaya merhabaaaaaaaaaaaaaaa deriz inşaallah

ben de gecen hafta journey den kaban aldım. siyah klasik bir şeye ihtiyacım vardı. ne uzun ne kısa boy. 175 tl. belki de senin baktıgından

benim beğendiğim yeşil renkli düğmeleri kendi renginden kaplamalıydı.. bana göre kısa sayılırdı. evet harika oldu çok beğendim ama onu pantolonla giyemezdim.
299 tl idi ama %50 indirim varmış. 150 ye geliyordu..
sadece hoşuma gittiği için almak istemedim. hem etekle hem pantolonla rahat giymeliyim..

setrms de bu hafta %50 indirim vardı işte orası tam bana hitap ediyor ama çok kalabalıktı.
benim bu yıl kaban alma niyetim var önceki 5 yıl oldu onu da setrms den almıştım hala güzel ama biraz eskidi yine de ne de olsa.
bi de farklı bi renk olsun istedim acelem yok takipteyim

Clas hayırlısı olsun senin için
farmasi o habere inanamadım allahım ne günlere kaldık

benim kızım hastanede karışmıştı

Hayırlarsınız belki kayseride bebek ölümleri olmuştu enfeksiyondan kızım ondan bir yıl önce 76 gün yattı orda
birgün aradılar gelin alın ekfeksiyon var diye,aslında daha kalması gerekiyordu ama boşaltıldı
ertesi sene de gene aynı enfeksiyondan 10 kadar bebek ölmüştü

kesinlikle ben de bebeğin yalnız bırakılmaması taraftarıyım ,neler olabilir artık senaryo bile yürütemiyorum

ben de çok içime sinen sımsıcak tutan upuzun bir mont aldım
bir de bot aldım 150 lira verdim sanki acıdım gibi çok güzel ayakkabı ama sanki daha uygununu bulurdum ya
Monta uygun şal eldiven aldım
yıllar sonra bir pantolon aldım
gene gitti paracıklar

Kestane her türlüsü yaparım ama fırında bayılırııııım
çizip tuzlu suda haşlama güzel olur
fırına atarken de ıslayıp çizerseniz daha yumuşak olur

dün gece gece 1de baklava yapana kim denir bilin bakalım...beeeeeeen
tabi ki yalancısından

Pepeti akıllıbıdık daha iyisi olsun inşallah

senfat ben anlamadım eşin istifa edip özele mi geçti

aldıklarını hayırlı günlerde güle güle kullan canımmmmmmmmmm

günaydın arkadaşlar....
umarım hepimiz için hafta güzel başlar ve öyle devam eder... :)
benim için güzel başladı..... :))

günaydın arkadaşlar....
umarım hepimiz için hafta güzel başlar ve öyle devam eder... :)
benim için güzel başladı..... :))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanem
ve de hep güzel devam etsin inşaallah

meyraa ons güzel karşıladı bugün :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…