Kirli Çıkılar )))

canım geçmiş olsun ve de Allah yardımcın olsun
inşaallah derfat'ın dediği gibidir
moralini bozma sakin ol ve de başka bir doktora daha görün derim

işte ben de anlatamıyorum bu şekilde zor dönüyor bir kredi daha intihar olur seneye oğlan kreşe gidecek ikinci bebek için dr gideceğiz drum prof riskli gebelik benimki iğne kullanıyorum her ay 250 lira doğum da 2010da 1500lira verdim bu seneye 4000 olursa öpüp başıma koyarım anlatıyorum hala diretiyor ama yok arabayı satarız seneye yer açılırsa alırız

arabayı satarsak 10bin gibi bir para olur ne yapayım kızlar bir fikir verin bana
3 bardak koyuyorum ben yine toparlanıyor eğer dağılır gibi olursa yağ koyarsın canım
afiyet olsun pratik bir kurabiye misafir otururken yapılır

canım ben yaşadın anembiryonik gebelik deniyor kese var ama bebek yok benim dr 10.haftaya kadar bekledi gittikçe kese şeklini bozuyor zaten benim kese çizgi haline gelmişt 10.haftada başka dr gittim aynıydı dr asistanları da baktı yoktu ki klomenle hamile kalmıştım ona da kürtaj oldum genel anestesiyle aradan 6 ay geçti oğluma hamile kaldım soru sormak istersen cevaplarım canım

tesekurler canım hayırlııs dedıim artık ne kadar üzülsemde

vardır bnda bir hayır.ileride ikinizin içinize sinen bir ev olur İnşallah.her şeyin başı sağlık
evet canım inşallh ıkımzınde ıcıne sınen bır yer buluruz

şaka gibi ya kime guvenıcez bizz

aşırı tuz sevmem ama tuzsuz da yiyemem..
benim meraak ettiğim düşük tansiyonlulular için de mi tuz tüketimi çok az olmalı??

canım kredi kartınız çok yüksek geldi bana..
bizim yok kredi kartımız önceden ufak tefek şeylerden kıstığımızı düşünürdüm. ama yok kredi kartı bir çok şeyde tasarruf sağlıyor geçen bi alışverişte eşim bi led tv ye hayran kaldı.. inan ki paramız olsa alırdık ama ha diyince verilir mi 1500 tl..
ama kredi kartı olsa saniyelik bi işti o paranın uçması..
oysa bizim hedeflerimiz var led tv öncelikli hedefimiz değil ama onu orda unutuverecektik.

bugün burası baya iyiydi..
gerçi biz avm ye gittik pek hissetmedik ama..
bana çizme ve kaban baktık. journey de bi kaban çok hoşuma gitti ama kriterime uygun değildi ben biraz uzun istiyorum o yüzden almadık..
çizme için hala bakınmadayım.. hedefimdeki çizmeyi bulduğum an alıcam

leveli, canım bence sakın girmeyin krediye filan..
yazın ekdersiniz de olmıyacak.. bence temkinli olmakta fayda var..

pepeti, firma inşallah güvenilirdir işinizi sağlama alın derim

Vallahi farmasicim ne devlete nede özele güvenemiyorum Ankarada duymuşsunuzdur belki zekai tahir burak hastanesinde olab bebek ölümlerini ve bebek değiştirmelerini bizede çok yakın bu hastane genelde tanıdığım herkes buraya gidip burda doğum yapmıştır ilk zamanlar bende gittim ve bana kese var bebek yok diyen hastane burası zaten.Doğuma gittiğimde eşime dedim bebeğin peşinden hiç ayrılmayın onlarda öyle yaptılar bide doğum yaptığım hastanede çalışmıştık eşimde bende herkesi tanıyoruz o yüzden sıkıntı çekmedim çok şükür.Ama görümcemde gazi üniversitesi hastanesinde doğum yaptı onun kaynanamlar bebeği ilk görmüşler sonra bi bakıyolar başkasının bebek diye görümcemin bebeğini götürüyolar hemen müdahale ediyolar nereye götürüyosunuz o bebek bizim filan diye öylece kurtarmışlar ne günlere kaldık kimseye güven kalmadı.

leveli, canım bence sakın girmeyin krediye filan..
yazın ekdersiniz de olmıyacak.. bence temkinli olmakta fayda var..
doğru bak onu da diyim iyice aklından çıksın rahatladım tek ben değilmişim
eşim bana neden seneye alaım diyorsun diyor sebebleri anlatıyorum planın var mı seneye bunu yaparız diye diyor ben de azcık nefes alırız diyorum ,10binin üzerine ekleme yaparız ne kadar olursa seneye de duruma göre alırız diyorum yok diyor ikna çalışmalarım devam ediyor

sorma ondan çok korktuğumuzdan annem her doğumda anneden çok bebeğin peşinde koşturur hemşire bebeği alınca annem de peşinde gidiyor
benim doğumda kv yanımda kaldı ilk torun acemi tabi annem hemen ben bebeğin arkasına gideyim neme lazım alır götürürler diye
o yüzden tek kalmamak lazım

burdaki devlet hastanesinde doğumdan sonra bebk sağlıklıysa küveze falan girmicekse
bebek hemşire eşliğinde ve bi yakınıyla annenin geliceği odaya getiriliyo ve ordan hiç çıkmıyo hep yanında kalıyo:)

çok sıkıntı yapma canım en nihayetinde ev ve araba da birikim.. şahsen ben de biriktirdiğimi eve harcıyom
ama sizinki kadar gelirim olsa daha fazla atardım sanırım

sen de ne kadar çekmişsin öyle yaa
ne bileyim işte, diyorlar ki erkek bebeğe hamileysen daha rahat olursun
demek ki bünyeden bünyeye fark ediyor.
kızlar kekimi de pişirdim kestaneleri de keşke hepiniz burada olsaydınız kız kıza pazar geçirseydik
ben de bugün kek pişiresim vardı.
en sevdiğim hamur işi kektir
ama sabahtan akşama kadar annemlerdeydim
artık hafta içi bi gün yaparım
farmasi kestaneyi nasıl pişirdin?
evde yaptığım zaman hazır aldıklarımız gibi kabuklarından kolay ayrılmıyor

Loveli canım bende arkadaşlara katılıyorum ne yap et eşini ikna et araba işini ertele , zaten kayınpederinkini kullanıyormuşsunuz, arabayı satınca parayı ne yapacağın konusunda bir fikrim yok şimdilik ama kredilerinizi, yapılandıra bilirsiniz, hafta içi misafirlerim vardı kızları evlendi istanbula yerleşti ordan bir daire aldılar geçen sene, kızları bankacı aynı zamanda, bu ay kredi fdaizleirnde düşüşler oldu, kredisini yeniden yapılandıracakmış, hatta müdürleri demiş ayın 15 bekle ondan sonra 1-2 daha düşü bekleniyor falann

sizde kredinizi yeniden yapılandırarak ödemelerinizi az da olsa, azalta bilirsiniz

selin bak eşim bi kitap almış, adı "gerçek tıp"
o kitapta ceninin cinsiyeti diye bi bölüm var
orda diyor ki anne eğer bebeği hep sağ tarafında hissediyor ve genellikle sağ uzuvlarını kullanıyorsa bebek erkektir
yani farkında olmadan önce sağ ayakla adım atmak
ya da yerden kalkarken sağ elin üstüne dayanarak kalkmak
bir de diyor ki sağ göğüs ucu soldan daha büyük ve daha koyuysa erkektir
ben bu bilgiyi okuyunca baktım da, ayıptır söylemesi sağ göğsümün ucundaki kahverengilik daha büyük ve koyu
kontrol et bakalım kendini

Evet canım çok çektim ama her insanda her hamilelikte aynı olmuyor inş ikinci hamileliğimde öyle olmam.

bence de çok güzel bi fikir..

selam kızlar bugün noel baba gibiydim bir sürü alışveriş yaptım para harcadım kendime sadece kitap alabildim bu ay bizim için birikimden ziyade tüketim ayı oldu ocakta kaydadeğer birikimler olabilecek umarım

ben kestanenin haşlamasına bayırılırm bilen varmıdır bilmiorum ama bol tuzlu suda çentik atılmış kestaneleri atarsın haşlarsın bi 20 dk. oh tadından yenmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…