Kirli Çıkılar )))

((((((((((((((((

inşallah ons 1600 ün de altına düşer de zararlar kara dönüşür bitanem

du seni bi öpeyim canım,klavyenden bal damlıyor... :))
inmesi de çıkması da işime yarar.....
tek sorunum,çok çıkması veya çok düşmesi gerekiyor...
ortası,böyle nazlı gelin gibi salınması,eli kolu bağlıyor.... :)

aynen canım düşmesi de çıkması da yarar
ama önce bi düşsün esaslıca sonra da fırlasın

bravo
hakkaten çok güzzel..
komşuların duymasın. katta da en düşük elektrik bize gelir
bizim de ev komili ve ısı yalıtımlı olsa ben de mütiş kar yapardım. çünkü evim güney cephe
bunun bek renklisini aldım nasıl kızlar

güle güle giy canım çok güzell

altın çımış gençlik
sabah 1 gr almıştım 96.4 den..
şimdi 97.2 olmuş. zorlasam 2 gr daha alırdım ama o para da dursun bakalım nolur nolmaz belki yine düşer..

cümleten selamlar hanımlar, hayırlı akşam üzerileri:)
gözlerim daha iyice şükür gelip ziyaret edeyim bacılarımı dedim:)
hepinizin yatırımları hayırlı uğuru olsun, bazı arkadaşlar yeni ciciler almış iyi günlerde kullansın
bu arada Rabbim nasip ederse 26 ocakta anacım ve babişimle umreye gidiyoruz, baya bir heyecanlıyım ama tatlı bir heyecan ve telaş:)
meyra o fırsatı kaçırma derim:) (umre turu)

vealeykümselam bacımmmmmmmmmmmmm hoşgeldin

ve de Allah sağlık sıhhat versin
ve de umre gitme niyetin şimdiden hayırlı olsun Allah kabul etsin

hoşbulduk:)
Allahım razı olsun hepimize sağlık sıhhat huzur versin inşaAllah:)
Amin Amin gitmeyene kadar inanamıyorum nedense, oralara bir ayak bassam gerçek diyeceğim ancak:)

maşallh

imrenıyorum böle anıden mısafır cagıranlara ben gunler öncesınden plan yapmalıyım da bende öle olmak ısterdım

bu arada kızlar muhabbet guzel ve bırbırımz sayesınde gevsemeden yatırım dusunuyoruz bize

bugün 4 gram altın aldık kızlar:) toplam 387 tl den bu ay 4 gram oldu inşallah çoğalarak artcak bu miktar:)

Eki Görüntüle 579664
bende kendime 2 tane pantolon aldım yeşille morun en koyu renginde 46 ya lcw aldım
uzun zaman olmuştu kıyafet almayalı
bu arada 3,5 yıllık kuşum ishalden öldü
brikaç gün önce kanarya aldık kuş +yem 90tl ama kuş haftası olmadan öldü
adama sorduk niye diye vadesi yetmiş dedi
ölen kanaryamam üzüleyim giden paramı üzüleyim bilemedim

bu arada kızlar bende ödem var şişlik özellikle karnımda dönem dönem çok şişme oluyor ne yapsam acaba ne önerirsiniz
birde su içmeyi unutuyorum daha doğrusu su içmeyi sevmiyorum işkence gibi geliyor ama su içmem lazım yok mu sudan tiksinen ama su içmesi gereken

kızlar bugün yatağımı topladım
normalde haftaiçi pek toplamam da
eşim benden sonra kalkıyor
ben de eve gelince topladım
tabi yatak odasında herhangi bi kıyafet ortada bırakmadım
diğer yerler de derli toplu şu an
çorbamı pişirdim, salatamı hazırladım
bir kalıp da kek yaptım
balıklarım da şu an fırında
kendimi çok iyi hissediyorum yani
eşim gelene kadar da bi sınıfın kompozisyon soruları kalmıştı, onları okurum belki
fazla da bi işim yok bugünlük

gel gelelim parasal mevzulara
babam araba almaktan vazgeçmiş, biraz daha birikim yapıcakmış
yani ona aylık 1000 lira vercektik, şu an için iptal o durum
eşim arkadaşına 1500 borç verdi
300 lira klozet, 40 lira apartman girişine merdiven yapıldı, yenilendi daha doğrusu
kayınvalideme 500 lira borcumuz vardı onu verdik.
faturalar falan derken, paranın büyük bölümü bitmiş oldu
ayrıca geçen ayın birikiminden harcadık
yok yok böyle olmıcak, bizim bi yere bağlanmamız lazım ev alabilmek için
taksit olsa vercez, tamam artık paramız yok harcama yapamayız dicez
ama böyle olunca harcıyoruz
ben birikim yaparım da, eşim biraz gevşek bu konuda
üstelik bebek için hiçbir şey almadık henüz
tamam artık öyle aman aman bi taksidimiz yok
ocak ayından itibaren alış veriş yapabiliriz
ama ben birikim de yapmak istiyorum
doğuma kadar bilezik istedim eşimden
takmak için tabi
ama işçiliği fazla olmayan bir şey alıcam ki, sonuçta o da bi yatırım olsun
evet evet, aslında biz maaşı alır almaz altın alsak daha iyi olcak

doğru diyorsun karanfilce.bu havada çok güzel giderdi ama kalabalık olacak.kızlar hakkınızı helal ediniz.arabaşıdan bahsettiğim için kızmıyorsunuzdur umarım :26: bn de hamurunu yemeyenlerdenim

akıllıbıdık, hakkınızda hayırlsı olsun.bi dahakine İnşallah
loveli, yeleğin şık.iyi günlerde giy
depresifpoli, hayırlısıyla gidip gelirsin İnşallah.Allah kabul etsin şimdiden.darısı bizlere

doğru diyorsun karanfilce.bu havada çok güzel giderdi ama kalabalık olacak.kızlar hakkınızı helal ediniz.arabaşıdan bahsettiğim için kızmıyorsunuzdur umarım :26: bn de hamurunu yemeyenlerdenim
annemle konuştum bugün kardeşim de çağırmış dedim ya arabaşı delisi.
yılbaşında bize gelcekler sanırım
burda daha rahat yapar artık. ilçede evleri sobalı
afiyet olsun canım.
ben de bugün oruçtum. o yüzden okuldan gelince uyudum biraz çok üşüdüm bugün. ısınamadım bi türlü.
benim salon, oturma odası(şu an kullanmıyoruz) ve mutfak toplu ya gerisi önemli değil..
ama şu sıralar çalışma odasında kanepede yatıyoruz tv burda burda oturuyoruz.
tek burası dağılıyor yani. o da sorun değil o kadar da olsun :)) ben temiz olduktan sonra dağınıklığa çok bakmıyorum

canım klozetin parasını siz mi verdiniz ama ev sizin değil ve sonuçta o bi demirbaş. götürüp gitcek haliniz yok. evsahibi karşılamıycak mı?

tabi canım bence de siz bi yerlerden başlayın altın almak çok mantıklı..
Rabbime o kadar şükrediyorum ben hep altın aldım paramla ve geçen yıl çok arttı biliyorsun. Allah yardım etti ve 7 yıllık bi kooperatife girebildik.
İnşallah size de güzel bi yol açılır.
güle güle giy canım
başın sağ olsun canım hiç anlamam kuşlardan. ama sahibin cevabına koptum.
zaman zaman gaz problemi ben de yaşarım çzöümünü bilmiyorum canım.
hatta geçen saat 3 de uyandım ve gaz sancısından ağladım
ben su içmeyi çok severim bak yine canım su çekti
hoşbulduk:)
Allahım razı olsun hepimize sağlık sıhhat huzur versin inşaAllah:)
Amin Amin gitmeyene kadar inanamıyorum nedense, oralara bir ayak bassam gerçek diyeceğim ancak:)
Allah kabul etsin canım. bizlerden de selam götür emi..

kızlar benim de eşim yüzmeye gitti canım sıkıldı evde.. napsamm lovelinin kurabiyeden yapsam mı diye düşündüm..
nasıl oluyo güzel mi??
benim kurabiyeyle çok aram yok içinde fındık fıstık incir olunca yiyorum onların hatrına loveli içine koysm olur mu canım??

Son düzenleme:
minik şu şişelerinden başla sürekli yanında bulundur yudum yudum da olsa iç bir süre sonra canın su istiyor arkadaşım da sen gibiydi şimdi sürekli su şişesiyle dolanıyor
pantalonun hayırlı olsun canıcım gile güle giy
bu erkekler mi anlamıyor yoksa biz mi abartıyoruz anlamıyorum bizde de var bir tane araba istiyor üstümüzde 3 kredi 1800kredi kartı her ay olmasına rağmen

bilmiyorum canım dene yuvarlanırsa dağılmazsa olur dene olursa haber ver

ben ben ben 3 gün su içmediğimi bilirim çok beter bişey ama şimdi içiorum en azından günlük 1 litre içiorum hamiş oldugumdan beri zorluyorum kendimi napim çay bardağıyla içiorum miktar çok olmayınca zorlamıo:)

işten geldim bende kociş yemekleri yapmıştı yediğimiz gibi bulaşgı elde yıkadım makina doluydu:) şimdi gidip onu yerleştircem evide azcık bişe dağnık onu toplıcam haxvlular falan var evi şöyle bi elden geçirip bulaşıgıda yerleştirip yatcam çok uykum var erken kaçıorum bugün kızlar:)
akıllıbıdıkçım aldıkların hayırlı olsun kuşun içinde üzüldüm benimde 3 senelik kaplumbağam geçen sene öldü hemde soğuktan biliomusun ben gece nöbetteyken fırtına çıkmış hava eksiye düşmüş evde sobalıydı donmuş hayvancağız

artık kurabiye yapmadım canım..
uzun zamandır etimek tatlısının şerbetini karmelize etmeden direk hazırlıyordum.
özledim kokulu kokulu ondan yaptım.
eşim de gelirse çayın yanında afiyetler yeriz inşallah..
bi ara da senin kurabiyenden yaparım içine de ceviz koyarım sana haber veririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…