afiyet olsun canım.
ben de bugün oruçtum. o yüzden okuldan gelince uyudum biraz çok üşüdüm bugün. ısınamadım bi türlü.
benim salon, oturma odası(şu an kullanmıyoruz) ve mutfak toplu ya gerisi önemli değil..
ama şu sıralar çalışma odasında kanepede yatıyoruz tv burda burda oturuyoruz.
tek burası dağılıyor yani. o da sorun değil o kadar da olsun :)) ben temiz olduktan sonra dağınıklığa çok bakmıyorum
canım klozetin parasını siz mi verdiniz ama ev sizin değil ve sonuçta o bi demirbaş. götürüp gitcek haliniz yok. evsahibi karşılamıycak mı?
tabi canım bence de siz bi yerlerden başlayın altın almak çok mantıklı..
Rabbime o kadar şükrediyorum ben hep altın aldım paramla ve geçen yıl çok arttı biliyorsun. Allah yardım etti ve 7 yıllık bi kooperatife girebildik.
İnşallah size de güzel bi yol açılır.
bn çayın yanına etimek tatlısı yaptım ama adam ne istedi?
sucuklu yumurta
kızlar size birşey sormak istiyorum. nette biraz araştırdım ama pek tatmin olmadım açıkcası. ojeli tırnakla abdest alınıp namaz kılınabilinir mi????bu konuda bilginiz var mı???
kızlar size birşey sormak istiyorum. nette biraz araştırdım ama pek tatmin olmadım açıkcası. ojeli tırnakla abdest alınıp namaz kılınabilinir mi????bu konuda bilginiz var mı???
kızlar herkese günaydınlar hayırlı günler dilerim.
sizlere bir sorunumu açmak istiyorum sabah sabah ne alaka diyeceksiniz belki ama canımı sıkan bir olay oldu. burada bu tarz paylaşımlar olduğunda herkes bi yorum yapıyor ve çok mantıklı kararlar çıkıyor Allahın izniyle.
işyerinde herkes huzursuzluk yaşıyordur bunların üstesinden büyüklük bende kalsın diyerek mi,sert çıkarak mı,soğuk durarak mı çıkıyorsunuz. varsa yöntemleriniz paylaşır mısınız.
bir de ben keşke şöyle deseydim şunu yapsaydım falan derken enerjmi bu insanlara harcamış oluyorum ve bu beni rahatsız ediyor.
amaan boşver demek gerekir aslında iş işten geçtikten sonra.
rahatsız olduğum şey hani bazı insanlar çok hazır cevaptır ya öyle olmayı istiyorum ama olmuyor hep sonradan geliyor aklıma.o esnada stres oluyorum. bunu aşmak için yapılabilecek bişey var mı?
lütfen varsa bi tavsiyeniz yazın...
farmasicim öncelikle yorumun için teşekkür ederim. ben de bilmeyerek birilerine karın ağrısı oldum.günahlarını almak istemiyorum ama bu bahsettiklerimden bir numaralı şahıs eşinden yeni ayrılmış (1 yılı bulmadan ayrılmışlar) şu an 30 yaşında . anlıyorum zor bir durum ama bu yüzden onun kaprisini çekmek zorunda mıyız?merhaba valla duruma göre davranırım
gerekirse o an pat diye cevabını veririm
gerekirse hiç kale almayarak sen yoksun imajını veririm
bazen gülümseyerek lafı sokar geçerim bazen sert çıkışırım hem de baya bir sert olur
ama en sık yaptığım Allah'a havale etmek olur çok da işe yarar.
ilişkilerimde sınırlarımı ve sinirlerimi zorlar bakarım bir numara olacağı yoksa karşımdakinin enerjimi tüketmem defterini kapatarımhemen sayfayı çeviririm
2-3 tane sayfayı tamamen kapattıklarım var ,hayat bana güzel
karşımdakilere karın ağrısı olduğumun farkındayım
şer yuvalarından bir tanesinin geçen hafta tayini çıktı bile
biri Allah'a mı havale etti ne ?:26::26::26:
farmasicim öncelikle yorumun için teşekkür ederim. ben de bilmeyerek birilerine karın ağrısı oldum.günahlarını almak istemiyorum ama bu bahsettiklerimden bir numaralı şahıs eşinden yeni ayrılmış (1 yılı bulmadan ayrılmışlar) şu an 30 yaşında . anlıyorum zor bir durum ama bu yüzden onun kaprisini çekmek zorunda mıyız?
benden daha üst bir pozisyonda şu an ama birinci amirim falan değil. öyleymiş gibi bana patronluk taslamaya iş vermeye vs çalışıyor.bir de almış yanına 24-25 yaşında iki kişiyi (onlar da bekar) kol kanat germiş yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.
yaşam tarzları da bana hiç uymuyor zaten isteselerde aktivite yapamam onlarla alkol kullanmıyorum çünkü onlar ise hep bi yok rakı balık yapalım yok oturup bi bira içelim ortamları.
bir de eşim eşim sürekli arar sorar belki de ona mı sinir yapıyor diye düşünmeye başladım.
ayrıca bana mı öyle geldi bilmiyorum ben hiç eşimin ne iş yaptığını söylememiştim yakın olduğum birkaç kişi bazı çalışanlar falan biliyordu tabi ama bunlara birebir hiç söylememiştim duymuşlarsa bi yerden biliyorlardır diye düşünüyordum.
geçen bir muhabbet oldu dava açmalar avukatlar şunlar bunlar yarım saat konuşuldu ben hiç yorum yapmadım bunları dinliyordum.sonra bi arkadaş burada evanın eşi hakim o bilir bu mevzuyu dedi.
bunlardan bi tanesi aa hiç söylemiyorsun dedi ben de bu konuşulan farklı bir biraz benim eşim şu şu konularda çalışıyor gibisinden cevap verdim. orada bana tuhaf bi tavır yaptılar zerre kadar anlayamadım
o an konuya dahil olsaydım hava atıyor diyeceklerdi eminim.hiç söylemedim bu kez de tuhaf karşıladılar.
galiba ne yaparsan yap bu insanlar dışlamaya çalışacaklar kendi gibi olmayanları.
bu tarz şerden korunmak için okuyabileceğimiz bir dua veya zikir var mı?felak nas ve hasbinallah ve nimel vekil geliyor aklıma ama önerisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
farmasicim öncelikle yorumun için teşekkür ederim. ben de bilmeyerek birilerine karın ağrısı oldum.günahlarını almak istemiyorum ama bu bahsettiklerimden bir numaralı şahıs eşinden yeni ayrılmış (1 yılı bulmadan ayrılmışlar) şu an 30 yaşında . anlıyorum zor bir durum ama bu yüzden onun kaprisini çekmek zorunda mıyız?
benden daha üst bir pozisyonda şu an ama birinci amirim falan değil. öyleymiş gibi bana patronluk taslamaya iş vermeye vs çalışıyor.bir de almış yanına 24-25 yaşında iki kişiyi (onlar da bekar) kol kanat germiş yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.
yaşam tarzları da bana hiç uymuyor zaten isteselerde aktivite yapamam onlarla alkol kullanmıyorum çünkü onlar ise hep bi yok rakı balık yapalım yok oturup bi bira içelim ortamları.
bir de eşim eşim sürekli arar sorar belki de ona mı sinir yapıyor diye düşünmeye başladım.
ayrıca bana mı öyle geldi bilmiyorum ben hiç eşimin ne iş yaptığını söylememiştim yakın olduğum birkaç kişi bazı çalışanlar falan biliyordu tabi ama bunlara birebir hiç söylememiştim duymuşlarsa bi yerden biliyorlardır diye düşünüyordum.
geçen bir muhabbet oldu dava açmalar avukatlar şunlar bunlar yarım saat konuşuldu ben hiç yorum yapmadım bunları dinliyordum.sonra bi arkadaş burada evanın eşi hakim o bilir bu mevzuyu dedi.
bunlardan bi tanesi aa hiç söylemiyorsun dedi ben de bu konuşulan farklı bir biraz benim eşim şu şu konularda çalışıyor gibisinden cevap verdim. orada bana tuhaf bi tavır yaptılar zerre kadar anlayamadım
o an konuya dahil olsaydım hava atıyor diyeceklerdi eminim.hiç söylemedim bu kez de tuhaf karşıladılar.
galiba ne yaparsan yap bu insanlar dışlamaya çalışacaklar kendi gibi olmayanları.
bu tarz şerden korunmak için okuyabileceğimiz bir dua veya zikir var mı?felak nas ve hasbinallah ve nimel vekil geliyor aklıma ama önerisi olan paylaşırsa çok sevinirim.
durum anlaşıldı, kıskançlık..farmasicim öncelikle yorumun için teşekkür ederim. ben de bilmeyerek birilerine karın ağrısı oldum.günahlarını almak istemiyorum ama bu bahsettiklerimden bir numaralı şahıs eşinden yeni ayrılmış (1 yılı bulmadan ayrılmışlar) şu an 30 yaşında . anlıyorum zor bir durum ama bu yüzden onun kaprisini çekmek zorunda mıyız?
merhaba valla duruma göre davranırım
gerekirse o an pat diye cevabını veririm
gerekirse hiç kale almayarak sen yoksun imajını veririm
bazen gülümseyerek lafı sokar geçerim bazen sert çıkışırım hem de baya bir sert olur
ama en sık yaptığım Allah'a havale etmek olur çok da işe yarar.
ilişkilerimde sınırlarımı ve sinirlerimi zorlar bakarım bir numara olacağı yoksa karşımdakinin enerjimi tüketmem defterini kapatarımhemen sayfayı çeviririm
2-3 tane sayfayı tamamen kapattıklarım var ,hayat bana güzel
karşımdakilere karın ağrısı olduğumun farkındayım
şer yuvalarından bir tanesinin geçen hafta tayini çıktı bile
biri Allah'a mı havale etti ne ?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?