merhabalar arkadaşlar güzel bir gün diiyorum
malum evden vazgeçtik ve eşim ev bakmaya devam ediyor
ama dün sevgili görümcem bekar araba alcakmıs da bizden 15 milyar istemis öğrtmenlere indirim varmısta biz kredi cekicekmisiz o bize aylık ödeyecekmis kendisi avukattır bu arada düzenli geliri yoktur sigortasını bile yatıramaz bazen faturamı bile ödeyemedim diye yakınır.
ayrıca sıfır alıyormus arabayı bak hele bakkdedim ve sinirden boynuma bir ağrı uyuyamadım. eşime sadece deseydin kardesim sıfır arabayla ne isin var 2. el uygun paran kadar bisi al demedinmi dedim.ben kimseden para istemiyorum kimsede benden istemesin dedim . Allhım sabır ver bana deli olacam ya
eğer bu kez eşim nasılsa kardesim öder diyip bir kredi çekerse kesin boşanacağım büyük konsmuyum ama dayanamıyorum ya.
ben çift maasla onun cesaret ettiği arabaya cesaret edememistim de piylasanın en minik arabalarından getz almıstım niye kendi yağımla kavrulayım diye . gerçekten arkadaşlar insanları anlayamıyorummmm.
Bu insanlar bizi evlilğimizi bitirecekkkkk .
lütfen canım,öncelikle bi sakinleş....
3. kişiler yüzünden, hele hele de para yüzünden, boşanma kelimesini kullanma sakın...
vermezsiniz olur biter...
anladığım kadarıyla sizde de yok....
olsa kredi çekme düşüncesi oluşmazdı...
paranız yoksa,bir başkası yüzünden,ki hayati bir ihtiyaç da değil, faize bulaşıp kredi çekmenin mantıklı,elle tutulur bir tarafı yok,elbette....
kendi çeksin krediyi,madem 0 araba alacak kadar güveniyorsa kendine....
sen boşuna üzme kendini....
farmasi gözün aydın darısı diğer şer yuvalarına olsun en kısa zamanda inşallah
pepetti sakin ol ağzını hayra aç; böyle şeyden boşanma düşünülmez ama sinirlenmekte haklısın görümcen parası kadar bir şey alsın ayranı yok içmeye taht-ı revanla gider mıçmaya olmuş onunkisi. Madem sıfır istiyor biriktirsin öyle alsın yada size saldırmasın kendisi çeksin kredisini. Hem siz de ev alma arefesindesiniz bi de bu dönem görümce arabası kredisi derdiyle mi uğraşacaksınız?
sana şöyle bir örnek vereyim mayıs ayında vatandan eşime dizüstü bilgisayar aldık o dönem tez vermesi gerekiyordu ve acil ihtiyaçtı biz aldık 3 gün sonra indirm oldu ve aynı bilgisayarı 300 lira daha ucuza alabiliyorduk hemen aradım iade edip tekrar indirimli almak istediğimi söyledim eşim gitti iadeyi yaptı ama alım için kredi kartı limitimiz yetmediği için (çünkü iadelerde limit açımı biraz uzun sürermiş ve o günlük bir indirimdi)babamın kredi kartıyla aldık ona her ay ödemeyi yaptık ama hesap kesimi ne zamandı son ödemesi ne zamandı diye baya bıt bıt uğraştık durduk. Gerçi babama kalsa ödemeyin sorun değil filan da dedi ama yine de 1 ay aksaklık oldu. Bu bahsettiğim 1500 lira gibi bi meblağ kaldı ki 15000 de neler olabilir :44: umarım anlatabilmişimdir
ah kızlar ahh beni tanımıyorsunz sanırım yada ara ara yazarım görmemissinz . eşimde müthis kimsede olmayan bir vicdan var . benden habersiz 4 kez kredi çekti kendisi. ve tamamını kaynıma verdi
borcum var intihar etcem artık demis 5 milyar çekti öğrendim ağladım zırladım neyse 5 milyar kafamın gözümün sadakası olsun dedim
sonra eşim bir kaç ay sonra 16 milyar çekip hayvan almasına ve bizden aldığı paraları topluca ödemsine karar verip yine kredi çekmis. 1 senelik.
bu arada ben her fırsatta hakkımı hele kızımın hakkının helal etmiyorum. ben çalıscam eşime eşimde sizemi bakacak diyordum. 1 senede krdei bitti.
sonra eşim 15 milyar mı 19 mu neydi unuttum bi kredi daha çekti sonra da 7 milyar.
faizini vs bırak 43 milyar paramızı yediler daha verecekler of off eşim dün diyorki . kız kardesim yalnız kimsesi yok hep limitimi doldurdum asıl yardım etmem gereken kişi oydu. ben aliye yarıdm ettim hep diyor . düşünün .
gerçekten boğazıma kadar doldum bu arada ben kendim için kredi hiç ödemedim ya hep kardeşleri. gerçekten yasamayan anlamıyor canım. eşime güvenim sıfırrr bu konudaa
merhabalar arkadaşlar güzel bir gün diiyorum
malum evden vazgeçtik ve eşim ev bakmaya devam ediyor
ama dün sevgili görümcem bekar araba alcakmıs da bizden 15 milyar istemis öğrtmenlere indirim varmısta biz kredi cekicekmisiz o bize aylık ödeyecekmis kendisi avukattır bu arada düzenli geliri yoktur sigortasını bile yatıramaz bazen faturamı bile ödeyemedim diye yakınır.
ayrıca sıfır alıyormus arabayı bak hele bakkdedim ve sinirden boynuma bir ağrı uyuyamadım. eşime sadece deseydin kardesim sıfır arabayla ne isin var 2. el uygun paran kadar bisi al demedinmi dedim.ben kimseden para istemiyorum kimsede benden istemesin dedim . Allhım sabır ver bana deli olacam ya
eğer bu kez eşim nasılsa kardesim öder diyip bir kredi çekerse kesin boşanacağım büyük konsmuyum ama dayanamıyorum ya.
ben çift maasla onun cesaret ettiği arabaya cesaret edememistim de piylasanın en minik arabalarından getz almıstım niye kendi yağımla kavrulayım diye . gerçekten arkadaşlar insanları anlayamıyorummmm.
Bu insanlar bizi evlilğimizi bitirecekkkkk .
pepetti ben bilmiyordum böyle bir şey olduğunu üzüldüm gerçekten eşindeki de ne vicdanmış ama böylesi akla zarar keşke krediler çekilirken bankalar eşlerden de onay alsa onları da bilgilendirse :26:birisi başkasına kefil olurken artık eşler de imza atıyormuş ya onun gibi. Nasıl habersiz kredi çekebilir başına buyruk davranabilir kiBelki doğrudur esas yardımcı olması gereken kişi kız kardeşidir ama kotayı erkek kardeşi çoktan doldurmuş. Diğerininki borçmuş intihar edecekmiş ama görümceninki araba ya hayati bir şey değil ki olsa da olur olmasa da olur.
ah canım biliyormusun eşim benim yerime imza atmıssahtecilik yapmıs bir hiç uğruna ... ne yaparsın ... ha deyince bitmiyorki bir seyler...ve karsımda garip bir adama bürünüyor özür dileyerek . yaptım ne yani yaparım diye efelenmiyor... diyorki birsey olursa para için kardesime bunu ettim derdim beni anla bir daha asla diyor ...bu krediyi en son kapatmak için ben bilezikleri sattım ve son kalanı 12 milyarı ödedim ...nereye ne gittigi belirsizdi. kapattım eşimden bankamatigini aldım. artık ben bu kadar parayı keriz değilim ödeyecek ama ödedim . sana inandım iyi niyetine artık yok dedim. bakalım simdide bu çıktı basımıza ... insallah aklı basına gelirde bir sey yapmaz. bu son şansımız . babam bile karısmıyor ama duysa kesinlikle bu adamla olmaz der. zaten evden vazgecince kızmıstı bana. bir kardes onda yok diyor. kardeş yaratmas ama rıskını ayrı yarıtmıs allh der. ben seni onlara çalısasın çocugunu ele bırakıp çalısasın diye okutmadım diyor. inşallah habersiz bir kredi falan çekmez kızım için üzülürüm yaa
öle de dedim bir zaman nereye ne gittiği belli olmadı hiç . şimdi tam hersey bitti derken bu çıktı . benim imtihanımda bu olsa gerek ya... dua ediyorum hep. allhım çocuklarımızla imtihan etmesin...bence kardeşleri, eşinin bu zaafını biliyor ve kullanıyorlar...
bence intihar olayı da blöf...insan 5.000 tl. için intihar eder mi?
senin yerinde olsam; benim, evin, varsa çocukların bütün masraflarını eşime yükler,kendi gelirime dokunmazdım...
kalan parayla da,kredi mi çekiyorsun,borç mu veriyorsun,ne yapıyorsan yap derdim....
sıkıyosa çeksin kredi,nasıl ödeyecek bakalım....
kızdım gerçektem ama eşinle oturup konuş bence,sakin sakin,güzel bir dille yaptığının iyilik ötesi birşey olduğunu anlat, kendisi olmasaydı ne yapacaklarını bi sorgulasın....
canım vete ev olayı bu acıdan kötü oldu simdi eşim ev bakmaya devam ediyor. du a edinde kızlar hayırlı bir yeri en kısa zamanda Allhım nasıp etsin...canım eşine ve görümcene söyle ki, öğretmene yapacakları indirim 2 aylık taksidi geçmez.
bi zahmet borçlarını uzun tutup da kendi ödeyiversin.
eşinin vicdan olayına da şaştım doğrusu hadi akıllıbıdıkınki gibi peşine mafya düşse borç batağında olsa bi nebze anlıycam da sıfır bi arabada nasıl bir vicdan söz konusu olabilir şaştım doğrusu.
eşine bunu sakin sakin anlat.. koskoca avukata vicdan yapılcak nesi var çoluğu yok çocuğu yok..
hatta görümcene diyin ki sen bize elindeki birikmişi ver biz sana taksitle ödeyelim kaynımdan da 43 milyar gelcek onu da alalım biz hiç taksitle filan uğraşmayalım birikmişimizin üstüne koyup direk ev alalım değilse abinin kalbine oturcak rahatsızlanacak de
aslında şimdi düşündüm de gerçekten o evden caymanız bi yönden kötü olmuş.
demek ki eşinin belli bi yere borcu olsa ona buna yardım yapamıycak mis gibi de eviniz yapıladurcaktı.
gerçekten sinirlendim.
değilse böyle insanları gazlamayı filan sevmem.
makul düşün.
herşeyi konuş eşinle gerekirse görümcenle de konuş.
eşinle öyle konuşmalısın ki artık yeni ailesinin sen ve çocuğun olduğunu bilmeli.
önce sizi koruyup gözetmeli
ah kızlar ahh beni tanımıyorsunz sanırım yada ara ara yazarım görmemissinz . eşimde müthis kimsede olmayan bir vicdan var . benden habersiz 4 kez kredi çekti kendisi. ve tamamını kaynıma verdi
borcum var intihar etcem artık demis 5 milyar çekti öğrendim ağladım zırladım neyse 5 milyar kafamın gözümün sadakası olsun dedim
sonra eşim bir kaç ay sonra 16 milyar çekip hayvan almasına ve bizden aldığı paraları topluca ödemsine karar verip yine kredi çekmis. 1 senelik.
bu arada ben her fırsatta hakkımı hele kızımın hakkının helal etmiyorum. ben çalıscam eşime eşimde sizemi bakacak diyordum. 1 senede krdei bitti.
sonra eşim 15 milyar mı 19 mu neydi unuttum bi kredi daha çekti sonra da 7 milyar.
faizini vs bırak 43 milyar paramızı yediler daha verecekler of off eşim dün diyorki . kız kardesim yalnız kimsesi yok hep limitimi doldurdum asıl yardım etmem gereken kişi oydu. ben aliye yarıdm ettim hep diyor . düşünün .
gerçekten boğazıma kadar doldum bu arada ben kendim için kredi hiç ödemedim ya hep kardeşleri. gerçekten yasamayan anlamıyor canım. eşime güvenim sıfırrr bu konudaa
ah canım biliyormusun eşim benim yerime imza atmıssahtecilik yapmıs bir hiç uğruna ... ne yaparsın ... ha deyince bitmiyorki bir seyler...ve karsımda garip bir adama bürünüyor özür dileyerek . yaptım ne yani yaparım diye efelenmiyor... diyorki birsey olursa para için kardesime bunu ettim derdim beni anla bir daha asla diyor ...bu krediyi en son kapatmak için ben bilezikleri sattım ve son kalanı 12 milyarı ödedim ...nereye ne gittigi belirsizdi. kapattım eşimden bankamatigini aldım. artık ben bu kadar parayı keriz değilim ödeyecek ama ödedim . sana inandım iyi niyetine artık yok dedim. bakalım simdide bu çıktı basımıza ... insallah aklı basına gelirde bir sey yapmaz. bu son şansımız . babam bile karısmıyor ama duysa kesinlikle bu adamla olmaz der. zaten evden vazgecince kızmıstı bana. bir kardes onda yok diyor. kardeş yaratmas ama rıskını ayrı yarıtmıs allh der. ben seni onlara çalısasın çocugunu ele bırakıp çalısasın diye okutmadım diyor. inşallah habersiz bir kredi falan çekmez kızım için üzülürüm yaa
Merhaba arkadaşlar...
Aranıza yeni katılanlardanım...Deneyimlerinizden faydalanmak isterim...
Elimde 1300 tl birikimim var..
Altın hesabınamı atırsam gram altın alıp satsam
yada bilezik aıp kasaya mı koysam karar veremedim kızlar
ev almak için birikim yapmak istiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?