Kirli Çıkılar )))

senfatcım Allah yardımcınız olsun..
bazı insanlarda öyle malesef, can çıkar huy çıkmaz.
benim babam da dolandırılma uzmanı.
hayatımda kaç kere dolandırıldığına ve batırdığına şahit oldum ki.
çok acı

bizim eşimin ailesinde öyle büyük meblalar borç alınıp verilmez.
kp min elinde para olsun vermez bize.
yani öyle bi alışkanlıkları var.. yani arada bişey yardım etseler sonra da biz onlara ödesek diye bazen hayıflanırdım ama sizin gibileri görünce daha bi şükrediyorum halime.
kocanın yanından ayrılmıycan çok fırsat vermiycen sürekli kontrol halinde olcaksın başka çaresi yok bu vakanın

benim kp kitap çıkartcakmış.
ara ara kendi bulduğuu dini özlü sözlerle ilgili kitap çıkartıyor. hayır olsun diye basım masrafını isteyebildiği herkesden istiyor.. garip bi durum. neyse bizden de istedi güldüm içimden.
zaten başka türlü istemez. kv de de kızdı hemen. o bu işlerini çok saçma ve gereksiz bulur da.
haa eşimin kardeşinin durumları kötü bi kere bana dedi ki siz de yardım etmelisiniz. ben de "sen varken biz niye yardım edelim" dedim daha da bişey demedi
doğru değil mi ama zaten çocukların bez mama tüm ihtiyaçlarını karşılıyorlar ve çook zenginler. çocuklar olmasa onlara da yardım etmezler. şimdi onların yardım edeni varken ben başkasına veririm.

neyse bizim ailede var yardımlaşma.
kardeşim bekar az bişey birikmiş parası vardı. 3 bin biz ev alırken verdi, 3 ay sonra ödedim.
annemler 7 milyarlık altın verdiler Allah nasip ederse 1 ay sonra da o bitcek

Son düzenleme:
kızlar size birşey sormak istiyorum. nette biraz araştırdım ama pek tatmin olmadım açıkcası. ojeli tırnakla abdest alınıp namaz kılınabilinir mi????bu konuda bilginiz var mı???
olmaz diye biliyorum canım kızlar da cevaplamış hihihihi

allah yardımcın olsun banka suçlu da işte arada eşin var
valla eşine söyle ben senin kadeşlerini beslemek iiçin okumadım ben de araba istiyorum de kredi çeksin erkeğin eline bişey bırakmayacaksın bun anlafım

seyyahalemi süpersin konuları birbirine bağlamışsın öldüm gülmekten

Son düzenleme:

bi de eva maşallah çok güzel bi kız o yüzden de kıskanılıyordur

senfat bi yerde sana o kadar katılıyorum ki iş adamı yormaz ama ilişkiler yorar demişsin ya..

benim bu yıl maşallah diyim okulda pek problemim yok.
özellikle idarecimiz oldukça yaşlı ve tecrübe sahibi olgun biri.
benimle de iyi ya da kötü bi ilişkisi yok. gerektiği yerde konuşuyoruz öyle.

ama ben bu okulda başladım işe stajerkenki müdürüm dengesiz biriydi. ve beni esiri gibi kullanmaya çalşıyordu.
ondan sonra gelen kaprisli bi bayan(meğer öğrendik kv ile felaket problemleri varmış kadını kapının önüne koymuş) demek ki bizden çıkarıyordu.
neyse o Türkiyede derece yapıp bakanlık müfettişi oldu ama sor kalbimde zerre kadar üzütü oldu mu?? hatta görevi çocukları nedeniyle kabul etmiycek diye aklım çıkıyordu.

bu yıl 5. yılım şimdiye kadar hayatım böyleydi. öncesinde okul dersler öss kpss stres tabi hep.
ama bu yıl da kilo aldım nolcak???

kızlar bi çare bulun bana her ay 1 kg alıyorum.
acaba çok mu yiyorum hayır aynı yiyorum. ya da her kilolu insanın dediği gibi çok yemiyorum bünyeme su içsem yarıyor moduna mı girdim diye de düşünmeye başladım.:18:
en sonki arkadaşın tartısında 52.7 çıktım.
noluyoo banaaa beni bilsen,z ben ömrümce hiç almadım demiyorum alamadım.
geçen yıl her çıktığımda 47,6 çıkardı 5 kg fazla bişey değil ama neden böyle hızlıca..
bi de aldıklarım nereye gidiyo o da meçhul..
eve biraz kalça ve basen kısmımda oldu belirtiler ama o kısmı iyi zaten çünkü etek tahta gibi hiç iyi durmuyordu eskiden. ama göbeğim de çıkıyo sanki.
biraz daha kıstım bi kaç gündür göbeğim indi yemeyince ama yediğim an yine çıkacak belli çünkü genişledi bi kere.dengede nasıl kalınır bilmiyorum:26:

Son düzenleme:
ya senfat inanır mısın ben de keser döner sap döner diye teselli ediyordum kendimi. benzer durumları duyunca hep oluyor bunlar bi şekilde üstesinden gelmeliyim diyorum. o yüzden sizin yaşadıklarınız da yol gösteriyor sonra işler değişti dediğinizde moral oluyor.
eşimle konuşurken bende canım cicim yapmıyorum ama bilemiyorum yaa ne diye gaza geldiler.
bir de gerçekten fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler ama bunlar vıcık vıcık aşırı samimiler ve bir tanesi de erkek bu dediklerimin.
bir tanesi de bir yıldır burada çalışıyor mazileri maksimum 1 yıllık üçlü olarak ama bakalım bozulcak mı ittifakları. ortak yarar sağlıyorlar birbirlerini idare ediyorlar falan.bu arada diğerlerinin kuyusunu kazmaya çalışıyorlar.
güçlü görünmek beni üzemezsiniz mesajı vermek için yapılabilecek bişey var mı?

karanfilce belli bir yaştan sonra dikkat etmeye başlamak gerek ben de 25 yaşıma kadar her şeyi sınırsızca yerdim kilo almazdım ama şimdi 29 oldum birazcık fazla kaçırınca hemen belli oluyor. Yememekle olmaz ben 1 ay önce spora başladım b fite haftada en az 3 kere gidilmeli ki fayda sağlansın; ben 3 hafta haftada 3 kez gittim bir haftasında hasta olup öksürünce gidemedim ona rağmen cumartesi ölçüldüm basenlerimden 4 cm vermişim ki hiç beslenmeme dikkat edemedim ballar pekmezler hamur işleri hak getire beni de rahatsız eden bölgem de göbeğim onun için karın egzersizlerine başladım bakalım biraz da yemeklerimde aşırıya kaçmayacam nasıl sonuç alacam bu ay :44:

bi de kpeder madem hayır diye basılacak kitabına para topluyor basıldıktan sonra elde edilen geliri ne yapacak onu da mı hayra bağışlayacak

eva şimdi başkalarının kuyusunu kazmak için ittifak yapanlar gün gelecek birbirlerinin de arkasından iş çevirmeye çalışacaktır çok vıcık vıcık görüşüyorlarsa zaten vardır birbirlerinden de haz etmediği noktalar ama patlak verecek bi kıvılcım bekliyorlardır

evet spor yapmak çok istiyorum aslında büyük bi şehirdeyim hatta gittiğim işletmelerden biri halk eğitim merkezi ve plates kursları var olmadı yarın gittiğimde konuşayım. beni aradan alabilirler mi
aslında ben de eşim de plates yapmak istiyoruz.
ama bi yerden başlamıyoruz tembellik..
ben basenlerimden gitsin değil de göbeğimden gitsin istiyorum.
bi de sağlıklı olayım..
demek ki bu ani kilo almamın nedeni yaş ilerlemesi eşim de ayı şeyi demişti 25 den sonra aldım diye..

karın egzersizi için plates iyi bi yöntem mi ve sağlık için.. herkes onu öneriyor da..

kp min kitap küçük bişey zaten, satmıyo dağıtıyo(hatta bazen zorla )

haklısın aslında 2 kız 1 erkek nasıl bu kadar samimiler anlamıyorum.her gün beraberler birinişn işi uzuyorsa diğerleri onu bekliyor falan. tamam samimi olsunlar iyi hoş da canları sıkılıp birilerini harcamaya çalışmaları yüzünden araları bozulursa veya en azından bir tanesi giderse çok sevineceğim. çok teşekkür ederim tekrar yorumun için içim umutla doldu desem yeridir

pilates güzel aslında dvd lerini alıp yada netten indirip evde kendin de temel pilates egzersizlerinden yapabilirsin ama istikrar lazım bir de leslie teyze var onunla 1 mil 3 mil 5 mil diye yürüyüşler var oldugun yerde yürürken hareketler yapıyorsun.
ben de büyük şehirdeyim sırf para vererek gittiğim bir şey olsun ki beni sıkıştırsınlar ve param gidiyor boşlamayım gideyim diye düşündüm.

yok yaa ben para versem de vermesem de bi kursa kayıt olursam devam ederim.
ama dediğin gibi netten de başlayabilirim.
öncelikli işim plates topu almak sanrıım.

kızlar sizleri okumayı yazmaktan daha çok seviyorum ama bugünki konular benimde çok canımı sıktı yazmadan edemedim.

sevgili pepeti, siz zaten yapacağınız kadar yardım yapmışsınız buna rağmen görümcenin para istemesi bildiğin yüzsüzlük. üstelik çok keyfi birşey için, hastalık falan olsa anlarım tabi. bence eşine rest çekmelisin asla kabul etmeyeceğini söyle ve yine böyle birşey yaparsa kardeşi araba sahibi olurken kendisinin de neleri kaybedeceğini iyi öğrensin. tabi bunu giderim, boşanırım şeklinde deme, evde yaşanacak huzursuzluğu hatırlat ne kadar üzüleceğini söyle. çünkü anladığım kadarıyla iyice dolmuşsun. Allak korusun yuvanız bozulmasın hiç bir zaman ama bazen aba altından sopa göstermek lazım erkeklere. ister erkek ister kadın olsun insanlar öncelik sırasını bilmeli. evet kardeşte çok önemli ama eşim yada çocuğumdan daha önemli değil...

ve sevgili eva, böyle konuları hiç dert bile etme. ben, beni mutsuz eden husursuz eden insanlarla ki bunlar ister arkadaş ister akraba olsun fazla görüşmem. iş yerinde sadece iş nedeniyle muhatap olmam lazımsa olurum yoksa merhabadan öteye geçmem, akrabaysada bayramda seyranda görüşmeye gayret ederim. sende görmezlikten gel, isterse kendini beğenmiş desinler. hatta öyle hissettir iyice çatlasınlar.

Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, başka dert keder tasa vermesin.

sen yarın eczaneni açtıgında, çok paralar kazanıp, işinde kar sağladıkça (inşaallah)
bunlarla yolda karşılaştığında hala aynı iş yerinde, bu sefer yeni birilerinin altını oymakla meşgul, küçük işlerle uğraşan insanlar olduğunu gördüğünde bu günlerine üzülceksin canım. boşa onlarla canımı sıkmışım diye. akşam evine git kocana sarıl, ohh yorgunluğun gitsin.

sirkencubin anlamı ne ola ki
bal ve sirkeden yapılan karışımın adı (sirke en cubin olarak geçiyor) ilk tıbbi ilaç olarak da geçiyor.
yok yaa ben para versem de vermesem de bi kursa kayıt olursam devam ederim.
ama dediğin gibi netten de başlayabilirim.
öncelikli işim plates topu almak sanrıım.
topa hemen gerek yok lastik daha önemli sen bikaç video indir biraz bi dene bakalım hundred ı filan sonra duruma göre karar verirsin

bu arada beyaz tv nin sitesinde ebru şallının da yaptırdığı videolar var

hundred ne ???:44:

çok haklısın bu insanlara yapılacak olan bu. sadece bi daha laf söylemeye falan kalkarlarsa hazırlıklı olmak istiyor. öyle çok hazırcevap biri olmıyorım stres altındayken. Allah dilime güç verir o anda umarım. çirkefleşmeden soğuk ve net bi şekilde cevabı yapıştırmak isterim.
bu arada çok teşekkür ederim fikir ve moral verdiğin için.

senfat ağzından bal damlıyor. inşallah geçici olur şu yancı tipler.
ben o tiple (şu ele başı olan) karşılaşınca o da ceo falan olmuşsa mors olmayayım
şaka bir yana nerde o günler bunlar birbirine düşmüş falan hayal etmesi bile güzel geldi.

kızlar bugün okuldan 2 kişi hocam hocam diye bağırıyorlardı arkamdan
buyrun hanımlar dedim müjde müjde müjdemizi isteriz
müdür gidiyormuş , tayini çıkmış

bizim şer yuvalarında birinin daha tayini çıkmış
Allah'ım ne büyüksün Yarabbim
hasbinallahi ve nimel vekil
başka da söylenecek birşey bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…