- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
olmaz diye biliyorum canım kızlar da cevaplamış hihihihikızlar size birşey sormak istiyorum. nette biraz araştırdım ama pek tatmin olmadım açıkcası. ojeli tırnakla abdest alınıp namaz kılınabilinir mi????bu konuda bilginiz var mı???
ah kızlar ahh beni tanımıyorsunz sanırım yada ara ara yazarım görmemissinz . eşimde müthis kimsede olmayan bir vicdan var . benden habersiz 4 kez kredi çekti kendisi. ve tamamını kaynıma verdi
borcum var intihar etcem artık demis 5 milyar çekti öğrendim ağladım zırladım neyse 5 milyar kafamın gözümün sadakası olsun dedim
sonra eşim bir kaç ay sonra 16 milyar çekip hayvan almasına ve bizden aldığı paraları topluca ödemsine karar verip yine kredi çekmis. 1 senelik.
bu arada ben her fırsatta hakkımı hele kızımın hakkının helal etmiyorum. ben çalıscam eşime eşimde sizemi bakacak diyordum. 1 senede krdei bitti.
sonra eşim 15 milyar mı 19 mu neydi unuttum bi kredi daha çekti sonra da 7 milyar.
faizini vs bırak 43 milyar paramızı yediler daha verecekler of off eşim dün diyorki . kız kardesim yalnız kimsesi yok hep limitimi doldurdum asıl yardım etmem gereken kişi oydu. ben aliye yarıdm ettim hep diyor . düşünün .
gerçekten boğazıma kadar doldum bu arada ben kendim için kredi hiç ödemedim ya hep kardeşleri. gerçekten yasamayan anlamıyor canım. eşime güvenim sıfırrr bu konudaa
ah canım biliyormusun eşim benim yerime imza atmıssahtecilik yapmıs bir hiç uğruna ... ne yaparsın ... ha deyince bitmiyorki bir seyler...ve karsımda garip bir adama bürünüyor özür dileyerek . yaptım ne yani yaparım diye efelenmiyor... diyorki birsey olursa para için kardesime bunu ettim derdim beni anla bir daha asla diyor ...bu krediyi en son kapatmak için ben bilezikleri sattım ve son kalanı 12 milyarı ödedim ...nereye ne gittigi belirsizdi. kapattım eşimden bankamatigini aldım. artık ben bu kadar parayı keriz değilim ödeyecek ama ödedim . sana inandım iyi niyetine artık yok dedim. bakalım simdide bu çıktı basımıza ... insallah aklı basına gelirde bir sey yapmaz. bu son şansımız . babam bile karısmıyor ama duysa kesinlikle bu adamla olmaz der. zaten evden vazgecince kızmıstı bana. bir kardes onda yok diyor. kardeş yaratmas ama rıskını ayrı yarıtmıs allh der. ben seni onlara çalısasın çocugunu ele bırakıp çalısasın diye okutmadım diyor. inşallah habersiz bir kredi falan çekmez kızım için üzülürüm yaa
Kardeşlerden çekenler allah yardımcınız olsun
kardeşler arasında yardımlaşma bizim ailede bolca vardır ama bu cinsi değil
gönüllü ve sürekli karşılıklı yapılanından
kimse mağdur olmaz etmez
allah yardım etsin size
eva sen de gül geç bari en azından kardeş değil mecbur olmayacaksın hayatın boyunca
KESER DÖNER SAP DÖNER, GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Benzer şeyleri bir dönem ben de yaşamıştım iş yerinde. ben hep söylerim iş adamı yormaz, oradaki ilişkiler yorar. hele de iş yerinde (özel sektörde) yükselme falan durumlarda varsa herkes bir şekilde diğerini yıpratmaya çalışır. kendilerince sana mobing yapıyorlar.
o kişilerin samimiyeti de bozulur. çok samimiyet tez ayrılık getirir. eğer uzun zaman daha o iş yerinde kalırsan görürsün dengelerin değiştiğini. aa eva hep aynı duruşu sergiliyor, daha mert, doğru insan deyip sana yaklaşmaya çalışırlar.
bir dönem 3 kişi çalışıyorduk ve ikisini kendi aralarında samimiyet geliştirip beni dışlamaya çalışmışlardı ve iş yükü de nedense bana kalıyordu. ve elime mi yapışır yapayım diyordum. bu iki bayandan biri benden 2 yaş küçük, diğeri ise 14 yaş büyüktü ve ikisi de hiç evlenmemişti. ama olgunluk yaşta değil, ben karşımda benimle kendini yarışıracak birini değil, ablalık yapacak olgunlukta birini beklerdim. neyse bunlardan biri atandı ve başka kuruma gitti. diğer arkadas bana yaklaştı ve görsen beni öven cümleler. yer miyim yanlız kaldı, bana yaklaştı. sonra 2 kişi kalınca işler yürüsün, sorun yaşanmasın derken daha olgun bir ilişki oldu aramızda.
tavrın ise herkese farklı olmalı. kiminden uzak olmalısın uğraştığına değmez, kimini yok saymalısın ki en ağırı, kimine de hakkettiği cevabı vermelisin. (bir daha birşey diyemez zaten). eşim sık arıyor demişsin. kendileri mutsuz olan insanlar başkalarının mutluluğunu elbette çekemez. ben iş yerinde eşimle telde konuşuyorsam canım cicim diye konuşmam hiç bir zaman. böyle olunca eminim çevremde hasetlik yapanlara fırsat vermediğimi düşünüyorum. bazıları çatlatmak için aşkım gibi sevgi cümleleri kur diyebilirler ama karşı tarafta olumsuzluk uyandırır. sen eşinin ne iş yaptıgını söylemesen bile iş yerlerinde böyle şeyler duyulur. hele de sana karşı özellikle birşey yapıyorlarsa hakkında konusuyorlardır.
ya senfat inanır mısın ben de keser döner sap döner diye teselli ediyordum kendimi. benzer durumları duyunca hep oluyor bunlar bi şekilde üstesinden gelmeliyim diyorum. o yüzden sizin yaşadıklarınız da yol gösteriyor sonra işler değişti dediğinizde moral oluyor.KESER DÖNER SAP DÖNER, GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Benzer şeyleri bir dönem ben de yaşamıştım iş yerinde. ben hep söylerim iş adamı yormaz, oradaki ilişkiler yorar. hele de iş yerinde (özel sektörde) yükselme falan durumlarda varsa herkes bir şekilde diğerini yıpratmaya çalışır. kendilerince sana mobing yapıyorlar.
o kişilerin samimiyeti de bozulur. çok samimiyet tez ayrılık getirir. eğer uzun zaman daha o iş yerinde kalırsan görürsün dengelerin değiştiğini. aa eva hep aynı duruşu sergiliyor, daha mert, doğru insan deyip sana yaklaşmaya çalışırlar.
bir dönem 3 kişi çalışıyorduk ve ikisini kendi aralarında samimiyet geliştirip beni dışlamaya çalışmışlardı ve iş yükü de nedense bana kalıyordu. ve elime mi yapışır yapayım diyordum. bu iki bayandan biri benden 2 yaş küçük, diğeri ise 14 yaş büyüktü ve ikisi de hiç evlenmemişti. ama olgunluk yaşta değil, ben karşımda benimle kendini yarışıracak birini değil, ablalık yapacak olgunlukta birini beklerdim. neyse bunlardan biri atandı ve başka kuruma gitti. diğer arkadas bana yaklaştı ve görsen beni öven cümleler. yer miyim yanlız kaldı, bana yaklaştı. sonra 2 kişi kalınca işler yürüsün, sorun yaşanmasın derken daha olgun bir ilişki oldu aramızda.
tavrın ise herkese farklı olmalı. kiminden uzak olmalısın uğraştığına değmez, kimini yok saymalısın ki en ağırı, kimine de hakkettiği cevabı vermelisin. (bir daha birşey diyemez zaten). eşim sık arıyor demişsin. kendileri mutsuz olan insanlar başkalarının mutluluğunu elbette çekemez. ben iş yerinde eşimle telde konuşuyorsam canım cicim diye konuşmam hiç bir zaman. böyle olunca eminim çevremde hasetlik yapanlara fırsat vermediğimi düşünüyorum. bazıları çatlatmak için aşkım gibi sevgi cümleleri kur diyebilirler ama karşı tarafta olumsuzluk uyandırır. sen eşinin ne iş yaptıgını söylemesen bile iş yerlerinde böyle şeyler duyulur. hele de sana karşı özellikle birşey yapıyorlarsa hakkında konusuyorlardır.
[/font]
seyyahalemi süpersin konuları birbirine bağlamışsın öldüm gülmekten
karanfilce belli bir yaştan sonra dikkat etmeye başlamak gerek ben de 25 yaşıma kadar her şeyi sınırsızca yerdim kilo almazdım ama şimdi 29 oldum birazcık fazla kaçırınca hemen belli oluyor. Yememekle olmaz ben 1 ay önce spora başladım b fite haftada en az 3 kere gidilmeli ki fayda sağlansın; ben 3 hafta haftada 3 kez gittim bir haftasında hasta olup öksürünce gidemedim ona rağmen cumartesi ölçüldüm basenlerimden 4 cm vermişimki hiç beslenmeme dikkat edemedim ballar pekmezler hamur işleri hak getire beni de rahatsız eden bölgem de göbeğim onun için karın egzersizlerine başladım bakalım biraz da yemeklerimde aşırıya kaçmayacam nasıl sonuç alacam bu ay :44:
bi de kpeder madem hayır diye basılacak kitabına para topluyor basıldıktan sonra elde edilen geliri ne yapacak onu da mı hayra bağışlayacak
haklısın aslında 2 kız 1 erkek nasıl bu kadar samimiler anlamıyorum.her gün beraberler birinişn işi uzuyorsa diğerleri onu bekliyor falan. tamam samimi olsunlar iyi hoş da canları sıkılıp birilerini harcamaya çalışmaları yüzünden araları bozulursa veya en azından bir tanesi giderse çok sevineceğim. çok teşekkür ederim tekrar yorumun için içim umutla doldu desem yeridireva şimdi başkalarının kuyusunu kazmak için ittifak yapanlar gün gelecek birbirlerinin de arkasından iş çevirmeye çalışacaktır çok vıcık vıcık görüşüyorlarsa zaten vardır birbirlerinden de haz etmediği noktalar ama patlak verecek bi kıvılcım bekliyorlardır
evet spor yapmak çok istiyorum aslında büyük bi şehirdeyim hatta gittiğim işletmelerden biri halk eğitim merkezi ve plates kursları var olmadı yarın gittiğimde konuşayım. beni aradan alabilirler mi
aslında ben de eşim de plates yapmak istiyoruz.
ama bi yerden başlamıyoruz tembellik..
ben basenlerimden gitsin değil de göbeğimden gitsin istiyorum.
bi de sağlıklı olayım..
demek ki bu ani kilo almamın nedeni yaş ilerlemesi eşim de ayı şeyi demişti 25 den sonra aldım diye..
karın egzersizi için plates iyi bi yöntem mi ve sağlık için.. herkes onu öneriyor da..
kp min kitap küçük bişey zaten, satmıyo dağıtıyo(hatta bazen zorla)
pilates güzel aslında dvd lerini alıp yada netten indirip evde kendin de temel pilates egzersizlerinden yapabilirsin ama istikrar lazım bir de leslie teyze var onunla 1 mil 3 mil 5 mil diye yürüyüşler var oldugun yerde yürürken hareketler yapıyorsun.
ben de büyük şehirdeyim sırf para vererek gittiğim bir şey olsun ki beni sıkıştırsınlar ve param gidiyor boşlamayım gideyim diye düşündüm.
bal ve sirkeden yapılan karışımın adı (sirke en cubin olarak geçiyor) ilk tıbbi ilaç olarak da geçiyor.sirkencubin anlamı ne ola ki
topa hemen gerek yok lastik daha önemli sen bikaç video indir biraz bi dene bakalım hundred ı filan sonra duruma göre karar verirsinyok yaa ben para versem de vermesem de bi kursa kayıt olursam devam ederim.
ama dediğin gibi netten de başlayabilirim.
öncelikli işim plates topu almak sanrıım.
bal ve sirkeden yapılan karışımın adı (sirke en cubin olarak geçiyor) ilk tıbbi ilaç olarak da geçiyor.
topa hemen gerek yok lastik daha önemli sen bikaç video indir biraz bi dene bakalım hundred ı filan sonra duruma göre karar verirsin
bu arada beyaz tv nin sitesinde ebru şallının da yaptırdığı videolar var
çok haklısın bu insanlara yapılacak olan bu. sadece bi daha laf söylemeye falan kalkarlarsa hazırlıklı olmak istiyor. öyle çok hazırcevap biri olmıyorım stres altındayken. Allah dilime güç verir o anda umarım. çirkefleşmeden soğuk ve net bi şekilde cevabı yapıştırmak isterim.kızlar sizleri okumayı yazmaktan daha çok seviyorum ama bugünki konular benimde çok canımı sıktı yazmadan edemedim.
sevgili pepeti, siz zaten yapacağınız kadar yardım yapmışsınız buna rağmen görümcenin para istemesi bildiğin yüzsüzlük. üstelik çok keyfi birşey için, hastalık falan olsa anlarım tabi. bence eşine rest çekmelisin asla kabul etmeyeceğini söyle ve yine böyle birşey yaparsa kardeşi araba sahibi olurken kendisinin de neleri kaybedeceğini iyi öğrensin. tabi bunu giderim, boşanırım şeklinde deme, evde yaşanacak huzursuzluğu hatırlat ne kadar üzüleceğini söyle. çünkü anladığım kadarıyla iyice dolmuşsun. Allak korusun yuvanız bozulmasın hiç bir zaman ama bazen aba altından sopa göstermek lazım erkeklere. ister erkek ister kadın olsun insanlar öncelik sırasını bilmeli. evet kardeşte çok önemli ama eşim yada çocuğumdan daha önemli değil...
ve sevgili eva, böyle konuları hiç dert bile etme. ben, beni mutsuz eden husursuz eden insanlarla ki bunlar ister arkadaş ister akraba olsun fazla görüşmem. iş yerinde sadece iş nedeniyle muhatap olmam lazımsa olurum yoksa merhabadan öteye geçmem, akrabaysada bayramda seyranda görüşmeye gayret ederim. sende görmezlikten gel, isterse kendini beğenmiş desinler. hatta öyle hissettir iyice çatlasınlar.
Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın, başka dert keder tasa vermesin.
senfat ağzından bal damlıyor. inşallah geçici olur şu yancı tipler.sen yarın eczaneni açtıgında, çok paralar kazanıp, işinde kar sağladıkça (inşaallah)
bunlarla yolda karşılaştığında hala aynı iş yerinde, bu sefer yeni birilerinin altını oymakla meşgul, küçük işlerle uğraşan insanlar olduğunu gördüğünde bu günlerine üzülceksin canım. boşa onlarla canımı sıkmışım diye. akşam evine git kocana sarıl, ohh yorgunluğun gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?