Kirli Çıkılar )))

yazın çok uzun diye alıntı yapmıyorum. sayfalar kalabalık görünüp okuyacakları korkutmasın.

teşbihde hata olmaz derler: at sahibine göre kişner.

ben eşimin ailesine böyle bir laf etsem o gün nişan bozulurdu. sen nişanlının böyle bir duruma kızmayacagını biliyorsun ve bu konuşmayı yapıyorsun. evlendiğimizde eşim 27 yaşındaydı ve o zaman cebinde 5 kuruş para yoktu. çünkü tıp fak. okuyan kardeşi, öğretmenlik okuyan kardeşi ve kıbrısta özel üniversitede okuyan kardeşlerinin tüm giderleri kendisine aitti. 25000 T den çok fazlasını verdi. ben senin paranı nasıl yerler desem eşim zorla mı aldılar ben verdim derdi.
eşimin annesi 24 yaşında iken, eşimde o sırada 3-3,5 yaşındaymış MS hastalığından vefat etmiş ve üvey annesi o yaştan beri büyütmüş. buna rağmen böyle bir laf asla bana söylettirmezdi. beni yolmadılar, ben gönderdim, sana mı kaldı beni savunmak gibi şeyler derdi. anlayacagın bu lafları eşinin müsadesi ile söylüyorsun birazda.

Burda bugün yazılanları okuyunca bir kez daha anladım ben şanslılardanım evlenirken hiç bir şeyimizi kendimiz yapmadık(gerçi eşim nişanlanana kadar hep maaşını götürmüş k validemin önüne koymuş yani ordan biraz birikim varmış) her şeyi gittik seçtik ödeme konusuna gelince sakın karışmayın siz yeni geçim kuracaksınız bi de borçla mı boğuşacaksınız dediler; kirada olan evlerinden kiracıyı çıkarttırıp içini yaptırıp bizi oturttular bir tek balayımız ve fotograflarımızı kendimiz hallettik. Kayınvalidem sadece biraz dominanttır ama onun da nabzına göre şerbetini verirsen aslında eğlenceli de birisidir. Geçenlerde maddi olarak biraz sıkışmışlar biz teklif ettik altınlarımızdan verelim sıkışmayın diye yok onlar sizin güvenceniz dediler öyleyse kredi çekelim dedik olmaz siz karışmayın bizz kendimiz hallederiz dediler ya tamam borç verelim dedik yine kabul ettiremedik

kesinlikle bunu inlar edemem zaten öle olmasaydı eşimde beni ezmeye kalksaydı bu iş en başından olmazdı ben yapılabilcek umut gördüm evlendim:)
kocam dahi olsa en sevdiğim dahi olsa beni okutan büyüten emek veren insanlar benden ek kuruş istememişken onlara yediremezdim kusura bakmasınlar
nişalımada o zman yol veriridim yapı meselesi yoksa ben asla asla asla mutlu olamazdım.........

çok teşekkürler selincim

beni aday göstermişler sağolsunlar ama benden bi numara olmaz diye yazdım hem de öyle

Son düzenleme:
senfatcım haklısın
kaynanacığımı eğitme sürecimde eşim bana destek olmasa olmazdı zaten
o zaman da bu evlilik olmazdı zaten

canım senin karşındakiler biraz kediymiş de ondan değilse o lafı edene çoktan nişan bozulurdu. şahsen senfata katılıyorum.
ve benim eşimin ailesi hiç salllamazdı nişanım bozulur ortada kaldığımla kalırdım. ha ortada kalmazdım ama hem eşim hem ben çok üzülürdük.
yani bu nişanlının seni ailesine karşı ezdirme meselesi de değil. aha benim eşim evliyiz ve beni ezdirmez ama nişanlıyken yine de açıp öyle söylesem kesinlikle nişan bozulurdu. ki o şeyi eşim babama yapsa o zaman da bozulurdu nişan.
ki ben düğün pastası için bile arayıp konuştum ama öyle sert filan değil ama yine de ipler kopma noktasına geldi.
sen benim kv tanısan tam dişine göre olurdu fırtınalar kopardı kesin

sirkencubin çoook geçmiş olsun canım..

Son düzenleme:
ALLAHN BETERİNDEN SAKLASIN CANINIZA GELMESİN BİŞE CANIM YA biliorum arabaya bişe olunca insnaın canı çok sıkılıo ama sağlık olsun kaskosu varmıydı?
sağol selin evet arabanın kaskosu var eşim o kadar titizdir ki kaç kişi arabası için akaryakıt defteri tutar her yakıt alışımızda tarihi kaç liradan aldık kaç litre aldık nereden aldık bizi ne kadar km götürmüş hepsini düzenli bir şekilde tarihleriyle not eder fişlerini istifler arabada bir şey yok gibiydi o yüzden pek ses etmedi ama gün ışığında çizik varsa belli olur

öyleymiş farmasi okuduğuma göre bazı yerlerde 1650 sınr demişler eğer oraya gelirse 1500 lü değerleri de görmesi yakındır diyorlar bir de dolar da coşabilirmiş yılın son günlerinde piyasa hareketleniyor sanırım. :44:

kızlar ya gece gece bi şey sorcam size:) bu satte aklıma geldi üşenmedne açtım pc yi:)
şimdi ben bi bileziğim olsun çok istiorum takmak amacıyla çünkü düğünde takı seti küpe bileklik hariç herşeyi bozdurup bankaya yatırdık. bunun için takmalık bi bileziğim olsun istiorum....
ben para biriktiriorum yaklaşık 1100 liram oldu şimdi 20 gram bilezik alsam 1800 lira eder bu parayda yaklaşık 3 ay sonr çıkarmış olurum mart ayında falan hem diorum bilezik almışken benim doğum hediyemde olsun çünkü eşime al desem ortak biriktirdiğimizden alcak çünkü başka parası yok biliorum o bilezik o şekilde iş görsün istiorum zaten para biriktirmemde eşimde yardım edio kumbarama sürekli para atar bilezik almam için:) elinden geleni yapıyo:)

ben diorum acaba mart ayında altında yükselmeden 20 gram bilezik alsam mı yoksa doğumu beklesemde 30 gram alsam mı?
çünkü altın yazın yükselio bu hep rutin yaptığı bişey:)
bide şöyle düşünüorum ben bu bileziği satmak için diil takmak için alcam ama 22 ayar düzgün değer kaybetmicek bişey alcam acaba diorum 20 gram yeter hiç aç gözlülük yapim martta alim 20 gram bileziğimi sonra biriktirdiğimide küçük altın alim oda kenarda benim birikimim olarak kalsın sizce hangisi mantıklı

martta 20 gram bilezik almakmı?
hairanda 30 gram bilezik almakmı?

günaydın hayırlı sabahlar canlar
hastaların şifaya kavuştuğu, dertlilerin devasını bulduğu, borçluların ödeme kolaylığına eriştiği bol bereketli güzel bir gün olmasını diliyorum inşaallah

farmasi hacet namazını nasıl kılıyorsun, hangi duaları okuyorsun anlatır mısın?

bitanem 2 rekat hacet namazı kılıyorum
1. rekatta subhaneke fatiha kevser
2. rekatta fatiha ihlas

namazı bitiridikten sonra bol bol cenab-ı Allah'ı hamd edip
peygamber efendimize salat-ü selamlar getirip
tövbe istiğfar edip

16641 Ya Latif ismi celilini okumaya niyet ediyorum hacetim için.

bildiğim duaları
ism-i azamdan duaları okumaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Ah ah eskiden ne severdim bu topiği :) gerçi hala seviyorum da uğrayamıyorum pek tutumluluğumdan eser kalmadı artık üniversiteye geldim geleli bi para harcıyorum ki ister istemez

Günaydın kızlar... Selin cim farmasi için ne yapacağız. Mesajını kaçırmışım ben.

günaydın kızlar
biraz önce iş arkadaşımın gazına gelip 5 gr altın aldım,şimdi de ayın sonunu nasıl getireceğim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…