dana işine gelince bankasını bilmem de kendinde çok kar olduğu kesin
3 yılda değil 3 ayda yüzde yüz kazanırsın
ama imkanın yerin olacak
biliyorsunuzdur artık benim babam çiftçi çok büyük fındık arazilerimiz var
bunlardan biri çok güzel içinde su var sudan dolayı çok otlu yanından yol geçiyor düz bir arazi
babam bir sene buraya mart ayında kış sonunda cılız zayıf küçük buzağılar almış
temmuza yani fındıklar olana kadar bu bahçeye koymuş
bu danalar orda beslenmiş büyümüş iyice
ve babam fındıktan kazandığı paranın nerdeyse yarısını sadece o hayvanlardan kazanmış
tabi bugün bu mümkün değiil derede otlayan hayvanları bile çalıyolar gelip ahırından alıyorlar
ama imkanı olan köyü olan yeri olan varsa bence harika bir ek gelir kaynağı özellikle memurlar için
hayvancılık da asla zarar ettirmeyen bir sektör
bankasını bilemicim
Altın düştükçe alıyorum. Çok güzel fırsatlar var gibi. Daha da düşerse bilmem ne olur. 97 mağduru olmayayaım yeniden
Aynen ben de takipteyim alım için. 95 civarına gelirse alıp ortalamayı düşüreceğimbereketli olsun canım
ben de bugün alımlar yaptım
ve hala bekliyorum ons düştükçe almak için
çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun hepimizi.
kızlar yemek bölümünde de paylaştım da, burda da sorayım bi
akşam eşimin iki kardeşi gelcek yemeğe
menüm
mercimek çorbası
fırında kıymalı patates
salata
revani
kıymalı patatesim biraz az oldu galiba
yanına ne yapabilirim
makarna düşündüm ama büyük kaynım sevmiyor makarnayı
benim için de sesini çıkarmaz yer ama ne bileyim çocuğu sıkmayayım dedim
kızlar eşim bundan 4 gün önce lojmana başvurmuş:) inşallah olur yavrumuzun kısmeti olur oda
iki şansımız var
1-bizim oturdugumuz sitede biz 90 metrekarede oturuoruz 120 metrekare evlerden sanırım bi 20-25 kadarı polis lojmanı olcakmış bi blok:) yani eger burası olursa sitede başka bi bloğa geçcez 90 metrekareye 572 öderken 120 metrekareye 286 ödicez ve bebeğimizin çok güzel bi odası olcak
2-yada başka bi polis lojmanı var orasıda 120 metrekare biraz yıpranmış ama hiiiiiiç problem diil orasıda olursa süper olur oranın kirasıda 120 tl:) şaka gibi eğer burası olursada ebeğimizin bi odası olcak
tek sorun doğal gaz banyoda yokmuş sadece peteklerde var olsun diorum hiç hiç hiç sorun diil her ay 572 nerde 120 nerde:)
3-lojman bu kuralarda çıkmaz ama bunu hiç aklıma getirmiorum sanki çıkcak gibi hissediorum hayırlısı eğer öle olursa doğumdan önce taşıncaz inşallah:) bebeğimize oda yapamıcaz kombine bi hayat yaşıcaz yatak odasında ev alana kadar:)
planımız şu eger lojmana çıkarsak hemen bi ev almak hazirandan sonra o evide kiraya verip kirasının üstünede biz koyabildiğimiz kadar çok para koyup bi an önce ev borcunu bitirmek:) olursa tabi 4 yılda 120-140 tl lik bi ev alabiliriz:) ve lojmanda kalma süremiz 5 yıl olcak:)
hayırlısı olsun hemen gelip size haber verim didim
bulundugum ilçede polis lojmanı var ama sağlık bakanlığının lojmanı yok malesefolsa şansımız iki katına çıkardı:)
herkese iyi akşamlar, arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı.şimdi bulaşık mak. alındı.yanında calgonit finish quantum var.2 tane tablet çıktı.size nasıl anlatayım bilmiyorum.tablet ince bir şeffatla sarılı.bunu açmadan direk mi koymam gerekiyor?:26: bunun sormamın nedeni şu:eğer açarsam dağılacak ve toz gibi.
canım ambalajından çıkarıp kullanırsın
ama dağılmaz mı?sert bişey değil
dağılsa bile makinanın deterjan gözüne koy gitsin tatlım kapağını da kapat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?