Kirli Çıkılar )))

akıllıbıdık okudukça ben darlandım Allah kolaylık versin :26:
istemeye istemeye ödüyorsun sen bu şekilde öderken onlar hayrını görebilecekler mi acaba? bu dünyanın bir de öbür tarafı var.

şu dana işine baban girsin bizde paramızı bababanka yatıralım.
ama çalınmasın.
benim bazı arkadaslarım da paralarını böyle değerlendiriyorlar.
güvendikleri kişiler onlar adına bakıyor.
aslında çok iyi bir iş kazanç anlamında değil sadece, tüm ülke için iyi.
eti de ucuza yeriz, tarım ülkesi oldugumuzu hatırlarız böylece

az önce 95,42 den bir gram altın aldım. ben pek anlamıyorum bu iniş ve çıkışlardan...

herkese iyi akşamlar çok yoğunum okuyamıyorum yazılanları hızlıca okumaya çalıştım ama yok olmuyor.cuma günü ayaklarımı uzatıp tek tek okuyacam inşallah.
dünkü verdiğiniz moraller harika oldu. bugün başımı kaldırmadan işimi gücümü yaptım çok ciddi bir hava takınarak ama yalan da değil çok işim vardı gerçekten. ben güleryüzlü biriyimdir ama bundan sonra hiç ama hiç güleryüz vs göstermicem o zaman anlarlar belki bardağın taştığını.
hepinize sevgiler ve tekrar teşekkürler. tekrar girip cevap yazacağım inş.

"İçimdeki boşluğumu, senin ile doldur mevlam
Aradığım sukuneti, senin ile buldur mevlam
Güldür mevlam,güldür mevlam
Azgın nefsim, durdur mevlam
Can çekişen yüreğimi, rahmetinle doldur mevlam..."

Altın düştükçe alıyorum. Çok güzel fırsatlar var gibi. Daha da düşerse bilmem ne olur. 97 mağduru olmayayaım yeniden

Altın düştükçe alıyorum. Çok güzel fırsatlar var gibi. Daha da düşerse bilmem ne olur. 97 mağduru olmayayaım yeniden

bereketli olsun canım

ben de bugün alımlar yaptım
ve hala bekliyorum ons düştükçe almak için

bereketli olsun canım

ben de bugün alımlar yaptım
ve hala bekliyorum ons düştükçe almak için
Aynen ben de takipteyim alım için. 95 civarına gelirse alıp ortalamayı düşüreceğim
Bu arada garantide arbitraj yaptım ama çok fena gıcık oldum bankaya. Hiç hoşlaşmadım kendisiyle neden bilmem

çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun hepimizi.

kızlar yemek bölümünde de paylaştım da, burda da sorayım bi
akşam eşimin iki kardeşi gelcek yemeğe
menüm
mercimek çorbası
fırında kıymalı patates
salata
revani

kıymalı patatesim biraz az oldu galiba
yanına ne yapabilirim
makarna düşündüm ama büyük kaynım sevmiyor makarnayı
benim için de sesini çıkarmaz yer ama ne bileyim çocuğu sıkmayayım dedim

pirinç pilavı olur:) kisini birlikte servis edersin süper olur:)

kızlar eşim bundan 4 gün önce lojmana başvurmuş:) inşallah olur yavrumuzun kısmeti olur oda
iki şansımız var
1-bizim oturdugumuz sitede biz 90 metrekarede oturuoruz 120 metrekare evlerden sanırım bi 20-25 kadarı polis lojmanı olcakmış bi blok:) yani eger burası olursa sitede başka bi bloğa geçcez 90 metrekareye 572 öderken 120 metrekareye 286 ödicez ve bebeğimizin çok güzel bi odası olcak
2-yada başka bi polis lojmanı var orasıda 120 metrekare biraz yıpranmış ama hiiiiiiç problem diil orasıda olursa süper olur oranın kirasıda 120 tl:) şaka gibi eğer burası olursada ebeğimizin bi odası olcak
tek sorun doğal gaz banyoda yokmuş sadece peteklerde var olsun diorum hiç hiç hiç sorun diil her ay 572 nerde 120 nerde:)
3-lojman bu kuralarda çıkmaz ama bunu hiç aklıma getirmiorum sanki çıkcak gibi hissediorum hayırlısı eğer öle olursa doğumdan önce taşıncaz inşallah:) bebeğimize oda yapamıcaz kombine bi hayat yaşıcaz yatak odasında ev alana kadar:)

planımız şu eger lojmana çıkarsak hemen bi ev almak hazirandan sonra o evide kiraya verip kirasının üstünede biz koyabildiğimiz kadar çok para koyup bi an önce ev borcunu bitirmek:) olursa tabi 4 yılda 120-140 tl lik bi ev alabiliriz:) ve lojmanda kalma süremiz 5 yıl olcak:)
hayırlısı olsun hemen gelip size haber verim didim

bulundugum ilçede polis lojmanı var ama sağlık bakanlığının lojmanı yok malesef olsa şansımız iki katına çıkardı:)

Son düzenleme:

hayırlısı olsun hadi bakalım bebeğin kısmetine olsun inşallah

sirkencubin sana da geçmişolsun demiştim dün akşam mesaj silinince unuttum

eva boşver sen bize gül onları kendi haline bırak

senfat ben atanırsam inşallah düşünüyorum valla
hoş babam artık 75 yaşında uğaşamaz ama köyden şöle iyi bi çoban olsa başında duracak aklımın köşesinde hep
keşke keşke tarım toplumu olduğumuzu artık hatırlasak maalesef allahın otuna samana dolar verip yutdışından alıyoruz artık
içim yanıyor yemin ederim

akllıbıdıkm bu böyle gitmez
oturup ailecek konuşup çözüm bulmalısınız
herkes elinden gelen ne varsa koysun ortaya yardımcı olsun
kardeş bu sizinse onların da
yok kimse bişey yapmayacaksa bence elinde birikmi varsa ya da altının araban falan sat bu borcu toptan ödeyin bir daha da zıırnık vermeyin
eğer toptan ödemezsen bu parayı her ay her ay vermek insana çok koyar kocanla kötü olursun
öde ve unut önüne bak
allahtan bekle karşılığını
onlardan bişey olacağı yok gibi

benim bugün internetim hiiiç açılmadı nerdeyse nasip olsaydı 1 gr altın da ben alcaktım ama nasip değilmiş.

herkese iyi akşamlar, arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı.şimdi bulaşık mak. alındı.yanında calgonit finish quantum var.2 tane tablet çıktı.size nasıl anlatayım bilmiyorum.tablet ince bir şeffatla sarılı.bunu açmadan direk mi koymam gerekiyor?:26: bunun sormamın nedeni şu:eğer açarsam dağılacak ve toz gibi.

canım ambalajından çıkarıp kullanırsın

kızlar sormayın ne oldu? bugün istediğim ayakkabıya en yakın olanını buldum. eşime söyledim o da ben iş çıkışı bakalım dedi. kendi başıma almayı sevmiyorum ve eşimin zevkine güveniyorum çünkü.
ben de işletmeleri gezdim ama eve gelmedim eşimle çıktık.
aynı zamanlarda kabana da bakıyorum ya ben dur şu strms e bi gireyim dedim indirim devam ediyo mu.
hakkaten ediyo %50.
millet bilse varya ne biçim sinirlenir çünkü indirimde iğne atsan yere düşmüyordu. ve şimdi yeni ürünler gelmiş. biz de eşimle hem beğendiğim kabanı hem de ayakkabıyı aldık. çizme inşallah sağlam çıkar deri dediler ama ne kadar doğru bilmiorum.
çizme 80, kaban 170 TL
aldıklarım;

Kabanımın rengi bile aynı katalogla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…