Kirli Çıkılar )))

merhaba hayırlı sabahlar canlar
bu sabah uyumuş kalmışım soğuk algınlığım var boğazlar kulaklar çok fena

lovelicim kendi görüşlerimi yazıyorum ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir öncelikle onu belirteyim

altının onsunda kısa vadede düşüş , orta ve uzun vadede yükseliş beklentisindeyim ve buna göre pozisyon aldım

elimde altın tl ve de dolar var ve beklemedeyim
dün hem tl ile hem de elimdeki dolarla altın aldım bir miktar

altın düştükçe kademeli alırım

yükseldikçe kademeli satarım

elbette alımlar ve satımlar için kendimize aşağı yukarı hedefler belirlemeliyiz

merhaba hayırlı sabahlar canlar
bu sabah uyumuş kalmışım soğuk algınlığım var boğazlar kulaklar çok fena

Geçmiş olsun farmasi. Ben de geçen haftadan beri migrene eşlik eden griple uğraşıyorum, bıktım artık ikisinden de
Bu arada gözün aydın :) Okuldakiler azalmışlar :)

Bir sürü haber okumuştum ara ara girip bakınca ama pek çoğu aklımda değil şu an :) Umarım herkesin gönlüne göre olur. Eva için de pepeti, akıllıbıdık, senfat için de. Benim de eşimin ailesiyle ilgili sıkıntılarım var. Kayınvalidemler ara tatilde gelecek, gerçi ne benim ne eşimin ara tatili var ama gene de ara tatilde geleceğiz dediler :) O zaman mı uygun bir dille yüzyüze konuşsam diyorum bir yandan da evime gelmiş, misafirim hiç açmasam mı diyorum karar veremedim :)

Karanfilce aldıklarını güle güle kullan. Ben de Bambi'den yeşil topuklu bir bot aldım geçen haftalarda, o kadar topukluya alışık olmasam da sevdim :)

Selin, benim eşim de polis :) Umarım lojman çıkar. Burda epey uzakta lojmanlar, o yüzden hiç niyetlenmedik. Dilerim sizinki olur.

Ve dün 95.7'den 93 gram altın aldık eşimle. Sonradan aklıma geldi , keşke hepsini birden almasaydık kademe kademe alsaydık diye ama bakalım hayırlısı :)

Herkese sağlıklı, bereketli, güzel günler diliyorum :)

sabah baktım kumbişimde 635 tl para var
35 tl sini cüzdana koydum

500 tl sini bankaya yatırdım
100 tl de kumbişte ne olur olmaz kalsın dedim veeeeeeeeeeeeee

dün bugün önceden de derken kademeli alımlar yapıyorum Allah bereket versin hepimizin birikimlerine canlar

Son düzenleme:

bereketli olsun canım.
ben de bugün 1 gr aldım.
7-8 gr lık param var daha.
ayy bu ay çok açıldık..
1850 tl bildirim yapcam farmasi sana tabi o da eksilmesse.
bu ay önceki aylar bu kadar yüksek olmayan ve ekstra ihtiyaçlar çıktı.
250 tl bana kıyafet(kıyafet illaki ouyor ama bu kadar yüksek değil)
140 tl kalem Kuran(ama bunu kaçıramzdım çok kullanışlı tavsiye ederim.)
225 yakıt

Allah bereket versin..
Ama biraz saldık bana öyle geliyor. annemlere olan borç bitmeye yaklaştı ya. onun rahatlığı sanırım
oysa daha 12 gr var

Son düzenleme:
selam çıkısı kirli kızlar

ben de alım için yarını bekliyorum yarın alım yapacam artık düşse de çıksa da şansıma

bu arada hepiniz burdayken benim de size danışmak istediğim fikirlerinizi almak istediğim bir konu var

arkadaşına aynen katılıyorum..
diş fırçası da mümkümse kılları düz kesimli sade ve sert olmayan tipte olmalı
reklamlarda gördüğünüz cafcaflı fırçalara aldanmayın
ben kendim curaprox kullanıyorum eşim de ondan kullanıyor
diş macununda ise bir ayırımım yoktur çünkü önemli olan mekanik temizliktir

burada önemli olan küçük çocuklara bezelyenin yarısı kadar diş macunu kullandırmaktır
çocuk diş macunları var onlardan kullanabilirsiniz flor düşüktür çünkü yutma riskleri vardır
aynı tarife uyan yumuşak ve küçük başlı herhangi bir diş fırçası da çocuklara uygundur
genelde CURAkid yazarım çocuklara yine curaprox marka
eğer çocuk çok küçükse fırça yerine gazlı bez(spanç) kullanılması faydalı bence
bizim kız fırçalattırmaz halen spançla temizleriz

alright dişmacununu ben de danışmak istiyorum fikirlerini merak ediyorum; arkadaşlarımdan duydum diş hekimleri sensodyn önermişler kullananlar da çok memnn kalıyorlarmış.

diş fırçasına gelince benim gittiğim diş hekimime sormuştum manuel olrak ne kadar uğraşırsan uğraş diş fırçalama makinesi kadar iyi temizleyemezsin yalnız şunu da unutma diş aralarının yüzeyi için mutlaka diş ipi kullanmalısın demişti. Onun da önerisiyle diş fırçalama makinesi aldım (Braun-oral B triumph 5000) başlığı değiştirildiğinde eşim de kullanabiliyor 2 yıldır kullanıyoruz memnunuz.

eğer manuel fırçalamada sorun varsa, yeterli olmuyorsa makine tercihtir
ama özenerek yapacağınız fırçalama ile de pahalı makineye gerek duymayabilirsiniz
ben kulanmıyorum şahsen
diş ipi candır mutlaka kullanılmalı
hiç beceremiyorsanız arayüz fırçaları var kürdan gibi kullanabilirsiniz
macun için de dediğim gibi çok büyük ayırımım yok
elime ne geçerse onu kullanıyorum
hassasiyeti olan, dişeti problemleri olanlar için sensodyne tavsiye edilebilir

yalnız bakar mısınız dişle ilgili sorulara nasıl ciddi cevaplar vermişim
sizli bizli
koptum kendime yaaaa

ben bu konuda sınıfta kaldım
çok çabuk fırçalar atarım..
bi de az macun kullanırım midemi bulandırıyo köpük.
eğer o dişi biraz daha uzun fırçalasam kusabilirim.

diş ipi de benim dişlerimin arasından hayatta geçmez hasbelkader geçti diyelim sonra geri çıkmaz.

yalnız bakar mısınız dişle ilgili sorulara nasıl ciddi cevaplar vermişim
sizli bizli
koptum kendime yaaaa

hepimiz aynıyız canım
bi gün görümcem geldi günümüze dedi ki ne kadar sesli konuşuyorsunuz.
dedim kendimizi sınıfta zannediyoruz galiba

allright çok teşekkürler önerilerin için sensodyn i şimdiye kadar pahalı olduğu için almıyordum ama çok fazla aft sorunu yaşıyorum şu sıralar o yüzden denesem iyi olacak gibi. Makineye gelince fiyatı çok uyguna geldiği için bir de o ara sevgililer günü vardı öyle bir hediye alayım ki eşime ben de kullanabileyim diye düşündüm işime geldi

dedim ya canım bulanırsa macunsuz fırçala çok da önemli değil
ferahlık istersen ağız gargarası yap üzerine. listerine tavsiyemdir

bu arada
diş ipi de benim dişlerimin arasından hayatta geçmez hasbelkader geçti diyelim sonra geri çıkmaz.
lafına koptum
mumsu olanlarından kullanıver sen de.

hiç duymamıştım sağolasın canım
ee hiç bi dişçiye gidip böyle şeyleri sorcak anım olmuyor.
diş fobim var yani hayatımda en sevdiğim ve muhabbet ettiğim dişçi sensin diyebilirim

bi gr daha aldım dayanamadım
öğleden sonra kvme gitcez yemeğe çağırmış e şimdi mantı yapcakmış gidip yardım edeyim bari alma fırsatım olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…