- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
herkese iyi akşamlar, arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı.şimdi bulaşık mak. alındı.yanında calgonit finish quantum var.2 tane tablet çıktı.size nasıl anlatayım bilmiyorum.tablet ince bir şeffatla sarılı.bunu açmadan direk mi koymam gerekiyor?:26: bunun sormamın nedeni şu:eğer açarsam dağılacak ve toz gibi.
karanfilcecim güle güle güzel günlerde kullan cicilerini
ay heveslendim 3 gündür evde değilim eve gidince ben de koyayım cicilerimi
herkese selam.
Yazmasam da sürekli takip ediyorum sizi, çok şeyler yazılmış. Bir çoğuna üzüldüm. Özellikle pepeti ve akıllıbık'a.
farmasi, müdür de gitmiş =) Çok sevindim.
Lifeandi ben o deterjandan kullanıyorum artık çünkü diğerleri çok kötü yaptı makinamı. Tek kötü yanı 2'ye bölemiyorsun. o şeffaf kaptan çıkartma, yıkanırken çözülüp gidiyor zaten o.
Karanfilce güle güle kullan, çok beğendim aldıklarını. Ben de kaban almak zorundaydım. Defacto'dan 150tl'ye aldım. Kilo almaya da devam ediyormuşsun =) Burada yazdıklarına bakılırsa tatlı yemeyi seviyorsun ya da bu aralar fazla yiyorsan ondandır kilo alman. Şuan aynı kilodayız, 53.8 =))
Bu ay eşime ve bana kaban, ikimize de bot, bana çanta,hırka vs aldık. BU yüzden birikimim az oldu. Karttan tek çekim yaptık. Ama hiç dert etmedim bu alışverişi çünkü hepsi almak zorunda olduğumuz şeylerdi.
hep takip ettim zaten yazdıklarını, sürekli bakıyordun kabana.sen de güle güle giy canım
aynen ben de hiçç dert etmedim.
nerdeyse 1 aydır bakınıyordum seçe seçe beğene beğene indirimi denk getirerek aldım.
önceden gider pat diye alır sonra üzülürdüm.
evet canım son zamanlarda özellikle çikolata çok tüketiyordum. ben çikolata tarzı şeyleri çok tüketince derimde pul gibi bişeyler oluşup düşüyor. sivilce gibi değişik bişey. eşime çok kızdım hep senin yüzünden dedim.
çünkü ben almam ama o dolrurur olunca da illa ki yiyorsun.
2-3 gündür az yiyorum hem yemeği hem çikolatayı.
bakalım aslında böyle iyi gibiyim de en azından böyle devam ediyim dimi.
benim için asıl kriter kayınvalidemlerdeki tartı.
çünkü hep onda tartılıyordum.
yani arkadaşınki pek fazla geldi gözüme
51.7 iyiydi
hep takip ettim zaten yazdıklarını, sürekli bakıyordun kabana.
Ama ben senin gibi yapamadım çünkü il'e gitmemiz gerek alışveriş için. 4-5 saat gezindim en sonunda içlerinden bu aklıma yattı ve aldım. Aslında hayal ettiğim kabandan çook çook uzak birşey ama olsun sıcak tutuyor ya boşver diyorum kendi kendime =))
Kilo vermeye çalışma bence çünkü gayet iyi bu kilon. Ama göbeğe dikkat et. Beni gören şuanda kaç aylık hamilesin diyor =)) Zayıfım ama göbeğim var ne yazık ki ve mekik çekmeme rağmen o olduğu gibi duruyor =)
ben de aynı soruyu ve çocuk macunu fırçası tavsiyesi soracaktımbir diş hekimi arkadasım diş macunları arasında çok büyük farklar olmadıgını, pazarlama staretiji oldugunu söylemişti. macunun florür özelliğinin yüksek olmasını gerektiğini söylemişti.
sen bu diş macunu ve fırçalarından hangisini önerirsin?
aralarında bir fark olmadığına katılıyor musun?
Altında Mayıs 2012 itibariyle yükselen trend devam ediyor. 3 ekim itibariyle de oluşan düşüş eğilimli bir trendimiz mevcut. Bu iki trendin keşimi sarı renkli dikey çizgiyle belirtilen 28--30 ocak arasına denk geliyor. yeni trend bu tarihte belirlenecek. Orta vade dirençler sırasıyla (50-100-200) EMA 1696-1704-1712. Peki düşüşler bittimi. Gök mavisi ile belirlenen Fibonacci düzeltme noktaları %50'lik düzeltme noktasını 1660 olarak gösteriyor. Geçmişe dönük fibonacci düzeltmelerine baktığımda karşıma çıkan sonuç şu. %50 ve %61 arası düzeltmelerde sınırın yarısına kadar şoklar yaşanmış sonra %5'0lik düzeltmenin üstüne çıkılmış. Peki bu şok nereye kadar devam eder 1642-1648 arası. Analize dayanarak düşüş noktasının en fazla bu noktalar arasında olacağını öngörüyorum. Yükselen trend ile %50'lik fibo düzeltme noktasının kesişimi de 1660 noktası. Bunun anlamı bu desteğin çok güçlü olduğudur. Evet 10-15 günlük kısa bir düşüş dalgasıyla karşı karşıyayız. %50'lik düzeltmenin bitmesi durumunda ilk etapta 1692 noktasını geçmeliyiz. Bu nokta bize yeni trend işaret edebilir.
Toparlarsak: düşüşlerin 1642-48 arası sonlanacağını
1660 noktasının çok güçlü olduğunu
Ocak 28 gibi ciddi bir trend ile karşılaşacağımızı tahmin etmekteyim.
Umarım herkes için yararlı bir analiz olur. Bol kazançlar.
Konuya Git
şimdi burda ne diyor kızlar bu birinci sorum
2. sorum da altın almalı mı yoksa tl de durmalı mı
3. soru ise altını aldık diyelim kaç paun yükselmeli ki altın kar getirsin bunlar önemli
çünkü eşime altın hesabı açalım dedim bana eğer parayı eritirsen dilimden kurtulamazsın dedi o yüzden 1000liralık bir alım yapacağım gerisini tl bırakacağım haaa belki bir işşe yaramaz bu kadar az parayla alım satım ama yapmak istiyorum o yüzden
haaaa 4. sorum eheheheehşimdi ben altını dolarla mı almalıyım makası daha az diye yoksa önce tl ile almalıyım doları ayrıca mı bulundurayım cevaplarsanız sevinirim eşim öğle garantiye gidecek benden cevap bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?