Kirli Çıkılar )))

ben kaza tutuyorum, şu an bozmadım. hafta içi arayıp sorayım diyanete. eşin bununda kazası gerekir dedi demek.

okumuştum ama cimleden ben bile anlamamıştım
kafanın karışık ve o an başka şeyle düşünüyor olman kaynaklandıgını düşünüyorum ben de
bazen annemde gördün mü adamın yaptıgını diye anlatır.
ben de anne hangi adamdan bahsediyorsun falan derim.
o o kafasında düşünüyor
olaya ortadan giriyor, kafamda kırk şey var diyor sonra

spss programı istatistik için kullanılıyor
karafil değil ama papatya iyi bilir diye tahmin ediyorum. akademik çalışanlara lazım oluyor.
ezikleyeydin bari
porgram ya sonuçta kesin bilir didim napim

yanlış mı yani yapmayayım mı
ama sanki daha renkli anlatıma alışır falan diye düşündüm

demin kızım ailesiyle ilgili ödev yapıyor
babam 36 yaşında seramik sanatçısı adı bilmemne
annem 35 yaşında adı seyyah arkiolog yazmış
ben de kızım o arkeolog dedim

kızımın babanesiyle ilk tanıştırılırken anne bu seyyah işte arkeolog diyorlar
hoş beş sohbet ayrılıyoruz
kadın biz çıkınca arkamdan vah vah çok ta genç ne derdi var ki,neden bu kadar çok içiyor diyor(alkolik anlamış)

teşekkür ederim derfat
takvime göre yarın 28.hafta bitiyor
ultrasona göre ise 29 bitiyor.
gelişimsel olarak bi hafta önden gidiyormuş bizimkisi

benim oğlum 7 yaşında. elinde bir oyuncak. sürekli onunla konuşuyor. o da bizimle yemek yiyopr, okula giderken vedalaşıyor. bence endişe edilecek bir durum yok.
ben spss kullanıyorum. hatta az sonra yaptığım istatistikleri proje raporuma aktarıcam. Dosyanın spss nin hangi versiyonunda yazıldığı önemli. 17 de yazılan dataları mesela 16 ve altındaki versiyonlarda göremezsin. nasıl yardım edebilirim sana.

Ben kullanmadım canım bilemiycem

teşekkür ederim derfat

maşallah canımcım darısı bana olsun dün hep bebek kıyafetlerine baktım dışarda sanki ilk çocuğım olacakmış gibi heyecan yaptım sanırım çok istiyorum

benim oğlum 2 yaşını 2 ay geçti o da yapıyor kendi kendine oynuyor hayali konuşur geçenmesela kendi kendine aaa pardon bana yardım eder misiniz dedi sonra cevapladı tabiii tekrar cevapladı gerçekten mi sağol gibi

iyi akşamlar kızlar..
neyse ki fazla yazılmamış dünkü gibi.oku oku bitmemişti..
hoşgeldin diyen tüm arkadaşlara teşekkürler..umarım hayırlı olur benim için de.insanın motivasyona ihtiyacı oluyor bazı konularda.

teyze çok iyiymiş ama.sonradan çok gülmüşsünüzdür bu olaya..
diğer konuda ise kızınızın anlatımında bir sorun yoksa,olayları oluşumuna göre sırayla ve öz cümlelerle anlatıyorsa,negatif etkilenmemiştir diye düşünüyorum.
bir de herkes tek kalıptan çıkmış gibi olmayacak ya.arada renk lazım hayata.varsın sizinki de bu olsun.
teşekkür ederim derfat
sizin de gebeliğiniz hayırlı olsun,sağ salim kavuşun inşallah yavrunuza..
maşallah canımcım darısı bana olsun dün hep bebek kıyafetlerine baktım dışarda sanki ilk çocuğım olacakmış gibi heyecan yaptım sanırım çok istiyorum

oo topik çok bereketli maşallah.haydi bakalım,şartlar uygunsa neden olmasın.bebek çok seviliyor bizde de.kızlarım büyüdükçe bebek kokusunu özlüyorum.hani o çocuğa doyamayan kadınlardanım ben,ruhumda var anaçlık.çok zor kavuştum kuzularıma belki ondandır..

benim de ufaklık 2.5 yaşında, o konuşmalar,tv den izlediği replikleri tekrarlamalar,hepsi bizde de mevcut.tamamen yaşlarının davranışları bunlar.deneyerek,taklit ederek hayatı öğreniyorlar..

senfat yukarda yazdığım benim durumum normal mi canım sence
kızımla konuşma tarzım:26:

seyyahcım bence hiç bi problem yok hatta yararlı bile diyebilirim
ben bi program zilemiştim türkmax ta orda diodiki çocuklarınıza özellikle 5-12 arası çocuklara kombine cümleler kurun bu beyindeki motor gelişimini çok yönlü düşünmeyi sağlar diye bunu ben günlük hayatımda çok yaparım sadece çocuklara diil iş yerinde evde hatta bazen sölediklerimi iki üç defa tekrar etmek zorunda bile kalabiliorum çünkü akılda tutmak zor oluyo
mesela uzman şöyle demişti.... örnek olarak
çocuk oyuncaklarım nerde dedi?

yatak odasında 5 çekmeceli komodinin alttan 2. çekmecesinin sol tarafının arkasında
çikolata nerde buzdolabında orta rafında en arkasında sağ tarafta gibi......

aslında senin kurdugun cümlelerde buna benziyo çocugun anlaması için düşünmesi gerekio kombine cümleler tabi yaşına göre mesela 5 yaşındak ççocuga daha basit şeyler sölenebilir ama ben b uzmanın kurdugu cümlelerin aynısının daaha beterini iş yerinde arkadaşlara yada özellikle eşime çok kuruorum:) yakında motorları yancak:)

Vallahi canım 37 aylık bi oğlum var başak hiç çocuk istemeyen ben şimdi çocuk diye deli oluyorum bi kızım olsun istiyorum oldum olası inş olur.Şartlar çok zorlarmı bilemiyorum canım ama oğlum okula başlamadan oda olsun ve biraz büyüsün istiyorum çünkü oğlumla hiç ilgilenemem tam o sırada olursa bu ay başladık çalışmalara kısmet bakalım.Sen neden zor kavuştun canım tüp bebekmi oldu?İkizlermi?

kızlar az önce alışveriş merkezindeydik ve alışveriş yaptık hepsi eşim içindi denk geldi şanslı insan:)

kış geldi paltosu montu yokktu dışarı çıkcaz incecik hırkalarla çıkıodu bende kaban var onda yok hiç içime sinmiodu üzülüodum ''bugün dedim hadi kalk avm ye gidioruz kandırıp götürdüm''
yok istemiorum diye 1 aydır inat yapıodu sezon sonundan alalım ihtiyacım yok diye ama vardı kabansız paltosuz montsuz kış geçermi Allsh aşkına.....ihtiyaç sonuçta

heryeri gezdik erkek kaşe kabanlar 300 den aşağı yok yani en kalitesizi 300 ,eh işte dersen şöle böleleri 400-450 tl , en son kiğılıya girdik 580 damata girdik 560tl ,kiğılıdakinin kalitesini beğenmedim üstündede güzel durmadı zaten damattaki cuk diye oturdu kampanya varmış 500 tl alışverişe 250 tl indirim çeki veriolarmış yane bi 500 daha alışveriş yaptıgımızda 250 ye gelcekti eşimle konuştk mağazada dedik çeki kullanalım bütün ihtiyaçlarını alalım bu kış için mjadem böle bi fırsat var kaşe kabanı aldık ,2 kazak ,1 hırka ,1 swet,1 kadife pantolon bide kaşe kaban aldık toplamda 800 tl ödedik :)))))kredi kartınada 5 e böldürdük kartı sıfırlamıştık bi tek bu var şu an kartta onuda kasada kız çekerken yanlışlıkla taksit erleme girmiş taksitler şubatta başlıcak:))))
ilk başta kulağa fazla gelio ama adamın kabanı yoktu sezon sonunuda bekleyemedik(( geçen sene alamadık düğün için para lazımdı ona hiç bütçe ayırmmaıştık sezon sonunda
bütün kışlık ihtiyaçlarınıda karşıladık

ama eşimin içine oturdu resmen dioki ben 830 gün uyuyamam artık içime oturdu yahu... bide su aldım soguk su içti üstüne:)

sonra dedimki hayatım benim kabanım olmasaydı aynı avantajlar bana sunulsaydı alırmıydık ''gözümü bile kırpmazdım tabi alırdık aşkım ''dedi
''başkasına alırım sevdiğim birilerine ama kendime kıyamıorum ''dedi:) üzüldüm ya((((

bende deidmki''7 yıldır çalışıosun şu alışverişi ne zman yaptın? hiçbizaman..... millete milyarlarca llira dağıttın en az 30 milyar , 7 yılda kendine bi 800 tl yi çok görüosun oh çok güzel oldu eşşek gibi çalışıoruz bunu hakettin,benden sana hediye gelmiş gibi düşün ''dedim rahatladı biraz
soonra tutturdu hadi sanada bişey alalım suçluluk hissediorum sana bişey almadık:)))
bende dedimki ben hakkımı şimdi kullanmim ihtiyacım yok bişeye 3-4 ay sonrada bana hamile kıyafeti almaya çıkarız dedim anlaştık yemek yedik döndük evimize:)

Merhaba

Tanışmıyoruz ama yazınıza cevap vermek istedim. Kaliteli ürünler aldığınız için çok değil aslında o para. Bir de erkekler zırt pırt bişey almaz, almıiken imkan varsa kalitelisini almak lazım. Kabansız da hasta olurdu eşiniz bu soğuklarda

böylece tanışmış olduk:) ben selin:)
kesinlikle sağlık herşeyden önemli bide cidden dediğin doğru kolay kolay bişe almaz beğenmez zaten alışverişe çıkarmak bile bi dert:) iyi oldu iyi:)

selin,aldıklarınız hayırlı olsun.benim eşim de öyle.zorla aldırırım.hepside ihtiyaç.bebişiniz de hayırlı olsun bu arada.

aynı benim eşim. Ben çok kıyafet alırım. Ama eşime zorla aldırırım. Sonra da ben suçluluk duyarım. çok harcıyorum diye. Geçenlerde bir arkadaşı biraz gururunu kırdı. Ben de tesadüf hadi bugün sana birşeyler alalım dedim. Aaaa o da ne kabul etti hemen. Gerçi sebebi başkaymış ama olsun. çok kıırlmış arkadaşına. Karacadan 1200 tl'lik alışveriş yaptık. 500 tl yi geçene yüzde 50 indidirm varmış. çok da iyi oldu. çeşit çeşit giyiyor şimdi. Artık başka birşey almaz kışın. Yaza da yaparız böyle bir alışveriş.
Eşin güle güle giysin. Kaban olmadan kış geçer mi???çok iyi yapmışsın selin cim....

güle güle giysin
selin bayılıyorum sana çok komiksin
geçen birine yazdığın mesajları okudum çok güldüm kendi kendime hani şu annenin koç istediği
sen bi de şu eltime ne desem konusuna yazmıştın yarım saat gülmüştün zaten kkda gördüğüm en eğlenceli konuydu
neysem konuta dönersek aldıklarına göre hiç de çok değil güle güle giysin
kalite konusuna da katılıyorum kesinlikle yazlıklar neyse alır bikaç tişört giyersin de kışlıklar kaliteli olmalı
ben öle şu lazım gideyim alışveriş yapama mesela sezon sonunda ne lazımda gider indirimden alırım
yoksa kafam karışır hangi kıyafeti neyle giyeyim şuna uygun çorap var mı aaaay ddeli olurum
bi kıyafet alıyosam çorabına kadar takım olması lazım
zaten uzun süredir kendime almıyorum da kızıma da aynı mantıkla alıyorum
geçen kaban aldığımda mesela çanta bot eldiven ve atkı aldım takım olsun diye
ayy canım alışveriş çekti
tabi ki sağlıklı hayırlı olsun ama isterdim ki kız olsun allah nasip etti şükür
ben bunu biliyordum küçükken yaptım da şimdi lafı dolandırmadan duramıyorum
banyodan çıktık mesela biraz önce minik kır çiçeğimin ıslak fare gözlerini öpeyim dedim (ne demekse)
boşver iyidir iyi
bi de sürekli soruya soruyla cevap vermek lazımmış
msela anne parka gidelim mi dediğinde
evet yerine
gidelim tabi nelerle oynayacaksın parkta gibi

ben kaza tutuyorum, şu an bozmadım. hafta içi arayıp sorayım diyanete. eşin bununda kazası gerekir dedi demek.
allah kabul etsin
teşekkür ederim derfat

bizimkisi de geriden geriden geliyodu
zaten 1 kilo 240 gr doğdu
çok şirinler yahu kızıma bişey almaya giriyorum onlara bakmaktan alamıyorum kendimi kızım da tüm tanıdıklarına almaya kalkıyo anne şu bebek ezgiye ne güzel olur değil mi anne bunu alsak ya
anası babası alsın kızım banane diyorum
ahahha beyimiz pek de kibar

öyleydi teyzemiz allah rahmet eylesin
etliye sütlüye karışmazdı
başkası olsa alkolik hatunu ne getirdin evime gelin diye derdi

selincim çok iyi yapmışsınız
eşin güle güle kullansın aldıklarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…