Kirli Çıkılar )))

kızlar ben de bir soru sorayım
aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı ya da yakın çevresinde yaptıran arkadaşı filan var mı ?
bu konudaki varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

selincim eşin aldıklarınızı güzel günlerde güle güle giysin inşallah.
eşin çok fedakar iyi niyetli bi insan neyse Allah da yüzüne gülmüş senin gibi eş vermiş

papatyacım senin eşin de güzel günlerde güle güle giysin aldıklarınızı inşallah
hangi saçma insan ne dedi eşine bilemiyorum ama eşi profesör diye çekememiştir diyesim geldi

çok saolun kızlar ya:) ama bazende ha edioruz o kadar çalışmaya koşturmaya azcık bi ödül:)

seyyahcım annem o koç konusunda kendini aşmıştı zaten:) bilmeyen arkadaşlarada anlatım gerçi çok yersiz olcak ama

ben nişanlıyım o zmanlar 1.5 sene nişanlı kalınca arada tabi bayramlar seyranlar geçiyo:) bizim kaynanayla kayınpederde bildiğin cimri insanlar en baştan beri neyi nasıl ucuza getiriz derdindeler bu gelin bize nasıl ucuza gelir hep bu şekilde hareket ediolar:) annemde bunlara gıcık olmuş ki bende olmuştum zaten ama annemi kışkırtmamak adına sölemiodum:)

neyse geldi çattı kurban bayramı.... annemden bahsedim size annem kendini yetiştirmiş bi insan yani hoşgörülüdür kültürüde iyidir hani maliyedede memur olarak çalışıo:) hani yol yordam bilen insan gün görmüş biridir annem kdiye sölemiorum yanlız kaynanalra gıcık oldugundan tutturdu kurban bayramında hani bizim koçumuz diye :)
haydaaaaaa anne yapma etme biz karadenizliyiz bizim orda öle bi adet yok hani doğuda falan vardır genelde oda eskiden şimdi varmı bilmiorum hatta güneydoğunun adetidir
tutturdu bunlar bize nasıl koç getirmez kurban bayramı boynuzunada bilezik takcaklar diye ben yarılıorum gülmekten annemden hiç beklemiorum böle bişe teyzemler falan aradı ''canım bizim orda öle bişe yok hattta ananemler girdi araya kızım olurmu bizim burda biz hiç görmedik böle bişe:)
annemi zor caydırdık boynuzu bilezikli koçtan ve hala inat etmiş cimrilik yaptıkları için almadıklarını düşünüo:)
ama o kurban bayramı kızkardeşimle annemi caydırana kadar ölmüştük hem gülmekten hemde annem kızıyo ne gülüosunuz siz ne anlarsınız gelenekten diye yarılmıştık gülmekten ya:)

orda yazarken demişsin hayatın gerçekliğini gördüğüm annemin kayınvalideye dönüştüğü an diye
sen o benden küçük eltime ne desem konusunu hatırlıyor musun
çoooook komikti konu cevaplar da ayrı komik

selincim alemsin valla.farmasi geçmiş olsun.benim bir arkadaşım var.bayağıdır gidiyordu epilasyona.yarın ayrıntılarını sorar paylaşırım

selincim ben de şöyle düşünüyorum şahsen

oranın adeti buranın adeti olarak değil
bence adet madet hepsi kişinin kendi görgüsüyle alakalı
kişinin içinden geliyorsa adetimizmiş değilmiş takılmaz öyle şeylere takılmamalı da :))
annene hak veriyorum

kesinlikle bu işler görgü ile alakalı.benim de eşimin tarafı durumu çok iyi olduğu halde hiçbir şey yapmadılar.aslında yaptıkları,taktıkları altın falan hepsi kendi oğulları için de oluyor da neden böyle yaparlar anlamdım valla

farmasicim yani bazı yörelerin kendine has adetleri var bizim orda böle bişe daha önce hiç görülmemiş:) yani bize boynuzu bilezikli koç gelse tabiki hayır demezdik ben bileziğimi takardım koçumuzuda kesip yerdik ama annem bunu beklio kaynanalrdan adamların zaten adetten haberi yok 1 annemin bunu istediğinden haberi yok 2:)
ama annem getirmeleri gerektiğini ve bunu onların düşünmesi gerektiğini düşünüo hani görevleriymiş ama yapmamaışlar gibi:)
bide annem normalde çok adetlere takan insan diildir sadece niyete bakar:) annemi göz önüne alınca boynuzu bilezikli koç o an baya komik gelmişti:)
evet annem haklı ama bu konuda oldugunu hala düşünmüorum sadece kaynanalar çok cimri ve çıkarcı insanlar oldukları için bi antipati oluştu annemdede ve her olan olayı her şeyi yani alakalı alakasız onların cimriliğine yoruyo:)

aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı ya da yakın çevresinde yaptıran arkadaşı filan var mı ?
Bu konudaki varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
canım ben gidiyorum lazere. Hatta geçen salı seansım vardı. öğle arası gittim geldim. Sen ne öğrenmek istiyorsun. Seve seve cevaplarım.
papatyacım senin eşin de güzel günlerde güle güle giysin aldıklarınızı inşallah
hangi saçma insan ne dedi eşine bilemiyorum ama eşi profesör diye çekememiştir diyesim geldi
ay bilmem ki hiç bu açıdan düşünmemiştim.
ay çok alemsin. Ay benimkilerde pek cimridir. Kendilerine değil de bize ve torunlarına acayip cimrilerdir.

canım ya o elti konusnu hatılamadım biliomusun:)

çok teşekkür ederim deterjan fikirleriniz için
ben bulaşıkta finish,çamaşırda alo,yumaşıtıcıdada bingo kullanıyordum geçenlerde çamaşırda omo ya geçtim, yumuşatıcıda yumoşa geçtim şimdi bulaşık makinesini değiştirme zamanı.....

şimdi size bir kaç soru daha sorabilirimiyim
normal hayatta birbirimizi tanımadıgımız için gizli şeyleri bile deşifre edebiiyoruz Allah razı olsun rahatlatıyorsunuz
şimdi ben öğrenci halimle bile insanlara hep yardımcı olmaya çalışırdım sonra göreve başladım bir üniversite öğrencisine aylık 100tl harçlık gönderdim kşiyi hiç tanımıyorum bir arkadaşımın tanıdıgıydı 3yıl gönderdim son sınıfa geçince dersaneye göndermeyi teklif ettim sağol dedi sonra vanda deprem olup biz hasar alınca kendisi yük olmak istemediğni söyledi ama o bizim sıkıntılarımızı bilmiyordu sadece depremden dolayı vazgeçti
o günden beri hep bi eksiklik hissettim kendimde yapmalıyım birilerine birşeyler yapmalıyım dedim durdum özelliklede öğrenciye çünkü kendim zor bir öğrencilik geçirdim
şu an içim çevremde belli bir öğrenci yok ufak ufak yiğenlerime yardım ediyorum durumları iyi olsada onlarda öğrenci diye
sonra çalıştıgım okulda 2 tane açıköğretim öğrencisi 3.ve 4.sınıf öğrencileri var ve matematikleri sıfır dedimki kendime onlara matematik anlatayım kpss matematik fulldu benim katkım olacağına eminim diyebilirim hani şimdi farklı maddi sıkıntılar yaşıyorken maddi değilde matematikten destek vereyim diye düşündüm
bunları düşünürken yeniden üniversite okuma duygum yeniden yendien depreşti bu hep vardı yüksek lisans yapıp üniversitede kalmayı çok istiyordum hatta üniversitedeki hocam hep destekliyordu beni ama doğuya atanınca uzaklaştım bu düşünceden şimdi yeniden düşünmeye başladım okulöncesi öğrencileri yerine üniversite öğrencileri öğrencim olacak elbetteki zorlanacağım
bende normalde anadolu öğretmn lisesi sayısal mezunuyum ama össye girdiğimde mecburiyetten alandışı okulöncesi öğrt okudum
aslında tıp okuyup pskiyatrist olmayı istiyordum psikolog olmak çok cazip geliyordu bana ama olmadı maddi imkansızlıklardan dolayı
şimdi ne yapsam ne okusam diye düşünürken yeniden öss ye girsem sağlıklı beslenme konusunda diyetisyenlik konusu mantıklı geldi öğretmenken öğretmenlik okumak olmayacagına göre bu alana yönelik özeldede ek olarak çalışabileceğim bir yer açsam falan filan diye bir sürü şey düşündüm acayip derece ders çalışmayı kitap okumayı daha doğrusu öğrenciliği seven biriyim şimdi açıköğretimden de 7 tane stajerim olunca onlarada faydalı oldugumun fark ettim ne bileyim beş yıldır yaptıgımı işi zevkle yaptıgımı ama benim için yeterli olmadıgını düşünüp dururdum ama ama ama offf ne karışık oldu değil mi sizlerde her konuda bilgili tecrübeli bayanlar olarak bu konularda bana da bir şeyler söylermisiniz işin eş kısmına gelince sen ne yapmak istediğine karar ver ben sana destek olurum diyor

bu konudaki varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Merhaba
Ben varım ama ben sadece yüz için gidiyorum. Siz vücut için soruyorsunuz galiba

selincim eşin aldıklarınızı güzel günlerde güle güle giysin inşallah.
eşin çok fedakar iyi niyetli bi insan neyse Allah da yüzüne gülmüş senin gibi eş vermiş

evet ya onun için çok üzüldüm zaten her hırkasını giydiğinde içim acıyodu resmen adam o kadar çsalışıo bi kabanı yok diye:) şimdi aldık geldik kabanı dolaba ascam ''dikkat et o şu kadar para'' dolabın sürgüsünü kapatcam ''ya baksana o damattan aldık kolu dışarda kaldı kabanıma dikkat et'' artık 2 sene konuşur erkekler çok tuhaf ya aynı çocuk gibiler:)

papatyacım ne kadar zamandır gidiyorsun
ve hangi cihazı kullanıyor gittiğin yer
bitiş garantisi veriyor mu?
memnun musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…