kızlar az önce alışveriş merkezindeydik ve alışveriş yaptık hepsi eşim içindi denk geldi şanslı insan:)
kış geldi paltosu montu yokktu dışarı çıkcaz incecik hırkalarla çıkıodu bende kaban var onda yok hiç içime sinmiodu üzülüodum ''bugün dedim hadi kalk avm ye gidioruz kandırıp götürdüm''
yok istemiorum diye 1 aydır inat yapıodu sezon sonundan alalım ihtiyacım yok diye ama vardı kabansız paltosuz montsuz kış geçermi Allsh aşkına.....ihtiyaç sonuçta
heryeri gezdik erkek kaşe kabanlar 300 den aşağı yok yani en kalitesizi 300 ,eh işte dersen şöle böleleri 400-450 tl , en son kiğılıya girdik 580 damata girdik 560tl ,kiğılıdakinin kalitesini beğenmedim üstündede güzel durmadı zaten damattaki cuk diye oturdu kampanya varmış 500 tl alışverişe 250 tl indirim çeki veriolarmış yane bi 500 daha alışveriş yaptıgımızda 250 ye gelcekti eşimle konuştk mağazada dedik çeki kullanalım bütün ihtiyaçlarını alalım bu kış için mjadem böle bi fırsat var kaşe kabanı aldık ,2 kazak ,1 hırka ,1 swet,1 kadife pantolon bide kaşe kaban aldık toplamda 800 tl ödedik :)))))kredi kartınada 5 e böldürdük kartı sıfırlamıştık bi tek bu var şu an kartta onuda kasada kız çekerken yanlışlıkla taksit erleme girmiş taksitler şubatta başlıcak:))))
ilk başta kulağa fazla gelio ama adamın kabanı yoktu sezon sonunuda bekleyemedik(( geçen sene alamadık düğün için para lazımdı ona hiç bütçe ayırmmaıştık sezon sonunda
bütün kışlık ihtiyaçlarınıda karşıladık
ama eşimin içine oturdu resmen dioki ben 830 gün uyuyamam artık içime oturdu yahu... bide su aldım soguk su içti üstüne:)
sonra dedimki hayatım benim kabanım olmasaydı aynı avantajlar bana sunulsaydı alırmıydık ''gözümü bile kırpmazdım tabi alırdık aşkım ''dedi
''başkasına alırım sevdiğim birilerine ama kendime kıyamıorum ''dedi:) üzüldüm ya((((
bende deidmki''7 yıldır çalışıosun şu alışverişi ne zman yaptın? hiçbizaman..... millete milyarlarca llira dağıttın en az 30 milyar , 7 yılda kendine bi 800 tl yi çok görüosun oh çok güzel oldu eşşek gibi çalışıoruz bunu hakettin,benden sana hediye gelmiş gibi düşün ''dedim rahatladı biraz
soonra tutturdu hadi sanada bişey alalım suçluluk hissediorum sana bişey almadık:)))
bende dedimki ben hakkımı şimdi kullanmim ihtiyacım yok bişeye 3-4 ay sonrada bana hamile kıyafeti almaya çıkarız dedim anlaştık yemek yedik döndük evimize:)
aynı benim eşim. Ben çok kıyafet alırım. Ama eşime zorla aldırırım. Sonra da ben suçluluk duyarım. çok harcıyorum diye. Geçenlerde bir arkadaşı biraz gururunu kırdı. Ben de tesadüf hadi bugün sana birşeyler alalım dedim. Aaaa o da ne kabul etti hemen. Gerçi sebebi başkaymış ama olsun. çok kıırlmış arkadaşına. Karacadan 1200 tl'lik alışveriş yaptık. 500 tl yi geçene yüzde 50 indidirm varmış. çok da iyi oldu. çeşit çeşit giyiyor şimdi. Artık başka birşey almaz kışın. Yaza da yaparız böyle bir alışveriş.
Eşin güle güle giysin. Kaban olmadan kış geçer mi???çok iyi yapmışsın selin cim....
çok saolun kızlar ya:) ama bazende ha edioruz o kadar çalışmaya koşturmaya azcık bi ödül:)
seyyahcım annem o koç konusunda kendini aşmıştı zaten:) bilmeyen arkadaşlarada anlatım gerçi çok yersiz olcak ama
ben nişanlıyım o zmanlar 1.5 sene nişanlı kalınca arada tabi bayramlar seyranlar geçiyo:) bizim kaynanayla kayınpederde bildiğin cimri insanlar en baştan beri neyi nasıl ucuza getiriz derdindeler bu gelin bize nasıl ucuza gelir hep bu şekilde hareket ediolar:) annemde bunlara gıcık olmuş ki bende olmuştum zaten ama annemi kışkırtmamak adına sölemiodum:)
neyse geldi çattı kurban bayramı.... annemden bahsedim size annem kendini yetiştirmiş bi insan yani hoşgörülüdür kültürüde iyidir hani maliyedede memur olarak çalışıo:) hani yol yordam bilen insan gün görmüş biridir annem kdiye sölemiorum yanlız kaynanalra gıcık oldugundan tutturdu kurban bayramında hani bizim koçumuz diye :)
haydaaaaaa anne yapma etme biz karadenizliyiz bizim orda öle bi adet yok hani doğuda falan vardır genelde oda eskiden şimdi varmı bilmiorum hatta güneydoğunun adetidir
tutturdu bunlar bize nasıl koç getirmez kurban bayramı boynuzunada bilezik takcaklar diye ben yarılıorum gülmekten annemden hiç beklemiorum böle bişe teyzemler falan aradı ''canım bizim orda öle bişe yok hattta ananemler girdi araya kızım olurmu bizim burda biz hiç görmedik böle bişe:)
annemi zor caydırdık boynuzu bilezikli koçtan ve hala inat etmiş cimrilik yaptıkları için almadıklarını düşünüo:)
ama o kurban bayramı kızkardeşimle annemi caydırana kadar ölmüştük hem gülmekten hemde annem kızıyo ne gülüosunuz siz ne anlarsınız gelenekten diye yarılmıştık gülmekten ya:)
çok saolun kızlar ya:) ama bazende ha edioruz o kadar çalışmaya koşturmaya azcık bi ödül:)
seyyahcım annem o koç konusunda kendini aşmıştı zaten:) bilmeyen arkadaşlarada anlatım gerçi çok yersiz olcak ama
ben nişanlıyım o zmanlar 1.5 sene nişanlı kalınca arada tabi bayramlar seyranlar geçiyo:) bizim kaynanayla kayınpederde bildiğin cimri insanlar en baştan beri neyi nasıl ucuza getiriz derdindeler bu gelin bize nasıl ucuza gelir hep bu şekilde hareket ediolar:) annemde bunlara gıcık olmuş ki bende olmuştum zaten ama annemi kışkırtmamak adına sölemiodum:)
neyse geldi çattı kurban bayramı.... annemden bahsedim size annem kendini yetiştirmiş bi insan yani hoşgörülüdür kültürüde iyidir hani maliyedede memur olarak çalışıo:) hani yol yordam bilen insan gün görmüş biridir annem kdiye sölemiorum yanlız kaynanalra gıcık oldugundan tutturdu kurban bayramında hani bizim koçumuz diye :)
haydaaaaaa anne yapma etme biz karadenizliyiz bizim orda öle bi adet yok hani doğuda falan vardır genelde oda eskiden şimdi varmı bilmiorum hatta güneydoğunun adetidir
tutturdu bunlar bize nasıl koç getirmez kurban bayramı boynuzunada bilezik takcaklar diye ben yarılıorum gülmekten annemden hiç beklemiorum böle bişe teyzemler falan aradı ''canım bizim orda öle bişe yok hattta ananemler girdi araya kızım olurmu bizim burda biz hiç görmedik böle bişe:)
annemi zor caydırdık boynuzu bilezikli koçtan ve hala inat etmiş cimrilik yaptıkları için almadıklarını düşünüo:)
ama o kurban bayramı kızkardeşimle annemi caydırana kadar ölmüştük hem gülmekten hemde annem kızıyo ne gülüosunuz siz ne anlarsınız gelenekten diye yarılmıştık gülmekten ya:)
kızlar ben de bir soru sorayım
aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı ya da yakın çevresinde yaptıran arkadaşı filan var mı ?
bu konudaki varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
selincim ben de şöyle düşünüyorum şahsen
oranın adeti buranın adeti olarak değil
bence adet madet hepsi kişinin kendi görgüsüyle alakalı
kişinin içinden geliyorsa adetimizmiş değilmiş takılmaz öyle şeylere takılmamalı da :))
annene hak veriyorum
canım ben gidiyorum lazere. Hatta geçen salı seansım vardı. öğle arası gittim geldim. Sen ne öğrenmek istiyorsun. Seve seve cevaplarım.kızlar ben de bir soru sorayım
aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı ya da yakın çevresinde yaptıran arkadaşı filan var mı ?
Bu konudaki varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
ay bilmem ki hiç bu açıdan düşünmemiştim.papatyacım senin eşin de güzel günlerde güle güle giysin aldıklarınızı inşallah
hangi saçma insan ne dedi eşine bilemiyorum ama eşi profesör diye çekememiştir diyesim geldi
ay çok alemsin. Ay benimkilerde pek cimridir. Kendilerine değil de bize ve torunlarına acayip cimrilerdir.çok saolun kızlar ya:) ama bazende ha edioruz o kadar çalışmaya koşturmaya azcık bi ödül:)
neyse geldi çattı kurban bayramı.... Annemden bahsedim size annem kendini yetiştirmiş bi insan yani hoşgörülüdür kültürüde iyidir hani maliyedede memur olarak çalışıo:) hani yol yordam bilen insan gün görmüş biridir annem kdiye sölemiorum yanlız kaynanalra gıcık oldugundan tutturdu kurban bayramında hani bizim koçumuz diye :)
orda yazarken demişsin hayatın gerçekliğini gördüğüm annemin kayınvalideye dönüştüğü an diye
sen o benden küçük eltime ne desem konusunu hatırlıyor musun
çoooook komikti konu cevaplar da ayrı komik
kızlar ben de bir soru sorayım
bu konudaki varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
selincim eşin aldıklarınızı güzel günlerde güle güle giysin inşallah.
eşin çok fedakar iyi niyetli bi insan neyse Allah da yüzüne gülmüş senin gibi eş vermiş
canım ben gidiyorum lazere. Hatta geçen salı seansım vardı. öğle arası gittim geldim. Sen ne öğrenmek istiyorsun. Seve seve cevaplarım.
ay bilmem ki hiç bu açıdan düşünmemiştim.
ay çok alemsin. Ay benimkilerde pek cimridir. Kendilerine değil de bize ve torunlarına acayip cimrilerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?