Kirli Çıkılar )))

allah kabul etsin yardımlarını inşallah...canım ben de üniversitede birini okutuyorum. Insanı acayip rahatlatan bir duygu. Bide bir akrabamızın kızına her ya birşeyler alıp gönderiyorum. Evlerine kömür bile alamamışlar. Bu soğuklarda çalı çırpı ile yakıyorlar sobayı. Ondan bir mesaj geliyor. Var ya ağlıyorum her ay. Bol bol şükrediyorum.
Bence sen şu konuya bir açıklık getirmelisin. Yeniden üniversite mi okumak istiyorsun. Yoksa dalında master, doktora yapıp üniversitede hoca mı olmak istiyorsun. Bu konuda bir karara varabilirsen yolunu çizmen daha kolay olur diye düşünüyorum. Master doktora düşünürsen elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım....

akıllıbıdıkçım ben şöyle düşünüorum sen zaten 4 yıllık bi fakülte mezunusun bence yeniden össye hazırlanıp 4 yıl okuyup bi yer açmaktansa ki bunlar en en en az 6 yılına mal olcak şeyler 1 yıl öss yi kazan 4 yıl oku sonra yer aç falan bunlarla uğraşmaktansa
yüksek lisansını yapıp ünide kalmayı denesen daha pratik olur diye düşünüorum kendi açımdan hem zman açısından çünkü belli bi yaşa geldik sonuçta 6 sene sonrayı düşün çocuk falan olursa bu süre içinde sonuçta 4 yıl okurken derslere girmen gerekcek çalıştıgın içinde muhtemelen ikinci öğretim okucaksın hem gece hem gündüz bi süre sonra boğar hadi seni geçtim çocugun oldugunda ona nasıl zman ayırcaksın evle nasıl uğraşcaksın? yani önünde 6 yıllık bi plan yapman gerekicek her şeyiyle göze alman lazım
ama yüksek lisans daha pratik gelio bana hem mevkin yükselir.... papatya sana daha yardımcı olabilir diye düşünüorum akademik hayatın artılarını eksilerini sunabilir...

eğer öss yi kazanıp 4 yıl diyetetik okuyup yer açmak yerine 6 yılda akademik alanda belki yar.doçlığa yükselirsin?
ben olsam akademik hayatı tercih ederdim

çok güzel bir fikir
bursada güzel bölümler de var
ben eğer kızıma bakacak biri olsaydı paleontoloji antropoloji hepsini okumak isterdim
ünide kalmayı da çok isterdim ama maalesef dil engelim var o da bu yaştan sonra çok zor

nasıl sonuçlar ?

Valla benim çene altım ve yanaklarım sakal gibi kalındı. Hergün çıkanları tek tek cımbızla alıyodum ve ne kadar alsam da çene altımda siyah bi görüntü vardı. Şimdi 7 senastır gidiyorum, çok çok azaldım ve yumuşacık oldu çene altım. 1.5ayda çıkıyo ve çıksa da ince çıkıyor. Tek sorun eğer açık renk kıllar varsa ve lazer o kısma gelirse onları da kalınlaştırıyor. Eğer kıllar açık renkse uzak durmak lazım

PKOS lu musun?..

teşekkürler canım Rabbim şifalar versin inşallah herşey gönlünce olur

benim yüzüm de çok cılız sarı ayvacıklar var onlara ne yapılır ki ?
pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum

eşim de öyledir almaz lazım değil der gerek yok der halbuki nelere ihtiyacı var,
iyi yapmışsın hayırlı olsun güle güle giysin

kızlar ben de bir soru sorayım
aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı ya da yakın çevresinde yaptıran arkadaşı filan var mı ?
bu konudaki varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

yengem yaptırdı ve çok memnun kaldı o vücut epilasyonu yaptırdı ben de istiyorum ama sonra inşallah
yapılırken fazla acımıyormuş kılın kalınlığına göre seans süresi değişiyormuş

farmasi ben yaptırıyorum. Gerçi yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ama yüzündeyse ne yapılır bilmem. Ben vücuduma yaptırıyorum.

Onlara yaptırmayın. Bazı yerler sırf para almak için önce jilet vurup(kalınlaşması için) sonra lazer yapıyor. Benim gittiğim yer ince ve uzun tüylere lazer olmaz dedi. Özellikle ben istemem rağmen yanaklarımdaki ayva tüylere yapmadılar

ben de selin gibi düşünüyorum .
yani diyetisyenlik okuyunca bu ne işine yarayacak? mesleğinden memnun değilsen ve değiştirmek istiyorsan oku derim ama senin işinle diy. çok alakasız. okumak istiyorsun ama diy. bölümü biraz maymun iştahlılık olarak geldi. 2 yıla çocugun olursa kesin okulu bırakmak zorunda kalırsın. boşuna birilerinin hakkını yemiş olursun. ayrıca sınava hazırlanmak ciddi bir emek gerektirir. diy. puanı çok yüksek bir bölüm. günlerce ders çalışacaksın, sorumlulukların kalacak ve puanın yetmezse boşuna uğraşmış olacaksın.

fikrimce halihazırda bir kadına en çok yakışan mesleğin var. ana sınıf öğrt. illa okumak istiyorsan yüksek lisans yap. her geçen gün lisans mezunu olmak nerdeyse ilk okul mez. olmak gibi bişey oldu. tüm arkadaslarım master yaptı sadece ben de master yok diyebilirim. artık bir farkın olacaksa master ve doktora yapacaksın. 10-15 yıl sonra lisans mezunları iş bile bulamayacak, bundan eminim.

sen 2 yılda masterını bitirirsin. ayrıca yakında öğretmenliğe performans gelecekmiş. masterlı öğretmenlerin maaş farkı fazla olacakmış. bundan sonra öğretmenler özel ün. de master için para verecekler.

birkaç sayfa önce sorularımı yazmıştım yeniliyorum tatlım sanırım kaçırdın

papatyacım ne kadar zamandır gidiyorsun
ve hangi cihazı kullanıyor gittiğin yer
bitiş garantisi veriyor mu?
memnun musun ?
[/QUOTE]

[/B]

Birilerinin hakkını yeme konusunda ben katılmıyorum. Ortada öğretmenlerin az atanması sorun varsa bu öğretmenlerin suçu değil sistemin suçu. Bir insan 4 yıllık bir bölüm okudu diye hayat boyu o mesleği yapmak zorunda değil

Eğer diyetisliği gerçekten istiyorsa öss'ye çalışmak çok da zor olmaz. Eşimin kuzeni avukat. 30 yaşında sınava girdi ve zihinsel engelliler öğretmenliği kazandı. Çocuğu vardı ve haftanın 2,3 günü onu istanbulda bırakıp edirneye gitti okula. Sonra bölümde birinci oldu ve istanbula yatak geçiş yaptı. Tabi bunları göze almak için o mesleği gerçekten istemek gerekiyor.

canım akıllıbıdık tanıdgım ve yazdıgından bu sonucu çıkardım. mesleğini çok severek yapan birisi. ne yapsam diye düşünürken diy. aklına gelmiş. yazılandan çok da hedef gibi gelmedi bana

papatyacım ne kadar zamandır gidiyorsun
ve hangi cihazı kullanıyor gittiğin yer
bitiş garantisi veriyor mu?
Memnun musun ?

ay çok özür dilerim. Ben kaçırmışım.
Koltuk altlarım 5 seasnta bitti.
özel bölgeme 3. Seansı yaptırdım.
Bacaklarıma henüz başladım.1. Seansı yaptırdım. Koltuk altım ve özel bölgeden inanılmaz memnunum. Keşke çok daha önce yaptırsaydım.
Ben önce en ucuz olan bölgemle başladım. Baktım bitti. Diğer kısımlara geçtim.özel bölgemde 2 seasns sonra biter sanırım. Kıl olayı bitti. Tüy şeklinde çıkıyor bir iki yerden bazıları dökülüyor. Kalanları da bir sonraki seansta hallediyorlar.

kaşa bıyığa da yapılıyor mu yahu
nefret ediyorum kıldan tüyden

kullanılan cihaz nedir ?
koltukaltı 5 seans demişsin seans araları ne kadarlık bir süreyi kapsıyor ?
ve de canın çok yanıyor mu ?
[/B]

ne güzel ya sözde bende bu kış yaptırcaktım ama bebiş gelio:)
hatta ben nişanlıyken yaptırcaktım evleniorum diye ama hayalde kaldı neyse bebiş olsun bende yaptırcam:)
ücreti ne kadar acaba paptyacım

kaşa bıyığa da yapılıyor mu yahu
nefret ediyorum kıldan tüyden
kaşa yapılmıyor. Göze yakın olduğu için. Bıyığa yapılıyor.
kullanılan cihaz nedir ?
Koltukaltı 5 seans demişsin seans araları ne kadarlık bir süreyi kapsıyor ?
Ve de canın çok yanıyor mu ?
[/b]
2011 haziranda başladım koltuk altıma. Haziran, temmuz , ağustosta gittim. Kışı geçirdim. 2012 haziran da 4. Seansa gittim. Eylülde de 5.
2012 ağustosta özel bölgeye başladım. Ekimde 2. Ye geçen hafta da 3. Ye gittim.
Bacağa bu salı başladım. 20 gün sonra kontrole gideceğim. 2,5 ay sonra da ana seansa.
Bu arada ana seanslar bunlar. Her seanstan 20 gün sonra kontrol seansına gidiyorsun. Aslında normal seansta yaptıklarının aynısını yapıyor fakat para almıyor.
özel bölgenin alt kısımları hassas olduğundan biraz fazla acıyor. Ama değiyor. Ve katlanılmayacak bir acı değil.
Cihazın ismini hatırlamıyorum şimdi. Aslında her gittiğimde defalarca kere gözüm takılıyor ve okuyorum aslında. Gittiğimde telefonuma not ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…