- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
allah kabul etsin yardımlarını inşallah...canım ben de üniversitede birini okutuyorum. Insanı acayip rahatlatan bir duygu. Bide bir akrabamızın kızına her ya birşeyler alıp gönderiyorum. Evlerine kömür bile alamamışlar. Bu soğuklarda çalı çırpı ile yakıyorlar sobayı. Ondan bir mesaj geliyor. Var ya ağlıyorum her ay. Bol bol şükrediyorum.çok teşekkür ederim deterjan fikirleriniz için
ben bulaşıkta finish,çamaşırda alo,yumaşıtıcıdada bingo kullanıyordum geçenlerde çamaşırda omo ya geçtim, yumuşatıcıda yumoşa geçtim şimdi bulaşık makinesini değiştirme zamanı.....
şimdi size bir kaç soru daha sorabilirimiyim
normal hayatta birbirimizi tanımadıgımız için gizli şeyleri bile deşifre edebiiyoruz allah razı olsun rahatlatıyorsunuz
şimdi ben öğrenci halimle bile insanlara hep yardımcı olmaya çalışırdım sonra göreve başladım bir üniversite öğrencisine aylık 100tl harçlık gönderdim kşiyi hiç tanımıyorum bir arkadaşımın tanıdıgıydı 3yıl gönderdim son sınıfa geçince dersaneye göndermeyi teklif ettim sağol dedi sonra vanda deprem olup biz hasar alınca kendisi yük olmak istemediğni söyledi ama o bizim sıkıntılarımızı bilmiyordu sadece depremden dolayı vazgeçti
o günden beri hep bi eksiklik hissettim kendimde yapmalıyım birilerine birşeyler yapmalıyım dedim durdum özelliklede öğrenciye çünkü kendim zor bir öğrencilik geçirdim
şu an içim çevremde belli bir öğrenci yok ufak ufak yiğenlerime yardım ediyorum durumları iyi olsada onlarda öğrenci diye
sonra çalıştıgım okulda 2 tane açıköğretim öğrencisi 3.ve 4.sınıf öğrencileri var ve matematikleri sıfır dedimki kendime onlara matematik anlatayım kpss matematik fulldu benim katkım olacağına eminim diyebilirim hani şimdi farklı maddi sıkıntılar yaşıyorken maddi değilde matematikten destek vereyim diye düşündüm
bunları düşünürken yeniden üniversite okuma duygum yeniden yendien depreşti bu hep vardı yüksek lisans yapıp üniversitede kalmayı çok istiyordum hatta üniversitedeki hocam hep destekliyordu beni ama doğuya atanınca uzaklaştım bu düşünceden şimdi yeniden düşünmeye başladım okulöncesi öğrencileri yerine üniversite öğrencileri öğrencim olacak elbetteki zorlanacağım
bende normalde anadolu öğretmn lisesi sayısal mezunuyum ama össye girdiğimde mecburiyetten alandışı okulöncesi öğrt okudum
aslında tıp okuyup pskiyatrist olmayı istiyordum psikolog olmak çok cazip geliyordu bana ama olmadı maddi imkansızlıklardan dolayı
şimdi ne yapsam ne okusam diye düşünürken yeniden öss ye girsem sağlıklı beslenme konusunda diyetisyenlik konusu mantıklı geldi öğretmenken öğretmenlik okumak olmayacagına göre bu alana yönelik özeldede ek olarak çalışabileceğim bir yer açsam falan filan diye bir sürü şey düşündüm acayip derece ders çalışmayı kitap okumayı daha doğrusu öğrenciliği seven biriyim şimdi açıköğretimden de 7 tane stajerim olunca onlarada faydalı oldugumun fark ettim ne bileyim beş yıldır yaptıgımı işi zevkle yaptıgımı ama benim için yeterli olmadıgını düşünüp dururdum ama ama ama offf ne karışık oldu değil mi sizlerde her konuda bilgili tecrübeli bayanlar olarak bu konularda bana da bir şeyler söylermisiniz işin eş kısmına gelince sen ne yapmak istediğine karar ver ben sana destek olurum diyor
çok teşekkür ederim deterjan fikirleriniz için
ben bulaşıkta finish,çamaşırda alo,yumaşıtıcıdada bingo kullanıyordum geçenlerde çamaşırda omo ya geçtim, yumuşatıcıda yumoşa geçtim şimdi bulaşık makinesini değiştirme zamanı.....
normal hayatta birbirimizi tanımadıgımız için gizli şeyleri bile deşifre edebiiyoruz Allah razı olsun rahatlatıyorsunuz
şimdi ben öğrenci halimle bile insanlara hep yardımcı olmaya çalışırdım sonra göreve başladım bir üniversite öğrencisine aylık 100tl harçlık gönderdim kşiyi hiç tanımıyorum bir arkadaşımın tanıdıgıydı 3yıl gönderdim son sınıfa geçince dersaneye göndermeyi teklif ettim sağol dedi sonra vanda deprem olup biz hasar alınca kendisi yük olmak istemediğni söyledi ama o bizim sıkıntılarımızı bilmiyordu sadece depremden dolayı vazgeçti
o günden beri hep bi eksiklik hissettim kendimde yapmalıyım birilerine birşeyler yapmalıyım dedim durdum özelliklede öğrenciye çünkü kendim zor bir öğrencilik geçirdim
şu an içim çevremde belli bir öğrenci yok ufak ufak yiğenlerime yardım ediyorum durumları iyi olsada onlarda öğrenci diye
sonra çalıştıgım okulda 2 tane açıköğretim öğrencisi 3.ve 4.sınıf öğrencileri var ve matematikleri sıfır dedimki kendime onlara matematik anlatayım kpss matematik fulldu benim katkım olacağına eminim diyebilirim hani şimdi farklı maddi sıkıntılar yaşıyorken maddi değilde matematikten destek vereyim diye düşündüm
bunları düşünürken yeniden üniversite okuma duygum yeniden yendien depreşti bu hep vardı yüksek lisans yapıp üniversitede kalmayı çok istiyordum hatta üniversitedeki hocam hep destekliyordu beni ama doğuya atanınca uzaklaştım bu düşünceden şimdi yeniden düşünmeye başladım okulöncesi öğrencileri yerine üniversite öğrencileri öğrencim olacak elbetteki zorlanacağım
bende normalde anadolu öğretmn lisesi sayısal mezunuyum ama össye girdiğimde mecburiyetten alandışı okulöncesi öğrt okudum
aslında tıp okuyup pskiyatrist olmayı istiyordum psikolog olmak çok cazip geliyordu bana ama olmadı maddi imkansızlıklardan dolayı
şimdi ne yapsam ne okusam diye düşünürken yeniden öss ye girsem sağlıklı beslenme konusunda diyetisyenlik konusu mantıklı geldi öğretmenken öğretmenlik okumak olmayacagına göre bu alana yönelik özeldede ek olarak çalışabileceğim bir yer açsam falan filan diye bir sürü şey düşündüm acayip derece ders çalışmayı kitap okumayı daha doğrusu öğrenciliği seven biriyim şimdi açıköğretimden de 7 tane stajerim olunca onlarada faydalı oldugumun fark ettim ne bileyim beş yıldır yaptıgımı işi zevkle yaptıgımı ama benim için yeterli olmadıgını düşünüp dururdum ama ama ama offf ne karışık oldu değil mi sizlerde her konuda bilgili tecrübeli bayanlar olarak bu konularda bana da bir şeyler söylermisiniz işin eş kısmına gelince sen ne yapmak istediğine karar ver ben sana destek olurum diyor
Merhaba
Ben varım ama ben sadece yüz için gidiyorum. Siz vücut için soruyorsunuz galiba
çok teşekkür ederim deterjan fikirleriniz için
normal hayatta birbirimizi tanımadıgımız için gizli şeyleri bile deşifre edebiiyoruz Allah razı olsun rahatlatıyorsunuz
nasıl sonuçlar ?
Valla benim çene altım ve yanaklarım sakal gibi kalındı. Hergün çıkanları tek tek cımbızla alıyodum ve ne kadar alsam da çene altımda siyah bi görüntü vardı. Şimdi 7 senastır gidiyorum, çok çok azaldım ve yumuşacık oldu çene altım. 1.5ayda çıkıyo ve çıksa da ince çıkıyor. Tek sorun eğer açık renk kıllar varsa ve lazer o kısma gelirse onları da kalınlaştırıyor. Eğer kıllar açık renkse uzak durmak lazım
Valla benim çene altım ve yanaklarım sakal gibi kalındı. Hergün çıkanları tek tek cımbızla alıyodum ve ne kadar alsam da çene altımda siyah bi görüntü vardı. Şimdi 7 senastır gidiyorum, çok çok azaldım ve yumuşacık oldu çene altım. 1.5ayda çıkıyo ve çıksa da ince çıkıyor. Tek sorun eğer açık renk kıllar varsa ve lazer o kısma gelirse onları da kalınlaştırıyor. Eğer kıllar açık renkse uzak durmak lazım
eşim de öyledir almaz lazım değil der gerek yok der halbuki nelere ihtiyacı var,kızlar az önce alışveriş merkezindeydik ve alışveriş yaptık hepsi eşim içindi denk geldi şanslı insan:)
kış geldi paltosu montu yokktu dışarı çıkcaz incecik hırkalarla çıkıodu bende kaban var onda yok hiç içime sinmiodu üzülüodum ''bugün dedim hadi kalk avm ye gidioruz kandırıp götürdüm''
yok istemiorum diye 1 aydır inat yapıodu sezon sonundan alalım ihtiyacım yok diye ama vardı kabansız paltosuz montsuz kış geçermi Allsh aşkına.....ihtiyaç sonuçta
heryeri gezdik erkek kaşe kabanlar 300 den aşağı yok yani en kalitesizi 300 ,eh işte dersen şöle böleleri 400-450 tl , en son kiğılıya girdik 580 damata girdik 560tl ,kiğılıdakinin kalitesini beğenmedim üstündede güzel durmadı zaten damattaki cuk diye oturdu kampanya varmış 500 tl alışverişe 250 tl indirim çeki veriolarmış yane bi 500 daha alışveriş yaptıgımızda 250 ye gelcekti eşimle konuştk mağazada dedik çeki kullanalım bütün ihtiyaçlarını alalım bu kış için mjadem böle bi fırsat var kaşe kabanı aldık ,2 kazak ,1 hırka ,1 swet,1 kadife pantolon bide kaşe kaban aldık toplamda 800 tl ödedik :)))))kredi kartınada 5 e böldürdük kartı sıfırlamıştık bi tek bu var şu an kartta onuda kasada kız çekerken yanlışlıkla taksit erleme girmiş taksitler şubatta başlıcak:))))
ilk başta kulağa fazla gelio ama adamın kabanı yoktu sezon sonunuda bekleyemedik(( geçen sene alamadık düğün için para lazımdı ona hiç bütçe ayırmmaıştık sezon sonunda
bütün kışlık ihtiyaçlarınıda karşıladık
ama eşimin içine oturdu resmen dioki ben 830 gün uyuyamam artık içime oturdu yahu... bide su aldım soguk su içti üstüne:)
sonra dedimki hayatım benim kabanım olmasaydı aynı avantajlar bana sunulsaydı alırmıydık ''gözümü bile kırpmazdım tabi alırdık aşkım ''dedi
''başkasına alırım sevdiğim birilerine ama kendime kıyamıorum ''dedi:) üzüldüm ya((((
bende deidmki''7 yıldır çalışıosun şu alışverişi ne zman yaptın? hiçbizaman..... millete milyarlarca llira dağıttın en az 30 milyar , 7 yılda kendine bi 800 tl yi çok görüosun oh çok güzel oldu eşşek gibi çalışıoruz bunu hakettin,benden sana hediye gelmiş gibi düşün ''dedim rahatladı biraz
soonra tutturdu hadi sanada bişey alalım suçluluk hissediorum sana bişey almadık:)))
bende dedimki ben hakkımı şimdi kullanmim ihtiyacım yok bişeye 3-4 ay sonrada bana hamile kıyafeti almaya çıkarız dedim anlaştık yemek yedik döndük evimize:)
kızlar ben de bir soru sorayım
aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı ya da yakın çevresinde yaptıran arkadaşı filan var mı ?
bu konudaki varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
PKOS lu musun?..
farmasi ben yaptırıyorum. Gerçi yazmıştım ama gözünden kaçtı sanırım. Ama yüzündeyse ne yapılır bilmem. Ben vücuduma yaptırıyorum.teşekkürler canım rabbim şifalar versin inşallah herşey gönlünce olur
benim yüzüm de çok cılız sarı ayvacıklar var onlara ne yapılır ki ?
Pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum
teşekkürler canım Rabbim şifalar versin inşallah herşey gönlünce olur
benim yüzüm de çok cılız sarı ayvacıklar var onlara ne yapılır ki ?
pişman olacağım bir şey yapmak istemiyorum
ben de selin gibi düşünüyorum .
yani diyetisyenlik okuyunca bu ne işine yarayacak? mesleğinden memnun değilsen ve değiştirmek istiyorsan oku derim ama senin işinle diy. çok alakasız. okumak istiyorsun ama diy. bölümü biraz maymun iştahlılık olarak geldi. 2 yıla çocugun olursa kesin okulu bırakmak zorunda kalırsın. boşuna birilerinin hakkını yemiş olursun. ayrıca sınava hazırlanmak ciddi bir emek gerektirir. diy. puanı çok yüksek bir bölüm. günlerce ders çalışacaksın, sorumlulukların kalacak ve puanın yetmezse boşuna uğraşmış olacaksın.
fikrimce halihazırda bir kadına en çok yakışan mesleğin var. ana sınıf öğrt. illa okumak istiyorsan yüksek lisans yap. her geçen gün lisans mezunu olmak nerdeyse ilk okul mez. olmak gibi bişey oldu. tüm arkadaslarım master yaptı sadece ben de master yok diyebilirim. artık bir farkın olacaksa master ve doktora yapacaksın. 10-15 yıl sonra lisans mezunları iş bile bulamayacak, bundan eminim.
sen 2 yılda masterını bitirirsin. ayrıca yakında öğretmenliğe performans gelecekmiş. masterlı öğretmenlerin maaş farkı fazla olacakmış. bundan sonra öğretmenler özel ün. de master için para verecekler.
Birilerinin hakkını yeme konusunda ben katılmıyorum. Ortada öğretmenlerin az atanması sorun varsa bu öğretmenlerin suçu değil sistemin suçu. Bir insan 4 yıllık bir bölüm okudu diye hayat boyu o mesleği yapmak zorunda değil
Eğer diyetisliği gerçekten istiyorsa öss'ye çalışmak çok da zor olmaz. Eşimin kuzeni avukat. 30 yaşında sınava girdi ve zihinsel engelliler öğretmenliği kazandı. Çocuğu vardı ve haftanın 2,3 günü onu istanbulda bırakıp edirneye gitti okula. Sonra bölümde birinci oldu ve istanbula yatak geçiş yaptı. Tabi bunları göze almak için o mesleği gerçekten istemek gerekiyor.
papatyacım ne kadar zamandır gidiyorsun
ve hangi cihazı kullanıyor gittiğin yer
bitiş garantisi veriyor mu?
Memnun musun ?
ay çok özür dilerim. Ben kaçırmışım.
Koltuk altlarım 5 seasnta bitti.
özel bölgeme 3. Seansı yaptırdım.
Bacaklarıma henüz başladım.1. Seansı yaptırdım. Koltuk altım ve özel bölgeden inanılmaz memnunum. Keşke çok daha önce yaptırsaydım.
Ben önce en ucuz olan bölgemle başladım. Baktım bitti. Diğer kısımlara geçtim.özel bölgemde 2 seasns sonra biter sanırım. Kıl olayı bitti. Tüy şeklinde çıkıyor bir iki yerden bazıları dökülüyor. Kalanları da bir sonraki seansta hallediyorlar.
ay çok özür dilerim. Ben kaçırmışım.
Koltuk altlarım 5 seasnta bitti.
özel bölgeme 3. Seansı yaptırdım.
Bacaklarıma henüz başladım.1. Seansı yaptırdım. Koltuk altım ve özel bölgeden inanılmaz memnunum. Keşke çok daha önce yaptırsaydım.
Ben önce en ucuz olan bölgemle başladım. Baktım bitti. Diğer kısımlara geçtim.özel bölgemde 2 seasns sonra biter sanırım. Kıl olayı bitti. Tüy şeklinde çıkıyor bir iki yerden bazıları dökülüyor. Kalanları da bir sonraki seansta hallediyorlar.
kaşa yapılmıyor. Göze yakın olduğu için. Bıyığa yapılıyor.kaşa bıyığa da yapılıyor mu yahu
nefret ediyorum kıldan tüyden
2011 haziranda başladım koltuk altıma. Haziran, temmuz , ağustosta gittim. Kışı geçirdim. 2012 haziran da 4. Seansa gittim. Eylülde de 5.kullanılan cihaz nedir ?
Koltukaltı 5 seans demişsin seans araları ne kadarlık bir süreyi kapsıyor ?
Ve de canın çok yanıyor mu ?[/b]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?