- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
ne güzel ya sözde bende bu kış yaptırcaktım ama bebiş gelio:)
hatta ben nişanlıyken yaptırcaktım evleniorum diye ama hayalde kaldı neyse bebiş olsun bende yaptırcam:)
ücreti ne kadar acaba paptyacım
kaşa yapılmıyor. Göze yakın olduğu için. Bıyığa yapılıyor.
2011 haziranda başladım koltuk altıma. Haziran, temmuz , ağustosta gittim. Kışı geçirdim. 2012 haziran da 4. Seansa gittim. Eylülde de 5.
2012 ağustosta özel bölgeye başladım. Ekimde 2. Ye geçen hafta da 3. Ye gittim.
Bacağa bu salı başladım. 20 gün sonra kontrole gideceğim. 2,5 ay sonra da ana seansa.
Bu arada ana seanslar bunlar. Her seanstan 20 gün sonra kontrol seansına gidiyorsun. Aslında normal seansta yaptıklarının aynısını yapıyor fakat para almıyor.
özel bölgenin alt kısımları hassas olduğundan biraz fazla acıyor. Ama değiyor. Ve katlanılmayacak bir acı değil.
Cihazın ismini hatırlamıyorum şimdi. Aslında her gittiğimde defalarca kere gözüm takılıyor ve okuyorum aslında. Gittiğimde telefonuma not ederim.
müthiş rahatlıkmış bebekten sonra yaptırırsın artık. Sağlıkla doğsunda inşallah...
Koltuk altı 50, özel bölge 100 ve bacak 250 tl canım. şu ana dek 250+300+250=800 tl vermişim. Amanın ne çok vermişim yaa.....
Bir baba gittiğinde;
Arkanı yasladığın duvar
Sabahları sıcak ekmek
Okul harçlığı, otobüs bileti
Ciğerinden bir parça gider
Gider de gider...
En sinirli anında bile,
Dudağının kenarında bir gülümseme
Bayramda öpülecek el
Çocuklarımızı sırtında taşıyan
O sevimli dede gider
Gider de gider...
Bir içten "oğlum, kızım" sözünün sahibi
İnatçı bir siyasetçi
Koca bir beden
Çocuk bir yürek
Anneyle yapılan lüzumsuz tartışmalar
Heyecanlı bir taraftar
Çalışkan bir "Adam" gider
Gider de gider...
Bir sarılmaya, bir çift söze bile
Fırsat vermez Azrail
Vakit geldiği zaman
Sadece baban değil
Atan gider
Canın gider
Kanın gider
Gider de gider...
Dolmaz boşluğu kısa zamanda
Hep bir ses ararsın, bir nefes
Bir anahtar tıkırtısı
Yanlış bir iş yapınca
Gözünün içine bakılmasını
Ama sadece beklersin
Çünkü;
Bir baba gittiğinde,
Sadece baban değil;
Bir dostun,
Bir arkadaşın,
Bir sırdaşın,
Bir öğretmenin,
Bir ustan,
Bir yanın gider...
Gider de gider !
farmasicim babanı kaybettiğini yazmıştın daha önce. Allah rahmet eylesin babcığına ve mekanı cennet olsun...
babası hayatta olan tüm arkadaşlarımızın babalarına ve kendi babama Allahım hayırlı ve uzun ömürler versin ...
papatyacım ömür boyu sürecek bir rahatlıksa şahsen değer..... isterse 5000 tl olsun
evet suratlar var ama bütün hepsi dikdörtgen bir tablonun içinde kağıttan çıkıyor gibi ve tablo da seramik.
spss maille gönderilmiyor ben her sürümünü indirdim tam açılma esasında hata veriyor IBM lisans istiyorduspss bizde var. nasıl göndercem sana.
spss 15,16, 17 var
hangisini istiyorsun sen
sadece .sav uzantılı bir dosyam vardı onu açmaya çalışıyordum çünkü ordaki bilgileri kullanarak yarın tezim için denemelere başlayacaktım size yazdıktan sonra bir arkadaşa ulaştım onun da elinde varmış ben dosyamı gönderdim o da bana excele atıp yolladı yani geçici de olsa böyle bir çözüm buldum. İlerisi için indirip bilgisayarıma yüklemem gerekecek. Aslında önceden indirip bu dosyaı açabilmiştim ama 14 günlük deneme sürümüymüş güncelleme ve şifre isteedi. bir arkadaşla konuştum universitenin proxysinde bilgi işlemde spss end note varmış direk indirip kurbiliyormuşuz. Onu inceleyeceğim birazdan. ama bendeki işletim sistemi mac bakalım tutacak mıben spss kullanıyorum. hatta az sonra yaptığım istatistikleri proje raporuma aktarıcam. Dosyanın spss nin hangi versiyonunda yazıldığı önemli. 17 de yazılan dataları mesela 16 ve altındaki versiyonlarda göremezsin. nasıl yardım edebilirim sana.
kızlar ben de bir soru sorayım
aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı ya da yakın çevresinde yaptıran arkadaşı filan var mı ?
bu konudaki varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
farmasi ben lazer yaptırdım; çeşitleri var IPL, diot ndyag diye. En etkilisi ve güçlüsü Alexndrite mış ben Alex. yaptrıdım ama onu da uzman kişiler yapmalı çünkü yanıklara sebep olabilirmiş; ben koltuk altı bacak ve bikini bölgeme yaptırdım çok rahatladım bir kadın olarak kendim için yaptığım en iyi şey lazer olsa gerek :))
ben biyologum; genetikle ilgileniyorum; hayır doktora yapıyorum şu an tez dönemindeyim.sen ne iş yapıyorsun? eşin akademisyen sen de master mi yapıyorsun
benim seansım 6 oldu sanırım bu yaz gittiğimde kaç para harcamışım şimdiye kadar diye oturdum hesapladım 1900-2bin lira filan tutmuştu; şimdi de bıyığıma başladımgeçmiş olsun ve de gözünaydın canım
kaç seansta kurtuldun tyülerinden ve ne kadara maloldu toplamda ?
Bir baba gittiğinde;
Arkanı yasladığın duvar
Sabahları sıcak ekmek
Gider de gider...
bence de değer.hele yaz aylarında...papatyacım ömür boyu sürecek bir rahatlıksa şahsen değer..... Isterse 5000 tl olsun
allah rahmet eylesin. Aminn...farmasicim babanı kaybettiğini yazmıştın daha önce. Allah rahmet eylesin babcığına ve mekanı cennet olsun...
Babası hayatta olan tüm arkadaşlarımızın babalarına ve kendi babama allahım hayırlı ve uzun ömürler versin ...
aslında iki yılda 800 tl çokda bi para diilki bunu kuaförde ağda yaptırdığını düşün hiç olmazsa en kötü 1.5 ayda bi gidersin yılda 8 kere iki yılda 16 kere yapar koltuk altı bikini bölgesi ve bacak burda 50 tl
16*50=960 tl yapar
kesinlikle süper bir hesap çıkarmışsın. Ağda makinem vardı bacaklarımı aldığım. O elimde kaldı şimdi. Veririm artık birilerine...
Kirli çıkı hesabı yaptım arkadaşım ama acayip krdasın sölemeden geçemicem:)
akademisyen misin. Ben de akademisyenim. Hangi aşamadasın.sen ne iş yapıyorsun? Eşin akademisyen sen de master mi yapıyorsun
Bir baba gittiğinde;
Arkanı yasladığın duvar
Sabahları sıcak ekmek
Gider de gider...
En sinirli anında bile,
Dudağının kenarında bir gülümseme
Bayramda öpülecek el
Çocuklarımızı sırtında taşıyan
O sevimli dede gider
Gider de gider...
Bir içten "oğlum, kızım" sözünün sahibi
İnatçı bir siyasetçi
Koca bir beden
Çocuk bir yürek
Anneyle yapılan lüzumsuz tartışmalar
Heyecanlı bir taraftar
Çalışkan bir "Adam" gider
Gider de gider...
Bir sarılmaya, bir çift söze bile
Fırsat vermez Azrail
Vakit geldiği zaman
Sadece baban değil
Atan gider
Canın gider
Kanın gider
Gider de gider...
Dolmaz boşluğu kısa zamanda
Hep bir ses ararsın, bir nefes
Bir anahtar tıkırtısı
Yanlış bir iş yapınca
Gözünün içine bakılmasını
Ama sadece beklersin
Çünkü;
Bir baba gittiğinde,
Sadece baban değil;
Bir dostun,
Bir arkadaşın,
Bir sırdaşın,
Bir öğretmenin,
Bir ustan,
Bir yanın gider...
Gider de gider !
hayır akademisyen değilim yarı özel bir kurumda çalışıyorum ama yaptığım iş alanımla ilgili yine arge bölümündeyim. Doktorada geçen şubatta yeterliliği verdim bu temmuzda tez konumu belirledim önümüzdeki ay ilk tez izleme raporumu sunacağımakademisyen misin. Ben de akademisyenim. Hangi aşamadasın.
farmasi şiir çok güzelmiş:)) keşke her baba gittiğinde böyle hissettirebilecek kadar iyi baba olabilsekeşke ben de böyle hissedebilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?