Kirli Çıkılar )))

ne güzel ya sözde bende bu kış yaptırcaktım ama bebiş gelio:)
hatta ben nişanlıyken yaptırcaktım evleniorum diye ama hayalde kaldı neyse bebiş olsun bende yaptırcam:)
ücreti ne kadar acaba paptyacım

müthiş rahatlıkmış bebekten sonra yaptırırsın artık. Sağlıkla doğsunda inşallah...
Koltuk altı 50, özel bölge 100 ve bacak 250 tl canım. şu ana dek 250+300+250=800 tl vermişim. Amanın ne çok vermişim yaa.....

malum kadınlar biraraya gelince yapılan muhabbetlerden biri de kıl tüydür ya
geçen yıl diş hekimimle konuşuyorduk oda tavsiye etmişti
özellikle alexandrite cihazı

Bir baba gittiğinde;
Arkanı yasladığın duvar
Sabahları sıcak ekmek
Okul harçlığı, otobüs bileti
Ciğerinden bir parça gider
Gider de gider...

En sinirli anında bile,
Dudağının kenarında bir gülümseme
Bayramda öpülecek el
Çocuklarımızı sırtında taşıyan
O sevimli dede gider
Gider de gider...

Bir içten "oğlum, kızım" sözünün sahibi
İnatçı bir siyasetçi
Koca bir beden
Çocuk bir yürek
Anneyle yapılan lüzumsuz tartışmalar
Heyecanlı bir taraftar
Çalışkan bir "Adam" gider
Gider de gider...

Bir sarılmaya, bir çift söze bile
Fırsat vermez Azrail
Vakit geldiği zaman
Sadece baban değil
Atan gider
Canın gider
Kanın gider
Gider de gider...

Dolmaz boşluğu kısa zamanda
Hep bir ses ararsın, bir nefes
Bir anahtar tıkırtısı
Yanlış bir iş yapınca
Gözünün içine bakılmasını
Ama sadece beklersin

Çünkü;
Bir baba gittiğinde,
Sadece baban değil;
Bir dostun,
Bir arkadaşın,
Bir sırdaşın,
Bir öğretmenin,
Bir ustan,
Bir yanın gider...
Gider de gider !

papatyacım ömür boyu sürecek bir rahatlıksa şahsen değer..... isterse 5000 tl olsun

farmasicim babanı kaybettiğini yazmıştın daha önce. Allah rahmet eylesin babcığına ve mekanı cennet olsun...
babası hayatta olan tüm arkadaşlarımızın babalarına ve kendi babama Allahım hayırlı ve uzun ömürler versin ...

şiiri facebookuma arkadaşımın biri eklemiş hoşuma gitti
paylaşmak istedim

amin Allah razı olsun canım

Allah babalarınıza hayırlı ömürler versin beraber nice sağlıklı mutlu huzurlu uzun upuzun yıllara

papatyacım ömür boyu sürecek bir rahatlıksa şahsen değer..... isterse 5000 tl olsun

aslında iki yılda 800 tl çokda bi para diilki bunu kuaförde ağda yaptırdığını düşün hiç olmazsa en kötü 1.5 ayda bi gidersin yılda 8 kere iki yılda 16 kere yapar koltuk altı bikini bölgesi ve bacak burda 50 tl
16*50=960 tl yapar

kirli çıkı hesabı yaptım arkadaşım ama acayip kRDASIN SÖLEMEDEN GEÇEMİCEM:)

selam kızlar aniden çıkmak zorunda kaldım tiyatro vardı biletlerini bastırmak için erken gitmemiz gerekiyormuş ordan da eşimin hacdan gelen halası vardı ona uğradık sonra ananemize uğradık derken bu saat oldu :26:

Eki Görüntüle 585293

sirke bahsettiğin bunun suratlı olanı değil mi
evet suratlar var ama bütün hepsi dikdörtgen bir tablonun içinde kağıttan çıkıyor gibi ve tablo da seramik.
spss bizde var. nasıl göndercem sana.
spss maille gönderilmiyor ben her sürümünü indirdim tam açılma esasında hata veriyor IBM lisans istiyordu
spss 15,16, 17 var
hangisini istiyorsun sen
sadece .sav uzantılı bir dosyam vardı onu açmaya çalışıyordum çünkü ordaki bilgileri kullanarak yarın tezim için denemelere başlayacaktım size yazdıktan sonra bir arkadaşa ulaştım onun da elinde varmış ben dosyamı gönderdim o da bana excele atıp yolladı yani geçici de olsa böyle bir çözüm buldum. İlerisi için indirip bilgisayarıma yüklemem gerekecek. Aslında önceden indirip bu dosyaı açabilmiştim ama 14 günlük deneme sürümüymüş güncelleme ve şifre isteedi. bir arkadaşla konuştum universitenin proxysinde bilgi işlemde spss end note varmış direk indirip kurbiliyormuşuz. Onu inceleyeceğim birazdan. ama bendeki işletim sistemi mac bakalım tutacak mı
kızlar ben de bir soru sorayım
aranızda lazer epilasyon yaptıran var mı ya da yakın çevresinde yaptıran arkadaşı filan var mı ?
bu konudaki varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

farmasi ben lazer yaptırdım; çeşitleri var IPL, diot ndyag diye. En etkilisi ve güçlüsü Alexndrite mış ben Alex. yaptrıdım ama onu da uzman kişiler yapmalı çünkü yanıklara sebep olabilirmiş; ben koltuk altı bacak ve bikini bölgeme yaptırdım çok rahatladım bir kadın olarak kendim için yaptığım en iyi şey lazer olsa gerek :))

geçmiş olsun ve de gözünaydın canım

kaç seansta kurtuldun tyülerinden ve ne kadara maloldu toplamda ?

teşekkürler kızlar fikirleriniz için
üniversitede lisans yapıp kalmayı çok istiyorum ama başörtüden dolayı yaşayacağım sıkıntılar vazgeçmeme neden olayı ben hiç ünivdeki bir hocanın başörtülü oldugunu görmedim
diyeceksiniz okulda açmyormusun diye o durum biraz farklı öğrencilerimin yaşları daha minnacık konumunda daha rahatım anaokullarında erkek pek olmaz
veliler bile her daim bayan gelir biraz da dikkat edince pek sıkıntı olmuyor
bu durumu bırakıpta diğerini seçmekte lükse kaçıyor gibi geliyor bile bile taviz veriyor gibi hissediyorum
diyetisyenlik kısmına gelince her daim buna ihtiyac duydum çağda artık buna ihtiyaç duyan birhala geldi bu da otomatik iş garantisi gibi ama
öğretmenken ek olarak bu nasıl yapılır bilemiyorum yasal olarak ama bununda seçenekleri ilerliyen yıllarda çıkar gibi geliyor belkide vardır henüz araştırmadım
aslında ilk mat öğretmenliği okusam bana cuk diye oturur ama şimdi atanmayan binlerce bu alanda öğretmen varken benim atanma ihtimalim okul bitince daha da zor
bazen gereksiz kaprislerle uğraştıgımızı düşünüyorum anaokulunda kendimi boş işlerle uğraşıyor gibi hissediyorum(öğrencilerin eğitimi haricinde)
öğretmneler sürekli rekabet halindeler hiç birşey yapmayıp çok şey yapıyormuş edasına girerler boş boş konuşurlar
veliler hep bir üstünlük kurma çabasında diğer velilere sürekli kıyafeti ıslandı mı bugün ne yedi okulda resmen bakıcı muamelesi yaparlar istisna veliler çok azdır
en basitinden bir örnek iki komşudan birinin çocugu benim sınıfımda büyük yaş grubunda adı sude diğeri küçük yaş grubunda adı ceren ama sürekli bana veli gelip cerenlerin sınıfında şu olmuş bu olmuş yok şunu demiş yok bunu demiş öğretmenleri falan diye ahkam kesiyor böyle herkesin dikkatini çekmiş bir hırs durumu var kadın kendini de çocuguda hırsından zarar veriyor hatta geçenler yerli mali için akşam beni arıyor diyor onların sınıfı bugün yerli malı haftasını kutlamışlar okula pasta börek geitrmişler siz neden yapmıyorsunuz oofffff uğraş dur kadınla gereken cevabı veriyorum üstü kapalı değil açık açık haddini falzsıyla aştıgınıda söylüyorum ama anlayana
bir başka veli mükemmel çocuk istiyor çocugum şarkıların sonunu hatırlayamıyor tam bilmiyor sınıfta hiç tekrar etmiyormusunuz diye soruyor
ne bileyim böyle şeylerle uğraşmak beni sıkıyor mesela deseki ilk veli komşum okula pasta götürmüş yerli malı için kutlama varmış bizim öyle bir kutlamamız var mı acaba çocuk unuttumu yada not kagıdını düşürdü mü diye merak ettim dese hangi ilgileniyorum imajı vermek için ama yoookkk
yada ikinci veli deseki çocugum şarkıların sonunun hatırlamakta zorluk çekiyor okulda tekrar ediyorsunuzdur ama bende evdede tekrar ettirmek onunla birlikte söylemek istiyorum ilgilenmek istiyorum sizce ne yapsam dese ama
ufak ve boş işler gibi geliyor kapristen başka birşey değil aynı veliye bir hafta boyunca hergün çocuğun o kocaman kipkirli tırnağını kesmesini söylediğin halde hergün uzun tırnakla geliyorsa ne kadar ilgili alakalı diyebilirsiniz ki
yada okulda tuvaletini yaptımı büyük mü küçük mü evde uyanıp okula geliyor tuvalete götürmüyorum hiç deyince ne dersiniz ki veliye yuhhhh tuvalet bekçisimiyim ben
hani çocuk kabız olmuştur günlerdi sorun yaşar düzensizdir özellikle rica edersiniz okula geldiğinizde yada tuvaletle ilgili doktorluk bir probleminiz vardır utana sıkıla rica edersiniz ilgilenilmesini anlarım ama bu kadarıanda pes diyorum belki oradan gayet normal geliyor anne olunca ama bana tuhaf geliyor

kendimi fazla mı önemsiyorum fazla mı değerli hissediyorum bilmiyorum yada abartıyormuyum kapasitemi ama bu beşinci yılım ve gelip gelip gidiyorum bu girdaplarda

işin özü ama öğrencilerimi seviyorum göünl rahatlıgıyla bu işi yapıyorum ama az ve eksik geliyor birşeyler
mesela matemetikte dört işlem yapar durursunuz size çerez gibi hafif gelir ama üslü köklü denklemler türevler fonksiyonlarla birleşince bir zevk ve haz durumu olur ya işte benimkisi öyle

hani demştiniz ya banlanmıyalım diye konu dışında yazınca beni bu gece banlamazlarsa hiç banlamazlar gibi geliyor
cuma günü 65 dolarım vardı sattım tl de bekleyen paramı da üstüne koyup 10 gr altın aldım zaten bu ay ne yaptımsa yaptım ocakta artık ev borcu ödemeleri başlıyor
walla bazen bu meslek değişikliğini bazen ek gelir artırıcı ne yapabilirim diye düşünmekten uyku girmiyor gözüme ama ne yapabilirim ki gelir artırmak için öneriler tavsiyler diye ekleyip banlanmaktan kurtulayım

sen ne iş yapıyorsun? eşin akademisyen sen de master mi yapıyorsun
ben biyologum; genetikle ilgileniyorum; hayır doktora yapıyorum şu an tez dönemindeyim.
geçmiş olsun ve de gözünaydın canım

kaç seansta kurtuldun tyülerinden ve ne kadara maloldu toplamda ?
benim seansım 6 oldu sanırım bu yaz gittiğimde kaç para harcamışım şimdiye kadar diye oturdum hesapladım 1900-2bin lira filan tutmuştu; şimdi de bıyığıma başladım

Bir baba gittiğinde;
Arkanı yasladığın duvar
Sabahları sıcak ekmek
Okul harçlığı, otobüs bileti
Ciğerinden bir parça gider
Gider de gider...

çok duygulandım burnumun direği sızladı boğazımda en demir almaz gemiler düğümlendi sanırım bugünlerde çok duygusallaştım oturup saatlerce ağlayasım var iki gün öncede babamın ölüm yılıydı 8yıl oldu üniversitenin ilk yılıydı depreşmişti iyice duygularım annem yanımda oldugu için de bastırmak zorundayım

papatyacım ömür boyu sürecek bir rahatlıksa şahsen değer..... Isterse 5000 tl olsun
bence de değer.hele yaz aylarında...
allah rahmet eylesin. Aminn...

sen ne iş yapıyorsun? Eşin akademisyen sen de master mi yapıyorsun
akademisyen misin. Ben de akademisyenim. Hangi aşamadasın.

farmasi şiir çok güzelmiş:)) keşke her baba gittiğinde böyle hissettirebilecek kadar iyi baba olabilse keşke ben de böyle hissedebilseydim

akademisyen misin. Ben de akademisyenim. Hangi aşamadasın.
hayır akademisyen değilim yarı özel bir kurumda çalışıyorum ama yaptığım iş alanımla ilgili yine arge bölümündeyim. Doktorada geçen şubatta yeterliliği verdim bu temmuzda tez konumu belirledim önümüzdeki ay ilk tez izleme raporumu sunacağım

farmasi şiir çok güzelmiş:)) keşke her baba gittiğinde böyle hissettirebilecek kadar iyi baba olabilse keşke ben de böyle hissedebilseydim

her kelimesine katılıorum.......duygularımı bu kadar güzel ifade edemezdin heralde sunny abla......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…