eşimi gördüm sankikızlar az önce alışveriş merkezindeydik ve alışveriş yaptık hepsi eşim içindi denk geldi şanslı insan:)
kış geldi paltosu montu yokktu dışarı çıkcaz incecik hırkalarla çıkıodu bende kaban var onda yok hiç içime sinmiodu üzülüodum ''bugün dedim hadi kalk avm ye gidioruz kandırıp götürdüm''
yok istemiorum diye 1 aydır inat yapıodu sezon sonundan alalım ihtiyacım yok diye ama vardı kabansız paltosuz montsuz kış geçermi Allsh aşkına.....ihtiyaç sonuçta
heryeri gezdik erkek kaşe kabanlar 300 den aşağı yok yani en kalitesizi 300 ,eh işte dersen şöle böleleri 400-450 tl , en son kiğılıya girdik 580 damata girdik 560tl ,kiğılıdakinin kalitesini beğenmedim üstündede güzel durmadı zaten damattaki cuk diye oturdu kampanya varmış 500 tl alışverişe 250 tl indirim çeki veriolarmış yane bi 500 daha alışveriş yaptıgımızda 250 ye gelcekti eşimle konuştk mağazada dedik çeki kullanalım bütün ihtiyaçlarını alalım bu kış için mjadem böle bi fırsat var kaşe kabanı aldık ,2 kazak ,1 hırka ,1 swet,1 kadife pantolon bide kaşe kaban aldık toplamda 800 tl ödedik :)))))kredi kartınada 5 e böldürdük kartı sıfırlamıştık bi tek bu var şu an kartta onuda kasada kız çekerken yanlışlıkla taksit erleme girmiş taksitler şubatta başlıcak:))))
ilk başta kulağa fazla gelio ama adamın kabanı yoktu sezon sonunuda bekleyemedik(( geçen sene alamadık düğün için para lazımdı ona hiç bütçe ayırmmaıştık sezon sonunda
bütün kışlık ihtiyaçlarınıda karşıladık
ama eşimin içine oturdu resmen dioki ben 830 gün uyuyamam artık içime oturdu yahu... bide su aldım soguk su içti üstüne:)
sonra dedimki hayatım benim kabanım olmasaydı aynı avantajlar bana sunulsaydı alırmıydık ''gözümü bile kırpmazdım tabi alırdık aşkım ''dedi
''başkasına alırım sevdiğim birilerine ama kendime kıyamıorum ''dedi:) üzüldüm ya((((
bende deidmki''7 yıldır çalışıosun şu alışverişi ne zman yaptın? hiçbizaman..... millete milyarlarca llira dağıttın en az 30 milyar , 7 yılda kendine bi 800 tl yi çok görüosun oh çok güzel oldu eşşek gibi çalışıoruz bunu hakettin,benden sana hediye gelmiş gibi düşün ''dedim rahatladı biraz
soonra tutturdu hadi sanada bişey alalım suçluluk hissediorum sana bişey almadık:)))
bende dedimki ben hakkımı şimdi kullanmim ihtiyacım yok bişeye 3-4 ay sonrada bana hamile kıyafeti almaya çıkarız dedim anlaştık yemek yedik döndük evimize:)
o prıgramı bilmiyorum canım hatta hiç duymadım.karanfilce gelince anlatır canım o bilgisayarcı
ben de bilemiycem ama garani olsun diye açmazdım sanırım orucu.kızlar ben de bişey soracagım. gece oruca niyetlendim. bir ara uyandım, hava karanlıktı. mutfaktaki saatin pili bitmiş. suyumu içtim. salona geçtim ve saate baktım. imsak vaktini geçmiş. şimdi yanlışlıkla orucumu bozdum mu, açayım mı, tutmaya devam edeyim mi
fikri olan var mı
annem de hep omo kullanır. anneme sürekli değiştirmesi için baskı yaparım. tek maaşlı niye omo kullanıyorsun diye. omo kullanan ve diğerleini denemeyen omodan başka deterjanın lekeleri çıkarmayacagını düşünüyor. bence sen de daha ucuz deterjan deneyebilirsin. artan para da kumbaraya
her kelimesine katılıorum.......duygularımı bu kadar güzel ifade edemezdin heralde sunny abla......
allah yardımcın olsun. Başarılar dilerim..hayır akademisyen değilim yarı özel bir kurumda çalışıyorum ama yaptığım iş alanımla ilgili yine arge bölümündeyim. Doktorada geçen şubatta yeterliliği verdim bu temmuzda tez konumu belirledim önümüzdeki ay ilk tez izleme raporumu sunacağım
teşekkürler :))allah yardımcın olsun. Başarılar dilerim..
Ben de tatilden döner dönmez hemen yılbaşı tatillerine bakmaya başlamıştım; ne zaman sıkılsam bunalsam tatil hayalleri kurarım. Ama hemen aklıma düşeni uygulayabiliyor muyum hayırSanki ben yorulmuşum kızlar. Durup durup tatil sitelerine giriyorum. Sonra diyorum dur daha papatya. çok var yaza. Ben tatil istiyorum tatil. Neyse bu hafta dersler bitiyor da biraz rahatlarım artık...
sen de mi bendensin yoksa selin
Merhaba kızlar,
Sizi uzun zamandır takip ediyorum,çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz,yazdıklarınızı okumaktan büyük bir zevk alıyorum.
Hiç birinizi tanımıyorum ama hepinize kanım çok ısındı,her gün mutlaka bakıyorum neler yazmışsınız diye.Hatta içinizden birinin anlattıklarına göre,o kişinin tanıdık çıkacağını düşündüm ama tanıdık değilmiş.
Sizleri takip etmeye devam edeceğim çünkü muhabbetiniz çok güzel.
Sizleri tanımasam da sevdim kirli çıkılar.
İyi geceler,hoşçakalın
Merhaba kızlar,
Sizi uzun zamandır takip ediyorum,çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz,yazdıklarınızı okumaktan büyük bir zevk alıyorum.
Hiç birinizi tanımıyorum ama hepinize kanım çok ısındı,her gün mutlaka bakıyorum neler yazmışsınız diye.Hatta içinizden birinin anlattıklarına göre,o kişinin tanıdık çıkacağını düşündüm ama tanıdık değilmiş.
Sizleri takip etmeye devam edeceğim çünkü muhabbetiniz çok güzel.
Sizleri tanımasam da sevdim kirli çıkılar.
İyi geceler,hoşçakalın
Vallahi canım 37 aylık bi oğlum var başak hiç çocuk istemeyen ben şimdi çocuk diye deli oluyorum bi kızım olsun istiyorum oldum olası inş olur.Şartlar çok zorlarmı bilemiyorum canım ama oğlum okula başlamadan oda olsun ve biraz büyüsün istiyorum çünkü oğlumla hiç ilgilenemem tam o sırada olursa bu ay başladık çalışmalara kısmet bakalım.Sen neden zor kavuştun canım tüp bebekmi oldu?İkizlermi?
canım ben koltukaltı özel bölge bacaklar olarak düşünüyorumfarmasi eğer lazeri yüzün için düşünüyorsan kış ayları daha uygun çünkü güneş ışınlarına daha az maruz kalınıyor
herkese günaydın.hayırlı,bol birikimli bir hafta olsun inşallah..
hakkınızda hayırlısı olsun,gönlünüze göre versin allah..
ben en az 3 çocuk istedim,kendimi bildim bileli.5 sene süren tedavi,ameliyat ve araştırmaların sonunda hamile kalabildim oğluma.doğumdan 1 gün sonra da akciğer kanamasından kaybettim kıymetlimi.2 yıl ve 7 yıl arayla da kızlarımı verdi rabbim.çok şükür.3 çocuğum oldu yine de ama biri cennette,ikisi yanımda.rabbim böyle uygun görmüş.
isteyen herkese tattırsın inşallah anneliği,bu yolda çok acı çektim ama allah sevgisini koydu mu gönlüne,her sıkıntı aşılıyor bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?