sevgili türkan ve sevdiceği
tanıdık kişi ben olmayayım yoksa benim burada paylaştıgım meşhur kaynımın nişanlısının adı da türkan bakarsın sen benim yeni elti adayım olabilirsin oysan veya değilsende hoşgeldin aramıza
ne güldüm kendimeKim tanıyacak diye isim bile silmemiştim şimdi oldum mu pişti
canım benim gördüm fakat dediğin doğru süperonline aradım böle böle süperonline a geçmek istiorum faturan düşülüomuş didim kadında evet bulundugunuz yerde fiberonline varmı dedi bilmiorum dedim
adresten baktı benim bulundugum ilçenin hiçbir yerinde fiberonline olmadığı için ne yazıkki geçemiourum((((
AY SAOLASIN CANIMgünaydın hanımlar:)
huzurlu bereketli sağlıklı sıhhatli günler dilerim cümleten:)
seyyahalemi sen çok eğlenceli birisin, Allah razı olsun çok keyifsiz olduğum zamanlarda bile yazdıklarını okuyup kendimi toparlamışlığım çok:)
MERAK ETME ÇIKARACAK BİYER BULUR HANGİ BANKA OLURSA OLSUNgunaaydınlar
sorun olacaktı: dolar ile havale yapacagım yurt içinde birine. bunun masrafı olur mu? bilgisi olan var mı ?
dışarıdan dolar almak ile bankadan almak arasında fark var mı?
ÇOCUK KARNINDA KANINI DOĞUNCA CANINI ÖLÜNCE MALINI YERMİŞ
bunu yeni gördüm, benim oğlan araba sürüyor.
ya dün gece öldürdü yine. 2.30 da uyudu. işe gitsem çok fenaydım. ben uykuyu çok severim.
çocuk dediğin 8 de uyur. dogdundan beri en erken 10 da uyudu. ilk 1 ay sabaha karşı 4-5 arası uyurdu. şimdide gece 0.30, 1 ya da 1,30..
CANIM BEN O FOTO İŞİNİ BECEREMEDİM BADENİN AVATARINI ÇALAMADIMo prıgramı bilmiyorum canım hatta hiç duymadım.
biz genelde program yapan programları kullanıyoruz
sirkecunbin,
google da arat canım o programı crack in olmasına bile gerek yok sadece içindeki verilere bakacaksan demosu bile iş görebilir
kaşa yapılmıyor. Göze yakın olduğu için. Bıyığa yapılıyor.
2011 haziranda başladım koltuk altıma. Haziran, temmuz , ağustosta gittim. Kışı geçirdim. 2012 haziran da 4. Seansa gittim. Eylülde de 5.
2012 ağustosta özel bölgeye başladım. Ekimde 2. Ye geçen hafta da 3. Ye gittim.
Bacağa bu salı başladım. 20 gün sonra kontrole gideceğim. 2,5 ay sonra da ana seansa.
Bu arada ana seanslar bunlar. Her seanstan 20 gün sonra kontrol seansına gidiyorsun. Aslında normal seansta yaptıklarının aynısını yapıyor fakat para almıyor.
özel bölgenin alt kısımları hassas olduğundan biraz fazla acıyor. Ama değiyor. Ve katlanılmayacak bir acı değil.
Cihazın ismini hatırlamıyorum şimdi. Aslında her gittiğimde defalarca kere gözüm takılıyor ve okuyorum aslında. Gittiğimde telefonuma not ederim.
hepücüğünden bir kubleseyyahalemi canım,ben bukalemun gibi,ortama göre renk alırım... :)))
şaka bir yana,bir bakarsın karşında dünyanın, en çılgın,en deli,en kabına sığmazı...
bir bakarsın,hanım hanımcık,akıllı,uslu.....
bi bakarsın, ciddi,kendinden emin,olgun,ağır başlı,despot.... :)
sen hangisini istiyosan, söylemen yeterli canım... :)))
seyyahcım kaydettiğin resmi google da aratacaksın ama resmi google a yükleyerek.
(bade kuzucum link hala vermedi, kimse çalmasın bademin resmini çalanın pc ni çökertirim, hesabını çalarım bak )
Eki Görüntüle 585983
AY SAOLASIN CANIM
BEN HACI HACIYI MEKKEDE LAFINA ÇOK İNANIRIM
BURDA BULUŞANLAR DA EN AZ BENİM KADAR KOMİK AMA AÇILMAYI BEKLİYORLAR BENCE
EVA BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI GEÇENDE MESELA
SENFAT Bİ GECEDE YIKTI GEÇİRDİ
SELİNİN HER MESAJ ZATEN BENİ BENDEN ALIYOR
FARMASİ İLE MEYRA TOPİĞİN AĞIR APLALARI ONLARA BİŞİ DEMİYOM DÖVERLER MÖVERLER
DİĞERLER DE AÇILACAK BENCE
ZAMANLA
MERAK ETME ÇIKARACAK BİYER BULUR HANGİ BANKA OLURSA OLSUN
ÇOCUK KARNINDA KANINI DOĞUNCA CANINI ÖLÜNCE MALINI YERMİŞ
CANIM BEN O FOTO İŞİNİ BECEREMEDİM BADENİN AVATARINI ÇALAMADIM
KAYDETTİM AMA HAREKETLİ YA KAYDEDİNCE HAREKET ETMEDİ:26:
TEŞEKKÜRLER DEĞERLENDİRMEK LAZIM
ARADA KAÇIRMIŞIM ASLINDA OKUDUM ŞİİRİ AMA SAYFALAR İLERLEYİNCE KAÇIYOR
FARMASİ AKILLIBIK SEVDİKLERİNİ KAYBEDENLER ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN
ALLAH SEVDİKLERİMİZE UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN
BİZLER İÇİNSE ALLAH OLABİLDİĞİNCE GECİNDEN VERSİN DÜŞÜNCESİ BİLE BENİ BOĞUYOR NEFES ALAMIYORUM
YAZILAR DA NEDEN BÜYÜK ÇIKMIŞ ANLAMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?