Kirli Çıkılar )))

yaa aslında bunu sizleri sevdiğim için açıklıyorum bi nevi badezuzum için de..
google çalışanları gece gündüz bizim için çalışırken biz sadece google u internet olup olmadığını kontrol etmek için kullanmayalım değil mi??

haziranın sonunda Allah kısmet ederse doğum yapcam
eylülün sonunda bebk 3 aylık olmuş olcak sizce 3 aylık bebekle yaz sonunda tatile çıkılırmı?

herşey dahil bi otelde ,sıcaklarında pek kalmadığını varsyarsak bebiş bunu kaldırabilirmi? kendi arabamızlar gitcez 4 gün?egede bi yer olcak muhtemelen erken rezervasyonla alcaz...
yada yakın bi yer olsun hafta sonu gidelim 2 gün kalalım ağvaya gidebiliriz yarım pansiyon bi otel?

tatil için hep favorim eylüldür bebek o zaman pek küçük olacak yanınıza bebeğe bakabilecek birini(anane,teyze gibi) alsanız olmaz mı? Siz daha rahat edersiniz

niye şaşırdınkine seyyah
meyra ile farmasi duruma göre kah ekonomist ciddiyetinde kah espriler şakalar. güzel yani seviyorum ben

selincim o konuda bi tecrübem yok net bi fikir veremeyecem o yüzden ama bana ağva fikri daha risksiz olur gibi geldi. hem çok dinlendirici bi yer gidip kalmadım ama günübirlik gitmiştim çok beğenmiştim ağvayı

Son düzenleme:
seyyah, bulduğun resmi gerçek boyutluda aç sonra sağ tık, resmi farklı kaydet de. o hareketliyse hareketli kaydeder zaten.
yok eğer hala hareket etmiyorsa senin kullandığın resim görüntüleyicisi hareketini göstermiyordur.

kaydettiğin resmi birlikte aç diyerek diğer resim tarayıcılarında açmayı deneyebilirsin.

bir sağlık sorunu olmadığı sürece rahatlıkla çıkılır.
büyük kızım 2 aylık yoktu ilk tatilinde.üstelik kolikli,kucağımdan inmeyen bir bebekti.
gezenti anne babanın çocuğu tabii,yollarda büyüdü kuzucuk.

selin kır bacağını otur
sağlık sorunu olmasa bile yeni dünya havasına alışmaya çalışan bir kuzucuğun düzenini alt üst etme
sonra vicdan azabından yersin kendini
biraz sert oldu belki ama abla tavsiyesi öncelik her zaman o miniğin keyfi sağlığı huzuru olmalı anne babalık fedakarlıktır herşeyinden( gezmenden tozmandan eğlenmenden yemen içmenden vs vs )

bu arada bildirimler için zaman aralığı var mı,özelden farmasiye diye biliyorum..doğru mudur kızlar..

gezsin farmasi,elleşme.
o da benim gibi hareketi seviyor,yazdıklarından anladığım kadarıyla,hem stresini atar,hem doğum ve lohusalık modundan uzaklaşır.
bebek doğunca eşlerin kaliteli zaman geçirmesi de ilişki açısından çok önemli.
dediğim gibi önce sağlık,sonra tatil.

hep geçirdik canım doğum lohusalık vs sendromlarını önemli olan içinde bulunduğu durumun artılarını görüp daha kötü şeyleri düşünüp şükredip mutlu olmayı bilebilmek diye düşünüyorum

ben, ilk oğlum doğdu o 2 yaşına geldiğinde diğerine hamile kaldım 2. yi doğurdum. (3 yıl dişimi sıktım.)
2. bıdık 3 aylıktı mama yediği için 1 numarayı da aldık 2 günlüğüne gezip geldik kuşadası'na ama gene götürmedim bebeği
[/B]

farmasi ben bu ay yeni krediden çıktım o yüzden bu haftayı atlarsak ay sonununda feraha ermiş oluyoruz o yüzden bildirimde bulunamadım ama ocaktan itibren ben de bildirimde bulunurum ilk sayfaya bakıp.

selin sen oje sürüyor musun? gebelikte oje zararlıymış öyle diyorlar senin naptığını merak ettim.

selam millet;

bildirimden bildirime uğruyorum, arada okumaya çalışıyorum ve kaçırdıklarım için üzülüyorum.

aylık hedef belirleme durumundan sonra bir önerim daha var. fikirlerinizi merak ediyorum, tabi topik sahibi olarak farmasicimin görüşünü de. önerim şu: çoğumuz öğretmeniz, ya da kamu kurumlarında çalışıyoruz. çoğunluk böyle olunca maaşlarda ayın 15 inde elimize geçiyor. şahsen ayın sonunda henüz ne kadar birikteceğim, mali tablom net olmuyor. istiyorum ki bildirimleri en geç ayın 14 ünde bildirelim. benim için ay sonu ayın 14'ü :))) ay başı da 15'i :)))

düşüncelerinizi merakla bekliyorum.

farmasi bir tek türklerde[ben de içinde tabii] var bu çocuğun ihtiyaçlarını hep ön sırada tutmak,üstüne fazlaca titremek,yine de çok sağlıklı nesiller yetiştiremiyoruz sanki.
eğitimcisin,çok fazla örnek vardır önünde.
en iyisine sahip olsunlar,görmediğimiz ilgi ve imkanların hepsine sahip olsunlar derken yanlış mı yapıyoruz diyorum bazen. ne az ne çok ilgi,o ortalamayı tutturmak önemli olan sanırım.bu ara sürekli çocuk gelişimi kitapları okuyorum,çok değişik yazarlardan,hatalarım kadar doğrularım da var,onu gördüm.
kafam dağıldı,yani özetle,çocuğunun ihtiyaç ve bakımını en iyi annesi bilir.herkesin ev ortamı ve şartları farklıdır.herkesin doğrusu da farklıdır bu durumda.biz fikrimizi söyleriz,kişi doğru bildiğini uygular..

Son düzenleme:
sirkencubin
çok hızlı kilo alıyorum diyordum yaa.
en son 53 civarı çıkınca ki bundan 5 ay önce 47-48 civarındaydım ve o kilo en az 10 yıllık kilomdu.tam 1 haftadır yemeklerimi azalttım yani canım çekse de fazlasını yemedim.

şimdi şöyle hafiften karın için evde yapabileceğim ne var mekik çekiyim mi mesela yoksa o dediğin videodan mı başlıyım hemen.
bir de aç karna mı tok karna mı yapılır spor.

vee dün kv de tartıya çıktım hem de tıka basa dolu bi şekilde toktum 51.5 çıktım demek ki yemezsem almıycam aslında çok yemiyorum ama metobolizmam yavaşladı sanırım.

ama dün ne yedim kızlar.. az yemek için karar almama rağmen orada bilerek ve isteyerek uygulamadım
dün kayınpederim ziyafet vercem dedi arada tutar biliyo musunuz
balık almış ızgarada onu yaptık çinekopmuş ben hiç yememiştim çok güzeldi hoşuma gitti.
kv pastırmalı paçanga böreği yapmış, patates kızartması, pilav ve közlenmiş kırmızı biber yapmış. çorba vardı.
o kadar çok şey vardıı ki havuç salatası bayılırım zaten.
börekten ve kızartmadan bi tane bile almaım canım da çekmedi zaten ama közlenmiş biber ve balığı o kadar çok yedim ki.
havuç salatasınınn nerdeyse yarısını ben bitirmişmdir.

dün de 10 da kalktık ama yine de baya iş yaptım.
kardeşim çamaşır getirmiş cumartesiden tam 4 posta çamaşır attık yıkadık astık. beyazlar hariç hepsi ksa yıkama
nerdeyse bütün ütülerimi bitirdim dün. bir de gezmeye gittik işte

hay maşallah
siz insansanız ben neyim aceba

bir tek bulaşığım kaldı dünden.
onu da allright in dediği gibi içlerini temizledim dizdim tezgahın üstüne zaten geniş mutfağım da tezgahım da.
şimdi karnım ağrıyor. biraz iyileşince çıkarcam temizleri hepsini aç kapa aç kapa yapmadan dizip atıvercem

allright tuttum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…