- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
hepücüğünden bir kuble
sil kız sil
bade basacak şimdi
canım hareketlisini buldum ama hareketli kaydedemedim
zaten ben teknoloji özürlüyüm yeniliklere kolay ayak uyduramıyorum
10 liralar yeni çıkmıştı babam da bana para göndermişti
ama çok para kira yarıyıl harcı harçlık kitap parası derken diyeyim 1000 lira mesela
neysem ben parayı bankamatikten aldım makbuzlu ,para tam
eve geldim sayıyorum para esksik allah allah düşürmedim etmedin nerde bu para
bi bakıyorum sonra ben beş beş sayıyorum paralar 10 lira
neyse baştan alıyorum gene beş beş sayıyorum
bunu bikaç kere yatım sonunda alıştım
yaşlanınca netcem bilmem
haziranın sonunda Allah kısmet ederse doğum yapcam
eylülün sonunda bebk 3 aylık olmuş olcak sizce 3 aylık bebekle yaz sonunda tatile çıkılırmı?
herşey dahil bi otelde ,sıcaklarında pek kalmadığını varsyarsak bebiş bunu kaldırabilirmi? kendi arabamızlar gitcez 4 gün?egede bi yer olcak muhtemelen erken rezervasyonla alcaz...
yada yakın bi yer olsun hafta sonu gidelim 2 gün kalalım ağvaya gidebiliriz yarım pansiyon bi otel?
AY SAOLASIN CANIM
BEN HACI HACIYI MEKKEDE LAFINA ÇOK İNANIRIM
BURDA BULUŞANLAR DA EN AZ BENİM KADAR KOMİK AMA AÇILMAYI BEKLİYORLAR BENCE
EVA BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI GEÇENDE MESELA
SENFAT Bİ GECEDE YIKTI GEÇİRDİ
SELİNİN HER MESAJ ZATEN BENİ BENDEN ALIYOR
FARMASİ İLE MEYRA TOPİĞİN AĞIR APLALARI ONLARA BİŞİ DEMİYOM DÖVERLER MÖVERLER
DİĞERLER DE AÇILACAK BENCE
ZAMANLA
MERAK ETME ÇIKARACAK BİYER BULUR HANGİ BANKA OLURSA OLSUN
ÇOCUK KARNINDA KANINI DOĞUNCA CANINI ÖLÜNCE MALINI YERMİŞ
CANIM BEN O FOTO İŞİNİ BECEREMEDİM BADENİN AVATARINI ÇALAMADIM
KAYDETTİM AMA HAREKETLİ YA KAYDEDİNCE HAREKET ETMEDİ:26:
TEŞEKKÜRLER DEĞERLENDİRMEK LAZIM
ARADA KAÇIRMIŞIM ASLINDA OKUDUM ŞİİRİ AMA SAYFALAR İLERLEYİNCE KAÇIYOR
FARMASİ AKILLIBIK SEVDİKLERİNİ KAYBEDENLER ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN
ALLAH SEVDİKLERİMİZE UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN
BİZLER İÇİNSE ALLAH OLABİLDİĞİNCE GECİNDEN VERSİN DÜŞÜNCESİ BİLE BENİ BOĞUYOR NEFES ALAMIYORUM
YAZILAR DA NEDEN BÜYÜK ÇIKMIŞ ANLAMADIM
eylülün sonunda bebk 3 aylık olmuş olcak sizce 3 aylık bebekle yaz sonunda tatile çıkılırmı?
herşey dahil bi otelde ,sıcaklarında pek kalmadığını varsyarsak bebiş bunu kaldırabilirmi? kendi arabamızlar gitcez 4 gün?egede bi yer olcak muhtemelen erken rezervasyonla alcaz...
yada yakın bi yer olsun hafta sonu gidelim 2 gün kalalım ağvaya gidebiliriz yarım pansiyon bi otel?
bu arada bildirimler için zaman aralığı var mı,özelden farmasiye diye biliyorum..doğru mudur kızlar..
selin kır bacağını otur
sağlık sorunu olmasa bile yeni dünya havasına alışmaya çalışan bir kuzucuğun düzenini alt üst etme
sonra vicdan azabından yersin kendini
biraz sert oldu belki ama abla tavsiyesi öncelik her zaman o miniğin keyfi sağlığı huzuru olmalı anne babalık fedakarlıktır herşeyinden( gezmenden tozmandan eğlenmenden yemen içmenden vs vs )
canım topiğe dair herşey 1. sayfada mevcut
gezsin farmasi,elleşme.
o da benim gibi hareketi seviyor,yazdıklarından anladığım kadarıyla,hem stresini atar,hem doğum ve lohusalık modundan uzaklaşır.
bebek doğunca eşlerin kaliteli zaman geçirmesi de ilişki açısından çok önemli.
dediğim gibi önce sağlık,sonra tatil.
hep geçirdik canım doğum lohusalık vs sendromlarını önemli olan içinde bulunduğu durumun artılarını görüp daha kötü şeyleri düşünüp şükredip mutlu olmayı bilebilmek diye düşünüyorum
ben, ilk oğlum doğdu o 2 yaşına geldiğinde diğerine hamile kaldım 2. yi doğurdum. (3 yıl dişimi sıktım.)
2. bıdık 3 aylıktı mama yediği için 1 numarayı da aldık 2 günlüğüne gezip geldik kuşadası'na ama gene götürmedim bebeği [/B]
hay maşallahsirkencubin
çok hızlı kilo alıyorum diyordum yaa.
En son 53 civarı çıkınca ki bundan 5 ay önce 47-48 civarındaydım ve o kilo en az 10 yıllık kilomdu.tam 1 haftadır yemeklerimi azalttım yani canım çekse de fazlasını yemedim.
şimdi şöyle hafiften karın için evde yapabileceğim ne var mekik çekiyim mi mesela yoksa o dediğin videodan mı başlıyım hemen.
Bir de aç karna mı tok karna mı yapılır spor.
Vee dün kv de tartıya çıktım hem de tıka basa dolu bi şekilde toktum 51.5 çıktım demek ki yemezsem almıycam aslında çok yemiyorum ama metobolizmam yavaşladı sanırım.
Ama dün ne yedim kızlar.. Az yemek için karar almama rağmen orada bilerek ve isteyerek uygulamadım
Dün kayınpederim ziyafet vercem dediArada tutar biliyo musunuz
Balık almış ızgarada onu yaptık çinekopmuş ben hiç yememiştim çok güzeldi hoşuma gitti.
Kv pastırmalı paçanga böreği yapmış, patates kızartması, pilav ve közlenmiş kırmızı biber yapmış. çorba vardı.
O kadar çok şey vardıı ki havuç salatası bayılırım zaten.
Börekten ve kızartmadan bi tane bile almaım canım da çekmedi zaten ama közlenmiş biber ve balığı o kadar çok yedim ki.
Havuç salatasınınn nerdeyse yarısını ben bitirmişmdir.
Dün de 10 da kalktık ama yine de baya iş yaptım.
Kardeşim çamaşır getirmiş cumartesiden tam 4 posta çamaşır attık yıkadık astık. Beyazlar hariç hepsi ksa yıkama
Nerdeyse bütün ütülerimi bitirdim dün. Bir de gezmeye gittik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?