Kirli Çıkılar )))

canım pekçoğumuz için durum dediğin gibi ama serbest çalışanları ev hanımı arkadaşlarımızı da düşünerek öyle yaptık

çoğunluk nasıl istiyorsa öyle olsun ben hepsine uyarım

elbette kişinin tasarrufunda biz sadece tecrübelerimizi paylaşıyoruz

gerçek kilo sabah wc den sonra çıplak bir halde aç karna çıkan kilodur. ama adet yaklaştığı hafta 2 kiloya kadar ödem tutabilirsin. Evde yapabileceğin hareketler çok fazla ebru şallının pilateslerini indirebilirsin; callanetics videolarını indirebilirsin; bende ikisi de var ama şu sıralar jillian micheals e merak sardım onun videolarını arıyorum şu an nette

dün ben de bir dengesiz yedim sabah bol kaşarlı omlet yedim daha doğrusu öğlendi sonra meyve yedim baya bi akşam üzeri tiyatro sonrası yarım mantarlı pide gece de tereyağında yumurta (anane anlatınca canımız istedi hatta evde ekmek kalmamıştı eşim gece gece ekmek aramaya çıktı bulamamış ananeden aldı geldi) ama bugüne bende de balık var sağlıklı besleneceğiz Bu haftasonunun çoğu uykuda geçti haftaya saatimi 9 a kurup az erken uyanmak istiyorum zaman uykuda geçince çok pişman oluyorum

hay maşallah
siz insansanız ben neyim aceba

canım ben iş yaparım ama yanımda biri olcak.
eşime bazen yalvarırım mutfakta yanımda dur bari diye.
oysa çok tembel hiç sevmez ev işlerini.
bazen kıramaz alır laptobu gelir mutfağa.
kimse olmayınca benim iş yapasım hiç gelmez.
babanneme çektim herhalde(biz gidince evi kaldırırdı da )

dün kardeşim vardı ya erkek bu arada bana yardım etti birlikte astık topladık filan hoşuma gitti.
ben de kalabalık bi aile olmak istiyorummmm artıkk
:124::119:

ben geldiiiiiimmm
nasılsınız görüşmeyeli herşey yolunda mı??
ya ben 3 gündür yazılanları okuyamadım
bi yandan öğle yemeğimi yiyorum bi yandan okuyorum
öpüyorum hepinizi

ben geldiiiiiimmm
nasılsınız görüşmeyeli herşey yolunda mı??
ya ben 3 gündür yazılanları okuyamadım
bi yandan öğle yemeğimi yiyorum bi yandan okuyorum
öpüyorum hepinizi

hoşgeldin bacımmmmmmmmmmmm

afiyet olsun
müşteriler muayenehanene dolsun

bende seviyorum kalabalık aileleri
ve aksine bir buçuk kişiyiz

Hoşgeldin allrıght

karanfilce bizde her şey ortaktır (yemek yapma hariç) evde ama mutfakta ben çalışıyorsam eşim de gelir oturur bir taraftan gün içinde neler oldu sohbet ederken diğer taraftan da ben işlerimi hallederim

demek biraz yediklerine dikkat etsen formunu koruyacaksın

bence olmaz. o dönemde sürekli emiyor ve kaka yapıyor, burnundan gelir. bir de gaz sorunu olursa. yanında anneni de götürürsen, çok bunaldım diyorsan olur belki. ama o dönemde dışarıya bakacak hali olmuyor insanın. emzirdiğin için karnın çok acıkıyor, demir eksikliği de üzerine eklenince halsiz oluyorsun, yüzmek falan çok yorar. ben 6 aylık olunca gittim, tabi yanında birisi vardı ve yavaşça ek gıda başlamıştı.
veeee kocaman memeler, mayoya sığmaz. inşaallah bol sütün olur da bikinilere sığmazsın. sanki emzirdiğin dışarıdan belli oluyor.

yok benim bu değer reglden 2 saat önceki tartımdı. neyse idealim 50 zaten.

canım arada fazla yenir ama genel beslenme şekli önemli olan.
afiyet bal şeker olsun

az yemeyi daha önce ömrümde hiç denememiştim zaten az yerdim midem dolardı hemen, ama güzel bi duygu az yemeye çalışmak nefs terbiyesi açısından da, Allah dostları hep az yerler. ama az uyku
bilmiyorum onu yapabilir miyim onu da yapmak çok istiyorum.
nefsimizin az yemek ve az uykuyla tebiye olacağına inanıyorum. belki de yaşadığımız çoğu gafletin nedeni basit gibi görünen bu şeylerdir.

farmasicim teşekkürler canım, bu konuda ben gibi sıkıntı yaşayanlar olabilir diye düşünmüştüm. kirli çıkılar için problem yoksa, benim için de yok :)

karanfilce; ben de iş yaparken ses isterim fakat yanımda kimseyi istemem. :) o yüzden nerde temizlik yapıyorsam laptop orda olur. ben pcye tivibu yükledim, açıyorum tv izliyorum. dün gece tvde de hiç birşey bulamadım. gece 12 de netten merhaba hayat diye bir dizi var, onun ilk bölümünü açtım, gece saat 2 ye kadar öyle ütü yaptım :) asla oturup, bacaklarımı uzatarak bir film-dizi izlememişimdir. sadece temizlik yaparken dinliyorum, o. hee ama yabancı dizileri bacaklarımı uzatıp, kahvemi alıp izliyorum, yalan yok. çok da keyif alıyorum.

farmasi; sende çamaşır kurutma makinası vardı, markası neydi? bu aralar ben de alıcam, kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

bence de sağlıklı ve uzun yaşamada oldukça etkili az yemek az uyku
çok yemem çok uyumam
hiç sevmiyorum uykuyu miskinliğe yol açıyor az uyku dinçlik veriyor bana günde ortalama 6 saat yetip de artırıyor
evin bereketini de artıdığına inanıyorum güneş doğmadan kalkmanın

yok ya benimki çok tembel.
çöp ona aittir, haftasonu evi süpürtürüm.
sofrayı kaldırır. sinide yeriz de tv karşısında.
bir de çay demler.
arada makine boşaltırım tamam.
bi de ağır şeyler işte..

oturmaya bayılıyor adam.
hadi kalk gezelim dersem canlanıyor bi anda

hafta sonu yemeğe gitmiştik arkadaslara. 3 çifttik. yanımızda 4,5 yıllık evli bir çift vardı, bebek müjdesi verdiler. çok sevindik. 6 ay önce eşi eşime söylemiş, bebek olmuyor diye. nedenini bilmiyoruz. tüp bebek yapmışlar, tutmuş. yani belki doğal yolla bekleseler olur ama vakit kaybetmek istememişler. çok mutlu olduk onlar adına. Allah isteyen herkese versin.

kesinlikle haklısın canım.
ben de çok istiyorum az uykuyu ama yapamıyorum.
eğer üst üste 4-5 gün 6-7 saat uykuyla kalayım, kesin 6. gün akşam yemeğinden sonra sızarım taa ki sabaha kadar

sırf sabahçılığı seçiyorum ki güneş üstüme doğmasın.
bu sefer de bazen erken yatıyorum bazen öğle uykusu yapıyorum kesinlikle duramıyorum ayakta.

biraz kendimi toparlasam(manevi) onu da koyuyorum hedeflerimin arasına

senfat sen ne hediye aldın haftasonu

haftasonu sohbette bir söz duydum. eskiden Allah dostları dermiş ki: "Sabah namazına uyanan gafillerden olmayın"
onlar ki teeccüdden sonra uyumaz sabahı da kılar güneş doğunca kuşluğu da kılar öyle biraz yatarlarmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…