- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
farmasi; sende çamaşır kurutma makinası vardı, markası neydi? bu aralar ben de alıcam, kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.
arkadaaaşlar. naber nasılsınız. neler yaptınız haftasonu?
geçmişi çok okuyamadım.
benim oğlum bugün salya sümük kreşe başladı. tabii annesi ondan da beter((((
hoşgeldin canım
çok şükür iyiyiz diyelim iyi olalım
kız ağlanır mı hiç hayırlı olsun bak oğluşunun mürüvvetlerini görmeye başlıyorsun ne güzel işte
ne mutlu
Allah nice güzel günlerini görmeyi nasip etsin canım
derfat selamarkadaaaşlar. naber nasılsınız. neler yaptınız haftasonu?
geçmişi çok okuyamadım.
benim oğlum bugün salya sümük kreşe başladı. tabii annesi ondan da beter((((
derfat selam
umarım üzüldüğünü oğluna belli etmemişsindir. Gün içinde kreşi aradın mı nasılmış?
ayyy farmasicim geçen gün konuşurken bu konuyu sen yoktun. fikrini merak ediyordum açıkçası.
ne bilim sanki yetimhaneye bırakmış da gelmiş gibiyim...
kötü anne değilim ben ama mecburum ya...
uykudan kalkınca atletini değiştiler mi acaba
darkseaa yim canım ben
aradım aramam mı. sabah 2-3 saat kaldım yanında hatta. babasını gönderdim az önce, öğretmeni kendinizi göstermeyin iyi şimdi oynuyor demiş ......
afedersin karışıtırdımdarkseaa yim canım ben
aradım aramam mı. sabah 2-3 saat kaldım yanında hatta. babasını gönderdim az önce, öğretmeni kendinizi göstermeyin iyi şimdi oynuyor demiş ......
afedersin karışıtırdım
o zaman bu iyi haber sen öyle yetimhaneye bıraktım gibi hissettim diyince aklıma şu karikatür geldi
http://b1212.hizliresim.com/14/s/h7kcn.jpg
afedersin karışıtırdım
o zaman bu iyi haber sen öyle yetimhaneye bıraktım gibi hissettim diyince aklıma şu karikatür geldi
http://b1212.hizliresim.com/14/s/h7kcn.jpg
hayır asla öyle düşünme ben sadece seni biraz eğlendirmek için koymuştum o karikatürü baltayı taşa vurdum sanırımgerçek tüm çıplaklığıylA Gözlerimin önüne serildi
hayır asla öyle düşünme ben sadece seni biraz eğlendirmek için koymuştum o karikatürü baltayı taşa vurdum sanırım
özür dilerim...
yok canım . espri çok güzel ama çok gerçekçi yaaa
çooook duygusalım bugün ya....
darksea emin ol bu süreç çok kısa sürecek lütfen içini ferah tut çocuğun iyi bir yerde ayrıca dememiş miydin işyerine çok yakın hem öğretmen de demiş oyun oynuyor iyi şimdilik diye; ilk günün bitmesine şurda 1.5 saat filan kaldıyok canım . espri çok güzel ama çok gerçekçi yaaa
darksea adetin mi yakın ?
yooo. oğlum benim hassas noktam da :26:
çok mu duygusalım ya acaba ben
yok canım . espri çok güzel ama çok gerçekçi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?