farmasi senin büyük oğlun mu fatih
evet canım büyük fatih
küçük oğuzhan
herkese günaydın.hayırlı,bol birikimli bir hafta olsun inşallah..
hakkınızda hayırlısı olsun,gönlünüze göre versin allah..
ben en az 3 çocuk istedim,kendimi bildim bileli.5 sene süren tedavi,ameliyat ve araştırmaların sonunda hamile kalabildim oğluma.doğumdan 1 gün sonra da akciğer kanamasından kaybettim kıymetlimi.2 yıl ve 7 yıl arayla da kızlarımı verdi rabbim.çok şükür.3 çocuğum oldu yine de ama biri cennette,ikisi yanımda.rabbim böyle uygun görmüş.
isteyen herkese tattırsın inşallah anneliği,bu yolda çok acı çektim ama allah sevgisini koydu mu gönlüne,her sıkıntı aşılıyor bir şekilde.
inan onun için daha iyi olacak ve beklemediğin kadar çabuk alışacakamanııın gerçek tüm çıplaklığıyla gözler
eşime göre tüm fatihler efendi, sorumluluk sahibi, akıllı ve zeki olurlarmış, fatih fethedenmiş kalpleri fetherdemiş
Kendisine pay çıkarmaya çalışmak için tüm fatihlerin böyle oldugu konusunda genelleme yapıyor.
çevrendeki fatihlere dikkat et öyleler, ismiyle müsammalar der
ssen de oğlunun tüm yönlerine vurgu yapmıştın. Söyledikleri doğru galiba
inan onun için daha iyi olacak ve beklemediğin kadar çabuk alışacak
sılalar nasıl olur acep
hediyeni sormuştum ne aldın haftasonu
selin kır bacağını otur
sağlık sorunu olmasa bile yeni dünya havasına alışmaya çalışan bir kuzucuğun düzenini alt üst etme
sonra vicdan azabından yersin kendini
biraz sert oldu belki ama abla tavsiyesi öncelik her zaman o miniğin keyfi sağlığı huzuru olmalı anne babalık fedakarlıktır herşeyinden( gezmenden tozmandan eğlenmenden yemen içmenden vs vs )
derfata sormalı
senin fatih nasıl
farmasi ben bu ay yeni krediden çıktım o yüzden bu haftayı atlarsak ay sonununda feraha ermiş oluyoruz o yüzden bildirimde bulunamadım ama ocaktan itibren ben de bildirimde bulunurum ilk sayfaya bakıp.
selin sen oje sürüyor musun? gebelikte oje zararlıymış öyle diyorlar senin naptığını merak ettim.
ben de mide yanmalarımdan dolayı öyle her elime geçeni yemiyorum artıkyok benim bu değer reglden 2 saat önceki tartımdı.neyse idealim 50 zaten.
canım arada fazla yenir ama genel beslenme şekli önemli olan.
afiyet bal şeker olsun
az yemeyi daha önce ömrümde hiç denememiştim zaten az yerdim midem dolardı hemen, ama güzel bi duygu az yemeye çalışmak nefs terbiyesi açısından da, Allah dostları hep az yerler. ama az uyku
bilmiyorum onu yapabilir miyim onu da yapmak çok istiyorum.
nefsimizin az yemek ve az uykuyla tebiye olacağına inanıyorum. belki de yaşadığımız çoğu gafletin nedeni basit gibi görünen bu şeylerdir.
şu uyku olayında sana çok imreniyorum farmasibence de sağlıklı ve uzun yaşamada oldukça etkili az yemek az uyku
çok yemem çok uyumam
hiç sevmiyorum uykuyu miskinliğe yol açıyor az uyku dinçlik veriyor bana günde ortalama 6 saat yetip de artırıyor
evin bereketini de artıdığına inanıyorum güneş doğmadan kalkmanın
karanfilce bak yine ortak nokta.kesinlikle haklısın canım.
ben de çok istiyorum az uykuyu ama yapamıyorum.
eğer üst üste 4-5 gün 6-7 saat uykuyla kalayım, kesin 6. gün akşam yemeğinden sonra sızarım taa ki sabaha kadar
sırf sabahçılığı seçiyorum ki güneş üstüme doğmasın.
bu sefer de bazen erken yatıyorum bazen öğle uykusu yapıyorum kesinlikle duramıyorum ayakta.
biraz kendimi toparlasam(manevi) onu da koyuyorum hedeflerimin arasına
eşime göre tüm fatihler efendi, sorumluluk sahibi, akıllı ve zeki olurlarmış, fatih fethedenmiş kalpleri fetherdemiş
kendisine pay çıkarmaya çalışmak için tüm fatihlerin böyle oldugu konusunda genelleme yapıyor.
çevrendeki fatihlere dikkat et öyleler, ismiyle müsammalar der
ssen de oğlunun tüm yönlerine vurgu yapmıştın. söyledikleri doğru galiba
aynen öyle canım akıllı,zeki,sorumluluk sahibi çokta efendidir.Bende bütün fatihlerin öyle olduğunu duydum.
yok ben zararlı diye bilmiyordum sadece burdan bikaç arkadaş zararlı dedi internette biraz araştırdım pek kayda değer bir şey bulamadım öncesinde sana da sorayım demiştim.evet sürüorum hele bekarken evlenmeden önce tırnaklarım uzundu ve ojesiz asla yapamazdım ama evlenince nadirde olsa sürüorum
ojenin zararlı oldugunu bilmiodum ben çok sürmedim taş çatlasa 4-5 defa bundan sonra sürmem :) saç boyatmayı biliodum zararlı oldugunu boyatmadım hiç ama ojede sürmem napalım sağlık olsun:)
bende loc var memnunum; mutfak içinde zoom denilen fırın temizleyicisinden aldım kullandım bikaç defa fırına ama beni pek tatmin etmedi ben normal deterjanlarla temizleyip durulamalar yaptıktan sonra 1 kez boş çalıştırıyorum artık.anway in temzilik ürünlerini kullandınız mı mutfak için önerir misiniz
ben bugün kahvaltı yapamadım. orda simit yedim aslında yapabilsem çıkmadan iyi olcak. ama çoğu zaman evden bişeyler götürüyorum.ben de mide yanmalarımdan dolayı öyle her elime geçeni yemiyorum artık
zaten şunu öğrendim, her şeyi birbirine katmamak gerekiyormuş
ara vermek önemli, sonuçta sindirim organlarını da düşünmek gerekiyor
bunu uyguladığımdan beri hem daha sağlıklı hem de daha iyi hissediyorum kendimi
haa yanlış anlamayın, öyle çok şeyi kesmedim hayatımdan
sabah kalkınca bi meyve yiyorum (elma ya da muz oluyor genellikle)
sonra hazırlanıyorum, aradan biraz geçmiş oluyor, kahvaltı yapıp çıkıyorum hemen
okulda 3.tenefüs süt içiyorum, 5.tenefüs kuru meyve yiyorum (yanımda ne varsa artık)
eve gelince genellikle yatıyorum hemen
kalkınca acıkmış olduğum için bi meyve daha yiyorum
yemek yapıyorum o arada, meyvenin üstünden vakit geçtiği için yemek de yiyorum biraz
sonra da eşimle yemek yiyoruz akşam
böylece abur cubur olayını yok denecek kadar azaltmış oldum
ne bana faydası var, ne de bebeğe...
şu uyku olayında sana çok imreniyorum farmasi
karanfilce bak yine ortak nokta.
ben de 4-5 gün 6-7 saat uyusam, 6.gün yerde oturuyorsam mesela yavaştan seriliyorum halının ortasına
bebeğin ismini değiştiriyoruz hemen
yaşasın fatihler :119:
amway hiç kullanmadım canım iyi kötü yorum yapamıycam.anway in temzilik ürünlerini kullandınız mı mutfak için önerir misiniz
geçen hafta cuma günü 7.sınıflardan iki öğrenci tepemi attırdı.
dönem başından beri iyi sabrettim bu iki öğrenciye
sözlü uyarıda bulundum olmadı
ben de öğrenci sözleşmesi imzalattım
söyliyeceklerimi yazın dedim
zor şer yazdırdım, imzalattım
yazılarını görseniz, yani bunu bile ciddiye almadılar, karalama yapmışlar sanki
bir de diyorlar ki zorla imzalattınız
neyse eve geldim, velilerini aradım, pazartesi okula gelin dedim
ikisi de geldi
birinin babası gelmişti
adam diyor ki sen benim oğluma zorla imzalatmışsın bunu
yazılanları okudum, tamam diyor oğlum bu yaptıklarını kabul ediyor ama sen zorla kağıt imzalatamazsın benim oğluma
dedim ki siz oğlunuzu dinleyip gelmişsiniz, onu savunacaksanız hiç konuşmayalım
eğer tarafsız dineleyecekseniz konuşalım
neyse oturdu konuşuyoruz
sürekli oğlunu savunuyor, dedim ki siz sürekli oğlunuzun arkasında durup onu savunuyorsunuz
diyor ki tabi arkasında durcam oğlumun
dedim oğlunuzun yanlış davranışlarının arkasında duruyorsunuz ama
ben şurda bir buçuk yıl katlanırım, sonrasında siz ömür boyu çekersiniz bu kadar arka çıkarsanız oğlunuza
diyor ki bana, okuldan mı attırcan
yok dedim, disiplin aşamasına geçeriz, ceza yer.
müdür bey de sağolsun dedi ki, okuldan uzaklaştırılma ya da okul değiştirme cezası alır
adam biraz sakinleşir gibi oldu
müd.yardımcım da yönetmeliğin ilgili maddesini okudu
hocahanımın usülsüz yaptığı bir şey yok, aşamaları birer birer uygulamış
siz de çocuğunuzu uyarsanız iyi olur dedi
Allahım yaa, o kadar sinirlendim ki, adama bak, çocuğu hatalı olduğu halde savunuyor
Rabbime havale ediyorum, umarım bir gün bu söylediklerimi hatırlayıp pişman olur
artık hayır dua edemiycem böyleleri için
diğer veli ise bayandı, gayet anlayışlıydı, iki taraf da birbirine sinirlenmeden olayı konuştuk,oldu bitti
haa öbür veli bir de "sizin kalpten kalbe bi yolunuz yok" diyerek çocuğunu sevmediğimi, ona taktığımı ima ediyor
bir de bana tavsiyelerde bulunuyor bu konuda. ey Allahım yaa
kadın demiştir ay ne baneeeeeeelonu da yazacaktım. nevresim takımı
selin alma dedi ama
evden çok geç çıktık, en kolayı oydu
seçme derdin çok olmuyor.
demek alkolik ... ney olayına benzeyen bir şey anlatayım.
ben de yıllar önce istanbula gitmiştim. arkadaşla gezerken kuleli askeri lisesi çok güzeldir bilirsiniz. ben de makinemle uzaktan fotografını çektim. nöbet tutan asker düdük çalıp, eliyle beni çağırıyor.yakınlaşınca sen neden ordan foto çekiyorsun dedi. ben de ona dogru yaklaşınca okulu da ortalamıştım. askere döndüm ve burdan mı çekeyim dedim. o bana neden ordan çekiyorsun deyince, ben buradan daha güzel burdan çek anladım. ne salağım.
askeriyenin oldugu yerde görüntü alınmaz halbuki
anlamışsındır sanırım beni artık ben koltuğumun altına alır giderdimannemin cümlesini bi insan birebir kurabilirmiydi yahu:) aynen tıpkısının aynısı oldu :) anne lafı değmiş gibi:)
geçen hafta cuma günü 7.sınıflardan iki öğrenci tepemi attırdı.
dönem başından beri iyi sabrettim bu iki öğrenciye
sözlü uyarıda bulundum olmadı
ben de öğrenci sözleşmesi imzalattım
söyliyeceklerimi yazın dedim
zor şer yazdırdım, imzalattım
yazılarını görseniz, yani bunu bile ciddiye almadılar, karalama yapmışlar sanki
bir de diyorlar ki zorla imzalattınız
neyse eve geldim, velilerini aradım, pazartesi okula gelin dedim
ikisi de geldi
birinin babası gelmişti
adam diyor ki sen benim oğluma zorla imzalatmışsın bunu
yazılanları okudum, tamam diyor oğlum bu yaptıklarını kabul ediyor ama sen zorla kağıt imzalatamazsın benim oğluma
dedim ki siz oğlunuzu dinleyip gelmişsiniz, onu savunacaksanız hiç konuşmayalım
eğer tarafsız dineleyecekseniz konuşalım
neyse oturdu konuşuyoruz
sürekli oğlunu savunuyor, dedim ki siz sürekli oğlunuzun arkasında durup onu savunuyorsunuz
diyor ki tabi arkasında durcam oğlumun
dedim oğlunuzun yanlış davranışlarının arkasında duruyorsunuz ama
ben şurda bir buçuk yıl katlanırım, sonrasında siz ömür boyu çekersiniz bu kadar arka çıkarsanız oğlunuza
diyor ki bana, okuldan mı attırcan
yok dedim, disiplin aşamasına geçeriz, ceza yer.
müdür bey de sağolsun dedi ki, okuldan uzaklaştırılma ya da okul değiştirme cezası alır
adam biraz sakinleşir gibi oldu
müd.yardımcım da yönetmeliğin ilgili maddesini okudu
hocahanımın usülsüz yaptığı bir şey yok, aşamaları birer birer uygulamış
siz de çocuğunuzu uyarsanız iyi olur dedi
Allahım yaa, o kadar sinirlendim ki, adama bak, çocuğu hatalı olduğu halde savunuyor
Rabbime havale ediyorum, umarım bir gün bu söylediklerimi hatırlayıp pişman olur
artık hayır dua edemiycem böyleleri için
diğer veli ise bayandı, gayet anlayışlıydı, iki taraf da birbirine sinirlenmeden olayı konuştuk,oldu bitti
haa öbür veli bir de "sizin kalpten kalbe bi yolunuz yok" diyerek çocuğunu sevmediğimi, ona taktığımı ima ediyor
bir de bana tavsiyelerde bulunuyor bu konuda. ey Allahım yaa
kadın demiştir ay ne baneeeeeeel
demek boşa dememişsin benziyoruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?