Kirli Çıkılar )))

evet canım büyük fatih
küçük oğuzhan

eşime göre tüm fatihler efendi, sorumluluk sahibi, akıllı ve zeki olurlarmış, fatih fethedenmiş kalpleri fetherdemiş
kendisine pay çıkarmaya çalışmak için tüm fatihlerin böyle oldugu konusunda genelleme yapıyor.
çevrendeki fatihlere dikkat et öyleler, ismiyle müsammalar der
ssen de oğlunun tüm yönlerine vurgu yapmıştın. söyledikleri doğru galiba

Amin canım çok teşekkürler..
Başın sağolsun canım çok üzüldüm.Rabbim 2 kızını sana bağışlasın.

amanııın gerçek tüm çıplaklığıyla gözler
inan onun için daha iyi olacak ve beklemediğin kadar çabuk alışacak

sılalar nasıl olur acep

hediyeni sormuştum ne aldın haftasonu

demek alkolik ... ney olayına benzeyen bir şey anlatayım.

ben de yıllar önce istanbula gitmiştim. arkadaşla gezerken kuleli askeri lisesi çok güzeldir bilirsiniz. ben de makinemle uzaktan fotografını çektim. nöbet tutan asker düdük çalıp, eliyle beni çağırıyor.yakınlaşınca sen neden ordan foto çekiyorsun dedi. ben de ona dogru yaklaşınca okulu da ortalamıştım. askere döndüm ve burdan mı çekeyim dedim. o bana neden ordan çekiyorsun deyince, ben buradan daha güzel burdan çek anladım. ne salağım.
askeriyenin oldugu yerde görüntü alınmaz halbuki

Son düzenleme:

annemin cümlesini bi insan birebir kurabilirmiydi yahu:) aynen tıpkısının aynısı oldu :) anne lafı değmiş gibi:)

evet sürüorum hele bekarken evlenmeden önce tırnaklarım uzundu ve ojesiz asla yapamazdım ama evlenince nadirde olsa sürüorum
ojenin zararlı oldugunu bilmiodum ben çok sürmedim taş çatlasa 4-5 defa bundan sonra sürmem :) saç boyatmayı biliodum zararlı oldugunu boyatmadım hiç ama ojede sürmem napalım sağlık olsun:)

ben de mide yanmalarımdan dolayı öyle her elime geçeni yemiyorum artık
zaten şunu öğrendim, her şeyi birbirine katmamak gerekiyormuş
ara vermek önemli, sonuçta sindirim organlarını da düşünmek gerekiyor
bunu uyguladığımdan beri hem daha sağlıklı hem de daha iyi hissediyorum kendimi
haa yanlış anlamayın, öyle çok şeyi kesmedim hayatımdan
sabah kalkınca bi meyve yiyorum (elma ya da muz oluyor genellikle)
sonra hazırlanıyorum, aradan biraz geçmiş oluyor, kahvaltı yapıp çıkıyorum hemen
okulda 3.tenefüs süt içiyorum, 5.tenefüs kuru meyve yiyorum (yanımda ne varsa artık)
eve gelince genellikle yatıyorum hemen
kalkınca acıkmış olduğum için bi meyve daha yiyorum
yemek yapıyorum o arada, meyvenin üstünden vakit geçtiği için yemek de yiyorum biraz
sonra da eşimle yemek yiyoruz akşam
böylece abur cubur olayını yok denecek kadar azaltmış oldum
ne bana faydası var, ne de bebeğe...
şu uyku olayında sana çok imreniyorum farmasi
karanfilce bak yine ortak nokta.
ben de 4-5 gün 6-7 saat uyusam, 6.gün yerde oturuyorsam mesela yavaştan seriliyorum halının ortasına

aynen öyle canım akıllı,zeki,sorumluluk sahibi çokta efendidir.Bende bütün fatihlerin öyle olduğunu duydum.

bebeğin ismini değiştiriyoruz hemen
yaşasın fatihler :119:

geçen hafta cuma günü 7.sınıflardan iki öğrenci tepemi attırdı.
dönem başından beri iyi sabrettim bu iki öğrenciye
sözlü uyarıda bulundum olmadı
ben de öğrenci sözleşmesi imzalattım
söyliyeceklerimi yazın dedim
zor şer yazdırdım, imzalattım
yazılarını görseniz, yani bunu bile ciddiye almadılar, karalama yapmışlar sanki
bir de diyorlar ki zorla imzalattınız
neyse eve geldim, velilerini aradım, pazartesi okula gelin dedim
ikisi de geldi
birinin babası gelmişti
adam diyor ki sen benim oğluma zorla imzalatmışsın bunu
yazılanları okudum, tamam diyor oğlum bu yaptıklarını kabul ediyor ama sen zorla kağıt imzalatamazsın benim oğluma
dedim ki siz oğlunuzu dinleyip gelmişsiniz, onu savunacaksanız hiç konuşmayalım
eğer tarafsız dineleyecekseniz konuşalım
neyse oturdu konuşuyoruz
sürekli oğlunu savunuyor, dedim ki siz sürekli oğlunuzun arkasında durup onu savunuyorsunuz
diyor ki tabi arkasında durcam oğlumun
dedim oğlunuzun yanlış davranışlarının arkasında duruyorsunuz ama
ben şurda bir buçuk yıl katlanırım, sonrasında siz ömür boyu çekersiniz bu kadar arka çıkarsanız oğlunuza
diyor ki bana, okuldan mı attırcan
yok dedim, disiplin aşamasına geçeriz, ceza yer.
müdür bey de sağolsun dedi ki, okuldan uzaklaştırılma ya da okul değiştirme cezası alır
adam biraz sakinleşir gibi oldu
müd.yardımcım da yönetmeliğin ilgili maddesini okudu
hocahanımın usülsüz yaptığı bir şey yok, aşamaları birer birer uygulamış
siz de çocuğunuzu uyarsanız iyi olur dedi

Allahım yaa, o kadar sinirlendim ki, adama bak, çocuğu hatalı olduğu halde savunuyor
Rabbime havale ediyorum, umarım bir gün bu söylediklerimi hatırlayıp pişman olur
artık hayır dua edemiycem böyleleri için

diğer veli ise bayandı, gayet anlayışlıydı, iki taraf da birbirine sinirlenmeden olayı konuştuk,oldu bitti
haa öbür veli bir de "sizin kalpten kalbe bi yolunuz yok" diyerek çocuğunu sevmediğimi, ona taktığımı ima ediyor
bir de bana tavsiyelerde bulunuyor bu konuda. ey Allahım yaa

yok ben zararlı diye bilmiyordum sadece burdan bikaç arkadaş zararlı dedi internette biraz araştırdım pek kayda değer bir şey bulamadım öncesinde sana da sorayım demiştim.
anway in temzilik ürünlerini kullandınız mı mutfak için önerir misiniz
bende loc var memnunum; mutfak içinde zoom denilen fırın temizleyicisinden aldım kullandım bikaç defa fırına ama beni pek tatmin etmedi ben normal deterjanlarla temizleyip durulamalar yaptıktan sonra 1 kez boş çalıştırıyorum artık.

merhaba arkadaşlar,

3 gündür hızınıza yetişmeye çalışıyorum ama şikayet olarak almayın ne kadar çok yazsanız o kadar hoşuma gidiyor. daha öncede demiştim sizleri okumayı seviyorum

biraz geriden geleceğim ama

aklımda kalanlar;

sevgili meyra,ben senden her zaman pozitif enerji aldım, duygular karşılıklıdır diye umuyorum ve hiç üzerimi alınmıyorum

sevgili papatya ve selin, eşleriniz güle güle güzel günlerde kullansınlar aldıklarınızı. iyi etmişsiniz almakla sonuçta dış görünüşümüze de dikkat etmeliyiz, üstelik o kadar çalışmayı arada bir ödüllendirmek lazım, hepimizin şımarmaya hakkı var

sevgili farmasi, lazer epilasyon gerçekten büyük rahatlık. yalnız canım çok yandı ağladığımı bilirim. gerçi ben ağrıya fazla dayanıklı değilim birde makineden makineye de fark ediyormuş canım. ama sakın yüzüne uygulama ayva tüyleri hepimizde var o kadarda olsun boşver

sevgili seyyahalemi, şansıma takdir, aşk ve para çıktı. hepsini seve seve kabul ediyorum ve sana da öpücükler gönderiyorum

ben bugün kahvaltı yapamadım. orda simit yedim aslında yapabilsem çıkmadan iyi olcak. ama çoğu zaman evden bişeyler götürüyorum.
ben de son derslere doğru az bişey tatlı ihtiyacı hissediyorum.
bugün petito aldım mesela
alında teyzem kayısı kurusu yapmış öyle yumuşak ve güzel ki arada onu da götürüyorum ama onu hergün götürsem biter zaten :))

seninle gerçekten karşılaşmak isterdim
siman nasıl onda da benziyo muyuz :)))

anway in temzilik ürünlerini kullandınız mı mutfak için önerir misiniz
amway hiç kullanmadım canım iyi kötü yorum yapamıycam.
ama ben onun yerine Türk malı olan ersağı tercih ediyorum o olmasa buranın ürünü besttem var. ya yahudilere para kazandırmak istemiyorum.
ersağın ocaklar için yağçözünden çok memnunum ve bulaşık sıvısından elde yıkamak için olanı. elimi tahriş etmiyor.
dün kv de normal bi deterjan kullandım bulaşık yıkarken ugün avuçlarım kaşındı durdu.

üzüldüm canım. malesef var öyle veliler.
ilköğretimde işler daha zor sanırım veliyi memnun edebilmek zor.
bir de yaşımız küçük ya akılları sıra bize ders ve akıl vermeye kalkarlar.
sizin vereceğiniz ders ne olacak biz 1 yılda senin çocuğunun 300 katı öğrenci tanıyoruz sen ömrünce çocuk yetiştirsen sınıf içi onca çocuğu nasıl idare edeceğini bilmezsin.
neyse canım idarenin yanında olması çok iyi olmuş sevindim adına.

Son düzenleme:
onu da yazacaktım. nevresim takımı
selin alma dedi ama
evden çok geç çıktık, en kolayı oydu
seçme derdin çok olmuyor.
kadın demiştir ay ne baneeeeeeel
demek boşa dememişsin benziyoruz diye
annemin cümlesini bi insan birebir kurabilirmiydi yahu:) aynen tıpkısının aynısı oldu :) anne lafı değmiş gibi:)
anlamışsındır sanırım beni artık ben koltuğumun altına alır giderdim

allah ıslah etsin
sanki ebem uğraşıcak onunla büyünce kendine eziyet be adam
ama anlayan kim

sevimsiz
bizim zamanımızda öğretmene bir saygı vardı. yani 20-25 yıl öncesi. annem veli toplantılarını çok önemserdi. o gün eve gelir. öğretmen kahvaltısız gelen çocukların isimlerini saydı, yumurta yiyecekmişsiniz, ödev yaparken tv açılmayacakmış.... falan filan öğretmen bir şey dediğinde sanki profesörden öneriler gibi dinlerdi. eskiden öğretmene, doktora saygı vardı. şimdi sadece paraya saygı var. zenginsen saygı var.
bir de çok yiyorsun gibi geldi bana. şimdiye kadar kaç kilo aldın. kahvaltı yapıyorsan sabah meyveye gerek yok bence. çok su iç.

kalinkaselin
ben oje sürüyordum. saçlarımı da 18. haftadan sonra boyattım. saç boyası konusunda bir araştırma yok olumsuz ya da olumlu konuda. ama yine de erken haftalarda boyatmamakta fayda var.

akıllıbıdık
loc kullandım güzel. roll-on almıştık, ünisex o da. bir de metal yüzeyler için parlatıcı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…