Kirli Çıkılar )))

canım bence çok değil yaa..
ben ne zaman öğünümü 2-3 e düşürüp yemek yedim kiloyu anca alabildim.
ama ara öğünlerle meyvelerle dolu bi yaşamda çok az yemek yiyorsun ve vücudun her an çalışıyor metobolizmayı iç durdurmuyorsun.
bi de sabah çok erken yapılan kahvaltı genelde çok aşırı basit oluyor şahsen benim öyle.

beni baneelll mi buldun
bana bak kadın sensin sıradan banell
seni kazene şikayet eder, banlandırırım
zira kazene seyy.... dediğin an banı basıyormuş

adresini ver sana da english home un banal nevresimlerinden göndereyim.
çiçekli cicili bicili
bazen sıradan şeyleri güzelleştirenler oluyor.

yazdıklarınızı okuyorum verecek cevaplarım avr ama vaktim yok
bir meşguliyet bir meşguliyet... ceo olacağım zağar

malum kadınlar biraraya gelince yapılan muhabbetlerden biri de kıl tüydür ya
geçen yıl diş hekimimle konuşuyorduk oda tavsiye etmişti
özellikle alexandrite cihazı

yazılanları bitirmedim daha.lazer konusuna değinmişsin.bn de yazayım dedim.bn koltukaltı bölgesine gidiyorum.şahsen bn çok memnunum ama yine de endişelerm var gerçekten tamamen bitiriyor mu bilmiyorm.bugün 5. seansa gittim.tüylerde azalma var.bununla birlikte ince çıkıyor artık.bi de bn daha önceden jiletle alıyordum uzun bir süre.sonra ağdayla devam ettim ama acemilik işte aynı bölgeyi 2-3 defa üst üste yapınca kararma oldu sonra kuzenim eldivenle al dedi.öyle devam ettim ama arada sırada jilet/ağdayla alıyordum.üni. okurken yazın bize verilen krediyle epilatör cihazı aldım.bununla devam ettim.taaa bu sene şubata kadar
şubatta başladım.kullanılan cihaz adı senin yazdığın gibi alexandrite.2 ayda bir gidiyorum.zamanla dökülüyor ve gerçekten geç çıkıyor.normalde bnm kıllarım 2 haftaya kadar çıkardı.acısı oluyor mu?evet ama inan bana bu ağdanın yanında hafif kalır.zaten anlık bir acıma oluyor.fiyata gelince şıbat ve nisan 80, temmuz 70,eylül 60.bugün 50 ödedim.şubat/martta gidecem bakalım duruma göre.
senfat mıydı bilmiyorum, vücut derken koltukaltı+bacak+özeli mi kastettin?
papatya, senin fiyatların bana uygun geldi.bu bitsin sırada başka bir bölge var.gerçekten büyük rahatlık katılıyorm.geç çıkıyor bnde daha ne olsun

anam babam ilkokula anca gitmiş çiftçi insanlardı yaz geldi mi hemen köydeki eve giderleri bir sürü işleri olurdu fındığın ben okula başladığımda abim üniversiteye başlamıştı ablam evlenmişti diğer ablamla kalırdık evde zaten o da anca ilköğretimi bitirmişti bana bi faydası yoktu
zaten benim ihtiyacım da yoktu okula gitmeden kendim öğrenmişim her şeyi kimse çalış da demezdi
kitap dergi nerde vardı varsa alınması gerektiğini bilen yoktu
okulun yanında bi büfe vardı ordan öğretmenimiz bize dergi aldırırdı köye giderken haftasonları bile götürür okurdum
farmasi bilir bu hikayeyi çocukların topiğinde anlatmıştım
ben hala o büfenin kokusunu hissederim her kitapta en sevdiğim börek talaş böreğidir o büfede satılırdı
kağıt kokusuyla o böreğin kokusu karışırdı her kitap alışımda elime o kokuyu duyarım
kitap okumayı ben öyle öğrendim
sonra çuvallarla kitap götürdük evden kütüphaneye o kadar çok kitabımız olmuştu
abim izmirde validen kütüphaneden en çok kitap alıp okuyan kişi olduğu için ödül almıştı saatti hatta

annem babam her telefonda her gelişlerinde öğretmenini üzme diye tembih ederlerdi
zaten hiç dayak yemedim de okulda,yesem bi de evde yerdim heralde
öğretmen bi şey ister bi şey der alınacak ,babam köyden kalkar gelirdi almaya parasını vermeye
bu ne parası ne için istediler neye lazımmış demezlerdi
sen bunu niye yaptın niye ettin hiç demezlerdi
el pençe durulardı öğretmenlerin yanında
ama öğretmenlerde aynı şekilde dururdu
saygı da karşılıklıydı sevgi de
ey gidi günler eyyyyyyy

bu lazerlerin kanser etkisinden hiç korkmuyo musunuz:26:

yoksa bu endişeyi yaşayan tek insan ben miymişim:26:

oy olur mu hiiç
kandırıkçı yaptım ben
senin elinde her şey güzel
yalnız bu kulupta bir arkadaş yıkayınca çok kötü oldu onlar dedi ya
burdan kullanan var mı ben de beğeniyordum çok şirinler ama yıkayınca masa örtüleri ve nevresimler kötü olmuş
yazdıklarınızı okuyorum verecek cevaplarım avr ama vaktim yok
bir meşguliyet bir meşguliyet... ceo olacağım zağar

vat didin gulüm
o kadar yabanıc bizee ceo falan
hele de şurda işsiz bir insan varken
ayıp olmuyor mu

bıdıkçım ben kullanmadım ama kullanıp da beğenmeyen duymadım

ben öğrenciyken öğretmenlerin yemediklerini içmediklerini uyumadıklarını düşünürdüm :) hatta acaba nasıl yaşıyolar diyede düşünürdüm bi gün çok sevdiğim bi bayan öğretmeni çay içerken görmüştüm ilkokulda çok şaşırmıştım çocukluk aklı işte:)
sonra orta okulda öğretmenlerin yiyip içtiklerini uyuduklarını biliodum ama özel hayat acaba onlar içinde varmıydı yani çocuk eş bi öğretmen anne olabilirmiydi? olsa nasıl olurdu? o kadar merak ederdimki:) sonna biz polis lojmanında oturuoduk gümüşhanedeydi tayinimiz bizim oldugumuz lojmana bi çift taşındı kadını bi kaç defa merdivende gördüm sonra bigün bi baktım sınıfa bu kadın girmiş derse resim dersine öğretmenmiş kapıdan bişey varcemde hep bakardım acaba napıyo evi nasıl onunda bi evi var aman allahım terlikde giyyo diye :) belki size çok komik gelcek ama bi kaç defa evine davet etmişti beni öğrencisiyim sonuçta çocugu yoktu normal bi ev normal bi hayat sonra öğretmenlerinde anne,eş,gelin olabileceğine alıştım iyce bi tanede erkek öğretmenim vardı ilkokulda yanında karısını görünce çok kıskanırdım çocuk aklımda eşide aynı okulda öğretmendi:)
lisede bi öğretmen yanına çağırdıgında dizlerim titrerdi benim çalışkandımda ödevlerim tamdı hep ağzına bakardım ne dicek diye o yüzden benim öğretmenlere karşı hala böle içimde kıpır kıpır olan bana eskileri hatırlatan bişeler var:) biriyle tanıştıgımda öğretmenim dediğinde karşımdaki o lisedeki dizlerimin titremesni hissederim anlık bişey ama içim kıpır kıpır olur tuhaf bişey ya:)
benim ailemde çok değer verirdi öğretmene annem gelirdi genelde okula hatta bi kere annem öğretmenime şikayet etmişti beni gece geç yatıyo diye öğretmenimde sınıfta söylemişti çok utanmıştım ortaokulda sınıfın ortasında ağlamaya başlamıştım beni susturamamışlardı pişman oldu zavallı adam dedine diycene
ya bak yine aklıma geldi eski günlerim:)

bu lazerlerin kanser etkisinden hiç korkmuyo musunuz:26:

yoksa bu endişeyi yaşayan tek insan ben miymişim:26:
aklıma da gelmiyor değil hani

acaip nostalji yaptık
gözlerim doldu beeee

bu topik
kirli çıkılar, bir derdim var çözüm arıyorum, tavsiyeleriniz, önerileriniz, bebeğim büyürken, eğitim ve öğretmenlik, mesleki sorunlar, yemek tarifleri ve geyik sohbeti (seyyahın yüzünden bu hale geldi, burası ciddi bir topik hatırlatırım) ve bugun itibariyle kıl, tüy güzellik estetik sorunları. sadece bugun ne giydin çek görelim yok.
başka topiğe gitmeye gerek kalmadı.
acaba yusum ne yaptı

kızlar ne olur benim içi dua edin. bu aralar çok duaya ihtiyacım var. canım çok sıkılıyor...

pekiiiii ben burada kendimi paralarken siz orada sohbet muhabbet
o ayıp olmuyor mu acaba

papatya
Allah kolaylık versin, yardımcın olsun

class ın bebeğinin kalp atışları duyuldu mu acaba
cumartesi dr.a gidecekti

aplalarım abilerim bu bana kötü bişi dedi ama
kızlar ne olur benim içi dua edin. bu aralar çok duaya ihtiyacım var. canım çok sıkılıyor...
allah yardımcı olsun noldu
sağlık değildir inşallah
ama her zaman şükretmeye bişeyler vardır

pekiiiii ben burada kendimi paralarken siz orada sohbet muhabbet
o ayıp olmuyor mu acaba
yooo çok güzel oluyo
papatya
Allah kolaylık versin, yardımcın olsun

class ın bebeğinin kalp atışları duyuldu mu acaba
cumartesi dr.a gidecekti
evet noldu acaba
seyyah ne zaman açıklanyor yerleştirmeler
güzel yere atan, yanına gelecegim
sakın ağrıya gitme, çok uzak

ben atanayım da nasılsa yazılı çizili burda ispatlı kayıtlı herşey
görecem o zaman seni
çok bebek var yok beyim izin vermez yok ev aldık yok araba değiştirdik

Ben geldim kızlarr geçmişi okudum ancak bitti.
Selincim eşin aldıklarınızı güle güle giysin.İyi yapmışsınız canım kabansız,montsuz kış geçmez.
Papatya hayırdır ne oldu canım?
farmasicim ben gitmedim lazere ama bi arkadasım koltuk altına gitmişti çok memnun kalmıştı ama ne kullandıklarını bilmiyorum canım.Bu arada nasıl oldun?
Seyyah fotodaki görüntüler süper aç karnınada pek bi canım çekti
senfatcım ismini ne koyacaksın bebeğin?
Akıllıbıdıkcım işin evet zor çocuklarla uğraşmayı ,işini seviyosun ama velileri tahmin edebiliyorum hakkında hayırlısı olsun canım.

papatyacım rabbim kalbini feraha çıkarsın
güzel bir güne uyanasın ,
hayırlı haberler alasın

benim oğlum var. çağan düşünmüştü eşim ama soyisim de ç ile başlıyor.
ben başar, çınar, ılgaz falan düşünmüştük.
doruk oldu paşanın ismi.
kimisi at ismi falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…