Kirli Çıkılar )))

papatya ben burda gülüyorum konuşuyorum ya
bir anlatsam
10 yıldır aralıksız başım ağrıyor
ben eskiden gülünce 2 sokak öteden duyulurdu
gamzelerim vardı benim artık yok izleri kayboldu
bir derdim vardaki konuları okuyorum çoğuna cevap bile yazmıyorum çünkü o kadar boş ki
çok samimi birkaç dostum var bana diyorlar ki senden sonra hiç dostumuz olmadı
çünkü o kadar boş ki anlattıkları konuştukları dertleri
seni tanıdıktan sonra onlar dinlenmiyor diyorlar

senin dertlerin ne bilmiyorum
ama şu topicdeki bir çok arkadaşın dertleri inan en kötü görünenler bile aslında çözümsüz değil
ama bişey yazmak istemiyorum destekten başka
çünkü herkesin kendine göre büyük derdi
ama şundan eminim her zaman şükredecek bir şey var
benimse inan çok az

benim oğlum var. çağan düşünmüştü eşim ama soyisim de ç ile başlıyor.
ben başar, çınar, ılgaz falan düşünmüştük.
doruk oldu paşanın ismi.
kimisi at ismi falan diyor

Ayyy frekanslar karıştı canım sevimsize soracaktım bu soruyu kusura bakma ama seninde oğlunun adını öğrenmiş olduk dorukta çok güzel bi isim bence dalga geçen geçsin canım sen boşver.Bizim de soy ismimiz ç. ile başlıyor o yüzden çağan ç... olmaz dedik ve çağan batu ç... koyduk.Haaa bide göbek adıda mustafa(kayınpederim adı) yani 3 tane ismi var oğlumun.

şunu da ekleyeyim
30 kilo aldım saçlarım beyazladı yarısı döküldü tırnaklarımı yiyorum
kızım da dahil olmak üzere insanlara tahammülüm kalmadı 5 dkda bir değişik ruh hallerine bürünüyorum

benim oğlum var. çağan düşünmüştü eşim ama soyisim de ç ile başlıyor.
ben başar, çınar, ılgaz falan düşünmüştük.
doruk oldu paşanın ismi.
kimisi at ismi falan diyor

doruk çok güzel bir isim
benim bir arkadaşım var rehberlik öğretmeni o da anlar azcık ruh halinden
oğlunun adını çağan koydu
çağan ırmağa ithafen
yönetmen olup benim hayatımı çekecekmiş

seyyah yazdıklarını okuyunca biran kendimi çok kötü hissettim
senin derdin dertmidir benim derdim yanında gibi bir durum aldı kendi halimi dert sanmışım
rahat batmış resmen bana
umarım hayırlısıyla daimi bir işin düzenli bir bir evin grıgırlı muhabbetli dostların kahkahan şen olur

Son düzenleme:

seyyah nettin sen ya
senin gibi neşeli esprili pozitif birinden bunları duymak beni şaşırttı
omuzlarından tutup sarsmak istiyorum seni

senfat bence de doruk çok güzel bir isim. ismiyle yaşasın mı derler ne derler öyle bişi vardı sanırım

kızlar biz eşimle sevgiliykene karar verdik eğer evlenmeyi başarabilirsek bide üstüne çocuk yapabilirsek ki o zmnalar mucize gibi bişeydi:) adını TUTKU koycaktık kızda olsa erkekte olsa
şimdi bana herkes tutku kız adı diyo sizce tutku erkeğe olmazmı?

seyyahcım sen iç dünyanı burada paylaştında benim mi gözümden kaçtı tamamen fransız gibi hissettim
nedir seni bu kadar yıpratan durum herşeyin ya bir derdi yada bir tesellisi vardır ha ikiside yok kayda değer bir yanıda yoktur deriz hep birlikte

ne kadar zor zmanlar geçirirsek üstüne ne kadarda aksilik denk gelirse lafın tam anlamıyla ne kadar dibe batarsak sıçrayışımızda o kadar kuvvetli olur:)))))
sen zaten o kuvvetle bi çok şeyi aşmışsın ki zaman senden o kadar şey almış verdiklerinin yanında....

olmazzzzzzz bence
ismi okundugunda kız olarak algılanacak
ben erkek duymadım

ilk bebeğimin adını yusuf koymuştum nasip olrda bir daha oğlum olursa adını ahmet koymayı düşünüyorum ne kadar ahmet adında çocuk gördüysem çok terbiyeliler efendiler güzel ahlaklılar ha şımarık değiller mi şımarık ama o halleri bile kaliteli

ben de durumu bi tek ben bilmiyorum sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…