Kirli Çıkılar )))

bir an için, benim büyük oğlumdan bahsediyorsun sandım...
elhamdülillah.. :))

evet ya meyraacım sonsuz kere hamd olsun Rabbim'e

dur seni bi öpeyim yahu ohhh missss kendime geldim haaa

Son düzenleme:

canım gündelik yemek takımı 6 lı yeter.
zaten hediye olarak bazı düz tabaklar filan oluyor çok güzel oluyor kıyamıyorsun kendine alıyorsun onları da kullanırsın.

bi de öğretmeni; "senin annen mali müşavir,senin matematiğin ondan bu kadar iyi" demiş....
bizimkinin de çok hoşuna gitmiş... :))

heheheheh maşaallah kuzucuğa
annesinin oğlu
ilerde altını dolarla alır satar

heheheheh maşaallah kuzucuğa
annesinin oğlu
ilerde altını dolarla alır satar

:))
kumbaralarına her para attıklarında...
büyük oğlum "anne sana bahçeli ev alıcam", (anasının oğlu ne olacak,apartman hayatından bıktım,bahçeli müstakil bir ev istiyorum artık,diye diye çocuğun da psikolojisini bozdum sonunda :)) tabi bunda küçükken izlediği caillou ların bahçeli evinin de etkisi yok değil :))) )
küçük oğlum da "anne bu parayla yine Kabe ye gidicez,aynı otele gidicez,orada kalan şimşek mcqueen arabamı alıcaz" diyor.... :)))))

bugün ben de pazara gitcem.
bizim burda da her mahallenin pazarı kapalıdır.
bizim mahalleninki haftaiçine denk geliyor bi de o gün işletmelere gidiyorum hiçç gidemiyorum pazara.
iyi dediniz listemi yapayım ben de bugün merkeze gitcem eşim erken çıkıyor bugün birlikte alış veriş yapıyoruz ama marketten değil. kadınlar pazarından

evet Allah büyük

Son düzenleme:
- adam yeni aldığı arabasını yıkarken 5 yaşındaki oğlu yerden bir taş alır ve arabaya bir şeyler yazar.
çok öfkelenen baba çocuğun yazdıklarına bile bakmadan, oğlunun elini tutar, vurur da vurur.
Hastahanede, elindeki sayısız kırık yüzünden çocuğun parmaklarının hepsi alınır.
Ameliyattan sonra çocuk, oldukça üzgün olan babasını gördüğünde:
- “baba parmaklarım ne zaman çıkacak?” diye sorar.
Adam soru karşısında biter, tısı çıkmaz. Arabasına döner, kafasını arabaya vurur da vurur. Sonra gelir motor kaputuna oturur ve işte o zaman oğlunun yazdıklarını görür:
“seni seviyorum baba!”

öfke ve sevgide hiçbir sınır yoktur.
Her zaman güzel bir yaşama sahip olmak için siz ikinciyi seçin.
Nesneler, kullanılmak üzere yapılmıştır, insanlar ise, sevilmek için yaratılmıştır..

aralık ayı hesabımı çıkardım.
aylık toplam gelirimiz 4340 tl
gider 2420 tl (sadece 232 tl si mutfak bu ay başka ekstra çok şeye harcama yaptık burdan anladığım insanın yediği içtiği değil de kılığı kıyafeti yaşam standartları en çok para tutan)
birikim de 1600 tl çıktı.
arada sadece 20 tl açık kaldı bravo yani bana tebrik edesim geldi
o da eşimin bana söylemdiği söylemesine de gerek olmayan ıvır zıvırdır artık yaa

tatlım zaten kriatal takım falan kalmadı ki :)))) çok demode 6 lı kadeh takımı alabilirsin gümüşlükte hoş durur bide bi kaç örnek buldum
İstikbal Futuro Yemek Odası Takımı ve Fiyatı - İç Dekorasyon - Ev ve Ofis Tasarım Ürünleri

buna yakın dekore edebilirsin örnek sadece:)))) daha modern duruyo ama benden tavsiye benim gümüşlüğüm falan yok istemedim evde boşuna hizmet ediceğim bi eşya olarak gördüm sonuçta koltugun üstüne oturuosun halının üstüne basıosun masada yemek yiyosun bunlar gerekli şeyler ama bunun gerekliliği yok:)))) sadece süs ve inan bana bi zman sonra fazla eşyalar üstüne üstüne gelyo insanın.....
bana bıçak setimi annem aldı ki çoğu çeyizimide annem hazırlamışıtr saolsun tezgahımda duruyo 5 li parçalarının hepsini kullanıorum severek ama standlı almim kalietli 3 bıçak alırım yeter diosan oda olur neden olmasın benim bahsettiğim şey bıçakta mutfakta en en en en çok kullancağın şey o olcak ve kör bıçak insanı mutfakta çileden çıkarıyo.....
6 kişilik yemek tabağıda çok iyi işini görür karanfilcenin dediği gibi hediyede gelio zaten benim misafir için 12 kişil yemek takımım var misafir için 6 kişilik kahvaltı takımım var sonna günlük kullanmak için 12 kişilik ye/mek takımım var tekrar günlük için 6 kişilik bi yemek takımı günlük kahvaltı için beyaz porselen tabak aldım evde varyaaaa bardak ve tabak tarlası var resmen ...(((( çok israf yaptıgım için her görüşümde üzülüorum.... onun için herşeyi herşeyi ölçülü al ve aldığın herşeyi kullan!!!!
bornoz atakımın çine sinmediyse iade et yine alırsın uygun fiyatlı içine sinmeyen hiçbişey alma bornoz yıkandıktan sonra düzelse bile içine sinmicek emin ol çok para verme hakkaten bornoz takımına uygun ayarda bişe olsa yeter benimde çeyizimde dolu havlu var:)) ben almadım ama günlük için 4-5 tane çok iyi işini görür:)))
yatak örtüsüne bayıldım bayıldım benim yatak örtüme çok benziyo açtığım konularda evim var ordan bakabilirsin:)))) benimki hafif krem rengi fakat bu örtünün şöle bi dezavantajı var tatlım yazın kullanamıosun o sıcaklarda olmuyo yani :))) ben yazın örtmedim kaldırdım örtümü zaten yorganda kullanmıosun yorgan yüzünü örtüodum yatağa:)) nevresim kullandım hoş yazın diğer yatak örtüleride kullanılırmı bilmiorum o sıcaklarda ama .... ben örtümden gayet gayet memnunum:))
tupperware için sana şunu sölim tamamen kazıklamaca başka bişe diil temsilciğini yaptım ben evde o kadar çok kap varki tupper olarak aklın durur çünkü üye olunca daha ucuza alırsın dediler üye oldum 2 haftada bi 400 tl lik satış yapmak lazımdı ben 1.5 ay üye kaldım ve sadece 3 parça kadar satabildim gerisi elimde patladı benim oldu tupperin herşeyinden var bende ... saklama kaplarını neden istiosun artan yemekleri koymak için öle diilmi? tupperde artan yemekler 3-4 gün taze kalıo evet ama sen zaten artan yemeği 4 gün sonra yemiosun ertesi gün yiyosun bunu normal cam bi kapta sağlıyo yeşillikleri taze tutuyo dimi:)))) yeşillikleri yıka tatlım küçük bi borcama diz sularını süz üstünüde straç filmle akpla aynı etkiyi yaratıyo ama 2 ürünü var süper eğer mikrodalga alcaksan bunu şiddetle tavsiye ederim
bide peynir saklamak için Eki Görüntüle 591154 bunu gerçektan işe yarayan 2 ürün başkada bişey alma:)))))
banyo aksesuar takımı için sana hala şiddetle mika olanlarını öneriorum metalde paslanabilir banyo sonuçta orası 50 tl çöpe gider demdi deme 5 aylık evliyim mika olanlarından aldım ayrı ayrı aldım parçaları ben tamaladım yaklaşık 50 tl civarı bişeydi o sabunluk kaç kere yer düştü kaç kere
adam abdest almaya girio savaş alanına çevirip çıkıyo banyoyu duşa girio çöp kovasını devirio banyoda tam bi kabasakal gibi:))))
aksesuar için bencede acele etme

şunuda unutma evlendikten sonrada almıcaksın alamıcaksın diye bişe yok :))))

Eki Görüntüle 591128

:))))))))))))))))))))))))))
gülmekten çatladım
allah seni netmesin
bunu ben ekleyecektim beni topicden aforoz ederler bu kadar abartma dedim
çcukların zekası anneye çeker derler
bunu bana sezeryana girmeden doktor ramda gittiğimiz uzman şuanda gittiğimiz çocuk psikiyatristi ,hepsi söyledi
ama ben hep diyorum akıllı kadınların akıllı çocukları olur
eee bu topicdeki kadınlar zaten akıllı ki burda buluşmuş
farkında değilmiş gibi yapmalısın
onun sölediklerini tamamlamamalısın
biraz takip et bakalım sonradan olmaz kekemelik
mutlaka bir süre sonra geçecektir
ama üstüne düşerseniz devam edebilir
geçmiş olsun

belki de çekim yasasıdır

alltrıhgt ayakkabıya hatta çoraba bile çok dikkat ederim
hep en iyisini ortopedik olanı deri olanı sağlıklı olanı aldım
zaten garip olan bir anda olması bir ay gibi bir sürede farkettim
nasıl oldu ben de anlamadım
o hocanın adını bana özelden mesaj atar mısın canım

günaydınlar efenim
hayırlı günler olsun

allah bereket versin canım

ceyizde selinin dediği gibi az alıp kullanıp kırıldıkça eskidikçe yenilerini değişiklerini almak çok mantıklı bana göre de sıkılıyorsun sonuçta
ben de takım hastalığı olduğu için bir parçaya bişey olsa sinir olurdum
bizim evlerde hiçbir şey boşa gitmez atılmaz yoğurt kapları kola şişeleri bile
ev çok olunca eskiyenler yalnız kalanlar da sırayla geziyoror
önce bi anneme giderler fazlalıklar gereksizler
annem sıkılınca köydeki eve gider
orda da başına bişey gelirse köydeki işçi evine gider
daha ziyan olan bişey görmedim

koltuklar mı eskidi götür kye ya işçi evine koy ya bahçeye at ya bi fakire ver sevinsin
bu çok güzel bişey nereye koycam bunu derdi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…