bir an için, benim büyük oğlumdan bahsediyorsun sandım...
elhamdülillah.. :))
canım ben sözlü nişanlı hiç bişey değilim:)
babam benm için masraf yapmaz. bunu bildiğim için şuan kendimede kardeşimede alıyorum aradan çıksn diye..
tşk ederim begendiğinize sevindim:) bende numaralandırrarak yazıyorum:)
1) ben kristal takımı flan düşünmüyorum. ne kullanmaya kıyabilirim nede onları koruyabilirim. arkadaşım almış yıkamaya korkuyormuş. bu yüzden düşünmüyorum. sizce kristal takımı almamalıyım. sizde alma demiştiniz:) peki ben gümüşlüğümde ne koysam hoş olur:)
2) kahve fincanlarını hiç öyle düşünmemiştim. ama haklısınız gerçkten:)
3) babamın marketi var. çok çeşit gelmiyo ama cam eşyalarımı ordan tamamlanmaya çalışıyorum. o yüzden bardak ve cam eşyalarımı ordan tamamlicam artık güzel çirkin elime ne denk gelirse. bitane 8 li olmadı dışardan şık bişey alırımç misafir gelir diye:)
4)bıçak setim yok. bende ne alsam bilemedim. standı büyük istemiyorum. siyah olsun istiyorum bide. sanırım karaca olcak yada korkmaz bakalım.:)
5)koymadım topiğime şimdi fark ettm. carrefurdan kütahyanın 6 kişiiğini almıştım. pek güzel deil ama günlük için onu kullanmayı düşünüyorum. ben 6 LI var. 12Limi olsun diyorsun şimdi
6) canım ben bornoz takımı aldım. 126 tl aldım çekle falan. internetten. elime geldi ama çok soguduk. sanki çamaşır makinasında 90 dereceye atılmış buruş buruş olmuş gibi duruyor. bi yanım iade et diyor. çeyizine kaliteli bişey al diyor. bi yanımda alttarafı üstünde 10 dk durcak. gerek varmı bilmiyorum. annemin işlemeli havluları var. kaç havlu alsam iyi olur bilemedim. günlük kullanmak için.
7) yatak örtüsü gelinlik dibi bende nefret ediyorum. geçen irya diye bir markanın vardı. çok şıktı. 230 mu ne dedi. öyle bişey alcam. battaniye gibi. İrya Home | Özel Tasarım Ev Dekorasyon Ürünleri - FLORES Yatak Örtüsü bunun gibi . çokta şıktı:)
8) tupperware almak istiyoum ama öle kaşığı sürahisi falan deil. saklama kaplarını alayım diyordum:S
9) süs eşyası hiç almadım. geçen bidatane çok ama çok gece lambası begendim ama anlamadım. mobilyamın ne oldugunu bilmiyrum diye
10)banyo takımını porelen alırım diyordum. diğerleri basit adi duruyorama 150 TL falanda vermem yani:S geçen bitane gördüm 50TL çok güzeldi almadım. sonradan alcagım şeyler:S
tşekkür ederim ilgin ve alakan için:) sorum olursa yine sorarım. bornozda çok kararsız kaldım
bir an için, benim büyük oğlumdan bahsediyorsun sandım...
elhamdülillah.. :))
bi de öğretmeni; "senin annen mali müşavir,senin matematiğin ondan bu kadar iyi" demiş....
bizimkinin de çok hoşuna gitmiş... :))
heheheheh maşaallah kuzucuğa
annesinin oğlu
ilerde altını dolarla alır satar
bugün ben de pazara gitcem.o sabah keyifleri nasıldır bilirim banusultanama bana çok uzak artık ( biri evlendi, ötekiler de ancak pazar günleri evde. o da belki
ben de nasıl veririm diyodum ama gitti işteallah hepimizin evlatlarına hayırlı eş, hayırlı iş versin inşallah canım
ben de birazdan pazara gidicem. sen nerdeydin canım? belki de aynı pazara gidiyoruzdur
Farmasi günaydın, mesajım kaynamış galiba arada; birikimimi tekrar bildireyim :)
Kirli çıkılara günaydınlar mutlu haftasonları :)
Selin çok faydalı olmuş verdiğin bilgiler teşekkürler :)
Karanfilce sanırım iki ya da üçtür kaç çocuğun var ya da hamile misin diye soruluyor sana, bu işin hikmeti ne ola ki:) Allah büyük.
bi de öğretmeni; "senin annen mali müşavir,senin matematiğin ondan bu kadar iyi" demiş....
bizimkinin de çok hoşuna gitmiş... :))
çcukların zekası anneye çeker derler
[SUB][/SUB]
bu konuda,özellikle de pratik zeka konusunda,babasıyla aşık atacak durumda olmasam da,teşekkür ederim... :))
olsun zekasını senden almış yine de
daha zekisini,en kısa ve hayırlı zamanda sana nasip etsin Rabbim, inşallahhhhh....
canım ben sözlü nişanlı hiç bişey değilim:)
babam benm için masraf yapmaz. bunu bildiğim için şuan kendimede kardeşimede alıyorum aradan çıksn diye..
tşk ederim begendiğinize sevindim:) bende numaralandırrarak yazıyorum:)
1) ben kristal takımı flan düşünmüyorum. ne kullanmaya kıyabilirim nede onları koruyabilirim. arkadaşım almış yıkamaya korkuyormuş. bu yüzden düşünmüyorum. sizce kristal takımı almamalıyım. sizde alma demiştiniz:) peki ben gümüşlüğümde ne koysam hoş olur:)
2) kahve fincanlarını hiç öyle düşünmemiştim. ama haklısınız gerçkten:)
3) babamın marketi var. çok çeşit gelmiyo ama cam eşyalarımı ordan tamamlanmaya çalışıyorum. o yüzden bardak ve cam eşyalarımı ordan tamamlicam artık güzel çirkin elime ne denk gelirse. bitane 8 li olmadı dışardan şık bişey alırımç misafir gelir diye:)
4)bıçak setim yok. bende ne alsam bilemedim. standı büyük istemiyorum. siyah olsun istiyorum bide. sanırım karaca olcak yada korkmaz bakalım.:)
5)koymadım topiğime şimdi fark ettm. carrefurdan kütahyanın 6 kişiiğini almıştım. pek güzel deil ama günlük için onu kullanmayı düşünüyorum. ben 6 LI var. 12Limi olsun diyorsun şimdi
6) canım ben bornoz takımı aldım. 126 tl aldım çekle falan. internetten. elime geldi ama çok soguduk. sanki çamaşır makinasında 90 dereceye atılmış buruş buruş olmuş gibi duruyor. bi yanım iade et diyor. çeyizine kaliteli bişey al diyor. bi yanımda alttarafı üstünde 10 dk durcak. gerek varmı bilmiyorum. annemin işlemeli havluları var. kaç havlu alsam iyi olur bilemedim. günlük kullanmak için.
7) yatak örtüsü gelinlik dibi bende nefret ediyorum. geçen irya diye bir markanın vardı. çok şıktı. 230 mu ne dedi. öyle bişey alcam. battaniye gibi. İrya Home | Özel Tasarım Ev Dekorasyon Ürünleri - FLORES Yatak Örtüsü bunun gibi . çokta şıktı:)
8) tupperware almak istiyoum ama öle kaşığı sürahisi falan deil. saklama kaplarını alayım diyordum:S
9) süs eşyası hiç almadım. geçen bidatane çok ama çok gece lambası begendim ama anlamadım. mobilyamın ne oldugunu bilmiyrum diye
10)banyo takımını porelen alırım diyordum. diğerleri basit adi duruyorama 150 TL falanda vermem yani:S geçen bitane gördüm 50TL çok güzeldi almadım. sonradan alcagım şeyler:S
tşekkür ederim ilgin ve alakan için:) sorum olursa yine sorarım. bornozda çok kararsız kaldım
allah seni netmesin
bunu bana sezeryana girmeden doktor ramda gittiğimiz uzman şuanda gittiğimiz çocuk psikiyatristi ,hepsi söylediçcukların zekası anneye çeker derler
farkında değilmiş gibi yapmalısıngunaydın kılzar nasılsınz guzel bı haftasonu dılıyorum sızlere
3.5 yasında cımcıme bır kıızm var ve cok guzel konusurdu 2 gundur
be be benn
so so sonra
a a anne
gibi başlıyor cumlelerıne ve devamında böle konusmuyor . ilk cumleye baslarken Allhım nasıl canım sıkıldı ya kekemelık mı bu acaba gecer ınsallh ya kreste falan bısı oldumu acaba dıye öğretmenıyle konusacagım
fıkrınz varmı son gunlerde evımzde bır anormallık olmadı nazarmı degdı acaba dıyorum ya
merhaba kızlar malum bu sene hem 3 hem de tekrardan 1. sınıf annesiyim
küçük oğlum bu yıl 66 aylık olarak 1. sınıfa başladı
endişelerim şunlardı ; çocuk solak daha önce kreşe , anasınıfına vs gitmedi acaba uyum sağlayabilecek miydi?
ama sonsuz şükürler olsun Rabbim'e endişeler yersiz çıktı
ilk hafta öğretmeni Oğuzhan'ın matematiğe olan ilgi ve kabiliyetinin çok iyi olduğunu ifade etti.
yazılar şu an inci gibi
görmedikleri harfleri dahi okuyabiliyor
söylediklerimi yazıyor
akıldan toplama çıkarma yapabiliyor
abisinin kitaplarındaki örüntüler arasındaki bağı kurabiliyor
6 basamağa kadar herhangibir sayıyı rahatlıkla okuyup yazabiliyor
öğretmenimiz '' okuma etkinlikleri'' kitapları aldırdı onları rahatlıkla okuyoruz
aynısını ben büyük oğlumda yaşadım canım.....
çok erken ve çok net konuşan oğlum,kardeşi olduktan sonra,tıpkı seninki gibi konuşmaya başladı....
ba ba ba baba= baba
doktora götürdüm,normaldir,kekemelik böyle sonradan olmaz,4-5 yaşına kadar birçok çocukta görülür,geçicidir,dediler...
tadmin olmadım...
nazardır dediler....
okudum,okuttum......
kıskançlıktandır dediler....
daha hassas davranmaya çalıştım,kardeşi konusunda....,
geçmedi....
çok sıkıntılı bir dönemdi,ne kadar sürdü hatırlamıyorum....
bir yaz tatiline gittik,dönüşte çocuk normale dönmüştü...
elhamdülillah,çektiğimiz sıkıntı da yanımıza kar kalmıştı.... :)
özetle, hiç canını sıkma canım,gerçekten geçici bir durum.....
arkadaşlar bi de farkettim de, ne kadar çok ortak yönümüz var, topik olarak....
biri bir sıkıntısından bahsediyor,peşinden hemen başka biri... :))
bu arada günaydın..... :))
aralık ayı hesabımı çıkardım.
aylık toplam gelirimiz 4340 tl
gider 2420 tl (sadece 232 tl si mutfak bu ay başka ekstra çok şeye harcama yaptık burdan anladığım insanın yediği içtiği değil de kılığı kıyafeti yaşam standartları en çok para tutan)
birikim de 1600 tl çıktı.
arada sadece 20 tl açık kaldı bravo yani bana tebrik edesim geldi
o da eşimin bana söylemdiği söylemesine de gerek olmayan ıvır zıvırdır artık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?