diyelim ki zarar ettin sonrasında ne olacak?
canım çeyrek alırsan kısa vadede ,gramla zararın olsa bile çeyrekle çok daha fazla olur çünkü kuyumcuyada aynı zmanda komisyon vericeksin senin iki ayda öle bi kar yapman lazımki hem kuyumcuya verdiğin komisyon çıksın hemde altından karın olsun çok çok zor
bence 2 ay içinse tl olarak kal hiç riske girme ama yok illa alcam diosan gram olarak al ... ama altının ne olcanı kimse bilemez düşedebilir artadabilir ....?????
zarar etmeyı tabıkı de göze alıyorum. zarar edersem eserım kısmetten öteye gıdılmez...
selin vesvelere kapılmaya başlamışsın Allah'ım ya kız seni dövecem bak
güzel şeyler düşün güzel yaşa ve yanındakilere de güzellikleri yaşat
tatlım yaşadıkların anormal değil hepimize zaman zaman olan şeyler
ve ben öyle durumlarda güzelce besmele çeker ve o halin benden uzaklaşması için tedbirimi alır ve düşünmem
haklısın,ben de hiç sevmem,misafirim gider,ev savaş alanı da olsa yanlarında toplamam,temizlemem.üstelik dağınıklık takıntısı var bende.olaki üstüne basınca yayılacak krema,çikolata,m.suyu falan döktü çocuklar o zaman silerim sadece.onu da herkes yapar.misafiri rahat ettirmeyeceksen kabul etmeyeceksin.ya benim de malım kıymetli değildir
hiç acımam kırılana dökülene..
pratik şeyleri severim gösterişli eşyaları hiç sevmem
hiç süs eşyası kullanmam mesela..
bende mi bir gariplik var??
bi de..
çocukla misafirliğe gidiyorsun ee haliyle dökülüyor ekmek felan diyelim
hemen ev sahibi elektrikli süpürge açıyor
bez getirip harıl harıl nokta kadar lekeyi siliyor
çok sinirleniyorum gerçekten
misafir çağırıyorsan hele ki çocuklu ise
az gevşek olacaksın....misafirini dürtmeyeceksin...
haksız mıyım??
nat.geo junior ve bilim çocuğu tavsiye ederim.hayvanlar,yanlarında verdikleri aksesurlar çok güzel.ablaya aldığımızdan banuş ta erken yaşta tanıştı dergilerle.maşallah darısı bizimkilere inşallah...
farmasi sen geçen gün çocuklar odada aldıkları dergiyle ilgileniyorlar demiştin
aklımda kalmış dün ben de kızıma barbi dergisi aldım
önceden masal ve boyama kitapları alıyordum
bir de paketin içinden barbi çantası kalemi defteri çıktı
aman Allahııım 2 gündür dergiyle yatıp dergiyle kalkıyoruz:))))
2,5 yaş için değil zaten anladığından da değil ama tek tek sayfaları inceliyor, bildiklerinin isimlerini söylüyor
kesme çıkartma yapıştırma var onları ben kesiyorum o diziyor..
ne iyi etmişim de almışım
bir de beraber birşeyler yapmak inanılmaz zevkliymiş...
akşam yine kitapçıya gidicem şööyle renkli cicili dergilerden alacağım
onda da zorlama canım bırak ikisini de kullansın
bu beynin iki tarafını da kullanabiliyor demektir
yalnız bana bakar mısınız tereciye tere satıyorum
sağlıkçıya akıl veriyorum
ay sabrım yok meyra
bi de kızımda kızım da ben de ölümlerden döndük ya bir daha olursa
ya bana bişey olur da 2 çocuk ortada kalırsa allah korusun
zaten yaş 35 sigara var stres var çocuk sağlıklı olmazsa ne aldırabilirsin ne bakmaya ömrün yeter
he aklıma takılan kızıma yapamadıklarımı başka çocuğa yaparsam kızıma haksızlık gibi geliyor bana yanlış olsa da
zaten kızım da çok sorunlu çok fazla ihtiyaçları olan özel eğitime desteğe gerek duyan bi çocuk onun masraflarına nasıl yeticem bakalım
zaten koca da yoh
ama kızımın bebek yapıp kaçma planı kenarda duruyor b planı olarak
ya belki saçma gelcek size daha çocuğumu doğurmadım ama ya bana bişe olursa ya ortada kalırsa napcak? tek başına eşim bi anne kadar olmasada bakar bana bişey olursa evlenmizem diye söz verdi ben istemedim vermesini kendi verdi ama ya yarın bigün evlenirse çünkü Allah korusun eşime bişe olursa bi 10 yıl sonra ben kendim için bile garanti veremem çocugum üvey anne elindemi kalcak anneme diycem bana bişey olursa çocugumu sakın verme kimseye verme diye((( yemin ettircem.... babsıda görmek istiyosa gelir annemde görür.bunu düşünmekten nerdeyse uyyamıodum bi ay önce falan onun için 2 çocuk düşünmüorum düşenemiorum hadi bi tanesi bi şekilde idare edilir ya iki tane olursa ya annemede bişey olursa...
bide şöyle düşünüorum sonuçta bunu bana veren Allah diilmi bende bu dünyada misafirim herkeste o yavrucakta bana emanet olrak verilio asıl sahibi ben diilim eğer Allah beni ayırırsa yavrumdan onun içinde bi yol çizer çünkü onun asıl sahibi o ay ne bilim delircem ben doğurana kadar...
her şey allahtan.böyle düşüncelerle yorma kendini.ben hep yavrularımızın bize ihtiyacı varken alma canımızı diye dua ederim.benim anam da yok kaynanam da çocuk emanet edecek.
ay sabrım yok meyra
bi de kızımda kızım da ben de ölümlerden döndük ya bir daha olursa
ya bana bişey olur da 2 çocuk ortada kalırsa allah korusun
zaten yaş 35 sigara var stres var çocuk sağlıklı olmazsa ne aldırabilirsin ne bakmaya ömrün yeter
he aklıma takılan kızıma yapamadıklarımı başka çocuğa yaparsam kızıma haksızlık gibi geliyor bana yanlış olsa da
zaten kızım da çok sorunlu çok fazla ihtiyaçları olan özel eğitime desteğe gerek duyan bi çocuk onun masraflarına nasıl yeticem bakalım
zaten koca da yoh
ama kızımın bebek yapıp kaçma planı kenarda duruyor b planı olarak
sabır kimde var ki,sanıyor musun bizde var?
veya üç-dört çocuğu olan,çok sabırlı da ondan mı yaptı 3-4 çocuk? :)
hayır,ama sabrımız yok diye kendimizi evlatsız,evlatlarımızı da kardeşsiz bırakmaya hakkımız var mı? :)
çocukları veren Allah,koruyacak olan da O'dur...
bizler sadece emanetçiyiz....
böyle düşünüp,yaşamazsak,yaşayamayız zaten bu dünyada... bu biiiiir.... :)
ikincisi 35 yaş doğum için ideal yaş,vucüt kendini yenileyecek,tazeleyecek,ne güzel işte....
sigarayı bırakırsın olur biter,al sana bu da üüüüüüüüç....
koca yok derken,daha önce de birkaç kez,bu tür bişey sezdim ama sormak istemedim...
ayrı mısınız eşinle?
eğer öyleyse bile,hayırlısı böyleymiş demekki...
belki Rabbim karşına bir başkasını çıkaracak,çok mutlu olacaksın ve kızının b planı gerçek olacak.... :)
yani anlatmaya çalıştığım bu dünyada öyle herşey düz gitmiyor...
düz gitmiyor diye hayata küsüp, ölümü mü bekleyeceğiz? hayır.......
elimizden geldiğince düzeltip,akışına bırakacağız...
gidene hoşçakal,gelene hoşgeldin,yaşayıp gideceğiz,zor olsa da..........................................
farmasi,seyyah,ben olmak üzere 3 tane 35 yaş varmış topikte.orta yaşlıyız galiba.siz de doğum gününüzde cahit sıtkı nın 35 yaş şiirini hatırladınız mı benim gibi.
farmasi,seyyah,ben olmak üzere 3 tane 35 yaş varmış topikte.orta yaşlıyız galiba.siz de doğum gününüzde cahit sıtkı nın 35 yaş şiirini hatırladınız mı benim gibi.
bende varım bendeeee
öhöm öhöm,gıcık tuttu da... :)))
canım tam olarak şu zaman desem yalan olur hatırlamıyorum
ama yemeği filan sol ile yerdi
kalemi vs sol ile tutardı ona boyama kitabı boyama kalemleri filan almıştım el kasları gelişsin diye
tabi renk seçimlerine asla müdahalem olmadı çünkü o onun hayal dünyasının ürünüydü.
kesinlikle sol eliyle yemek vs yediğinle müdahale etmedim kimseye de ettirmedim de
senin kız muhtemelen solaktır
ne güzel beyninin iki bölümünü de kullanabiliyor
oğuzhan annemden almış solaklığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?