Kirli Çıkılar )))

bende böyle düşünmüştümm.. 2 ay diyorum ama belki de gerek kalmaz.. cevabınız için teşekkü ederim.

ay farmasi bu hamilelik çok beter bişey Allahtan bu hallerimi kimse görmüyo:)) geçen gece eşim nöbette ben düşünüorum işte ya bana bişey olursa ya bebişim doğarda ona bişey olursa anneme bıraksam ya onada bişey olursa :))) hepsi için tek tek ağladım önce kendim için ağladım sonra bebişim için sonra annem için ya dedim eşime bişe olursa onun içinde ağladım sonra çok bitkin düştüm baktım gözlerim balon gibi yarın işe gitcem ama nerseyse 1 saat ağlamışımdır vücudumdaki bütün su gözlerime gitti :)))
sonra çay poşetleri aldım gözlerime kompres yaptım ''sonra içimden dedimki of çok yoruldum bu gece'' dedim gittim yattım sabah kalktım dün gece geldi aklıma halime güle güle işe gittim :))) normal bi zmanda delilik başlangıcı bile olabilir ama bu hormanlar yokmu mahvetti beni...

haklısın,ben de hiç sevmem,misafirim gider,ev savaş alanı da olsa yanlarında toplamam,temizlemem.üstelik dağınıklık takıntısı var bende.olaki üstüne basınca yayılacak krema,çikolata,m.suyu falan döktü çocuklar o zaman silerim sadece.onu da herkes yapar.misafiri rahat ettirmeyeceksen kabul etmeyeceksin.
nat.geo junior ve bilim çocuğu tavsiye ederim.hayvanlar,yanlarında verdikleri aksesurlar çok güzel.ablaya aldığımızdan banuş ta erken yaşta tanıştı dergilerle.
bu arada bizim bıdışlar akranmış allright.

Son düzenleme:
alıntılarda bir sorun var,hepsi içiçe geçmiş.şaşırmayın sakın,bu hatun ne yazmış,kime yazmış diye.

allrıght banunun dediği gibi meraklı minik var okulöncesi için erken ama resimlerine bakar maketler kartlar çıkıyor içinden onlarla uğraşır
allah çocuklarımız büyüyüp ayaklarının üzerinde durana kadar ömür versin inşallah bize amin

farmasi,seyyah,ben olmak üzere 3 tane 35 yaş varmış topikte.orta yaşlıyız galiba.siz de doğum gününüzde cahit sıtkı nın 35 yaş şiirini hatırladınız mı benim gibi.

bu arada dondum dışarıda,pazar,çarşı derken koşturdum geldim.
yılbaşı bahanesi olsa da bir kaç hediye aldım çocuklara.oyuncak tabii.
neyse babama eşofman takımı aldım,eşime de istediği elektronik bir eşyayı.
hediyeleşmek teşvik ediliyor dinimizde.her güzel şey gibi..

hem sağ hem sol eliyle kaşık tutuyor değştire değiştire yemek yiyor ve yazı yazıyor
benim kayınvalidem de iki elini eşit kullanıyor
zaten çocuğa asla müdahale etmiyorum
kayınvalidem sağa alıştır diye baskı yapıyor ama çocuğumun beyni öyle çalışıyor ellemeyin diyorum
demek ki bir kuşak atlayıp çıkıyor meydana...
ama bana da sola kayacak gibi geliyor...

benim küçük oğlum da, hem sağ elini ,hem de son elini kullanabiliyor.....
yuvaya gidiyor iki yıldır,solak mı tam emin değilim,ikisini de kullanabildiği için.... :)
yemeği genelde sağla yiyor ama, resim, boyama genelde solla yapıyor....
ilk farkettiğimde,net olarak, oğlum sağ elinle yap resmini dediğim de "anne ama bununla daha rahat yapabiliyorum" deyince gözlerim doldu ve bir daha, sağ elini kullan,sol elini kullan demedim.....
akışına bıraktım.... :)))
hem solaklar daha zeki olurmuş, deyip avuttum kendimi... :))

ÇİMENLER YAYILMADAN...
Bu yılınızı iyi geçirdiniz mi?
Sağlıklı olduğunuz için hiç sevindiniz mi?
Bu yıl hiç gün ışığı ile uyandınız mı?
Kaç kez güneşin doğuşunu izlediniz?
Bir neden yokken kaç kişiye hediye aldınız?
Kaç sabah yolda bir kediyi okşadınız?
Bu yıl yeni doğmuş bir bebek parmağınızı sıkıca tuttu mu hiç?
Ve siz onu hiç kokladınız mı?Yaz gecelerinde ne çok yıldız olduğuna hiç şaşırdınız mı?
Kendinize bu yıl kaç oyuncak aldınız?
Kaç kez gözlerinizden yaş gelinceye kadar güldünüz?
Yaşlı bir ağaca sarıldınız mı bu yıl?
Çimlere uzandığınız oldu mu?
Çocukluğunuzdan kalan bir şarkıyı söylediniz mi hiç?
Hiç suda taş kaydırdınız mı bu yıl?
Kaç kez kuşlara yem attınız?
Bir çiçeği dalındayken kokladınız mı?
Bu yıl kaç kez gökkuşağı gördünüz?
Ya da hediye alan bir çocuğun gözlerindeki ışığı?
Kaç kez mektup aldınız bu yıl?
Eski bir dostunuzu aradınız mı hiç?
Kimseyle barıştınız mı bu yıl?
Aslında mutlu olduğunuzu kaç kez fark ettiniz bu yıl?
İyi bir yılın, bunlar gibi birçok "küçük şey”e
bağlı olduğunu hiç düşündünüz mü bu yıl?
Yayılın çimenlerin üzerine.....
Acele edin....
Er veya geç...
Çimenler yayılacak üzerinize...

Jacques Prevert

ben de solağım ama yemek yerken sağı kullanıyorum.
çok da memnunum solak olmaktan toplumdaki zeki olur algısı da hoş oluyor.
solak çocuk anneleri üzülmeyin yani fen lisesi mezunuyum üniversite sınavında da çok iyi puan aldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…