- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
tamda benim ilgi alanıma giren bi konu açmışsın öncellikle hangi tarzları seviosun?
ama ben izlediklerimi sana açıklamalı yazim :)))
flash forwed: tek sezonluk bi dizi bilim kurgu fakat çok heycanlı ben bilim kurgu sevmezdim taaki bu diziye kadar sürükleyici günde 6 bölüm izlediğimi bile biliorum:)))
how ı met your mother: 8 sezonluk bi dizi kendileri fakat her bölüm 20 dakikadan oluşuyor her bölüm kendine özgü yani 2. sezonu izledin ama 3.,4. izlemedin 5 e geçtin arada kopukluk olmuyo:))) romantik komedi çok kaliteli espirileri var süresi kısa oldugu içinde sıkmıyo ...kafa dağıtıyo
lost: hayatımın dizisi diyebilirim bu kadar heycanlı bi dzi daha görmemiştim ilk başta macera diye başlıyo fakat daha sonra bilim kurgu olarak devam ediyo inan nefes almadan izlersin fakat çok uzun sezonlu oldugu için biraz sıkabilir.... ama çok sürükleyizi 7 sezonluk bi dizi
the killing:2. sezonu şu an devam ediyo dizi bi cinayeti bulmak üzerine kurulmuş. macera dram diyebilirz. dizi çok kasvetli bi ortamda geçiyo hava devamlı yağmurlu devamlı karnlık izlerken biraz fanelık basabilio ama sürükleyici cinayet konularına ilgi duyyosan izlenebilir
deperate housewase: umutsuz ev kadınları dizisinin abd versiyonu şu an bitmesine son 5 bölüm kaldı .... bizim kültürümüzle pek uyuşmasada izlemekten keyif aldım fakat 8 sezonluk bi dizi 6 dan sonrası sıkabilio ama ben başaldımı bitirmek için izledim gayet keyif aldım izlerken fakat ciddi zman ayırmak gerekiyo ben eylül ayında başlamıştım izlemeye aralık bitti mesela 8 sezonda :))) içinde herşey var dizinin tavsiye ederim:))))
Royem karanfilce ben her gittiğim yere bastığım toprağa gördüğüm binaya acaba burda kimler yaşadı nasıl yaşadı burda kim durdu bu binada kim yaşadı diye bakarım
ve aklımdan senaryalar geçer geçeeeeeeer
bi yere gitmeden nce bişiler okurum bilmediğim bi yerse geçmişini öğrenirim falan fişman
dolayısıyla gezmeyi tarihi yerleri gezmeyi çooook severim
hayat ağacı kutsaldır ben yılbaşı türklere aittir görüşünü okulda da duymuştum mantıklı da gelmişti
türkler sosyal kaynaşma için habire şenlik düznelemişler
yaz geldi bahar gitti yaprak düştü ot bitti diye diye
çok da iyi yapmışlar
ama ben tarihte şu şudur bu budur diyemem
karanfilecenin dediği gibi hele de anadolu gibi bir kültürde medeniyetler birbirine karışmış adetler gelenek görenekler içeçe geçmiş
bayramlar beraber kutlanmış acılar paylaşılmış
her şey iç içe girmiş
kybele anadolu anatanrıçası diğer kültülerde kubaba olmuş kybebe olmuş değişmiş sürekli
ama işlevi aynı kalmış
diğer tanrı ve tanrıçalar için de geçerli
aşk tanrısı eros mesela cubit olmuş
athena minerva
afrodit venüs olmuş
bunların islam kültürüne yansıması da vardır ama o sanat tarihinin konusu pek bilgim yok
senin sibeli de bilmiyom karanfilceTam olarak nedir
ama yine anladım ki ben çok özlemişim mesleğimi
başaklar mesleklerine aşık olurmuş bi de biliyor musunuz
Prometheus evet tanrılardan ateşi çalı insanlara vermek istemiş
felsefesine dalarsak çıkamayız olimpiyat ateşi burdan mı geliyor hatırlamıyorum ama olimpiyatlar yunanistanda başlar en büyük ödülleri de defne ve zeytin çelengidir seramik vazolardır
mısırdan bile atletler gelir çok büyük bir prestijdir katılmak kazanmak
ve en önemlisi o zamanki okularda spor ve felsefe bir aradadır her okuldan atlet çıkar o yüzden
sağlam kafa sağlam vücutta olur lafına çok inanırım o yüzden
olimpyat demişken maraton koşunun geçmişini bilen var mı
çok ilginçtir ben çok şaşırmıştım öğrenince isterseniz anlatayım
başaklar mesleklerinden konu açılınca susmak da bilmezlermiş
Ben onların yalancısıyım
sanki konyada avm yok değil mi yacanım harika bi mesleğin var inşallah işini icra etmeyi de nasip eder allah..
Ben de tarihi yerleri gezmeye bayılırım hikayelerini dinlemeye..
Mardini 1 hafta gezdim.
Urfa antep hatay doğu karadeniz tümüyle sümala
istanbula bir kere gittim 12 saat kaldım ve 3 saatlik boğaz turu bir iki tarihi eser o tam rüya gibiydi.
Istanbula tekrar gitmek isterim ama tarihi yerlerini bitiremem ki hiç :44:
Akdenize tatile gittiğimizde bile en zevk aldığım yerler tarihi yapıtları gezmek oluyor.
Gezilerde turlarda ise en sinir olduğum şey avm lere götürülmesi
herkese iyi akşamlar arkadaşlar
akıllıbıdık çok iyi yapmışsın.duymaları daha iyi olmuş bnce.hayır demesini bilmelisin ki onlar bi daha sizden bişey isteyemezbu arada rabbim sana sabırlar versin ve tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
karanfilcecm senin için de çok dua ediyorum.güzel haberlerini duycaz burdan inşallah
selincm özet için olsun çeyiz için olsn teşekkür ediyorum.ellerine sağlık kız.çok faydalı şeyler yazmışsın.
seyyahalemi kızın doğduğuda çok sıkntı çekmişsin.çok şükür ki rabbim size bağışlamış.fotolarda gördüğüm kadaryla şuanda yaşına göre kilosu ve boyu iyi sanki
farmasi ve monoroza tebrik ediyrm.başarılarının devamını dilerim
allright maşallah kızın 3günlükken nasıl bişeymiş ya.gözlerini yirim bn.japon gözlüm
evacm çok geçmiş olsun.daha iyisindir umarım
meyra kitap yazmaya karar vermiş.olamaz mı olabilirhayırlı olsun cnm
uzun süredir giremedim.aklıma gelenleri yazayım dedim.bu arada bn de reglim.etti 5 kişiSenfat monoroza karanfilce bi kişi daha vardı sanki
bişey daha yeni arkadaşlar gelmiş.banusultan burayı uzun zamandır takip ediyormuş.aklımdayken yazayım başınız sağolsunroyem vardı bi de.yurtdışında yaşıyordu galiba başka biriyle de karıştırıyor olabilirim.hoşgeldiniz arkadaşlar burası çok keyifli topictir Sağolsun seyyahalemi sayesinde Hepinizi seviyorum canlar :) öpüldünüz
sağol selincim,the killing hariç hepsini izledim,alt yazılı izliyorum,ing. de hızlanıyor biraz.
sana bu izlediklerinden başka takip ettiklerimi yazayım;
e. r.
house m.d.
greys anatomy
private practice
kaçırmazsam the walking dead ve dexter
bir anne rice hayranı ve vampir sempazitanı olarak wampire diares
hiç kaçırmam dediğim supernaturel
komedide simpsons yıllardır hiç bıkmadım.ah homer ah..
sanki konyada avm yok değil mi ya
turlara girmicen aslında kfana göre gezicen
ben ilerde karavan almayı düşünüyorum
inşallah mesleğimi yapabilirim canım inşallah
daha da fazla paslanmamış olurum
farmasi görüyor musun bunlar bana ne diyorlar
biz edebimizle çıkımızı doldurup efendi efendi gidiyoduk seyyah geldi her telden çalıyo diyolar
sanki kötü bişey mi diyolar
Ama napim aklıma bişiler gelince paylaşmak istiyorum sizden de çok şey öğreniyorum
ben burda çok eğleniyorum ve keyif alıyorum arkadaşlar
umarım benden yana da sizin yüzünüz gülsün
prestij x men deki kurt adamın başrolünde olduğu sihirbazlık filmiydi galiba.Banu sultan ben genelde digitürk sinema kanallarını izliyorum
ama film tavsiye et dersen bu akşam prestij var mesela çok güzeldir
hiç beklemediğin şekilde bitiyor sonu
ben genelde psikoljik gerilim severim ,zeka oyunlarını ama her türü izlerim ama
aklıma gelenler raydan çıkanlar ,vahşi şeyler,oyun,2012,
virüs salgın hastalık doğal afet filmlerini severim
düşününce gelmiyor işte aklıma
melekler şehri ingiliz hasta aşk mektupları romantikte güzel
diiz dersen csı dizilerini hatmettim
dexter ,rıssoli,e2 dizileri
bıraksan çok var da çocuk varken izlenmiyor
kore film ve diziler çok güzel türkiyede pek yayınlanmaz ama italyan fransız filmleri güzel olur
ha kızıl nehirler yazarı kimdi hatırlamıyorum onun kitaplarının filmleri çok güzel olur ama tabi kitaplar daha güzel
duyarlılığınıza teşekkürler.çok sağolun.herkese iyi akşamlar arkadaşlar
akıllıbıdık çok iyi yapmışsın.duymaları daha iyi olmuş bnce.hayır demesini bilmelisin ki onlar bi daha sizden bişey isteyemezbu arada Rabbim sana sabırlar versin ve tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah
karanfilcecm senin için de çok dua ediyorum.güzel haberlerini duycaz burdan İnşallah
selincm özet için olsun çeyiz için olsn teşekkür ediyorum.ellerine sağlık kız.çok faydalı şeyler yazmışsın.
seyyahalemi kızın doğduğuda çok sıkntı çekmişsin.çok şükür ki Rabbim size bağışlamış.fotolarda gördüğüm kadaryla şuanda yaşına göre kilosu ve boyu iyi sanki
farmasi ve monoroza tebrik ediyrm.başarılarının devamını dilerim
allright Maşallah kızın 3günlükken nasıl bişeymiş ya.gözlerini yirim bn.japon gözlüm
evacm çok geçmiş olsun.daha iyisindir umarım
meyra kitap yazmaya karar vermiş.olamaz mı olabilirhayırlı olsun cnm
uzun süredir giremedim.aklıma gelenleri yazayım dedim.bu arada bn de reglim.etti 5 kişisenfat monoroza karanfilce bi kişi daha vardı sanki
bişey daha yeni arkadaşlar gelmiş.banusultan burayı uzun zamandır takip ediyormuş.aklımdayken yazayım başınız sağolsunroyem vardı bi de.yurtdışında yaşıyordu galiba başka biriyle de karıştırıyor olabilirim.hoşgeldiniz arkadaşlar burası çok keyifli topictir sağolsun seyyahalemi sayesinde hepinizi seviyorum canlar :) öpüldünüz
prestij x men deki kurt adamın başrolünde olduğu sihirbazlık filmiydi galiba.
Csi ları hiç yazmadım ama severim artık baysa da,horatio ya çok takılmıştım miami de.
Bir ara suç uzmanı oldum sayelerinde,evde kim ne yaramazlık yapsa fena yakalıyordum.
Cristopher grange tı galiba kızıl nehirlerin yazarı,taş meclisi de onun muydu,genelde kitaptan takip ederim,filmleri hayal kırıklığı yaratıyor bende.
Virüs hastalık dersen resident evil i hiç kaçırmam,izlemediysen the walking dead de iyidir.
Ingiliz hasta da ralph fiennes e bayılmıştım,shindlerin listesinde izleyene kadar.
Yahu yazdıkça hayatım film izlemekle geçmiş gibi göründü gözüme.
Duyarlılığınıza teşekkürler.çok sağolun.
ahahaha
sen de erol taşı görünce yüzüne tükürmek isteyenlerden misin
rol hayatım o rol
ben ingiliz hastada aşık oldum o adama resmen yahu
bi de onu kuzuların sessizliğinin devamında izlesen hepten nefret edersin adını hatırlamadım şimdi
çok var da film aklıma gelmiyor prestij aynı film evet
csılardan hayatta sıkılmam araştırmacı ruhumu tatmin ediyor
Kitabını okuduğun hiç bir film tatmin etmez seni çok fark var arasında kitabı tek geçerim tabi her zaman
farmasi bacııım ağzın bal yisin gulüüüm
arkadaşlar kolleksiyon yapan var mı aranızda
varsa nedir
bir gün biz de gülücez
üzenler üzülecek değil mi farmasi:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?