Kirli Çıkılar )))

selincim bence süper bir dua ve de yürekten kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum
Allah razı olsun bitanem

günahı vebali boynuna zaten bu müdür yardımcısını okula getirten giden o müdür

bunlar aynen dediğin gibi din iman kisvesi altında işler yürüten tayfa

ben bize eziyet de edecekse etmeye niyetlendiğinde bile bunu gönlü rahat bir şekilde yapamasın
acaba şunu şöyle yapmaya kalkarsam birileri ne der özellikle farmasi ve diğerleri diye yüreği cızz etsin en azından bunun farkına vardırmak adına konuyu dillenditiyorum ve üzerine gidiyorum....
Allah biliyor öteki gidenin bu işte parmağı olabilir gitsem de etki alanım hala devam ediyor demek istiyor olabilir
aynen bunu dün de ifade ettim milli eğitim müdürüne adam şaştı kaldı

önceden ildeki milli eğitim müdürü vardı bunların aynı tayfasından adam Ankara'ya gittiydi sebep olaylar neydi hatırlamıyorum
bizim giden müdür o adamdan yüz buluyordu
geçen kararnamesi gelmiş okula Ankara'daki abisi yapmış bunun ilçe milli eğitim müdürü olarak atamasını (halef selef işleri yani )

oooooooooo akşama kadar anlatsam bitmez

ama dün milli eğitim müdürüne şunu da dedim
hocam biz okulda elbette herkesin yoklamasını tutyoruz kimin okula gelip gittiğini
ya da gelmediği halde gelmediği güne ekders yazdırıp aldığını ( müdüre ithafen)
o nedenle işlerin daha derine indirgenmesini arzu etmiyorum yoksa hiç iyi olmayacak dedim
adam hemen diyor bizden izinli olduğu zamanlar gelmemiş olabilir diyor ben de dedim ben gelen giden evrak defterine baktım herhangibir izni sevki raporu belgesi yoktu

herkese günaydın.
biz de akşam çocuklara bakarak eğlendik.beraber oynadık,bol bol resim çektik dedeyle.
1.5 gibi de yattık.
komşularımız uyumadığından bir süre döndüm yatakta ama sonradan uyumuşum.
bakalım bu sene neler göreceğiz,hayırlara çıkarsın rabbim hepimizi.

ama benim dışımda başkalarıda memnun kalmış olcak ki düğünden sonra herkes borç istemeye başladı halada oldugunu söleyemioruz çünkü ona verdin bize vermedin olmasın diye herkes benim şirretliğim yüzünden eşime verdirmediğimi sanıo:)) zaten eşimin ailesi istedi sadece borç:)) bide eski ev arkadaşı ki oda 1 sene önce evlenmişti ikimizin altınları birleştircekmiş üstünede kredi çekcekmiş soruorum size 2500 tl polis maaşıyla hem kredi ödensin hem ev geçinsin daha yeni bebekleride oldu 25000 1 senede ödenirmi ? bi senelik maaşı o kadar yapıo zaten ama o ödicem dedi :))) vermedik tabi çünkü bizdede yoktu:)))

kocaman adamlar ne kadar bayağılaşıyor,nasıl küçük şeylerle uğraşıp,günaha giriyorlar.
sen tabii ki uğraşacaksın,bırak kimin ipliği çıkarsa çıksın pazara.

kocaman adamlar ne kadar bayağılaşıyor,nasıl küçük şeylerle uğraşıp,günaha giriyorlar.

Allah'ın izni ve inayetiyle tevekkülümü yapıp
hem dua ile hem de davranışlarımla işin üzerine gideceğim
haksızlıklara boyun eğmiyeceğim

Son düzenleme:

selincm çok akıllı bi hatunsun ve eşin şanslı senin gibi birine sahip kızım sende on parmağında on marifet var.neden dedim bunu.gecenin bir vakti canın tatlı çekiyor ve üşenmiyor mutfağa gidip yapıyorsun. hafta sonunda temzliğini ihmal etmiyorsun.parayı da çok iyi yönetiyorsun.bi de hedeflarin olması da güzel İnşallah gerçekleştirirsin

ya işte bende bunu anlamıorum biliomusun ben işte biraz daha fazla kafa patlattığım zmanlarda biraz daha fazla çalıştıgım zamanlarda eve gelince halim olmuyo enrjim bitio bu insanların işi gücü yok böle minik minik fesatlıklarl uğraşıolar arkadaşım düzgün olması gerektiği gibi yap işini akşam çoluguna çocuguna sakla enerjini eve gidincede tv karşında elind ekuandayla geçer zman bunların hepsi birbiriyle ilgili şeyler bence o kadar küçük şeyler için kafa yorarsan ne dua etmeye mecalin kalır ne ailenle ilgilenmeye ne işinle iki çift laf etmeye
kimse kimseyi kandırmasın ya işte çok enerji harcamıysın herşeyi olması gerektiği gibi yapıp çıkcaksın evinde harcıysın o enerjiyi
yada işte kendini prçalıcaksın ister iyi ister kötü olarak yani ya şunuda yapim aman suda olsun diye yada hımmmmm bunun hakkında ne yapabilirim bu nasıl böle olabilir diye
evede gelince fos diye inmiş bi biçimde posan kalcak valla ben 2. seçeneği çok yapamıorum açıkçası
ne iyi ne kötü iş için kendimi parçalamam üstüme düşeni yapar çıkarım fazlasını diil kötüde düşünmeye vaktim kalmıo kalsa bile banane haketse bile yukarda Allah var banamı kaldı
evede gelince eşimle güle oynaya yemeğimi yerim tv izleriz film ilzerizenerjimi eve saklıorum ben

ay saol canım ya bak yeni yılın ilk günü mutlu etttin beni:))) aslında yemek ve temizlik elimde olan bişey diil ( başak burcuyum ben ve takıntılıyım temizlikte ayrıca yemek yapmak benim için hobi canım sıkkın oldugunda yemek yaparım tatlı yaparım mutlu oldgumdada yaparım:)))))
para yönetiminide burda öğrendim sen beni eskiden tanısan korkardın:)))))

herkes mi memnun kalmış
millet hangi akıl ve cesaretle böyle davranıyor anlamıyorum
kendininkiyle seninkini birleştirecek
o kadar akıllı o zaman siz alın onunkiyle birleştirin ev alın
vallaha aklım almıyor belki de böyle şeyler grmediğim içim
akıllıbıdığınkiler de aynı dünya
allah yardım etsin

farmasi böle durumlarda hakkını arıyor değil de en ufak olayda sorun yaratıyor olursun
burda bir düzen var neden uymuyor olursun
körler sağırlar birbirini ağırlar zaten bu tip düzenlerde ki örnek de vermişsin adam bizim izin verdiğimiz zamanlarda diyor
sustukça tepene çıkar böyle insanlar
o yüzden en uzak bi şeyde sesini çıkarıp hakkını arayacaksın

ama biz biliyoruz ki haksızlığa göz yuman haksızlığı yapmış kadar suçludur
ben bu tür durumlarda karınca felsefesini baz alıyorum

günaydın bu arada

aynen seyyahcım
ama bizler kamu işi yapıyoruz daha tüyü bitmediklerin hakkı var üzerimizde belki de o nedenle haksızlığa heleki devlet işlerindeki haksız kazançlara şahit olduğumda sessiz kalamam tepkisiz kalamam
hiç kimse kusura bakmasın cehenneme yalnız gitsinler kimsenin kirli işlerine alet ve ortak olamam

:44::44::44::44::44::44::44::44:
zaten dertleri çalışıyor olmamdı
şimdi bizim ailede herkes üniversite okumuş ama bir türlü iş hayatına başlamamış kişiler en küçük dediğim ablam bile benden 4 yaş büyük abim 12 yaş büyük nerdeyse aramızda bir kuşak farkı var problemlerde burda başlıyor
ben 2 yaşında abim askeri liseyi kazanıp gitmiş ben öss ye girdiğimde hala o da sınava giriyordu
şimdi adamın kızı lise 1 e gidiyor hala öss ye girmeyi düşünüyor
derdi herkesten üstün olmak takık bir tip ablamlarda çoluk çocuk atanamama durumları birde kendi tanıdıkları bir arkadaşları vardı hep onunla evlenmemi istediler
arkadaşları eniştemin arakadaşı benden 9 yaş büyük mühendis işte evi arabası maaşı var diye başımın etini yediler eşimden için ailesin durumu zayıf bi öğretmen maaşıyla ne kadar rahat edersin dediler diğeriyle kıyasladıkları için
ammaaaaaaaaaan Allahın işi hepsinden önce evimiz olacak hayırlısıyla kaynımın borcu olmasaydı arabamız bile olurdu
haaaa bu arada o arkadaşları Allah yardımcıları olsun beyninde tümör var dediler gün sayıyorlar nerdeyse durum çok vahim

kısaca bizimkilerin biraz hazmedeme problemi var sürekli polemik halindeler bende rahatlatıyorlar kendileri yazık üzülüyorum pek sağlıklı ruh hali değil ama
ynede nadairde iyi oldugumuz durumlar var
mesela okullar açıldıgında ortanca ablam yaklaşık 3 yıl sonra tatile memlkete gitmişti annemin yanına aslında bursaya gelip gezmek istiyordu da benim zorumla gitti dedim abla herkes bişey der bak annesine uğramıyor ki annemin hastalıgında ameiyatında hatta taaa öncesinde benim düğünüme bile bitlis uzak diye gelmemişti
bu benim zorumla 3 gün durdu sonra annemide alıp bursaya yanıma geldiler
ama diğer 2 ablam gönül koydu kaç yıl oldu hiç gelmedi diye bu 3 yıl içinde ikisininde birer çocukları daha olmuştu insan yiğenini görmeye gelirdi flan diye kırıldılar haklılarda çünkü ikisde anneme çok yakın oturuyor birisii yarım saat diğeri 1 saat uzaklıkta

neyse bu yarım saat uzaklıkta olan küçük ablam aradı beni ağladı dert yandı üzüldü sonra konuştukça günah çıkartı resmen bak ben sana neler neler yaptım hiç yanında olmadım hiç ilgilenmedim hep kırdım kıskandım kapris yaptım atanmanı bile burnında geitridim dedi daha neler neler anlattı artık anlattıkça hıçkıra hıçkıra ağlıyordu dyaanamadım bende üzüldüm dedim ablaaaaaa boşver geçmiş geçmişte kaldı kimbilir neye canın sıkıldıda öyle tepki verdin normalde vermezdin dedim hep düğünümde o kadar problem çıkartsanda düğün yarım mı kaldı yooooo çokta güzel oldu diye onun yaptıklarınıda çokta dertmetmiyormuş gibi davrandım
ama anladım ki yaptıkları onada dert olmuş sırf huzursuzluk olsun diye sorun çıkarmış ama kendi de pe hoşnut olmamaış

ne bileyim benim felsefem sonuç ne olursa olsun ben bunu göze alıyormuyum sonuçtan menunmuyum onu yaparım mesela onu özledim canımsesini duymayı çok istiyor ararım canımın sıkma ihtimali olsa bile bir ihtimalde sıkmama durumu var ararım konuşurum mutlu kapatırsak amennaaaa ama offflayarak kapatırsak eeee o hep böyle der geçer giderim zaten çokta sık aramam ayda yılda bir

bu arada birikim listemiz 1. sayfada yayınlandı hayırlı olsun

yeni yılda bol bereketli birikimler yapabilmemiz dileğiyle canlar

sonuna kadar katılıyorum elinden su içmek lazım

GALİBA ATSAN ATILMIYOR SATSAN SATILMIYOR
AMAN BÖYLE İYİ
KIZIM TEK KALSIN
EN AZINDAN KÖTÜLÜK DIŞARDAN GELSİN KARDEŞİNDEN GELMESİN
YAPMİCİM ÇOCUK MOCUK

SANIRIM BEN EVLAT AYRIMINI ANLAYABİLİYORUM
BENİM İÇİN HER ŞEY KIZIM MESELA
BAŞKA BİR ÇOCUĞA BÖYLE DAVRANABİLECEĞİMİ SANMIYORUM-BELKİ DE OLMADIĞI İÇİN -
AMA HEP KIZIM ÖNCELİKLİ OLACAK GİBİ GELİYOR
O ZAMAN KİMSEYE ACI ÇEKTİRMEYE GEREK YOK

fıkır fıkır kıpır şarkılar arıyorum kızlar anlaşılan bu yıl hep oynayara geçti kulaklığı takıp oynamak istiyorum hep bi destek bana liste hazırlayalım türk yabancı fark etmez sadece hareketli damara giren moda sokan pozitif etki uyandıran enerjik şarkılar lazım

o zaman canım shakira tam senlik

ben de öyle sanırdım büyük oğlumun üzerine küçüğü sevebilir miyim diye ama öyle olmuyormuş be seyyahcım

gelen sevgisiyle geliyormuş
hangisi desen ikisi de derim
3 olsa 3 derim
4 olsa 4 derim
inan hepsi insanın bir parçası olduğu için midir nedir seviliyor

serdar ortaç şarkılarını tavsiye ederim

kızzz sevimsizzz sen benim kayınvalideyler hemşosun haa aşotundan anladım
ben seni daha iç anadolu diye tahmin ediyordum.

sana cevap yazıp öyle çıkayım bari. sayfaları sonra okurum
biraz işim var, sonra vakıf, sonra çarşıya çıkcaz eşimle, sonra annemlere geçerim belki
ya ben böyle çok gezentiyim ya, çocuk da doğunca fır fır olur diye ödüm patlıyor

kız ismimin yanında 25 var ya, herkes anlamıştır diyorum ben de
hatta geçen gün o yüzden sordum, erzuruma da gelmişsin diye.

buradaki herkes ptt desene. biz ilk evlendiğimizdeve nişanlıyken bikaç kez dışarıda kutlamıştık. alkol kullanmadığımız için verilen para yediğimize içtiğimize göre çok fazla oluyor. hoş alkol kullananlar da o parayı çıkaracak kadar yiyip içemez zaten. en güzeli ev mis gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…