farmasicim resmen psikolojik onu yapan şahısları daha en baştan rahatsız etmişsin aslında sende biliosundur az çok kim olduklarını fakat müdür çok farklı
sen o okulda idareci diilmisin sözünü geçirmen gerekmezmi?
peki öğretmenlerden gelipte sana sözlerini geçirmelerini karışmalarını nasıl engelleyemecek
işte böle insanlar idareci olmıcak onun bunun sözüyle okulmu yönetilir o zaman bu adam sadece kukla yani adaleti sağlayamıosan yapma bu işi yada biri odana geldiğinde müdür bey şöyle şöyle yapın dediğinde benim aklım bana yeter kardeşim diyebil!!!! yoksa onu diyem adam daha iflah olurmu?
Allah böyle kukla yöneticilerden, kötü niyetli fesat insanlardan,sırf ''din''kelimesini kullanarak işine geldiği gibi çekip çeviren insanlardan , kötü gözlerden korusun bizi....(konuyla alakası olmayabiilir genel bi duaydı:)))
ama benim dışımda başkalarıda memnun kalmış olcak ki düğünden sonra herkes borç istemeye başladı halada oldugunu söleyemioruz çünkü ona verdin bize vermedin olmasın diye herkes benim şirretliğim yüzünden eşime verdirmediğimi sanıo:)) zaten eşimin ailesi istedi sadece borç:)) bide eski ev arkadaşı ki oda 1 sene önce evlenmişti ikimizin altınları birleştircekmiş üstünede kredi çekcekmiş soruorum size 2500 tl polis maaşıyla hem kredi ödensin hem ev geçinsin daha yeni bebekleride oldu 25000 1 senede ödenirmi ? bi senelik maaşı o kadar yapıo zaten ama o ödicem dedi :))) vermedik tabi çünkü bizdede yoktu:)))akıllıbıdık acaba çalışmasan nolcaktı???
bizim düğün aslında benim befklediğim gibi geçti benim bileziklerim falan vardı yani ama küçük altın az geldi bide para az takıldı ne hikmetse 930 tl para takılmıştı ha çok kalabalık bi düğün diildi ama eşimin kardeşleri bilezik takmışlardı yani kayınpederde 20 gramlık 6 tane bilezik takmıştı annemde aynı bileziklerden 2 tane almıştı ben bilezikler set olsun
demiştim bozdurcamızı düşünmemiştim:))) bi 60 gram falanda çevreden gelmişti bilezik düğün hasılatı iyidi:))) ben mumnun kalmıştım açıkçası:))
selincim bence süper bir dua ve de yürekten kocaman aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum
Allah razı olsun bitanem
günahı vebali boynuna zaten bu müdür yardımcısını okula getirten giden o müdür
bunlar aynen dediğin gibi din iman kisvesi altında işler yürüten tayfa
ben bize eziyet de edecekse etmeye niyetlendiğinde bile bunu gönlü rahat bir şekilde yapamasın
acaba şunu şöyle yapmaya kalkarsam birileri ne der özellikle farmasi ve diğerleri diye yüreği cızz etsin en azından bunun farkına vardırmak adına konuyu dillenditiyorum ve üzerine gidiyorum....
Allah biliyor öteki gidenin bu işte parmağı olabilir gitsem de etki alanım hala devam ediyor demek istiyor olabilir
aynen bunu dün de ifade ettim milli eğitim müdürüne adam şaştı kaldı
önceden ildeki milli eğitim müdürü vardı bunların aynı tayfasından adam Ankara'ya gittiydi sebep olaylar neydi hatırlamıyorum
bizim giden müdür o adamdan yüz buluyordu
geçen kararnamesi gelmiş okula Ankara'daki abisi yapmış bunun ilçe milli eğitim müdürü olarak atamasını (halef selef işleri yani )
oooooooooo akşama kadar anlatsam bitmez
ama dün milli eğitim müdürüne şunu da dedim
hocam biz okulda elbette herkesin yoklamasını tutyoruz kimin okula gelip gittiğini
ya da gelmediği halde gelmediği güne ekders yazdırıp aldığını ( müdüre ithafen)
o nedenle işlerin daha derine indirgenmesini arzu etmiyorum yoksa hiç iyi olmayacak dedim
adam hemen diyor bizden izinli olduğu zamanlar gelmemiş olabilir diyor ben de dedim ben gelen giden evrak defterine baktım herhangibir izni sevki raporu belgesi yoktu
kocaman adamlar ne kadar bayağılaşıyor,nasıl küçük şeylerle uğraşıp,günaha giriyorlar.
sen tabii ki uğraşacaksın,bırak kimin ipliği çıkarsa çıksın pazara.
ama benim dışımda başkalarıda memnun kalmış olcak ki düğünden sonra herkes borç istemeye başladı halada oldugunu söleyemioruz çünkü ona verdin bize vermedin olmasın diye herkes benim şirretliğim yüzünden eşime verdirmediğimi sanıo:)) zaten eşimin ailesi istedi sadece borç:)) bide eski ev arkadaşı ki oda 1 sene önce evlenmişti ikimizin altınları birleştircekmiş üstünede kredi çekcekmiş soruorum size 2500 tl polis maaşıyla hem kredi ödensin hem ev geçinsin daha yeni bebekleride oldu 25000 1 senede ödenirmi ? bi senelik maaşı o kadar yapıo zaten ama o ödicem dedi :))) vermedik tabi çünkü bizdede yoktu:)))
kocaman adamlar ne kadar bayağılaşıyor,nasıl küçük şeylerle uğraşıp,günaha giriyorlar.
sen tabii ki uğraşacaksın,bırak kimin ipliği çıkarsa çıksın pazara.
selincm çok akıllı bi hatunsun ve eşin şanslı senin gibi birine sahipkızım sende on parmağında on marifet var.neden dedim bunu.gecenin bir vakti canın tatlı çekiyor ve üşenmiyor mutfağa gidip yapıyorsun. hafta sonunda temzliğini ihmal etmiyorsun.parayı da çok iyi yönetiyorsun.bi de hedeflarin olması da güzel İnşallah gerçekleştirirsin
ama benim dışımda başkalarıda memnun kalmış olcak ki düğünden sonra herkes borç istemeye başladı halada oldugunu söleyemioruz çünkü ona verdin bize vermedin olmasın diye herkes benim şirretliğim yüzünden eşime verdirmediğimi sanıo:)) zaten eşimin ailesi istedi sadece borç:)) bide eski ev arkadaşı ki oda 1 sene önce evlenmişti ikimizin altınları birleştircekmiş üstünede kredi çekcekmiş soruorum size 2500 tl polis maaşıyla hem kredi ödensin hem ev geçinsin daha yeni bebekleride oldu 25000 1 senede ödenirmi ? Bi senelik maaşı o kadar yapıo zaten ama o ödicem dedi :))) vermedik tabi çünkü bizdede yoktu:)))
herkes mi memnun kalmış
millet hangi akıl ve cesaretle böyle davranıyor anlamıyorum
kendininkiyle seninkini birleştirecek
o kadar akıllı o zaman siz alın onunkiyle birleştirin ev alın
vallaha aklım almıyor belki de böyle şeyler grmediğim içim
akıllıbıdığınkiler de aynı dünya
allah yardım etsin
farmasi böle durumlarda hakkını arıyor değil de en ufak olayda sorun yaratıyor olursun
burda bir düzen var neden uymuyor olursun
körler sağırlar birbirini ağırlar zaten bu tip düzenlerde ki örnek de vermişsin adam bizim izin verdiğimiz zamanlarda diyor
sustukça tepene çıkar böyle insanlar
o yüzden en uzak bi şeyde sesini çıkarıp hakkını arayacaksın
ama biz biliyoruz ki haksızlığa göz yuman haksızlığı yapmış kadar suçludur
ben bu tür durumlarda karınca felsefesini baz alıyorum
Eki Görüntüle 592846
günaydın bu arada
akıllıbıdık acaba çalışmasan nolcaktı???
bizim düğün aslında benim befklediğim gibi geçti benim bileziklerim falan vardı yani ama küçük altın az geldi bide para az takıldı ne hikmetse 930 tl para takılmıştı ha çok kalabalık bi düğün diildi ama eşimin kardeşleri bilezik takmışlardı yani kayınpederde 20 gramlık 6 tane bilezik takmıştı annemde aynı bileziklerden 2 tane almıştı ben bilezikler set olsun
demiştim bozdurcamızı düşünmemiştim:))) bi 60 gram falanda çevreden gelmişti bilezik düğün hasılatı iyidi:))) ben mumnun kalmıştım açıkçası:))
selincm çok akıllı bi hatunsun ve eşin şanslı senin gibi birine sahipkızım sende on parmağında on marifet var.neden dedim bunu.gecenin bir vakti canın tatlı çekiyor ve üşenmiyor mutfağa gidip yapıyorsun. hafta sonunda temzliğini ihmal etmiyorsun.parayı da çok iyi yönetiyorsun.bi de hedeflarin olması da güzel İnşallah gerçekleştirirsin
fıkır fıkır kıpır şarkılar arıyorum kızlar anlaşılan bu yıl hep oynayara geçti kulaklığı takıp oynamak istiyorum hep bi destek bana liste hazırlayalım türk yabancı fark etmez sadece hareketli damara giren moda sokan pozitif etki uyandıran enerjik şarkılar lazım
ben de öyle sanırdım büyük oğlumun üzerine küçüğü sevebilir miyim diye ama öyle olmuyormuş be seyyahcımGALİBA ATSAN ATILMIYOR SATSAN SATILMIYOR
AMAN BÖYLE İYİ
KIZIM TEK KALSIN
EN AZINDAN KÖTÜLÜK DIŞARDAN GELSİN KARDEŞİNDEN GELMESİN
YAPMİCİM ÇOCUK MOCUK
SANIRIM BEN EVLAT AYRIMINI ANLAYABİLİYORUM
BENİM İÇİN HER ŞEY KIZIM MESELA
BAŞKA BİR ÇOCUĞA BÖYLE DAVRANABİLECEĞİMİ SANMIYORUM-BELKİ DE OLMADIĞI İÇİN -
AMA HEP KIZIM ÖNCELİKLİ OLACAK GİBİ GELİYOR
O ZAMAN KİMSEYE ACI ÇEKTİRMEYE GEREK YOK
fıkır fıkır kıpır şarkılar arıyorum kızlar anlaşılan bu yıl hep oynayara geçti kulaklığı takıp oynamak istiyorum hep bi destek bana liste hazırlayalım türk yabancı fark etmez sadece hareketli damara giren moda sokan pozitif etki uyandıran enerjik şarkılar lazım
kızzz sevimsizzz sen benim kayınvalideyler hemşosun haa aşotundan anladım
ben seni daha iç anadolu diye tahmin ediyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?