Hepimize güzel sağlıklı bereketli bi yıl olsun arkadaşlarr
Bu arada yılbaşı gecesi evde tek başınaydım inşallah yılım böyle geçmez
yusum nerelerde acaba ? :26::26::26:
meyraa sen de dün girmemişsin sanırım nerelerdesin ?
günaydın kızlar;
herkese mutlu, huzurlu, sağlıkla dolu bir yıl dilerim.
bizde çocukken ailemle onların arkadaşlarına giderdik. ömrümde hiç dışarıda yılbaşı kutlamadım. hiç eksikliğini de hissetmedim bugüne dek.
farmasi çok güzel anlatmış. yeni yıla dair çok planım. ama radikal kararlar aldım. uygulayabilirsem çok daha huzrlu bir insan olucam inşallah.
merhaba hanımlarr..
naptınız bakimm ben yokken..
eşim buzdolabının buzluk kapağını açık bırakmış, dolaptaki yiyecekler kötü olmuş mudur erimemiş ama ne biliyim evin içi buzluk kokmuş..
bi de 4 saat açık kalmış sizce bozulur mu dolap??
ben de uyuyarak geçirdim
Günaydın arkadaşlar,
sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur, para ve başarı dolu hayırlı bir yıl geçirmeniz dileğiyle yeni yılınız kutlu olsunbi de bol gezmeli bir yıl olsun
bizim evde de kutlanmaz, özel menümüz olmaz bana göre de sıradan bir gün geçiyor ama ilkokuldayken kura çekilip, hediye alma faslımız olurdu.her yıl başında hep PTTdeyim :)
sanırım yusuma verdiğimiz önerilrden sonra işler daha çok karıştı
dün okulda öğrenci nöbetçi çizelgesini getirdi
2-3 gün önce de bir arkadaşla müdür yardımcısına bari ders programları değişmeyecekse nöbet günlerimizi aramızda anlaşıp değiştirelim dedik . O da '' tamam'' dedi.
sebebi şu mesela benim çarşamba ve perşembe 3 saat dersim var
tek fark şu perşembe 3 saati koskoca güne yaymışlar arada boşluk bırakarak
çarşamba ise sabahtan 3 saat ama öğleden sonram yok
bana sırf eziyet olsun diye çarşamba nöbet veriyorlar öğleden sonra 2 saat okula getirip boş boş oturmam için
normalde nöbet yönetmeliğine göre '' ders saatinin en az olduğu gün ya da hiç dersin olmadığı güne nöbet verilir''
ama bu uygulama nedense sadece bana ve birkaç arkadaşa uygulanıyor diğerlerine öyle değil
dün müdür yardımcısının yanına gittik arkadaşla '' hocam geçen tamam değiştirelim demiştiniz nöbet günlerini sanırım unuttunuz dedik
hayır unutmadım hocam burada çok karışan var benden kaynaklanan bir durum değil'' dedi
ben de evet burada herkes karışınca bu okul da yönetilemiyor dedim
yanımdaki arkadaş ise aynı zamanda ortaokuldan hocam olur
müdür yardımcısına hocam buranın yetkilisi sizsiniz öyle şey olur mu dedi
yok hocam yok çok karışan var diyor daha hala adam bize
ben de Allah'a havale ediyorum herkesin niyetine göre versin dedim çıktım
ama 1 ders saati içerisinde kendime dedim yahu farmasi sana biri bunu anlatsa git hakkını adam gibi ara dersin sen niye aramayasın
1 gün bile kalsa okulun kapanmasına artık müsaade etmek yok arayacaksın dedim
adam dese ki hocam 1 ay kalmış böyle oluversin kalıversin dese gen bir parça
demez mi benden kaynaklanan bir durum değil
yahu sen necisin okulda eşek başı mısın müdür gitti şimdi vekil yetkili müdürsün aynı zamanda tövbe tövbe
ben de öğle arası aradım matemetikçi bayanı durumu anlattım
öğleden sonra okula gittim
mahsus öğretmen arkadaşlara nöbetinizi değiştirir misiniz benimle diye kulis yaprım herkes hocahanım ne gün istiyorsan o güne değişelim sıkıntı olmaz diyorlar
ben de bunların ipini pazara çıkarmak için müdür yardımcısı böyle böyle diyor ben zaten biliyorum öğretmenlerden kaynaklanan bir durum olmadığını diyerek başladım adamın asıl niyetini ortaya sermeye
matematikçi abla ile de ilçe milli eğitim müdürüne gideceğimizi müdür yardımcısına söyledik madem hocam biz milli eğitime gideceğiz
sizi şikayete değil haberiniz olsun
madem olayla sizin alakanız yokmuş
kimlermiş çıksınlar ortaya
velhasılı ilçe milli eğitim müdürüyle durumu uzun uzun görüştük
adam şaşırdı perşembe günü okula gelecek sözde
biz dedik hocam biz silsileyi bozmadık senenin başında şube müdürüyle ders programlarıyla ilgili konuştuk sonuç sıfır
şimdi nöbeti sizle konuşuyoruz
ve bu adam benden kaynaklanmıyor diyor madem öyle okulu kim yönetiyor bir anlayalım dinleyelim vs vs vs o kadar çok şey konuştuk ki
buradan da bir sonuç çıkmazsa il milli eğitime gideceğiz hocam dedik , teşekkür ettik çıktık
çok teşekkürler lifeandi. biraz arayı açtın sessizce takip moduna mı geçtin? :)
hayddiiiiiii hoşgeldin cici akrabaların arasına
verirsen iyi hoşsun vermezsen oooooooo
walla benim düğünümde abim bilezik takmıştı 2010 da 450 tl değerindeydi
oda benden bir yıl önce yengemin benim yaşımda iki tane yiğeni evlendi onlara bilezik aldık diye nişanımda çok anlattı yengem hava atmak istedi
teyzemde eee yiğenlere bile bilezik alınıyorsa bıdıga da daha büyük birşey alınır sonuçta babasıda yok abi hem baba hem abi olarak diyince
yengem çıtayı düşüremedi helal be teyzeme tam benim kafamdan
kendi altını dururken bizden borç isteyen ablam bilezik aldı oda 450 civarıydı
hani onlarda bilezik almazdı da diğer ablam evlenirken bilezik aldılar ya ayıp olmasın diye aldılar resmen
yoksa ne gereği bıdık para kaznıyor evinin eşyasını filan aldı az çok birde takı mı takacaz diyorlardı
atanamamış olan ablam bilezik takmıştı değerini düğündden sonradan sormaya kuyumcuya gittiğimizde 90 tl civarı demişti
büyük ablam tek kendini düşünür çeyrek taktı bende oğlu olduğunda ona çeyrek taktım
annem kelepçe aldı 1000tl civarıydı
etraftan takılan toplamda 7 çeyrek var birde 720 tl para
eşimin ailesindende iki abisi birer çeyrek taktı o kadar
iki tarafta sanki dünyaları takmış gibi eşimin ne takacağını dert edip durmuşları
o zamanlar çeyrek altın 103 tl di
yusum nerelerde acaba ? :26::26::26:
meyraa sen de dün girmemişsin sanırım nerelerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?