Kirli Çıkılar )))

dün eşimin ortağı yılbaşı eğlencesine davet etmiş bir mekana gideceklermiş
tabi içkili bir mekan kişi başı herşey dahil 150 tl dedi eşim

eşim de ortağına eşim 15 tl ye bir sofra kurar abi diye gülüşmüşler

neyse yemekten kalktık ortağı arıyor ben de duyuyorum anlaşılan hindi soruyor eşim de '' hanım barbunyadan hindi yapmış '' diyor

ben 11 senelik evliyiz ne eşimle ne de onun öncesinde kendi aile hayatımda yılbaşı adına özel bir program yapmadım( taa çocukluğumda bizimkiler yurtdışından geldiklerinde birkaç aile ile birlikte kutlama yaparlardı onlar genç biz çocuk ama iyiki çok fazla uzun sürmedi bu fasıl )

eşime dedim
ben bu zamana kadar ağzıma içki koymuş insan değilim bu saatten sonra mı koyacağım daha yola girip kendimize çeki düzen verecekken yoldan mı çıkalım
zaten şunun şurasında daha ne kadar yaşarım ne yüzle göçüp giderim belli değil
kimin ne yaptığı nasıl yaşadığı beni hiç ilgilendirmiyor
ben kendimden sorumluyum ben kendi vereceğim hesabın derdine düşmüşüm
herkes kendine neyi yakıştırıyorsa öyle yaşasın
ve de herkes herhalde hesabını veremeyeceği işin peşinde koşturmuyordur diyorum
üstelik çocuklarımıza nasıl örnek olursak aşağı yukarı öyle yaşayacaklar

yusum nerelerde acaba ? :26::26::26:

meyraa sen de dün girmemişsin sanırım nerelerdesin ?

sanırım yusuma verdiğimiz önerilrden sonra işler daha çok karıştı

yılbaşı biz de çocukluğumuzda da kutlardık. yani komşularla akşamları bir araya gelme vesilesiydi. biz çocuklar çok eğlenirdik. artık kutlanmıyor annemlerde de. kendi evimde de. diğer günlerden farkı yok eşimle benim için. ama yılbaşı hediyesi istedim. tamam dedi. (hayır diyemez ya, zaten alacak, özel gün hediyesi saysın) philips maraton toz torbasız süpürge. deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim. henüz almadık vakit olunca 1 haftaya kadar gidip alacagız.

noel babadan konuşulmuş. nobel baba türk değil ancak antalya demrede yaşamış, geçen gün tv de vardı hikayesi. şimdi seyyah araştırma yapıp alıntı yayınlar

Son düzenleme:
dün okulda öğrenci nöbetçi çizelgesini getirdi
2-3 gün önce de bir arkadaşla müdür yardımcısına bari ders programları değişmeyecekse nöbet günlerimizi aramızda anlaşıp değiştirelim dedik . O da '' tamam'' dedi.
sebebi şu mesela benim çarşamba ve perşembe 3 saat dersim var
tek fark şu perşembe 3 saati koskoca güne yaymışlar arada boşluk bırakarak
çarşamba ise sabahtan 3 saat ama öğleden sonram yok
bana sırf eziyet olsun diye çarşamba nöbet veriyorlar öğleden sonra 2 saat okula getirip boş boş oturmam için

normalde nöbet yönetmeliğine göre '' ders saatinin en az olduğu gün ya da hiç dersin olmadığı güne nöbet verilir''

ama bu uygulama nedense sadece bana ve birkaç arkadaşa uygulanıyor diğerlerine öyle değil
dün müdür yardımcısının yanına gittik arkadaşla '' hocam geçen tamam değiştirelim demiştiniz nöbet günlerini sanırım unuttunuz dedik
hayır unutmadım hocam burada çok karışan var benden kaynaklanan bir durum değil'' dedi

ben de evet burada herkes karışınca bu okul da yönetilemiyor dedim
yanımdaki arkadaş ise aynı zamanda ortaokuldan hocam olur
müdür yardımcısına hocam buranın yetkilisi sizsiniz öyle şey olur mu dedi
yok hocam yok çok karışan var diyor daha hala adam bize
ben de Allah'a havale ediyorum herkesin niyetine göre versin dedim çıktım
ama 1 ders saati içerisinde kendime dedim yahu farmasi sana biri bunu anlatsa git hakkını adam gibi ara dersin sen niye aramayasın

1 gün bile kalsa okulun kapanmasına artık müsaade etmek yok arayacaksın dedim

adam dese ki hocam 1 ay kalmış böyle oluversin kalıversin dese gen bir parça
demez mi benden kaynaklanan bir durum değil
yahu sen necisin okulda eşek başı mısın müdür gitti şimdi vekil yetkili müdürsün aynı zamanda tövbe tövbe

ben de öğle arası aradım matemetikçi bayanı durumu anlattım
öğleden sonra okula gittim
mahsus öğretmen arkadaşlara nöbetinizi değiştirir misiniz benimle diye kulis yaprım herkes hocahanım ne gün istiyorsan o güne değişelim sıkıntı olmaz diyorlar
ben de bunların ipini pazara çıkarmak için müdür yardımcısı böyle böyle diyor ben zaten biliyorum öğretmenlerden kaynaklanan bir durum olmadığını diyerek başladım adamın asıl niyetini ortaya sermeye

matematikçi abla ile de ilçe milli eğitim müdürüne gideceğimizi müdür yardımcısına söyledik madem hocam biz milli eğitime gideceğiz
sizi şikayete değil haberiniz olsun
madem olayla sizin alakanız yokmuş
kimlermiş çıksınlar ortaya

velhasılı ilçe milli eğitim müdürüyle durumu uzun uzun görüştük
adam şaşırdı perşembe günü okula gelecek sözde
biz dedik hocam biz silsileyi bozmadık senenin başında şube müdürüyle ders programlarıyla ilgili konuştuk sonuç sıfır
şimdi nöbeti sizle konuşuyoruz
ve bu adam benden kaynaklanmıyor diyor madem öyle okulu kim yönetiyor bir anlayalım dinleyelim vs vs vs o kadar çok şey konuştuk ki

buradan da bir sonuç çıkmazsa il milli eğitime gideceğiz hocam dedik , teşekkür ettik çıktık

günaydın kızlar;
herkese mutlu, huzurlu, sağlıkla dolu bir yıl dilerim.
bizde çocukken ailemle onların arkadaşlarına giderdik. ömrümde hiç dışarıda yılbaşı kutlamadım. hiç eksikliğini de hissetmedim bugüne dek.
farmasi çok güzel anlatmış. yeni yıla dair çok planım. ama radikal kararlar aldım. uygulayabilirsem çok daha huzrlu bir insan olucam inşallah.

günaydın canım
tüm güzel hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle....

ben buzluğa yazdan bişeler hazırlayıp koymuştum tatlım kurbandan gelen etlerde tam önüne koymuş eşim yazın yaptıklarıma ulşamıodum bende buzdolabın fişini çektim daha 1 hafta önce aradan 2 saat geçti hani en azından birbirlerinden ayrılsınlar diye bekliorum yok tık dememiş 5 saat geçti yok gene aynı akşam oldu nerdeyse 10 saat gene tık yok dedim sabaha kadar kalsın madem sabah kalktım sadece birbirlerinden ayrılcak kadar erimişleridi ama ben kapağını açık bırakmadım bence hiç bişe olmaz çünkü benimki 24 saat kapalı kaldı hiçde bişe olmadı ...

Günaydın arkadaşlar,
sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur, para ve başarı dolu hayırlı bir yıl geçirmeniz dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun bi de bol gezmeli bir yıl olsun
bizim evde de kutlanmaz, özel menümüz olmaz bana göre de sıradan bir gün geçiyor ama ilkokuldayken kura çekilip, hediye alma faslımız olurdu.her yıl başında hep PTTdeyim :)

ben de PTT modundayım ama televizyon izlerken sızıp kalıyorum

karanfilcecim etler tam olarak çözünmediyse sıkıntı olmaz

farmasicim resmen psikolojik onu yapan şahısları daha en baştan rahatsız etmişsin aslında sende biliosundur az çok kim olduklarını fakat müdür çok farklı
sen o okulda idareci diilmisin sözünü geçirmen gerekmezmi?
peki öğretmenlerden gelipte sana sözlerini geçirmelerini karışmalarını nasıl engelleyemecek

işte böle insanlar idareci olmıcak onun bunun sözüyle okulmu yönetilir o zaman bu adam sadece kukla yani adaleti sağlayamıosan yapma bu işi yada biri odana geldiğinde müdür bey şöyle şöyle yapın dediğinde benim aklım bana yeter kardeşim diyebil!!!! yoksa onu diyem adam daha iflah olurmu?

Allah böyle kukla yöneticilerden, kötü niyetli fesat insanlardan,sırf ''din''kelimesini kullanarak işine geldiği gibi çekip çeviren insanlardan , kötü gözlerden korusun bizi....(konuyla alakası olmayabiilir genel bi duaydı:)))

çok teşekkürler lifeandi. biraz arayı açtın sessizce takip moduna mı geçtin? :)

telden takip ediyorum :) pc boş olursa yazıyorum.avatar resmi çok güzel.tişörtünü sevdim, poz da güzel en azından bir tane maldivlerle ilgili bir foto koy yoksa da bişey diyemem

dün gece oynaya oynaya geçti taktım kulaklığı bizimkiler fındık fıstık yerken bende çoştumda çotum tabi saat 12 olunca yorgunluktan koltukta kıvrılıp oturuyordum
anlaşılan bütün bir yıl ya oynayacağım yada hep yaşlı misali yogun argın koltukta oturacağım
annemide gece uyku tutmamış akşamdan çalıştırdıgım bulaşık makinesi bitmiş gece 4,30 gibi kalkmış onu yerleştirmiş
şimdi diyorum eeee yeni yıla bulaşık makinesini boşalatarak girdin bir yıl elinden öper anneeeee diyorum nasıl ciddiye alıyor inanıyor
eyvahhhh ne yaptım diyo koptum gülmekten

akıllıbıdık acaba çalışmasan nolcaktı???
bizim düğün aslında benim befklediğim gibi geçti benim bileziklerim falan vardı yani ama küçük altın az geldi bide para az takıldı ne hikmetse 930 tl para takılmıştı ha çok kalabalık bi düğün diildi ama eşimin kardeşleri bilezik takmışlardı yani kayınpederde 20 gramlık 6 tane bilezik takmıştı annemde aynı bileziklerden 2 tane almıştı ben bilezikler set olsun
demiştim bozdurcamızı düşünmemiştim:))) bi 60 gram falanda çevreden gelmişti bilezik düğün hasılatı iyidi:))) ben mumnun kalmıştım açıkçası:))

ya en azından sabahları bir günaydın mesajı yazardı.izinde olabilir.
kızlar bnm de bu sene içinde yurt dışına çıkma niyetim var.bişey çıkmazsa İnşallah.bu ayın 15inde pasaport başvurusunu yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…