Kirli Çıkılar )))

senfat deme yaaa hakkaten kendime olmuş gibi deli oluyorum
benim fişi takılıydı ya ondan sordum canım bozulur mu ki diye :26:
gece felaket ısınmış kapağın etrafı sabah baktığımda normale dönmüş.
ptt ne yaaaa
karanfilcecim etler tam olarak çözünmediyse sıkıntı olmaz
etler arkada onlar hiç çözünmemiş de domateslerin dışarıya bakan kısımları erimiş.
içerdekilerin de üstlerinde buzlanma olmuş.
İnşallah bişey olmaz çok kolay bi doğum yaparsın canım.
ne biliyim belki 25 yaşında üye olmuşsundur
bizim kayınvalidemin ailesiyle hiç benzer durumlarımız yok, seninle ise bire bir aynıyız nerdeyse
belki de ondan hiçç aklıma gelmedi

mesela eşimin babası da denizlili onların ailesiyle o kadar benzeriz ki sofra kuruşumuz yediklerimiz filan. hatta konuşmaları da..

ben erzuruma iki kere geldim canım hem kışını hem yazını gördüm

karanfilce PTT : pijama , terlik , televizyon demek canım

ben ptt değildim benden olsa olsa duman yöntemiyle haber gönderme olurdu
biz ailecek kimseyi aramadık o kimseler kise bizi arasın yıllarca ara ara ara mesaj at nereye kadar bi değişiklik şart olmuştu

Son düzenleme:
you tube dan indirdiğim flv uzantılı dosyalar bilgisayarımda açılmıyor ne yapabilirim

Son düzenleme:
aaaa ben öyle oldugunu bilmiyordum bizde üniversitedeyken çok telefonda konuşup çok mesajlaşınca pttyi geçtik derdik benden öyle anladım

bu arda yeni bir ifade buldum komik geldi bana Nasıl

ben insanların surat ifadelerine yüzlerindeki mimiklere çok önem veririm
o yüzden tam anlaşılabilmek için çok ifade kullanıyorum
umarım kirlilik yaratıp rahatsızlık vermiyordur
çocukça bulanlar var

ben de uyuyarak girenlerdenim benim için normal de farmasicim sen bi yılı uyuyarak geçirmezsin

biz de hiç kutlamadık hayatımızda.
benim babam diyanette memur zaten
hiç öyle muhabbetlerimiz bile olmadı.
eşimler de öyle kutlamazlar. baba baskısı
ama kv torunlarına şu süslü şapkalardan almış bi ara mutlu yıllar diye torunlarıyla şarkı söylüyordu o kadar

biz de gece kv de ididk.
ben erken gittim beraber lahana sardık. yemek yaptık neyse..
o kadar çok yemişim ki nefes alamıyordum tabağımı btirmek benim için çook zor.
bi de yemeği hazırlarken habire bişeyler atıştırdım anladım ki belli öğünlerde yemek yemek bana ters ben canım çektikçe az az yicem
bu arada kilom 51.5 çıktı yine kilomu koruyorum sanırım

farmasicim az önce yazmayı unutmuşum.
Hakkını araman çok hoşuma gitti işte bu dedim.
ama çok dikkatli ol. yaş tahtaya basma.
ben şube müdürüne müdürümüzün yaptıklarını söylediğimde arayıp fırçalamıştı kadını.
ama kadın da benim burnumdan getirdi notumu 82 mi ne vermiş. tanımadığı bizim okulda çalıştığını dahi bilmediği(dışarda karşılaşmışlar tanımıyor çoğu öğretmeni) 98 vermiş
Allahım bildiği gibi yapsın.

you tube dan indirdiğim flv uzantılı dosyalar bilgisayarımda açılmıyor ne yapabilirim

bilgisayarda flv uzantısını açman için adope flash programını kurman gerek 1 gb civarında bi program.
senin bulduğun flash dosyaları swf uzantılı olmalı canım.
dosyaların yanında swf uzantılı olanlar da varsa onları açmayı dene.

akıllıbıdıkcım youtube dan indirdiğini okumamışım.
o zaman dosya formatı değiştiren bi program kurman gerek.
total video converter kurabilirsin mesela.
sonra da onu kullanarak mpeg e çevirebilirsin

çocukça bulanlar var

hareketlilik canlılık katıyor bazen yazılara sözlerin mimikleri duyguları tonları yoktur bunlarda onlara can alıyor ruh katıypr gibi geliyor çocukça bulanlar için bırak bulsunlar
yıllarca hep bi çocukluga özlem yokmu sanki prosedür gereği yazılan evraklar mı bunlarda bu kadar ciddi anlamlar yüklüyorlar ki
kendi adıma ben çok severim hatta birisi burada birini sevdigiği göstermek için şunu yapmıştı

çok hoşuma gitmişti benim biraz romantik duygusalımdırda

nelerr kaynatıyorsunuz bakalım.
ptt yi bilmeyenler genç kuşaktır zaten,bak biz yaşlılar hiç soruyor muyuz.
bu arada babam tutturdu işim var gideceğim diye,ben de anlamadım neden,ısrar ediyorum az daha kal,adamcağız üzülmeyeyim diye söylemiyormuş;
öğleden sonra annemin mezar taşını getirecekmiş yapan adam,onu dikeceklermiş.zorla söylettim nerdeyse.
kahvaltıdan sonra getirdiği bir kaç gömlek vs. vardı,onları yıkadım ütüledim,biraz yemek,sarma,turşu falan koydum yanına,gönderdim,ev boşaldı yine.
misafir ne kadar kalsa ille gidiyor,ne yapalım.
kendi ütülerimiz de birikmişti,onları bitirdim şimdi,birazdan da evi süpürür,çocukları yıkarım,yemeğim var bereket,onla uğraşmayacağım.bir salata ,tamam..

canım formatı değiştirmek için program var ama oraya yükleyincede uyarı çıkıyor
ben resim yükleyim tam olsun kullanmayı bilirim ama arada bi sorun çıkınca olmuyor yapamıyorum

içim bi buruklaştı ya bi tuhaf oldum canım ne zaman anneni kaybettiniz sanırım çok yeni RAbbim mekanını cennet etsin
baban tek mi kalıyor hiç göndermseydin keşke zor gelir ona tek yaşamak
şimdi ortak olan yönlerimizi daha iyi anlamaya başladım

O zaman sana

bence en güzle sevgi ifadesi bu

Ben biraz haşin severim de

:26::26::26::26::26::26::26:
Mekanı cennet olsun

ben dekorasyon ve gezi dergiler alıyorum
ama dün ne alacağımı şaşırdım
yıl sonunda genelde özel sayı falan çıkarıyor hepsine saldırasın geliyor
atlas aldım dün masa takvimi verdi ama çok hoşuma gitti 365 gün gezilecek yer diye
türkiyeden 365 yerin fotoğrafı var her yaprakta
beğendim

Gunaydinnnnn KK'nin kirli cikilariiiii
Tablo yayinlanmis, ellerin dert gormesin Farmasi.
Bu ay degilde, subat ayi icin tabloda yer almak isterim :)
Gerci ilk maasimi citir citir yeme ihtimalim yuksek.

Kizlar sizlere bir sorum olucak. Malum yurtdisinda maasim euro olarak geciyor. Is bankasinda (buralarda tek turk bankasidir) hesap actirip, o parayi direk turk parasina mi cevirsem yoksa su anki hesabimda euro olarak mi biriksin? Acikcasi avrupanin gidisati kotu, az endiselerim var. :26:

karanfilce bitanem demirden korksam trene binmem
benim elimde belgeli somut şeyler de var onları da devreye koyarım gerekirse vs vs
notmuş pehhhhhhhhhhhhh sıkıyorsa 50- 60 versin de soruşturma açsın da bir de benim savunmamı görsün bakalım ne oluyor dünya kaç bucakmış

amca için gitti vs deyince bir an için kendimi onun yerine koydum çok hüzünlendim inan
kimbilir içerisinde neler vardır neler
illaki kendi evini ister istese de sizlerle kalmaz kalamaz belki de
evladımı ailesini huzursuz ediyor muyum acaba endişesiyle yoksa kim kalmak ister yalnız başına

offff ya çok kötü oldum çok (((((((((((((((

çocukça bulanlar var

seyyahcım bence de tam tersine mimik kullanılmalı
yoksa dümdüz sadece yazıyla yanlış anlaşılabilme ihtimali de yüksek oluyor
karşıdaki bunu şaka olarak mı yazdı gerçek niyetle mi yazdı nereden anlıyacağız
ben de aynen senin gibi mimik kullanıyorum ve de kullaılması taraftarıyım şahsen:13::13::13:

mrb.arkadaşlar bu ayki birikim ve hedefi bildirmek için geciktim kusura bakmayın aralık ayı birikimim 1200 tl ile kapattım..ocak ayı içinde aynı düşünüyorum 1200tl..inş.biraz yüklü taksitler var bitsin daha çok ayırıcam

kirli cikilar,hepinize yilin ilk gununden itibaren guzel,saglikli,mutlu,bol birikimli bereketli bir yil diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…