- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
senfat deme yaaa hakkaten kendime olmuş gibi deli oluyorum2011 temmuzda kaynım evlendi, 18 gr bilezik taktık ki eşim neden 20 gr takmıyoruz dedi, 2 gr için dırdır ettim. iyi ki de etmişim. nişanda 2 çeyrek takmıştık. 2012 ocakta doğum yaptım, onlardan gelen sadece 1 çeyrek ve ilk yeğen. (biri dr, diğeri öğrt.) pardon bir mama önlüğü ve alt açma bezi getirmişlerdi. neyse ben de bebişleri oldugunda aynen bu şekilde karşılık vereceğim. kayınvalidem şu an bizde. eltim hanım ve kaynım yılbaşını kutlamak için annelerini aradılar ve bizi aramadılar. ama eltime araba aldıkları gün arayıp, şöyle full donanımmış, şu özellikleri varmış, eşimde bana alsınmış (aptal ben çalışan bir insanım bir şey almak istesem erkeğe ihtiyaç duymam çok şükür, sadece şu an çalışmıyorum) halen bize 4000 lira borçları var ama ödemeye 1 yıl daha niyetleri yok. beni aramalarını da beklemiyorum ya. fesat hanfendi biz araba aldığımızda gözünün önünde duran arabaya hayırlı olsun kazasız olsun dememişti. benden uzak olsun da ne diyim.
ben de evlenen kişinin altınlarına göz dikilmesinden nefret ediyorum. ya sen düğün yapmasan kimden para isteyecekler. 1 çeyrek takıp, tüm altınına göz dikenlere ne demeli.
benim fişi takılıydı ya ondan sordum canım bozulur mu ki diye :26:ben buzluğa yazdan bişeler hazırlayıp koymuştum tatlım kurbandan gelen etlerde tam önüne koymuş eşim yazın yaptıklarıma ulşamıodum bende buzdolabın fişini çektim daha 1 hafta önce aradan 2 saat geçti hani en azından birbirlerinden ayrılsınlar diye bekliorum yok tık dememiş 5 saat geçti yok gene aynı akşam oldu nerdeyse 10 saat gene tık yok dedim sabaha kadar kalsın madem sabah kalktım sadece birbirlerinden ayrılcak kadar erimişleridi ama ben kapağını açık bırakmadım bence hiç bişe olmaz çünkü benimki 24 saat kapalı kaldı hiçde bişe olmadı ...
gece felaket ısınmış kapağın etrafı sabah baktığımda normale dönmüş.
ptt ne yaaaaGünaydın arkadaşlar,
sevdiklerinizle birlikte sağlık, huzur, para ve başarı dolu hayırlı bir yıl geçirmeniz dileğiyle yeni yılınız kutlu olsunbi de bol gezmeli bir yıl olsun
bizim evde de kutlanmaz, özel menümüz olmaz bana göre de sıradan bir gün geçiyor ama ilkokuldayken kura çekilip, hediye alma faslımız olurdu.her yıl başında hep PTTdeyim :)
etler arkada onlar hiç çözünmemiş de domateslerin dışarıya bakan kısımları erimiş.karanfilcecim etler tam olarak çözünmediyse sıkıntı olmaz
içerdekilerin de üstlerinde buzlanma olmuş.
İnşallah bişey olmaz çok kolay bi doğum yaparsın canım.sana cevap yazıp öyle çıkayım bari. sayfaları sonra okurum
biraz işim var, sonra vakıf, sonra çarşıya çıkcaz eşimle, sonra annemlere geçerim belki
ya ben böyle çok gezentiyim ya, çocuk da doğunca fır fır olur diye ödüm patlıyor
kız ismimin yanında 25 var ya, herkes anlamıştır diyorum ben de
hatta geçen gün o yüzden sordum, erzuruma da gelmişsin diye.
ne biliyim belki 25 yaşında üye olmuşsundur
bizim kayınvalidemin ailesiyle hiç benzer durumlarımız yok, seninle ise bire bir aynıyız nerdeyse
belki de ondan hiçç aklıma gelmedi
mesela eşimin babası da denizlili onların ailesiyle o kadar benzeriz ki sofra kuruşumuz yediklerimiz filan. hatta konuşmaları da..
ben erzuruma iki kere geldim canım hem kışını hem yazını gördüm