Kirli Çıkılar )))

Farmasi,sana ve senin gibi hakkini savunanlara cok ozeniyorum biliyormusun.Ne guzel ki, direnerek,tepki vererek insanlarin sizi asagi cekmesine izin vermiyorsunuz.ama ben nedense basaramiyorum böyle seyleri,birseye tepki vermem icin iyice bir moralmen cokup bitmem lazim ki tepki vereyim,bazen onu da yapmiyorum ,allahindan bul deyip susuyorum geneozellikle is yerimde insanlar cok uzerime gelmeye basladilar,onceleri baska bir is yapiyordum,simdilerde gene ayni is yerinde baska bir bolume gectim,bu da bazilarinin isine gelmiyor,helen benim onlarin dediklerini yapmam yonunde emirler veriyorlar,bu durum sirf sessiz kaldigimdan dolayi....beni kizdiran sey isverenimin butun sorumluluklarini iscilerine vermesi,bu urumda onlarin kendini orda ustun gormelerini sagliyor......daha iyi bir is bulup cikmayi dusunuyorum, o yuzeden bosver deyip gecistiriyorum,ama bu boylede gitmez...yeni yil bana birseler ogretmeli,daha cesur daha hakkii savunabilen biri olmaliyim....

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar........
nasılsınız,keyifler yerindedir umarım...
iki gündür pek uğrayamıyorum......
15 tatildeki yurt dışı seyahatiyle ilgili işlemler,çocuklar vs. baya bi yoğunum....
izinde, tatilde vs. değiim yani,ofiste çalışıyorum bugün bile.... :)
geçmişe şööööööyle bi göz attım da......
yorumlamayayım şimdilik :))
eva,seyyah,sizlerle bilahare görüşeceğim.... :))))

merhaba kızlar nasılsınz

annemler vardı bugun gıttıler

bıraz göl kenarında yuruduk ve ben baya bı uşumuusm ya ısınamadım bır saattir :44::44:

Allha şükürler olsun ıyıyım gunlerdır

bu arada görumcem arabayı almıs kendı kredı cekmıs aman bana kımse bulasmasında ne halı varsa görsun mıllet

ben insanların surat ifadelerine yüzlerindeki mimiklere çok önem veririm
o yüzden tam anlaşılabilmek için çok ifade kullanıyorum
umarım kirlilik yaratıp rahatsızlık vermiyordur
çocukça bulanlar var

ben çok seviyorum çocukça değil EN AZINDAN ne anlatmak istediğini baskılamış oluyor
ben en çok bunları seviyorumm mesela

banucum başın sağolsun bir an kapınızın önünde gibi canlandırdım baban gitmek istiyor sen izin vermiyorsun babacığın kızını üzmemek için uğraşıyor sen de yalnız kalmasın diye uğraşıyorsun çok hüzünlendim allah başınızdan eksik etmesin elden ayaktan düşürmesin rabbim

sabahtan beri bir hamaratım sormayın. bugün uzun zamandan sonra evde temizlik yaptım. yarın ailem geleceği için yardımcıma bir kaç gün gelme dedim. cuma gelip temizlik yapacak o kadar. yemeği de ben yapıyorum bugün. aslında çok seviyorum ev işlerini ama hafta içi yetişemiyorum. ee malum benim 2. öğretimlere gece dersim de oluyor.
etimi haşladım. düğün çorba ve etli patlıcan yapıcam. bu etli patlıcanı da burdan öğrendim. pek sardım bu aralar. öğrendiğimden beri 3. yapışım. annem görsün diye yapıyorum.
farmasi tepkini gösterdiğin için seni tebrik ediyorum. ben de bazı durumlarda tepkimi gösteririm. ama dikkat et bu şekilde düzene karşı çıkanlar, hakkını savunanlar pek sevilmezler iş ortamında...
canım nereye gidiyorsunuz. biz de bu yaz gidelim istiyoruz ama henüz bir yer düşünmedik.
tur şirketiyle mi yoksa bireysel mi gidiyorsunuz...

sağol canım
demek ki kendi alabiliyormuş ne gerek vardı o kadar uğraşıya değil mi madem alabiliyorsun niye abinlere yansıtıyorsun

ben de hamarattım valla kahvaltıdan sonra mutfağı topladım köşe takımı var mutfağın oğlum sağolsun hep döküyorum canı yemek yemek istemse her yer yemek hep siliyordum ama çok detaylı silmiyordum giriştim arap sabunu köpürterek bi güzel sildim içini dışını sabunladım yıkadım güzelce balkonda kuruyor şimdi balkonu da yıkadım
evi süpürdüm salon mutfak koridorun halılarını kaldırdım sildim tekrar serdim odaları topladım toz aldım
yarına oğlumun odası yatak odam kaldı
perşembeye arka balkonumu oturma odamı yaparım cumartesiye iki ayrı misafirim geliyor nasıl yaparım bilmiyorum :26::26::26::26::26:
eşimin akrabalalrı geliyor öğleden sonra oturmaya abimler geliyor memleketten nasıl sığdıracam bilmiyorum:18::18::18::18::18::18:

aynen canımm

maşşalha evi tertemıs etmıısn bızde cumartesı arkadslar geleıcektı eşimle evi temizledik ben suprur sıl onada koltuk-halı sılme ve balkon yıkama ışini verdım . aspirixxx dıye bısey var onla sılıyoruz bız tertemz ettı tum halılarımı . kızım oyun hamuru pastel boya gıbı eğitim araclarını kullandıgı için halılarım cabuk leklenıyor. malum gunumuuzn halıları beyazlı oldugu ıcın. annemın bır halııs var mutfakta ustunde lekeyı asla bellı temz supurtuyude bellı etmez. beım halılara ıse su damlasa belli olur yaa

canım çok teşekkür ederim

ben zaten sevilmiyorum nedenlerine gelince

düzene uymadığım için
yalakalık yapmadığım için
kimseden gebe kalmışlığım olmadığı için

keyfim hamdolsun her konuda yerinde olduğu için
vs vsvsvsvssvsvs
daha bir sürü sebep sıralarım da değmez

umreye gidiyolarrrr
daha az önce konuştuk dışarda gezerken eşimle..
şimdi memleketim ne soğuktur hele göl kenarı diye
selam söyle memleketime ama en çok da baharda seviyorum orayı yaza yakın baharda
canım not örneklerden bi tanesi, psikolojik baskı en kötüsüdür.. ben neler çektim ders kontrollerine giriyordu bende açık aramak için bi yerlerini yırttı ama bulamadı çocuklar bile farketmiş bana dediler ki hocam kablolar başka yerden geçseydi de neden burdan geçmedi diye sorarlardı dediler. öğrencilerin içinde goş olmuyor.
bigün diyor bana neden selam vermiyorsun dedim farketmedim
daha nelerr yaa haturlamak istemediğim için çoğunu unuttum.
İşte bunlara karşı da önlemini al benimki sadece uyarı sen akıllı kadınsın bilirsin işini
gom player da dosya formatı değiştirebiliyor mu??
ben hep total video converter kurar onda değiştirim.
ama real player da program olarak çok fazla dosya çeşidini destekler
Allah sana da babana da sabır versin en doğal şekilde bu süreci atlatmayı nasip etsin..
Hepimizin gideceği yer Allahım hepimize imanlı ölümler nasip etsin.
Cennette buluştursun sizleri inşallah...

kızlar ifade kullanmayı ben de seviyorum ama burda bazı duyguların ifadesini eksik buluyorum.
bir çoğu aynı anlamı karşılıyor.
onun yerine duygu çeşitliliği olsa daha iyi olacak.

umreye inşallah canım....
birden gelişti...nasip....bizim gibi çocuklu arkadaşlarla bir program yapılmış,eşim durur mu! :)
başka bir yer olsa cesaret edemezdim belki,kar,kış,iş,çocuklar....bahane çok yani....
ama sözkonusu Mekke Medine olunca,kelimeler kifayetsiz,bahaneler anlamsız kalıyor...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.....
dışardan bakınca, oralara gitmek isteyeceği aklından geçmeyen insanları,önünde görünce, çok şaşırıyor insan....
büyüsü farklı gerçekten,demekten kendini alamıyor insan...
aklıma ne geldi biliyor musunuz?
seyyah kızından,sıkıntılarından bahsettiğinde içimden "seyyahın da şifası orada" diye geçti....
sadece paylaşmak istedim... :))

canım kızın boya vs ile uğraşırken onun için halının üzerine bir sofra bezi örtsen hatta üzerine de gazete koyup çocuğu o şekilde alıştırsan çok rahat edersin

gazeteleri atarsın sofrabezini de arada yıkarsın
başka bir iş için kullanmazsın da
halıların da batmamış olur
kızın da tertip düzene alışmış olur

senin küçük oğlan dökmüş halıya benim de koca oğlan çay yapmış halıyı,ben de sildim bugün.ortalığı süpürdüm,kızları yıkadım,küçüğü yatırıp dinleneyim azıcık dedim.
maşşallah herkes işlenmiş bugün,boş duran olmamış.
misafirlerin için bir kaç gün önceden başlarsın hazırlığa yavaş yavaş.. böreğini akşamdan yapıp dolaba koyar öğlen pişirirsin,kurabiye,tatlı akşamdan yapılabilir,bir de salata türü yapsan yeterli olur..bol yaparsın,akşam çayın yanına da kalır.fırına bir et yemeği,pilav,salata dedin mi abinlere de hazırlanmış olursun canım.gözünde büyütme..

yok estağfirullah cincanımmmmmmmmmmm

ama ben istiyordum ki giden müdür efendi derse gelsin dinlesin
dersin formatı gereği ona hayat dersi vereydim
kul hakkını amme hakkını devletin içeride ve dışarıdaki düşmanlarının özelliklerini vs hepsine güzelce değinivereydim ama gelmedi hiççççççççç gelmedi
demekki başına gelecekler malum olmuş

ama ben olmayınca filan sınıfa geliyormuş çocuklar bahsediyordu sorular sorup gidiyormuş
benim öğrencilerim de biliyor ben söyledim idarenin yaptıklarını
bizim düzenbaz 3 kişiden ikisi gitti 1 tanesi sürekli tribünlere oynardı şimdi ben de aynısını yapıyorum
durumlardan öğrenci veli herkesi haberdar ediyorum....

zaten gidenin tribünlerden tarafından imajı ve notu sıfırdı fazla daynamadı gitmenin yoluna baktı ve gitti

ben 2 senedir selam vermiyordum
önce karşımdaki insan olmalı
amir vs farketmez benim için
sonrasında canımı yesin

12 senedir ben aynı okuldayım çok efelenmeye eziyet etmeye kalkanları gördüm hepsi bir şekilde Rabbim sebep yarattı da okulun başından defolup gittiler

doğru olmayan insan seni severse bir yanlışlık var demektir zaten.
takdir ettiği insandan sevgi bekliyor kişi.

menü değil de geliş saatleri aynı olacak eşimin akrabaları 3-4 gün önce söylediler
abimler de bugün söylediler abimlere yok diyemem yurt dışından tatile geldiler zamanları az başka zaman gelin diyemem anneme diyim de abime desin geç gelsinler biraz o zaman iyi olur eşim de çalışıyor hafta sonu 2 de bitiyor karşılayamam da buraları iyi bilmiyorum daha en iyiisi annemi devreye sokayım :26::26::26::26::26:

Meyraacım canım ciğerim
Rabbim şimdiden gitmiş gelmiş gibi kabul etsin inşaallah bitanemmmmmmmm
bana da Rabbimin akıl fikir hidayet vermesi için dua eder misin ?

ovvvvvvvv,çok kızdırmışlar benim arkadaşımı, dili büzüşesiceler.... :))

Meyraacım canım ciğerim
Rabbim şimdiden gitmiş gelmiş gibi kabul etsin inşaallah bitanemmmmmmmm
bana da Rabbimin akıl fikir hidayet vermesi için dua eder misin ?

eyvallah canım... :)
çok ihtiyacın olmasa da, "fazla mal göz çıkarmaz" babından dualarımdasın cancağızım..... :))

eyvallah canım... :)
çok ihtiyacın olmasa da, "fazla mal göz çıkarmaz" babından dualarımdasın cancağızım..... :))

kızzzzzzzzzzzzzzzzz duaya ihtiyacı olmayan bir kişi söyleyebilir misin şu dünyada ?
Allah senin iyiliğini versin emiiiiiiiiiii

hiç kimsenin ihtiyacı olmasa bile benim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr her zaman varrrrrrrrrrr
Allah razı olsun meyraacımmmmmmmmmmm
Rabbim senin gönlünden geçen her hayırlı şeyi karşına getirsin datlummmmmmmmmmmmm kıymatlımmmmmmmmm benimmmmmmmmmmm

Dua iki şekilde tecelli eder.

Ya bizi korkutan şeyi ortadan kaldırır.

Yahut da onu yenmemiz için bize güç ve cesaret verir.

Dua mü'minin silahıdır" buyuruyor, Rasûlullah Sallallahu Aleyhi ve Sellem.
Ve yine, şöyle başka bir açıklama getiriyor "DUA" konusuna:
"Dua ibadetin özüdür."
Bu hadîs-i şerîf'in hemen arkasından şu âyet-i kerîmeyi hatırlıyoruz:
"Cinni ve insanları ancak bana kulluk etmeleri için yarattım."
En basit anlamıyla kulluk, dua ve zikirdir!
En geniş anlamıyla kulluk, varoluş gayesinin gereğini yerine getirmektir.
"Eğer kulum, bana ellerini kaldırır da dua ederse, ben o elleri boş olarak geri çevirmekten hayâ ederim." buyurur Rabb’imiz.
Bu açıklamalardan sonra, bir dua örneğini, sizlerle paylaşmak istiyorum değerli dostlar. Sizlerinde bizlerle paylaşmak istediği duaları varsa (ki) mutlaka vardır, bizlerle paylaşmanızı bekliyorum. Dualarımızın Allah katında kabul olması dileği ile buyurun okumaya. Sonunda mutlaka âmin demeyi de ihmal etmeyin.
''Ya Rabbi,namazlarımı ve dualarımı, ettiğim ibadetlerimi, kusurları ile katında kabul et….
Anamı, babamı, ailemi her türlü kazalardan, belalardan, hastalıklardan koru. Hasta iseler acil şifa, dertli isler derman ver… Anamdan, babamdan, bizlerden razı ol. Son nefeslerimizde, kelime-i şahadet getirmeyi nasip eyle ve bizleri kabir azabından, şeytanın şerrinden, dinsizlerin, imansızların şerrinden, vesvesesinden koru. Dost ve düşmanlara karşı, beni gülünç duruma düşürme, işlerimi hayırlı kıl. Ülkemde İslam’ı zafere ulaştır. Müslümanları zalimlerim zulmünden koru ve kurtar…
Önümden, arkamdan, sağımdan, solumdan, yukarıdan, aşağıdan gelecek her tür felaketlere karşı sana sığınırım… Senin her şeye gücün yeter…''(Âmin)

Hayrettin KAYA

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…