- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
olabilir:) ben web masterim taslak yapıyorum işte.
sen tam olarak napıyosun
sizi tanımıyorum ama üzüldüm
rabbim sabır versin
yeni yeni sağlıklı evlatlar nasip etsin
bana sorsan koda bayılırım ama öğrenciler sevmiyor diye bu yıl dalın birini veri tabanından web tasarımına çevirdik.
biz de her şey var bacım,
donanım, web, ağ, elektronik, envayi çeşit dil..:111:
ama seninki daha iyi bi konuda uzmanlaşmak en iyisi
ee yaptığın sitede üyelik işlemleri yok mu kod olmadan veri tabanı bağlantısını nasıl yapıyorsun?
tasarımcı, mühendis, öğretmen toplaştık desenize
meslek lisesi öğretmenimizin peki. ben meslek lisesi çıkışlıyım. öğretmenlerimiz gerçkten mahvoluyodu. okulda tek pc öğretmeniydi. tamir işlerini bile ona yaptırtırlardı
günaydın kızlar
çoktandır giriyorum ama okuyup çıkıyorum
merak eden arkadaşlarım olmuş onlara çok teşekkür ederim Allah razı olsun onlar
bebeğim 22 aralıkta kürtajla alınmak zorunda kaldı 8 haftalıktı ama kalbi atmıyordu((( genel anastezi ile alındı
elimi attığım yerin boş olması çok kötü bir duygu(((
kendimi yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum ve olumlu şeyleri görmeye çalışıyorum hayatta
Allahım nasip etmediyse vardır bunda bir hayır diyorum
günaydın kızlar
bebeğim 22 aralıkta kürtajla alınmak zorunda kaldı 8 haftalıktı ama kalbi atmıyordu((( genel anastezi ile alındı
kendimi yavaş yavaş toparlamaya çalışıyorum ve olumlu şeyleri görmeye çalışıyorum hayatta
Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda dana bank işine gireceğimizi burdan söylemiştim. . Merak eden arkadaşlarda olmuştu o konuyla ilgili şunları belirtmek istiyorum
ciftlige istanbuldan gittik. Anlastik. İstanbula donduk parayi gonderecektik fakat sirket hesabina degilde muhasebecinin hesabina odememizi istediler. Goz gore gore vergi kacakciligina bizi dahil ediyorar ve hicbir baglantisi gorunmeyen muhasebeciye odememizi istediler. Bizde odemedik ve sisteme dahil olmadik hakkimizda hayirliisi olsun.
artık aramızdaki farkları sayalım tasarruf olur
günaydın kızlar
çok geçmiş olsun class, ama vardır bir hayır demen hoşuma gitti.
karanfilcenin de dediği gibi en azından hamile kalma imkanın var, onu biliyorsun
Rabbim hayırlısıyla acını unutman için bi bebiş nasip etsin
meyraaaaaa
sesime kulak ver
son zamanlarda kimi görsem, doğumumun kolay olması için dua istiyorum :18:
umrede öncelikle doğumum için, sonra da oraların bize de nasip olması için du eder misin diycektim
evaaaaaaaa
sen de buralardaysan bana bi dudak koruyucusu tavsiye eder misin
kozmetik ağırlıklı değil de, şöyle eczaneden alabilceğim tarzda bir şey.
artık bazen öyle kuruyor ki, ikiye ayrılıp kanamaya başlıyor
bi ara aloe lips kullandım, şu an niveanın nemlendiricisi var, ama başka bi ürün istiyorum ne bileyim.
ama olmazsa yine aloe lips alcam
o kadar kremleniyorum ki artık, boca ediyorum her yerime resmen
hava çok soğuk ve kuru
-26 ile en soğuk geceyi geçiren il olduk, sabah 7 buçukta da soğuk oluyor, apartmandan arabaya girene kadar her tarafım sızlıyor yaa
Merhaba arkadaşlar geçen haftalarda dana bank işine gireceğimizi burdan söylemiştim. . Merak eden arkadaşlarda olmuştu o konuyla ilgili şunları belirtmek istiyorum
ciftlige istanbuldan gittik. Anlastik. İstanbula donduk parayi gonderecektik fakat sirket hesabina degilde muhasebecinin hesabina odememizi istediler. Goz gore gore vergi kacakciligina bizi dahil ediyorar ve hicbir baglantisi gorunmeyen muhasebeciye odememizi istediler. Bizde odemedik ve sisteme dahil olmadik hakkimizda hayirliisi olsun.
çok geçmiş olsun class, ama vardır bir hayır demen hoşuma gitti.
karanfilcenin de dediği gibi en azından hamile kalma imkanın var, onu biliyorsun
Rabbim hayırlısıyla acını unutman için bi bebiş nasip etsin
meyraaaaaa
sesime kulak ver
son zamanlarda kimi görsem, doğumumun kolay olması için dua istiyorum :18:
umrede öncelikle doğumum için, sonra da oraların bize de nasip olması için du eder misin diycektim
evaaaaaaaa
sen de buralardaysan bana bi dudak koruyucusu tavsiye eder misin
kozmetik ağırlıklı değil de, şöyle eczaneden alabilceğim tarzda bir şey.
artık bazen öyle kuruyor ki, ikiye ayrılıp kanamaya başlıyor
bi ara aloe lips kullandım, şu an niveanın nemlendiricisi var, ama başka bi ürün istiyorum ne bileyim.
ama olmazsa yine aloe lips alcam
o kadar kremleniyorum ki artık, boca ediyorum her yerime resmen
hava çok soğuk ve kuru
-26 ile en soğuk geceyi geçiren il olduk, sabah 7 buçukta da soğuk oluyor, apartmandan arabaya girene kadar her tarafım sızlıyor yaa
canım rica etsem bu dana bank olayını biraz açarmısın . ben bişeyler duydumda pek iyi bilmiyorum
burdanda okudum http://forum.donanimhaber.com/m_55149408/tm.htm
öncelikle duyarlılığınıza çok teşekkür ediyorum arkadaşım....
gelir vergisi mükellefleri arasında,üst sıralarda yer alan bir mali müşavir olarak,biz vergi ödeyenlerin "enayi" pozisyonuna düşmemesi için hassas davranmak, herkesin görevi diye düşünüyorum....
ki ben devlete ödediğim her kuruş verginin, gerçekten kutsal olduğuna inanıyorum....
sen vergi ödeme,ben vergi ödemeyeyim,nasıl yürüyecek bu kervan?
Evt canım bizde o siteden duymuştuk bayağıda mantıklı geldi . . hatta 20 tane alınacak diye gittik .Kararlıydık ama hayal kırıklığına uğradık malesef. . En azından paramızı yatırmadan işin işinden çıktık . . .
3 yıl içinde neredeyse %100 karar edilecekti. . .
7:[/B]
Evt canım bizde o siteden duymuştuk bayağıda mantıklı geldi . . hatta 20 tane alınacak diye gittik .Kararlıydık ama hayal kırıklığına uğradık malesef. . En azından paramızı yatırmadan işin işinden çıktık . . .
3 yıl içinde neredeyse %100 karar edilecekti. . .
Eğerki böyle birşeyi kabul etmiş olsaydık göz göre göre dolandırılacak ve devleti de dolandırmış olacaktık el birliğiyle . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?