- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
öncelikle duyarlılığınıza çok teşekkür ediyorum arkadaşım....
gelir vergisi mükellefleri arasında,üst sıralarda yer alan bir mali müşavir olarak,biz vergi ödeyenlerin "enayi" pozisyonuna düşmemesi için hassas davranmak, herkesin görevi diye düşünüyorum....
ki ben devlete ödediğim her kuruş verginin, gerçekten kutsal olduğuna inanıyorum....
sen vergi ödeme,ben vergi ödemeyeyim,nasıl yürüyecek bu kervan?
ama aynen öyle.. bizim şirktte naylon faturalarla geçiniyor..
sonrada ALLAHTan dinden hukuktan bahsederler.. ee bu kul hakkına giriyor. bundan neden rahatsız olmuyorsun
şirketinizi mi,beni mi,kendinizi mi,vergi ödeyenleri mi,ödemeyenleri mi,yoksa arkadaşın bahsettiği firma ve muhasebecisini mi eleştiriyorsunuz,anlıyamadım arkadaşım? :)
iyi ettin
nasılsın canım?
çok saol, iyiyim.
pirinç çorbası yoğurt çorbası mı oluyor?
hindi köftesi nasıl yapılıyor.
benim menüm
mercimek çorbası
mantar sote
lahana sarma (dünden kalan)
sarımsaklı yoğurt
turşu, salata
cola
ben oruçluyum ve bütün o menülerden istihkakımı istiyorum biline!(çok pis tehdit ederim niyetliyken:)
ben de menümü yazayım
annemden getirdiğim mercimek çorba ve salıdan kalan ıspanak
ne demek keşke gelip soframın baş köşesine gelebilsen canım
ben de dua isterim senden :)))
yemeğinden yiyemesem de yakın olsak yiyeceğimden emin olduğum için dua edicem sana zevkle ve şevkle:) Allah'ım razı olsun.
makarna yarına inşallahyanına biraz makarna ve de yoğurt ohhh misssssssssss
makarna yarına inşallahbugün biraz hızlandırılmış yemek zorundayız aslında ben sadece çorba içsem daha iyi olacak en geç 18:50 de sporda olmalıyım spordan 9 a doğru çıkacağım ordan da eşimin erkek kardeşi geliyor onu almaya aştiye gideceğiz; anane kesin akşama kalabalığız diye güzel yemekler yapmıştır orda eşim devam eder ben de artık nefsime ne kadar hakim olabilirsem
bu arada ıspanağın yanında yogurt olmaz çünkü kalsiyum demir emilimini engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?