Kirli Çıkılar )))

ama aynen öyle.. bizim şirktte naylon faturalarla geçiniyor..
sonrada ALLAHTan dinden hukuktan bahsederler.. ee bu kul hakkına giriyor. bundan neden rahatsız olmuyorsun

vezgeçilmezim demek ki sizin için girmemeniz daha hayırlıymış. Bugün vergi kaçıralım bildirmeyelim diyen insanlar yarın öbür gün sizin oraya koyduğunuz parayı da kaçırabilirler; bir usulsüzlük varsa mutlaka farklı yerlerde yansımaları da oluyordur. Sen dedikten sonra ben de baya bir okudum açıkçası mantıklı gelmişti hatta birkaç gün sonrasında da gazetede okudum insanlar şimdi yatırım için özellikle keçilere yöneldi anne sütüne en yakın keçi sütü olduğu için talep keçi sütüne çok arttı çok gidiyor diye yazıyordu aklıma da sen geldin direk. Keşke böyle bir yatırıma bir tanıdığınız aracılığıyla girebilseniz.

ama aynen öyle.. bizim şirktte naylon faturalarla geçiniyor..
sonrada ALLAHTan dinden hukuktan bahsederler.. ee bu kul hakkına giriyor. bundan neden rahatsız olmuyorsun

şirketinizi mi,beni mi,kendinizi mi,vergi ödeyenleri mi,ödemeyenleri mi,yoksa arkadaşın bahsettiği firma ve muhasebecisini mi eleştiriyorsunuz,anlıyamadım arkadaşım? :)

şirketinizi mi,beni mi,kendinizi mi,vergi ödeyenleri mi,ödemeyenleri mi,yoksa arkadaşın bahsettiği firma ve muhasebecisini mi eleştiriyorsunuz,anlıyamadım arkadaşım? :)

haklısın kötü yazmışım:)
şirketi eleştirmiştim.
bizim şirketin patronunu.

dün sadece karnıbahar yemeği yapmıştım havuçlu patatesli yanına yoğurt ve meyve suyu

bugünkü menüm
pirinç çorbası ( hindi suyuna )
hindi köftesi
patates kızartması
yoğurt
turşu
meyve suyu

merhaba canım

yoğurt koymazsan pirinç çorbası ,yoğurt koyarsan yayla vs de denir

hindi köftesini tıpkı diğer köfteyi yaptığım gibi yapıyorum tek fark et olarak hindinin göğüs etini kullanıyorum
aynı şekilde tavuğun beyaz etiyle de yapıyorum

benim h,ç yemeğim yok ve ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok malesefff offf ne yapsam

yanına biraz makarna ve de yoğurt ohhh misssssssssss
makarna yarına inşallah bugün biraz hızlandırılmış yemek zorundayız aslında ben sadece çorba içsem daha iyi olacak en geç 18:50 de sporda olmalıyım spordan 9 a doğru çıkacağım ordan da eşimin erkek kardeşi geliyor onu almaya aştiye gideceğiz; anane kesin akşama kalabalığız diye güzel yemekler yapmıştır orda eşim devam eder ben de artık nefsime ne kadar hakim olabilirsem

bu arada ıspanağın yanında yogurt olmaz çünkü kalsiyum demir emilimini engelliyor.

ben sıpanağı yoğurtlu severim ayrıca haşlanmış ıspanağa limon pul biber ve azcık yağ ile nefis bir salata elde edebiliyoruz ve onu çok seviyorum valaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…