poeticcry
arkadas nikin çok zor, bazen bişeyler yazayım diyorum yazdıklarına karşılık, adını yazamıyorum
ohhhhhhhhhhhhh meydan bana kalmış sefam olsun
aklıma ne gelirse yazacagım, isterseniz okumayın
bakın çok önemli bilgiler paylaşacagım birazdan
beni takipte kalınn
Canım sana özelden mesaj attım. Bakarsan çok sevinirim.
Merhaba farmasi ve kızlarrrr...Bende aranıza katılmak istiyorum.Ama nasıl yapıyosunuz anlatabilirmisniz?Hedef belirleyip mi yoksa belli bi bütçe var mı?
kızla bu gun oruca niyetlendim. bu yaz emzriyorum diye tutamadıgım 30 gun orucum daha var. hamileliktekiler bitti. aynı güçle inşaallah tamamlarım 30 gunu de. namazı da öğreneceğim inşaallah.
2013 hedeflerim arasında bunlardan bazılar
GÜNAYDIN KIZLAR..
karanfilce iyi haberler verirsin inşallah kısa zamanda.
sunny abla enişteye çok geçmiş olsun,şeker tüm aileyi etkiliyor,beraber dikkat edeceksiniz artık yeme içmeye.varsa kilo vermesi,spora başlaması iyi gelir.
darksea geçmiş olsun,inşallah bundan sonra bir sıkıntı yaşanmadan geçer günleriniz.
yeni gelen arkadaşlar,hoş geldiniz,hayırlı olsun.
derfatçım önce borç kapatmak daha iyidir bana göre,boş yere yapılan ödeme çöpe para atmak gibi.
kesinlikle sana katılıyorum bu da birikim sonuçtaEvet banucum bende öyle düşündüm eşim ama birikim yapamıycaz dedi bende buda bi birikim sayılırı sonuçta her ay kullanmadığımı tlf 25 tl boşuna odeme yapıyoruz dedim sen bilirsin dedi.
sağolun kızlar,ufaklığım daha iyi bugün.
ses seviyesi çok yüksek bir kızım var,abartmıyorum,çığlık attığında kulaklarımızın içinde geçici duyma sıkıntısı oluşuyor,çınlıyor.
topuk kanı alınırken ebemiz 30 yıllık meslek hayatımda böyle ses duymadım,allah kolaylık versin demişti.arkadaş bir de geliştirdi kendini,o zamanlar neymiş ki.
hep diyorum bu ses ziyan olmasın,müzik kariyeri yapsın.
işte 3 gündür bu şekilde eziyete uğradığımdan ne okuyabildim,ne yazabildim.çocuğu uyutup,gözlerimi kapatıp,sessizliği dinledim evde.
off off markete,pazara gidilecek,alınacaklar için çarşıya çıkılacak.
ben de bir sıkıntı mı var,ben alışverişi hiç sevmiyorum yahu.
şöyle bir yardımcım olsa,ne alıncaksa halletse,giysi dahil,hiç uğraşmasam.nasıl güzel olurdu valla.
selamlar;
banusultan alışverişi sevmeyenlere beni de ekle gitsin.
senfat senin branşın ne canım?
kızlar bu gece çok ilginç bir rüya gördüm. kendi cenazem vardı. öyle çam ağaçlarının içinde tek bir mezar. çooook sessiz ve huzurlu bir yerdi hakkaten. çam ağaçlarının gövdesinde sarmaşık gibi minik çiçek şeklinde led ışıklar vardı :))
şimdi kocama vasiyet edicem cenazemin ayrıntılarını.
bu sene baya karlı bi yıl olcak gibi geliyorkızla bu gun oruca niyetlendim. bu yaz emzriyorum diye tutamadıgım 30 gun orucum daha var. hamileliktekiler bitti. aynı güçle inşaallah tamamlarım 30 gunu de. namazı da öğreneceğim inşaallah.
2013 hedeflerim arasında bunlardan bazılar
ben eşime o kurtcukları git yıka desem, önceden çöpün etrafında olan böcükler artık banyonun dört bi yanında yaşamlarına devam ederlertabi kuzum ya hepsi pişmiş olcak hiç kabukumsu şeyler kalmıcak içinde çorba kıvamında olcak:)) yani kopkoyu çorba gibi bide çok harlı ateşte güzel olmuyo kısık ateşte:))))
istifa etmezsin ev işi güzeldir yemek yapmak güzeldir evimede uzuuuuuuun zamndır misafir gelmedi zaten((( evime şöyle 1-1.5 aydır misafir gelmeyince üzülüorum seviorum ben misafiri onlara yemek yapmayı ağırlamayı
sonna ev işi yapmayı diş fırçasıyla fayans arası ovmayı:))) kulak çöpüyle kumanda temizlemeyi falan kızz gece gece canım çekcek şimdi ha aşercem temizliğe:)))
ben böle diorum ya dün gece ne gördüm biliomusun kafamdan kaynar sular döküldü anlatmam sana
banyoyu temzilicem a3kşam rutin temizlik çamaşır suyuyla klozet ovulcak süngerle lavabo yerede azcık döktüm çaamır suyu ıslatıp çekpasla çekcem
çöp kovam bi hafta kalmış oldugu yerde nasıl hareket ettirmedim bilmiorum poşet takmadığım için içi boştu
aman allahım bi çektim kurtlar olmuş minik minik altı ıslak kaldıgı için , bacaklarım titredi eşimi çağırdım gel buraya koş dedim nolur temzile burayı dayanamıorum görmeye dedim kendimi zor attım banyodan temziledi saolsun çaamır suyuyla yıkadı etti
ama çok moralim bozuldu ben nasıl görmem benim evimde nasıl olur böle bişe diye bacaklarımın titremesi yarım saat geçmedi(( 50:
canım asistanken filan baya eziliyo olabilirler ama sonradan çok iyi para kazanıyorlardeli böcük ben en çok neyi komik buluorum biliomusun hani dr. lar çok para kazıo ooooo d. mu öf ne para vardır onlarda diolarya hani:))) uzmandan falan yada ayda 15 gün çalışan makina dr. lardan bahsetmiorum normal mesaide çalışan dr. lardan bahsediorum çalıştıgım hastanedede vardı herkesin gözü kalıodu:))) ama gel görki öle diil sizin aldıgınız en ucuz kitap 100 tl den başlarken verdikleri para önlisans mezunuyum benden sadece 1100 tl fazla idi benim çok garibime gitmişti çok büyük haksızlık
o okumaya o emeğe sadece sadece aramızda 1100 lira fark olması bana resmen adaletsizlik gibi gelmişti ilk çalışmaya başladıgımda çok şaşırmıştım bizim dönerle maaş listeleri yemekhaneye asılırdı ordan biliorum yane....(( Allah yardım etsin...önce okumaya çalışıp bitirip sonra çalışıp o çalışmaya emeğe o parayı almaya
bana son sinifa gectigim yil bir hekim"git copcu ol daha iyi" demisti de ne zoruma gitmisti
selamlar;
banusultan alışverişi sevmeyenlere beni de ekle gitsin.
senfat senin branşın ne canım?
kızlar bu gece çok ilginç bir rüya gördüm. kendi cenazem vardı. öyle çam ağaçlarının içinde tek bir mezar. çooook sessiz ve huzurlu bir yerdi hakkaten. çam ağaçlarının gövdesinde sarmaşık gibi minik çiçek şeklinde led ışıklar vardı :))
şimdi kocama vasiyet edicem cenazemin ayrıntılarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?