Kirli Çıkılar )))

poeticcry

arkadas nikin çok zor, bazen bişeyler yazayım diyorum yazdıklarına karşılık, adını yazamıyorum

senfat haklısın arkadaşım ama bi kere öyle yazmış bulundum.nasıl değiştircem ,daha doğrusu değişir mi onu da bilmiyorum:26:.poe diyebilirsin kısaca arkadaşım
papatya sana da çok geçmiş olsun

günaydın arkadaşlar.....:)
keyifli,huzurlu,sağlıklı,güzelliklerle dolu, bir hafta sonu diliyorum hepimize...bi de hepinizi....

ALLAH kabul etsin canım.

bugün o kadar çok sınav kağıdı var ki okumam gereken

Günaydın arkadaslarr sizlere bişey danışmak istiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Biz yaklaşık 5 yıldır ttnet kullanıcısıyız 2 sene öncede sınırsıza geçtik ve laptop aldık 36 ay ödemeli.2 senelik sözleşmemiz şubatta bitiyor laptopun 1 senesi kalıyor.Biz sınırsıza geçtiğimizde 59 du sınırsız geçen sene 63 oldu bu senede 69 oldu ve 3 ortak kullanıyoduk ortağın birisi çıktı.Biz ev tlf kapattırmayı düşündük ttnetide iptal ettirmemiz gerektiği söylendi ama önceleri 2 yıllık sözleşme var az kaldı diye kapattırmadık ben cepte faturalı kullanıyorum o yüzden ev tlf kullanmadığımız halde her ay vergiler dahil 25 ödüyoruz ve boşuna ödüyoruz eşimle konuştuk kapattırmaya yeniden uygun bişey almaya karar verdik ne saçmaki yeni abonelere indirim yapıyorlar bizede bindirim yapıyorlarŞubatta 3 tane çeyrek almayı düşündüm ama alırsam bu istediklerimizi yapamıycaz ve ev tlf boşuna ödemeye devam edicez bende eşime şöyle bi teklifte bulundum biz şubatta laptopun parasını ödeyelim altın almayalım yani o ay birikim yapmayalım ev tlfda iptal ettirelim her sene boşuna 300 tl ev tlf ödeme yapmayalım daha uygun sınırsız paketler var onlardan alalım dedim sizce mantıklımı yapmış oluruz.

GÜNAYDIN KIZLAR..
karanfilce iyi haberler verirsin inşallah kısa zamanda.
sunny abla enişteye çok geçmiş olsun,şeker tüm aileyi etkiliyor,beraber dikkat edeceksiniz artık yeme içmeye.varsa kilo vermesi,spora başlaması iyi gelir.
darksea geçmiş olsun,inşallah bundan sonra bir sıkıntı yaşanmadan geçer günleriniz.
yeni gelen arkadaşlar,hoş geldiniz,hayırlı olsun.
derfatçım önce borç kapatmak daha iyidir bana göre,boş yere yapılan ödeme çöpe para atmak gibi.

Evet banucum bende öyle düşündüm eşim ama birikim yapamıycaz dedi bende buda bi birikim sayılırı sonuçta her ay kullanmadığımı tlf 25 tl boşuna odeme yapıyoruz dedim sen bilirsin dedi.

sağolun kızlar,ufaklığım daha iyi bugün.
ses seviyesi çok yüksek bir kızım var,abartmıyorum,çığlık attığında kulaklarımızın içinde geçici duyma sıkıntısı oluşuyor,çınlıyor.
topuk kanı alınırken ebemiz 30 yıllık meslek hayatımda böyle ses duymadım,allah kolaylık versin demişti.arkadaş bir de geliştirdi kendini,o zamanlar neymiş ki.
hep diyorum bu ses ziyan olmasın,müzik kariyeri yapsın.
işte 3 gündür bu şekilde eziyete uğradığımdan ne okuyabildim,ne yazabildim.çocuğu uyutup,gözlerimi kapatıp,sessizliği dinledim evde.

Evet banucum bende öyle düşündüm eşim ama birikim yapamıycaz dedi bende buda bi birikim sayılırı sonuçta her ay kullanmadığımı tlf 25 tl boşuna odeme yapıyoruz dedim sen bilirsin dedi.
kesinlikle sana katılıyorum bu da birikim sonuçta

miniğe geçmiş olsun sana kolaylık versin canım

off off markete,pazara gidilecek,alınacaklar için çarşıya çıkılacak.
ben de bir sıkıntı mı var,ben alışverişi hiç sevmiyorum yahu.
şöyle bir yardımcım olsa,ne alıncaksa halletse,giysi dahil,hiç uğraşmasam.nasıl güzel olurdu valla.

neden ki banucum

bazen aynısı bana da olur

dışarı çıkmak zulüm gibi gelir , hiç zevk vermez

bütün dışarıda çalışmak zorunda oluşuma ve evimi özleyişime veriyorum bu durumu :26:

selamlar;

banusultan alışverişi sevmeyenlere beni de ekle gitsin.

senfat senin branşın ne canım?

kızlar bu gece çok ilginç bir rüya gördüm. kendi cenazem vardı. öyle çam ağaçlarının içinde tek bir mezar. çooook sessiz ve huzurlu bir yerdi hakkaten. çam ağaçlarının gövdesinde sarmaşık gibi minik çiçek şeklinde led ışıklar vardı :))

şimdi kocama vasiyet edicem cenazemin ayrıntılarını.

Allah hayırlara çıkrsın canım

ve de hayırlı uzun ömürler versin

bu sene baya karlı bi yıl olcak gibi geliyor
senfat sana özendim canım ben de önüme senin gibi bazı hedefler koycam inşallah. Allah razı olsun senden gel de bi öpimmm
ben eşime o kurtcukları git yıka desem, önceden çöpün etrafında olan böcükler artık banyonun dört bi yanında yaşamlarına devam ederler
canım asistanken filan baya eziliyo olabilirler ama sonradan çok iyi para kazanıyorlar
dün hemşire anlattı mesela burda meşur bi kadın doğumcu var hatta benim hemşom ilçden. adama öyle bir hasta geliyor ki aklın hayalin durur.
zaten adam da 7/24 çalışmaya programlanmış.
arkadaşımın kardeşi doktordu yanında staj yapmış bana diyodu ki:"abla o kadar çalışıyor ki ne biliyim insan kazandıklarını da yemek ister" ama sanırım o adamda çalışmak bi zevk haline dönüşmüş.
çok da ilgili sevilen bi doktor.. neyse dünkü hemşireyle o adamdan bahsettik yanında çalışmış. diyor ki ben yanında hemşireyken bi ara cebinden not çıkarcak bi elini atıyo not yerine tomarla para çıkıyo öbür cebe atıyor yine para
adamın muayene parası 150-200 arası bişey ama saat akşam 9-10 a kadar sıra oluyor.
onun kazandığı parayı hayal edebiliyor musun?
eşimlerin hastanesinde de çok ünlü bi ortopedist aylık 250 milyara anlaşmış bi ara bi hastaneyle.
tabi bunlar uçlar ama arkadaşımın eşi çocukda asistandı o da 2 yıl önce 4 milyar civarı alıyordu. ama çok çalışıyordu tabi.
bana son sinifa gectigim yil bir hekim"git copcu ol daha iyi" demisti de ne zoruma gitmisti

bazı doktorlar öyle canım ben artık doktorların söylediği söze alınmıyorum bi kulağımdan geri yolluyorum. değilse kendimi çok yıpratıyorum çünkü.yani kızabilirsin birine ama küçük düşürmek zorunda değilsin dimi..
geçen 8 yıllık evli tüpbebekle bebek sahip olmuşlar birine doktor ne dmiş biliyo musun onca yıl bekledin de 5 dk mı bekleyemedin. bu soruya sebep olacak şey hocam ne zaman gelceksiniz bi de sakin sessiz bi çift düşün yani.
doktor olsun başka insanlar olsun amirim olsun ben artık insanların sözlerine çok takmıyorum eskiden neydi yaa okuldaki hocam sana dediği gibi git çöpçü ol diycek hem de milletin ortasında günlerce ağlardım artık

Son düzenleme:
farmasi sabah erkenden kalkıp açılışı yapmışsın ben daha yeni uyanıyorum :) çok özeniyorum tatil günü erken kalkabilenlere
annecim sağolsun kahvaltımı bile yatağıma getiriyo evlenince napıcam bilmiyorum
kendime kalinkaselin i idol alıcam bu yaşta ço becerikli maşallah

rüyalar tersine çıkarmış allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah:) ama led ışık kısmına bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…