Kirli Çıkılar )))

Hayırlara vesile olsun inş rüya tabirlerine baktınmı canım?

rüyalar tersine çıkarmış allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah:) ama led ışık kısmına bayıldım

teşekkürler. o kısma ben de bayıldım, not ettim yani :))

ayyy bi de hakkaten kalabalık bir mezarlıkta olmak istemem. her kafadan bir ses: "ayy kemiklerim sızlıyor"

upps. (buraya yaramazlık yaparken yakalanan çocuk tickerı olcak)

ne bileyim farmasi,sanki zamandan çalıyor,ee eksik te hiç bitmiyor,listele ,al,getir,yıka,yerleştir,sıkıldım artık bu rutinden.
tabii allahıma bin şükür alacak imkanımız var,o yönden düşününce de sinir oluyorum kendime.edepsizlik,şükürsüzlük etme diyorum.kısacası alışveriş beni sıkıyor,bunalıyorum market,pazar gezerken.
rüyayı görmekte değil yormakta keramet.
kendi cenaze ve mezarını görenin ömrü çok uzun olur derler.ki sen güzel bir şekilde görmüşsün,kısa zamanda bir hayırdan nasipleneceğin,hayatına anlam katacak şeyler yaşayacağın şeklinde yorumlanabilir.hayırlara çıkarsın rabbim.

deli.

ben alış verişi severim ne nerde daha ucuz daha güzel falan filan işte.. ama altında araban olcak işte..
acaba evlilik yılım artınca ben de mi sıkılcam:44:
ama annem de sever market alış verişini

banusultan
kızın mı hastaydı, atlamışım
geçmiş olsun...
ben de bir asistanım olsun istiyorum. mesela fatura ödemelerimi takip etsin, kargoya gitsin, temizlikçinin başında dursun, indirimleri haberdar etsin,dizilerin kaçan bölümlerini özet geçsin, evde eksik malzemeleri bilsin, terziye gidecekleri götürsün, gündemde izlenmesi gereken film ve kitapları söylesin falan filan... kızlar yoksa eve kuma mı istiyorum ben

gunaydinlar
yok canim ben de takmadim zaten 6.sinifida bitirip meslege basladim cok zor gunler gecirdim isim sebebiyle bunu ancak kendi veyaevladi yasayanlar bilir. o paralar kazaniliyor evet ama karsiliginda bedensel ve ruhsal cok cekiyorsun.bugun onca yildan sonra tek soyleyebilecegim sevmiyorsan katlanilmaz..

gunaydın kızlar evdeyım evımı bu hafta hıc dagıtmamıstım yada hemen toplayarak dagılmasına ızın vermemıstımm evimmis gibi ...

kızlar ev teli kullanıyormusunz yada ınternet paketınz ne:44::44::44::44:

bız lımıtsız ttnet 65 telede 23 25 bısı öduyoruz ve paket degıstırmek ıstıyoruz ya ev teli kullanmıyoruz

karanfilce bu yıl bir defter tutmayı düşünüyorum. bu yıl başıma gelen ya da duydugum güzel haberleri yazmayı düşünüyorum. hatta en güzel haberleri büyük punto ya da fosforlu kalemler yazacagım. yıl sonunda ne güzel bir yıl geçmiş diyebilmek için. (bu da yeni aklıma geldi)
mesela bu yıl defterime not düşeceklerim:
karanfilce bebek müjdesi verdi.
selin, sevimsiz dogum yaptı
allright ofis aldı, hamile kaldı.
derfat hamile kaldı.
altından büyük vurgun yaptım. 5ooo tl kar sağladım
çok beğendiğim vizon kürkümü aldım, havamdan geçilmiyor (burası şaka tabi)
artık eşim ayda 250 bin kazanıyor, bacasız fabrika koydum adını.
3000 motor audi cip aldım, asgari ücretlinin yılda kazandıgını çok şükür mtv olarak ödüyorum.
not: eşim yasa dışı küretajdan göz altına alındı, ben havuzlu villamda sere serpe yatıyorum, cezaevine fanila götüreceğim.

ben psikoloji okudum, ege mezunuyum
shcekte çalışıyordum, ücretsiz izindeyim.

ben alış verişi severim ne nerde daha ucuz daha güzel falan filan işte.. ama altında araban olcak işte..
acaba evlilik yılım artınca ben de mi sıkılcam:44:
ama annem de sever market alış verişini

ben de bayılırım market alış verişini.hatta daha yeni geldim marketten.banusultan senin alış verişi de hobi olarak yapabilirim yaniii

allahım allahım,tüm yaratıcı insanlar bu topikte toplanmış sanki.hepinizi şöyle elmayra kıvamında sıkıştırıp,sarılasım geliyor bazen.
fikir güzel bu arada.güzelliklere odaklanan beyin algıda seçiciliğe geçiyor bir süre sonra,hiç birini kaçırmıyorsun.
senfat o dediğin tüm işleri yaptırmak için kendimizi kopyalamamız lazım,şimdi bizden iki tane olsa,birimiz süpürüp,öbürü silse,ben yıkasam o assa,o pişirse ben yesem.fantezi yapıyoruz ya o bakımdan yani.

sen onca yıl okumuşsun, o bölümü kazanmışsın,
ben şuna kızıyorum sana onu diyen hekim ne demeye sana bunu diyor sadece moral bozuyorlar. gaz mı veriyor onu demekle hayır. bize üniversite de hocalarımız çok hakaret ederdi o hesap.

ben bu tarz bir eğitim öğretim hatta yaşam tarzına karşıyım insanları küçümseyerek iş yapmaya

daha lisedeyken karar vermiştim öğretmen olursam öğrencilerime çok anlayışlı davrancam, doktor olursam hastalara kibar davrancam diyee..
ama "ezgi bu sıralar çok dalgın, hasta mısın ezgi?" diye kurduğum bi cümleye de alınıp evde ağlayan öğrencilere sahibim bu da ayrı bi konu sınanıyorum galiba

ben de bayılırım market alış verişini.hatta daha yeni geldim marketten.banusultan senin alış verişi de hobi olarak yapabilirim yaniii

ne olur yap,ne olur.
ne kadar geciktirsem de bugün,mecbur birazdan çıkacağım alışverişe.
karanfilce ben bıktım galiba,15 yaşımdan beri bir başladım önce ailemin,sonra 17 senedir kendi evimin,bıktım inan.burası ufak yer olmasa,siparişle alacağım marketten.
waikikinin mağazası 300 mt,ben sitesinden alıyorum çocuklara,eşim gülüyor artık.neredeyse tüm kışlık eşyalarını almışım,bereket bedende ve üründe sıkıntı çıkmıyor.

Şimdi temizlik yapıciğim. Temizlik yaparken fonda, kenan doğulunun şarkısının amonyakla etkileşime girmiş hali çalıyor: "Doktor derdime bul bir çare. buna dayanamıyorum, yaz bir reçete. Sabah akşam yemekten önce ve sonra. Her anımda kriiiiiiiiz" :)

Allah iyliğini versin kızzz dua niyetine geçer bak son satırları silll

benim bu yıl için en büyük hayalim ki akşam eşime de söyledim mutfakta bi sadaleye çekip eşimin yemek hazırlamasını bulaşıkları yıkamasını yerleştirmesini sofrayı hazırlamasını izlemek(hamile olarak)

hoca hakaretlerini hic saymayalim bu doktor amcamiz beni pek sevdiginden nasihat etti kendince fakat ben kartlasmistim o vakte kadar

senfat sesli güldüm yazdıklarına benim bu yılki planlarım daha çok maddi konularda; bir de kendimle ilgili; tezimi büyük ölçüde halledeyim işte sağlıklı besleneyim düzenli spor yapayım kendime iyi bakayım gibi şeylerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…