Hayırlara vesile olsun inş rüya tabirlerine baktınmı canım?selamlar;
banusultan alışverişi sevmeyenlere beni de ekle gitsin.
senfat senin branşın ne canım?
kızlar bu gece çok ilginç bir rüya gördüm. kendi cenazem vardı. öyle çam ağaçlarının içinde tek bir mezar. çooook sessiz ve huzurlu bir yerdi hakkaten. çam ağaçlarının gövdesinde sarmaşık gibi minik çiçek şeklinde led ışıklar vardı :))
şimdi kocama vasiyet edicem cenazemin ayrıntılarını.
rüyalar tersine çıkarmış allah uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah:) ama led ışık kısmına bayıldım
ne bileyim farmasi,sanki zamandan çalıyor,ee eksik te hiç bitmiyor,listele ,al,getir,yıka,yerleştir,sıkıldım artık bu rutinden.neden ki banucum
bazen aynısı bana da olur
dışarı çıkmak zulüm gibi gelir , hiç zevk vermez
bütün dışarıda çalışmak zorunda oluşuma ve evimi özleyişime veriyorum bu durumu :26:
rüyayı görmekte değil yormakta keramet.selamlar;
kızlar bu gece çok ilginç bir rüya gördüm. kendi cenazem vardı. öyle çam ağaçlarının içinde tek bir mezar. çooook sessiz ve huzurlu bir yerdi hakkaten. çam ağaçlarının gövdesinde sarmaşık gibi minik çiçek şeklinde led ışıklar vardı :))
teşekkürler. o kısma ben de bayıldım, not ettim yani :))
ayyy bi de hakkaten kalabalık bir mezarlıkta olmak istemem. her kafadan bir ses: "ayy kemiklerim sızlıyor"
upps. (buraya yaramazlık yaparken yakalanan çocuk tickerı olcak)
gunaydinlarbu sene baya karlı bi yıl olcak gibi geliyor
senfat sana özendim canım ben de önüme senin gibi bazı hedefler koycam inşallah. Allah razı olsun senden gel de bi öpimmm
ben eşime o kurtcukları git yıka desem, önceden çöpün etrafında olan böcükler artık banyonun dört bi yanında yaşamlarına devam ederler
canım asistanken filan baya eziliyo olabilirler ama sonradan çok iyi para kazanıyorlar
dün hemşire anlattı mesela burda meşur bi kadın doğumcu var hatta benim hemşom ilçden. adama öyle bir hasta geliyor ki aklın hayalin durur.
zaten adam da 7/24 çalışmaya programlanmış.
arkadaşımın kardeşi doktordu yanında staj yapmış bana diyodu ki:"abla o kadar çalışıyor ki ne biliyim insan kazandıklarını da yemek ister" ama sanırım o adamda çalışmak bi zevk haline dönüşmüş.
çok da ilgili sevilen bi doktor.. neyse dünkü hemşireyle o adamdan bahsettik yanında çalışmış. diyor ki ben yanında hemşireyken bi ara cebinden not çıkarcak bi elini atıyo not yerine tomarla para çıkıyo öbür cebe atıyor yine para
adamın muayene parası 150-200 arası bişey ama saat akşam 9-10 a kadar sıra oluyor.
onun kazandığı parayı hayal edebiliyor musun?
eşimlerin hastanesinde de çok ünlü bi ortopedist aylık 250 milyara anlaşmış bi ara bi hastaneyle.
tabi bunlar uçlar ama arkadaşımın eşi çocukda asistandı o da 2 yıl önce 4 milyar civarı alıyordu. ama çok çalışıyordu tabi.
bazı doktorlar öyle canım ben artık doktorların söylediği söze alınmıyorum bi kulağımdan geri yolluyorum. değilse kendimi çok yıpratıyorum çünkü.yani kızabilirsin birine ama küçük düşürmek zorunda değilsin dimi..
geçen 8 yıllık evli tüpbebekle bebek sahip olmuşlar birine doktor ne dmiş biliyo musun onca yıl bekledin de 5 dk mı bekleyemedin. bu soruya sebep olacak şey hocam ne zaman gelceksiniz bi de sakin sessiz bi çift düşün yani.
doktor olsun başka insanlar olsun amirim olsun ben artık insanların sözlerine çok takmıyorum eskiden neydi yaa okuldaki hocam sana dediği gibi git çöpçü ol diycek hem de milletin ortasında günlerce ağlardım artık
selamlar;
ben alış verişi severim ne nerde daha ucuz daha güzel falan filan işte.. ama altında araban olcak işte..
acaba evlilik yılım artınca ben de mi sıkılcam:44:
ama annem de sever market alış verişini
allahım allahım,tüm yaratıcı insanlar bu topikte toplanmış sanki.hepinizi şöyle elmayra kıvamında sıkıştırıp,sarılasım geliyor bazen.karanfilce bu yıl bir defter tutmayı düşünüyorum. bu yıl başıma gelen ya da duydugum güzel haberleri yazmayı düşünüyorum. hatta en güzel haberleri büyük punto ya da fosforlu kalemler yazacagım. yıl sonunda ne güzel bir yıl geçmiş diyebilmek için. (bu da yeni aklıma geldi)
mesela bu yıl defterime not düşeceklerim:
karanfilce bebek müjdesi verdi.
selin, sevimsiz dogum yaptı
allright ofis aldı, hamile kaldı.
derfat hamile kaldı.
altından büyük vurgun yaptım. 5ooo tl kar sağladım
çok beğendiğim vizon kürkümü aldım, havamdan geçilmiyor (burası şaka tabi)
artık eşim ayda 250 bin kazanıyor, bacasız fabrika koydum adını.
3000 motor audi cip aldım, asgari ücretlinin yılda kazandıgını çok şükür mtv olarak ödüyorum.
not: eşim yasa dışı küretajdan göz altına alındı, ben havuzlu villamda sere serpe yatıyorum, cezaevine fanila götüreceğim.
sen onca yıl okumuşsun, o bölümü kazanmışsın,gunaydinlar
yok canim ben de takmadim zaten 6.sinifida bitirip meslege basladimcok zor gunler gecirdim isim sebebiyle bunu ancak kendi veyaevladi yasayanlar bilir. o paralar kazaniliyor evet ama karsiliginda bedensel ve ruhsal cok cekiyorsun.bugun onca yildan sonra tek soyleyebilecegim sevmiyorsan katlanilmaz..
ben de bayılırım market alış verişini.hatta daha yeni geldim marketten.banusultan senin alış verişi de hobi olarak yapabilirim yaniii
karanfilce bu yıl bir defter tutmayı düşünüyorum. bu yıl başıma gelen ya da duydugum güzel haberleri yazmayı düşünüyorum. hatta en güzel haberleri büyük punto ya da fosforlu kalemler yazacagım. yıl sonunda ne güzel bir yıl geçmiş diyebilmek için. (bu da yeni aklıma geldi)
mesela bu yıl defterime not düşeceklerim:
karanfilce bebek müjdesi verdi.
selin, sevimsiz dogum yaptı
allright ofis aldı, hamile kaldı.
derfat hamile kaldı.
altından büyük vurgun yaptım. 5ooo tl kar sağladım
çok beğendiğim vizon kürkümü aldım, havamdan geçilmiyor (burası şaka tabi)
artık eşim ayda 250 bin kazanıyor, bacasız fabrika koydum adını.
3000 motor audi cip aldım, asgari ücretlinin yılda kazandıgını çok şükür mtv olarak ödüyorum.
not: eşim yasa dışı küretajdan göz altına alındı, ben havuzlu villamda sere serpe yatıyorum, cezaevine fanila götüreceğim.
ne olur yap,ne olur.
ne kadar geciktirsem de bugün,mecbur birazdan çıkacağım alışverişe.
karanfilce ben bıktım galiba,15 yaşımdan beri bir başladım önce ailemin,sonra 17 senedir kendi evimin,bıktım inan.burası ufak yer olmasa,siparişle alacağım marketten.
waikikinin mağazası 300 mt,ben sitesinden alıyorum çocuklara,eşim gülüyor artık.neredeyse tüm kışlık eşyalarını almışım,bereket bedende ve üründe sıkıntı çıkmıyor.
hoca hakaretlerini hic saymayalimsen onca yıl okumuşsun, o bölümü kazanmışsın,
ben şuna kızıyorum sana onu diyen hekim ne demeye sana bunu diyor sadece moral bozuyorlar. gaz mı veriyor onu demekle hayır. bize üniversite de hocalarımız çok hakaret ederdi o hesap.
ben bu tarz bir eğitim öğretim hatta yaşam tarzına karşıyım insanları küçümseyerek iş yapmaya
daha lisedeyken karar vermiştim öğretmen olursam öğrencilerime çok anlayışlı davrancam, doktor olursam hastalara kibar davrancam diyee..
ama "ezgi bu sıralar çok dalgın, hasta mısın ezgi?" diye kurduğum bi cümleye de alınıp evde ağlayan öğrencilere sahibim bu da ayrı bi konusınanıyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?