Kirli Çıkılar )))

Son düzenleme:

Merhaba farmasi ve kızlarrrr...Bende aranıza katılmak istiyorum.Ama nasıl yapıyosunuz anlatabilirmisniz?Hedef belirleyip mi yoksa belli bi bütçe var mı?

deliböcük şimdiden mutlu yıllar diyeyim ayrıntıları bir ara anlat mutlaka dinlemeyi çok isterim

selin seninle çok benziyoruz ben de bu yaz temizliğinde derz aralarını diş fırçasıyla ovdum süper oldular temizlik konusunda bazen garip davranışlar sergileyebiliyorum

seyyahalemi profilime girdiğinde albümümde yaptığım yiyecekler arasında mercimek köftesini de görebilirsin bir ara sürekli yapıyordum 2 su bardağı mercimeği 2 su bardağı suda haşlıyorum ve üzerine 1 su bardağı ince bulgur ekliyorum sonrası klasik zaten biliyorsundur ve bolca nar ekşisi ekliyorum

Merhaba kızlar, bişey sormak istiyorum.

Bu döviz yada altın alım satımlarını fiziksel olarak (kuyumcudan) yada internet üzerinden banka hesabınızla mı yapıyorsunuz?

şimdi bu saatte bana yapılacak şey mi bu
benim mercimekler pörtlemiş bana göz atıyolardı harika görünüyor eline sağlık
renkli koltuğunu ve halını beğendim
ocağın yanındaki çıkıntı iyi denk gelmiş baharatlıklar için ocağa yakın olup yağ sıçramasına sinir oluyorum
klozetindekinin farklı versiyonunu ben yapıcam ama kirada olduğum için buraya yapmadık
o büyük abajuru sen mi yaptın yoksa
ve küçükleri nerden aldın
onları ben bile kesmiş olabilirim

deliböcük mutlu yıllar bu arada

Son düzenleme:
yakın olsaydın hazırladım yarına tarifi bu ölçülerle yaparsan süper oluyor bir de taze nane kullan daha lezzetli oluyor. Klozetteki stickerdan kirada olsan da yapabilirsin bence yapısına zarar vermiyor naylon slikon gibi bir etiket. Bende abajur yapacak yetenek nerde anca gider hazırlarını seçerim aldıktan sonra tereddüt etmiştim kızların da fikrini almıştım o yüzden ekledim. Küçükleri ben almadım kayınvalidemin hediyesi ama hiç kullanmadım öyle aksesuar niyetine duruyorlar

sen nevşehirde mi yaşıyordun?

Son düzenleme:

aynı tarifle yapıcam yarın
nevşehirde uzun süre yaşadım ordan mı almış nerdeyse her yerin ürününü tanırım çanakkale falan değil onlar
avanostayken çok kesmiştim onlardan belki benimkilerden biridir senin evindedir

ben boyayacağım sticker değil evet buraya da olur öyle ama istediğim gibisi yok
benimki rezervuardan böö diyor

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn günlerimiz aydınlık ve bereket içerisinde olsun canlarrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Merhaba farmasi ve kızlarrrr...Bende aranıza katılmak istiyorum.Ama nasıl yapıyosunuz anlatabilirmisniz?Hedef belirleyip mi yoksa belli bi bütçe var mı?
merhaba canım hoşgeldin
herkes kendi imkanları ölçüsünde birikim yapmaya çalışıyor
1. sayfayı da okumanı tavsiye ederim

Merhaba kızlar, bişey sormak istiyorum.

Bu döviz yada altın alım satımlarını fiziksel olarak (kuyumcudan) yada internet üzerinden banka hesabınızla mı yapıyorsunuz?

internetten üzerinden al-sat yapıyorum

günaydın arkadaşlar herkese
delibocuk hoşgeldin
karanfilce inşallah hayırlı haberlerini duyarız
sunny geçmiş olsun
loveli antakya çok güzel memleket,boşver her yerde var böyle insanlar
selin mercimekli köfte tarifin enfes,canım çekti,bugün yapcam
aklıma bu kadar geldi,fazla yazamıyorum ama her gün takipteyim kızlar.

Günaydın kızlar;
Dün akşam felaket bir diş ağrısı başladı. Doktora gittik yenen. Çürümüş. Çekilmesi gerek dedi. İlaç verip Pazartesi çekelim diye yolladı. İlaçların hiç faydası olmadı. Sabahı sabah ettim kıvranırken. Biraz birşeyler yiyip gidicem çektirmeye . Hiç keyfim yok. . Eşimin doğum günü bugün ona da gömlek kravat alıcam.

Canım sana özelden mesaj attım. Bakarsan çok sevinirim.

gunaydınlar

ben dun akşam giremedim, dr.lar istila etmişler, örtmenler sessize kalmış.

sunyy66 geçmiş olsun,belli bir yaştan sonra hastalıklar başlıyor, Allah şifasını versin abimizin. bende merak ediyorum kendim için, ileride ben de ne çıkacak diye. bugun ne giysemin birincisi 80 yaşındaki kadının kendi dişleri, gözleri görüyor ve örgü örüyormuş, kadın gayet dik yürüyor, alzeheimer falanyok, Allah hepimize öyle yaşlılık verir inşaallah.

loveli sen nasıl antakyalısın kuzum. tanıdıgım tüm antakyalılar harika yemek yapar, datunndan yenmez, sen sevmiyorsun. şiveye gelince her yörenin ayrı şivesi elbette olacak, oysa birbirimizden farkımız olur mu? ben oturdugumuz yerdeki insanların şivesini hiç beğenmezdim çocukluğumda. trabzonda çalışırken ise ne tatlı şiveleri var, komik derdim, sempati duyardım. sonra olgunlaşınca dedim bunların şivesi böyle, her yörenin farklı deyip, kabul ettim. Antakya şivesi de hoşuma gider ama önce yemekleriiiiiiiii.

yusumun geri dönmesine sevindim.

seyyahcım eva takılmayınca hanım hanımcık işlere girişmişsin dun gece.

delibocuk ben de takıldım şuraya evlenme teklifi olmadan nasıl evlenmeye karar verip, nişanlandınız...

karanfilce hayırlı haberleriniz olur inşaallah. disleksi mental retardeden daha farklı bir tablo sergiliyor, dikkat eksilikği sanabiliyorsun ya da o da eşlik ediyor. benim gördüklerim ilk okul düzeyinde çocuklardı, liseye devam ediyorlar mı bilemyorum. ama şöyle olurdu mesela, abla yazacak adla yazar, b ve d, s ve ş, ı ve i harfaleri çok karışırdı, zor öğrenirlerdi, bol tekrar isterdi, eksik yanımı da elifcino tamamlasın. uzun zaman oldu bu çocuklardan görmeyeli

darksea akıllıbıdıgın dediği gibi öğretmen anı kurtaracak laflar etmiş sana, başka çaresi de yoktu sanırım. stajerler yeni başladıysa o kadar şaşkın oluyorlar ki o anda ne yapacagına karar veremiyor bazıları, kolunun kırık olması da mantıklı bir cevap. annesin yanlış anlama dediğimi ama oğlun kendini savunmasını öğrenecek, bu tür kavgalar kendi sorunlarını çözmesine yardımcı olacak, onu güçlü kılacak, inşaallah okuldan soğutmaz da.

allright esparkın orda mı alacagın yer. hayırlısı olur inşaallah, kazancı bol olur da ödeme zorlugu yaşamazsın inşaallah.

poeticcry

arkadas nikin çok zor, bazen bişeyler yazayım diyorum yazdıklarına karşılık, adını yazamıyorum

geçmiş olsun, en zor ağrı
ben de bi arkadasa gitsem, şöyle 20 lik dişimi çektircem (birini çektimiştim), temizleteceğim, eski dolgumu yenileteceğim. kış geldi, oğlumla bir yere gidemem

kızla bu gun oruca niyetlendim. bu yaz emzriyorum diye tutamadıgım 30 gun orucum daha var. hamileliktekiler bitti. aynı güçle inşaallah tamamlarım 30 gunu de. namazı da öğreneceğim inşaallah.
2013 hedeflerim arasında bunlardan bazılar

ohhhhhhhhhhhhh meydan bana kalmış sefam olsun
aklıma ne gelirse yazacagım, isterseniz okumayın
bakın çok önemli bilgiler paylaşacagım birazdan

beni takipte kalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…