hemen hemen hemen sölim ne demek tatlım benim:)))
şimdi mercimeği yıkayıp tencereye koyyoruz ya ölçü vermicem göz kararı nasıl olur onu anlatcam:)))
üstüne su koyyoruz elimizdede bi kaşık mercimeği kaşıkla ortada topluoruz tencere ortada toplanan mercimek suyu geçiosa azcık daha su koycaz sonra mercimeği gene kaşıkla ortada toplıcaz taaaaki su mercimeği 1 pemak geçene kadar piştikten sonra cıvık bi kıvamda oluo içine bulgurda girince mis mis ....
peki acaba neden benimki olmadı
mercimek tamamen dağılmış olacak mı bulguru koymadan önce
yemin ederim istifa edicem artık ev kadınlığından
ya da sen buraya tayin iste
yamacıma gel
peki acaba neden benimki olmadı
mercimek tamamen dağılmış olacak mı bulguru koymadan önce
yemin ederim istifa edicem artık ev kadınlığından
ya da sen buraya tayin iste
yamacıma gel
tabi kuzum ya hepsi pişmiş olcak hiç kabukumsu şeyler kalmıcak içinde çorba kıvamında olcak:)) yani kopkoyu çorba gibi bide çok harlı ateşte güzel olmuyo kısık ateşte:))))
istifa etmezsin ev işi güzeldir yemek yapmak güzeldir evimede uzuuuuuuun zamndır misafir gelmedi zaten((( evime şöyle 1-1.5 aydır misafir gelmeyince üzülüorum seviorum ben misafiri onlara yemek yapmayı ağırlamayı
sonna ev işi yapmayı diş fırçasıyla fayans arası ovmayı:))) kulak çöpüyle kumanda temizlemeyi falan kızz gece gece canım çekcek şimdi ha aşercem temizliğe:)))
ben böle diorum ya dün gece ne gördüm biliomusun kafamdan kaynar sular döküldü anlatmam sana
banyoyu temzilicem a3kşam rutin temizlik çamaşır suyuyla klozet ovulcak süngerle lavabo yerede azcık döktüm çaamır suyu ıslatıp çekpasla çekcem
çöp kovam bi hafta kalmış oldugu yerde nasıl hareket ettirmedim bilmiorum poşet takmadığım için içi boştu
aman allahım bi çektim kurtlar olmuş minik minik altı ıslak kaldıgı için , bacaklarım titredi eşimi çağırdım gel buraya koş dedim nolur temzile burayı dayanamıorum görmeye dedim kendimi zor attım banyodan temziledi saolsun çaamır suyuyla yıkadı etti
ama çok moralim bozuldu ben nasıl görmem benim evimde nasıl olur böle bişe diye bacaklarımın titremesi yarım saat geçmedi(( 50:
tabi kuzum ya hepsi pişmiş olcak hiç kabukumsu şeyler kalmıcak içinde çorba kıvamında olcak:)) yani kopkoyu çorba gibi bide çok harlı ateşte güzel olmuyo kısık ateşte:))))
istifa etmezsin ev işi güzeldir yemek yapmak güzeldir evimede uzuuuuuuun zamndır misafir gelmedi zaten((( evime şöyle 1-1.5 aydır misafir gelmeyince üzülüorum seviorum ben misafiri onlara yemek yapmayı ağırlamayı
sonna ev işi yapmayı diş fırçasıyla fayans arası ovmayı:))) kulak çöpüyle kumanda temizlemeyi falan kızz gece gece canım çekcek şimdi ha aşercem temizliğe:)))
ben böle diorum ya dün gece ne gördüm biliomusun kafamdan kaynar sular döküldü anlatmam sana
banyoyu temzilicem a3kşam rutin temizlik çamaşır suyuyla klozet ovulcak süngerle lavabo yerede azcık döktüm çaamır suyu ıslatıp çekpasla çekcem
çöp kovam bi hafta kalmış oldugu yerde nasıl hareket ettirmedim bilmiorum poşet takmadığım için içi boştu
aman allahım bi çektim kurtlar olmuş minik minik altı ıslak kaldıgı için , bacaklarım titredi eşimi çağırdım gel buraya koş dedim nolur temzile burayı dayanamıorum görmeye dedim kendimi zor attım banyodan temziledi saolsun çaamır suyuyla yıkadı etti
ama çok moralim bozuldu ben nasıl görmem benim evimde nasıl olur böle bişe diye bacaklarımın titremesi yarım saat geçmedi(( 50:
hayata inanmam
sen ve kurtlar aynı evde
benim ev olsa neyse de
yorma bebeşi sat kocişe bütün işleri(senfat gelecek şimdi)
ne işe yarar başka bu adamlar
canım acaip mercimek köfyesi çekiyor
yarın bir daha deneyeyim
deliböcük şimdiden mutlu yıllar diyeyim ayrıntıları bir ara anlat mutlaka dinlemeyi çok isterim
selin seninle çok benziyoruz ben de bu yaz temizliğinde derz aralarını diş fırçasıyla ovdum süper oldular temizlik konusunda bazen garip davranışlar sergileyebiliyorum
seyyahalemi profilime girdiğinde albümümde yaptığım yiyecekler arasında mercimek köftesini de görebilirsin bir ara sürekli yapıyordum 2 su bardağı mercimeği 2 su bardağı suda haşlıyorum ve üzerine 1 su bardağı ince bulgur ekliyorum sonrası klasik zaten biliyorsundur ve bolca nar ekşisi ekliyorum
yakın olsaydın hazırladım yarınaşimdi bu saatte bana yapılacak şey mi bu
benim mercimekler pörtlemiş bana göz atıyolardı harika görünüyor eline sağlık
renkli koltuğunu ve halını beğendim
ocağın yanındaki çıkıntı iyi denk gelmiş baharatlıklar için ocağa yakın olup yağ sıçramasına sinir oluyorum
klozetindekinin farklı versiyonunu ben yapıcam ama kirada olduğum için buraya yapmadık
o büyük abajuru sen mi yaptın yoksa
ve küçükleri nerden aldın
onları ben bile kesmiş olabilirim
yakın olsaydın hazırladım yarınatarifi bu ölçülerle yaparsan süper oluyor bir de taze nane kullan daha lezzetli oluyor. Klozetteki stickerdan kirada olsan da yapabilirsin bence yapısına zarar vermiyor naylon slikon gibi bir etiket. Bende abajur yapacak yetenek nerde anca gider hazırlarını seçerim aldıktan sonra tereddüt etmiştim kızların da fikrini almıştım o yüzden ekledim. Küçükleri ben almadım kayınvalidemin hediyesi ama hiç kullanmadım öyle aksesuar niyetine duruyorlar
sen nevşehirde mi yaşıyordun?
merhaba canım hoşgeldinMerhaba farmasi ve kızlarrrr...Bende aranıza katılmak istiyorum.Ama nasıl yapıyosunuz anlatabilirmisniz?Hedef belirleyip mi yoksa belli bi bütçe var mı?
Merhaba kızlar, bişey sormak istiyorum.
Bu döviz yada altın alım satımlarını fiziksel olarak (kuyumcudan) yada internet üzerinden banka hesabınızla mı yapıyorsunuz?
Günaydın kızlar;
Dün akşam felaket bir diş ağrısı başladı. Doktora gittik yenen. Çürümüş. Çekilmesi gerek dedi. İlaç verip Pazartesi çekelim diye yolladı. İlaçların hiç faydası olmadı. Sabahı sabah ettim kıvranırken. Biraz birşeyler yiyip gidicem çektirmeye . Hiç keyfim yok. . Eşimin doğum günü bugün ona da gömlek kravat alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?