Kirli Çıkılar )))

geçen sene sağlık bakanlığıyla mebin bir protokolü olmuştu herhalde. kabak bizim başımıza patladı tabi. okulda velilere-öğrencilere ve öğretmenlere diyabeti anlatmak bize düştü. oturdum bayağı çalıştım. ketaosidoza kadar önüme çıkan tıbbi terimlere kadar hatmettim :))) okul olarak da bu konuda dikkatliyiz, en azından belirtilerini biliyoruz. benim anladığım tip-1 neyse de tip-2 gayet de yaşam tarzına bağlı. az ye, hareket et. hepiciği bu.

çöp toplayarak da para kazanılır limon satarak da ticaret yaparak da para sadece bi araç nihayetinde hatta çok daha fazlasını kazanabilirsin ama
ben mesleksel tatminin çok önemli olduğunu düşünüyorum yaptığın iş önce seni mutlu etmeli :) tabi aç da bırakmasın

Bende komiteden çıktım ondandır belki bugün bunalımım bende çok çalışan biri değilim son gece çalışıp hep sınırda geçiyorum Keşke dediğiniz gibi gereken değer verilse doktorlara.. O kadar oku et değer verilmesin üzücü gerçekten..

Kadın doğum uzmanlığı yapan birisi anlattı bi kadının kocası durduk yere hastanenin ortasında doktora karımıma bakıcaksınız diye bağırıp çağırmaya başlamış. Sonrada tabii dövülürsünüz diye çıkmış hastaneden. Bi bayan doktora öyle denir mi ya çok üzücü :2:

çok şeyle karşılacaksın meslek hayatında daha çok başındayız bazen çok kızacaksın nefret edeceksin yaptığın işten
pes edeceksin ama bigün bi insanın yaşama dönmesine vesile olacaksın işte o mutluluk herşeye değiyor :)

deli böcük ben en çok neyi komik buluorum biliomusun hani dr. lar çok para kazıo ooooo d. mu öf ne para vardır onlarda diolarya hani:))) uzmandan falan yada ayda 15 gün çalışan makina dr. lardan bahsetmiorum normal mesaide çalışan dr. lardan bahsediorum çalıştıgım hastanedede vardı herkesin gözü kalıodu:))) ama gel görki öle diil sizin aldıgınız en ucuz kitap 100 tl den başlarken verdikleri para önlisans mezunuyum benden sadece 1100 tl fazla idi benim çok garibime gitmişti çok büyük haksızlık
o okumaya o emeğe sadece sadece aramızda 1100 lira fark olması bana resmen adaletsizlik gibi gelmişti ilk çalışmaya başladıgımda çok şaşırmıştım bizim dönerle maaş listeleri yemekhaneye asılırdı ordan biliorum yane....(( Allah yardım etsin...önce okumaya çalışıp bitirip sonra çalışıp o çalışmaya emeğe o parayı almaya

Son düzenleme:
bu pazar doğumgünüm galiba nişanlım evlenme teklif edecek :) heyecanla bekliyorum
biraz garip bi durum oldu tabi :) neyseki düğünden sonra etmiyor
3-4 gündür öyle heyecanlıyım ki işle ilgili sıkıntılarım var ama onları bile unuttum :)

Merhaba kızlar;

bugün altın çok düşmüştü..dayanamadım 1 yıldır birikmiş paramla 100gr altın aldım..Allah bereket versin..
altın daha da düşer mi acaba ?

sonra doktorlar niye paracı gençliğimizde bişey gördüğümüz yok ki nişanlım asistan kirasını zor ödüyor valla :)
ama uzman olunca acısını çıkar piyasa doktoru ol sen en iyisi die takılıyorum öyle çok şarlatan doktor var ki hele de ekranlarda
annem bile benden çok onlara itibar ediyor :)

çok heyecanlı gerçekten tebrikler ve doğum günün kutlu olsun şimdiden

canım tek diilsin benim eşimde nişanlandıktan sonra evlenme teklif etti bana:)))
bende ''başka şansmı bıraktın bana'' demiştim:)))) mecbur kabul ettim
napcam :))

Merhaba kızlar;

bugün altın çok düşmüştü..dayanamadım 1 yıldır birikmiş paramla 100gr altın aldım..Allah bereket versin..
altın daha da düşer mi acaba ?

büyük vurgun yapmışsın:)) Allah bereket versin canım ya ama altının ne olcanı bilsek hepimiz köşeyi dönmüştük şimdiye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…