bana son sinifa gectigim yil bir hekim"git copcu ol daha iyi" demisti de ne zoruma gitmisti
bana da göz doktorum yol yakınken dön zaten bu kadar çalışmaya her işi yaparsın dedi
bana son sinifa gectigim yil bir hekim"git copcu ol daha iyi" demisti de ne zoruma gitmisti
ben de bazen nişanlıma gel limon satalım pazarda diyorum:)
hangi amaçla söyledi bunu
madem o kadar kötü kendisi neden bırakıp gidip çöpçü olmamış
laf
işgüzarlıktan başka bir şey değil
ben okul hayatım boyunca hiç çok fazla çalışmadım biraz rahat bi insanım çoğu şeyi 3 günden fazla kafaya takmam.yani bi çok tıp öğrencisi ile kıyaslanamayacak
bi 6 seneydi benim için.çalışma hayatı zor cidden tusu kazanınca daha zor olacakama yine de zor olması beni yıldırmıyo yoğunluğu severim
ama şundan emin ol bizi yoğunluktan çok insanlar yoruyor eskiden doktorlara öğretmenlere bi çok mesleğe saygı vardı şimdi ise benim vergimle maaş alıyosun diyorlar şikayet
edilmekle tehdit ediliyorsun hep.ne yaparsan yap ne kadar dürüst özverili çalışırsan çalış hep hasta haklı bu sistemde. :) o yüzden en iyisi çok düşünmemek
insanların birçok söylediğini kulak arkası ediyorum duymamazlıktan geliyorum şikayet ederim diyenlere de nereye şikayet etmesi gerektiğini kendim söylüyorum :)
ben okul hayatım boyunca hiç çok fazla çalışmadım biraz rahat bi insanım çoğu şeyi 3 günden fazla kafaya takmam.yani bi çok tıp öğrencisi ile kıyaslanamayacak
bi 6 seneydi benim için.çalışma hayatı zor cidden tusu kazanınca daha zor olacakama yine de zor olması beni yıldırmıyo yoğunluğu severim
ama şundan emin ol bizi yoğunluktan çok insanlar yoruyor eskiden doktorlara öğretmenlere bi çok mesleğe saygı vardı şimdi ise benim vergimle maaş alıyosun diyorlar şikayet
edilmekle tehdit ediliyorsun hep.ne yaparsan yap ne kadar dürüst özverili çalışırsan çalış hep hasta haklı bu sistemde. :) o yüzden en iyisi çok düşünmemek
insanların birçok söylediğini kulak arkası ediyorum duymamazlıktan geliyorum şikayet ederim diyenlere de nereye şikayet etmesi gerektiğini kendim söylüyorum :)
o kadar da sevilen bir hekimdi fakat zor iste insanlarla ugrasmak.hemen de aciklamisti zaten bizden gecti diyehangi amaçla söyledi bunu
madem o kadar kötü kendisi neden bırakıp gidip çöpçü olmamış
laf
işgüzarlıktan başka bir şey değilhastadan cok hasta yakinlarinin insafsizliklarina inanamazsiniz anlatsam! ama her konuda toplum olarak bu hale geldik bence hep bir ofke hep bir kavga etme meyli herkes tahammulsuz.saygisiz.kinadigimiz seyler cingozluk gibi algilaniyor en yakinlarimiz hatta kendimiz tarafindan bile.ama ben hayatta dogrularimi ve degerlerimi unutmak istemiyorum.varsin zor,kirici,uzucu olsun ben vicdanimla hareket edersem Rabbim adalet eder
Bende komiteden çıktım ondandır belki bugün bunalımımbende çok çalışan biri değilim son gece çalışıp hep sınırda geçiyorum Keşke dediğiniz gibi gereken değer verilse doktorlara.. O kadar oku et değer verilmesin üzücü gerçekten..
Kadın doğum uzmanlığı yapan birisi anlattı bi kadının kocası durduk yere hastanenin ortasında doktora karımıma bakıcaksınız diye bağırıp çağırmaya başlamış. Sonrada tabii dövülürsünüz diye çıkmış hastaneden. Bi bayan doktora öyle denir mi ya çok üzücü :2:
çöp toplayarak da para kazanılır limon satarak da ticaret yaparak da para sadece bi araç nihayetinde hatta çok daha fazlasını kazanabilirsin ama
ben mesleksel tatminin çok önemli olduğunu düşünüyorum yaptığın iş önce seni mutlu etmeli :) tabi aç da bırakmasın
bu pazar doğumgünüm galiba nişanlım evlenme teklif edecek :) heyecanla bekliyorum
biraz garip bi durum oldu tabi :) neyseki düğünden sonra etmiyor
3-4 gündür öyle heyecanlıyım ki işle ilgili sıkıntılarım var ama onları bile unuttum :
evlenme teklifi etmeden nasıl nişanlandınız peki? tuhaf geldi gerçekten.
deli böcük ben en çok neyi komik buluorum biliomusun hani dr. lar çok para kazıo ooooo d. mu öf ne para vardır onlarda diolarya hani:))) uzmandan falan yada ayda 15 gün çalışan makina dr. lardan bahsetmiorum normal mesaide çalışan dr. lardan bahsediorum çalıştıgım hastanedede vardı herkesin gözü kalıodu:))) ama gel görki öle diil sizin aldıgınız en ucuz kitap 100 tl den başlarken verdikleri para önlisans mezunuyum benden sadece 1100 tl fazla idi benim çok garibime gitmişti çok büyük haksızlık
o okumaya o emeğe sadece sadece aramızda 1100 lira fark olması bana resmen adaletsizlik gibi gelmişti ilk çalışmaya başladıgımda çok şaşırmıştım bizim dönerle maaş listeleri yemekhaneye asılırdı ordan biliorum yane....(( Allah yardım etsin...önce okumaya çalışıp bitirip sonra çalışıp o çalışmaya emeğe o parayı almaya
bu pazar doğumgünüm galiba nişanlım evlenme teklif edecek :) heyecanla bekliyorum
3-4 gündür öyle heyecanlıyım ki işle ilgili sıkıntılarım var ama onları bile unuttum :)
3-4 gündür öyle heyecanlıyım ki işle ilgili sıkıntılarım var ama onları bile unuttum :
evlenme teklifi etmeden nasıl nişanlandınız peki? tuhaf geldi gerçekten.
aslında tüm hazırlıkları yapmıştı evlenme teklifi için aklına gelmeyen küçük bi ayrıntı dışında
ben o gün nöbetçiydimsonrasında 2-3 gün sonra isteme arkasından hemen nişan oldu
olur da belki ilerde evleniriz diye nişanlandık biz
3-4 gündür öyle heyecanlıyım ki işle ilgili sıkıntılarım var ama onları bile unuttum :)
herkes yerini bilse birbirine saygı gösterse bunların hiç biri olmaz aslındao kadar da sevilen bir hekimdi fakat zor iste insanlarla ugrasmak.hemen de aciklamisti zaten bizden gecti diyehastadan cok hasta yakinlarinin insafsizliklarina inanamazsiniz anlatsam! ama her konuda toplum olarak bu hale geldik bence hep bir ofke hep bir kavga etme meyli herkes tahammulsuz.saygisiz.kinadigimiz seyler cingozluk gibi algilaniyor en yakinlarimiz hatta kendimiz tarafindan bile.ama ben hayatta dogrularimi ve degerlerimi unutmak istemiyorum.varsin zor,kirici,uzucu olsun ben vicdanimla hareket edersem Rabbim adalet eder
ama herkes birşeyleri ispatlama peşinde
doktor diyor ben senin hayatını kurtarıyorum
hasta diyor sen benim sayemde çalışıyorsun vergimle maaş alıyorsun
öğretmen diyor ben senin çocuğunu eğitiyorum
veli diyor işin bu parasını alıyorsun
ırkları değil meslekleri sınıfları da birbirine düşürmeye başladılar
millet birbiriyle uğraşsın ki saracak bi şey bulamasın
bir yerlere gidiyoruz ama bakalım nereye
selin de bakalım mercimek köftesinde mercimekle su ölçüsü nasıl olmalıdeli böcük ben en çok neyi komik buluorum biliomusun hani dr. lar çok para kazıo ooooo d. mu öf ne para vardır onlarda diolarya hani:))) uzmandan falan yada ayda 15 gün çalışan makina dr. lardan bahsetmiorum normal mesaide çalışan dr. lardan bahsediorum çalıştıgım hastanedede vardı herkesin gözü kalıodu:))) ama gel görki öle diil sizin aldıgınız en ucuz kitap 100 tl den başlarken verdikleri para önlisans mezunuyum benden sadece 1100 tl fazla idi benim çok garibime gitmişti çok büyük haksızlık
o okumaya o emeğe sadece sadece aramızda 1100 lira fark olması bana resmen adaletsizlik gibi gelmişti ilk çalışmaya başladıgımda çok şaşırmıştım bizim dönerle maaş listeleri yemekhaneye asılırdı ordan biliorum yane....(( Allah yardım etsin...önce okumaya çalışıp bitirip sonra çalışıp o çalışmaya emeğe o parayı almaya
seni gurme şovalyesi ilan ettim
eğil
hadi hayırlısı olsun
Merhaba kızlar;
bugün altın çok düşmüştü..dayanamadım 1 yıldır birikmiş paramla 100gr altın aldım..Allah bereket versin..
altın daha da düşer mi acaba ?
büyük vurgun yapmışsın:)) Allah bereket versin canım ya ama altının ne olcanı bilsek hepimiz köşeyi dönmüştük şimdiye:)))
herkes yerini bilse birbirine saygı gösterse bunların hiç biri olmaz aslında
ama herkes birşeyleri ispatlama peşinde
doktor diyor ben senin hayatını kurtarıyorum
hasta diyor sen benim sayemde çalışıyorsun vergimle maaş alıyorsun
öğretmen diyor ben senin çocuğunu eğitiyorum
veli diyor işin bu parasını alıyorsun
ırkları değil meslekleri sınıfları da birbirine düşürmeye başladılar
millet birbiriyle uğraşsın ki saracak bi şey bulamasın
bir yerlere gidiyoruz ama bakalım nereye
selin de bakalım mercimek köftesinde mercimekle su ölçüsü nasıl olmalı
seni gurme şovalyesi ilan ettim
eğil
hadi hayırlısı olsun
hemen hemen hemen sölim ne demek tatlım benim:)))
şimdi mercimeği yıkayıp tencereye koyyoruz ya ölçü vermicem göz kararı nasıl olur onu anlatcam:)))
üstüne su koyyoruz elimizdede bi kaşık mercimeği kaşıkla ortada topluoruz tencere ortada toplanan mercimek suyu geçiosa azcık daha su koycaz sonra mercimeği gene kaşıkla ortada toplıcaz taaaaki su mercimeği 1 pemak geçene kadar piştikten sonra cıvık bi kıvamda oluo içine bulgurda girince mis mis ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?