evet ben istiyorumsirkencubin merhaba pukhet egitmeyi dusunen sen miydin?
kismen haklievet ben istiyorumama eşimi ikna edemiyorum adam sanıyor ki oralarda aç kalacaz
sen gittin mi ? ne kadar süreliğine gittin? eğer evetse lütfen ayrıntı istiyorum. Yiyecek konusunda burdan biraz tedbirli gidersek pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorumkismen hakliikna calismalarina phi-phi yide ekleyip devam etmeni siddetle oneririm.
2 sene oluyor pukhet ten phi phi ye gectik.ben cok begendim.suyu billur.rengarek baliklari yuzeyde gorebiliyorsun.tayland adalarinda soyle bir guzellik var musluman nufus farkedilecek kadar fazla.helal yemek bulabiliyorsun yani.olmadi hep balik yersin ama biz seafood yemiyoruz mesela,birde ekmegin yada pizzanin bile hamuruna butter diye lard kullanilabiliyor o yuzden helal yazmayan yerlerden yemedik.meyve cenneti.dalmaya gidersiniz.kucuk adalara ve sahillere turlar var ama cidden cennet gibi.pukhet bildigin yazzlik yerler gibi ama bolca transexuel ve hayat kadini adim basi.herkese gulucuk opucuk falansen gittin mi ? ne kadar süreliğine gittin? eğer evetse lütfen ayrıntı istiyorum. Yiyecek konusunda burdan biraz tedbirli gidersek pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorum
2 sene oluyor pukhet ten phi phi ye gectik.ben cok begendim.suyu billur.rengarek baliklari yuzeyde gorebiliyorsun.tayland adalarinda soyle bir guzellik var musluman nufus farkedilecek kadar fazla.helal yemek bulabiliyorsun yani.olmadi hep balik yersin ama biz seafood yemiyoruz mesela,birde ekmegin yada pizzanin bile hamuruna butter diye lard kullanilabiliyor o yuzden helal yazmayan yerlerden yemedik.meyve cenneti.dalmaya gidersiniz.kucuk adalara ve sahillere turlar var ama cidden cennet gibi.pukhet bildigin yazzlik yerler gibi ama bolca transexuel ve hayat kadini adim basi.herkese gulucuk opucuk falan
benim bu yıl için en büyük hayalim ki akşam eşime de söyledim mutfakta bi sadaleye çekip eşimin yemek hazırlamasını bulaşıkları yıkamasını yerleştirmesini sofrayı hazırlamasını izlemek(hamile olarak)
arkadaslarimiz-bir cift- ve 11 aylik oglumuzla gittik ama o zaman biz baska bir ulkede yasiyorduk.sunu cok iyi biliyorum pik sezon disinda cok cooook ucuz otel ve ulasim saglayabilirsiniz.tayland zaten kiyaslaninca ucuz bir ulke.kaldigimiz otellerin adini bulabilirsen yazarim ozelden(bir tek balayi otelimizi hatirliyorummeyveyle çok rahat doyabilirim her gün balık desen sorun değil hep favorim olmuştur. hazır çocuk yokken bir de yaşımız gençken orayı görelim istiyorum. Siz turla mı gittiniz yoksa kendiniz mi ayarladınz bir de ne kadar kaldınız orda? Keşke tatilie çıkış zamnımız belli olabilse şimdiden uçak otel ayarlamak süper olurdu
karanfilce bu yıl bir defter tutmayı düşünüyorum. bu yıl başıma gelen ya da duydugum güzel haberleri yazmayı düşünüyorum. hatta en güzel haberleri büyük punto ya da fosforlu kalemler yazacagım. yıl sonunda ne güzel bir yıl geçmiş diyebilmek için. (bu da yeni aklıma geldi)
mesela bu yıl defterime not düşeceklerim:
karanfilce bebek müjdesi verdi.
selin, sevimsiz dogum yaptı
allright ofis aldı, hamile kaldı.
derfat hamile kaldı.
altından büyük vurgun yaptım. 5ooo tl kar sağladım
çok beğendiğim vizon kürkümü aldım, havamdan geçilmiyor (burası şaka tabi)
artık eşim ayda 250 bin kazanıyor, bacasız fabrika koydum adını.
3000 motor audi cip aldım, asgari ücretlinin yılda kazandıgını çok şükür mtv olarak ödüyorum.
not: eşim yasa dışı küretajdan göz altına alındı, ben havuzlu villamda sere serpe yatıyorum, cezaevine fanila götüreceğim.
canım nereye gitceksin biyeremi gidiceksin:)
ben ALLAH rızası için dua istiyorum.
özeldenmi yazayım burayamı yazayım:)
bende sana ederim
burda bi hamile hatunumuz vardı onada ediyorum
acaba o hamile hatun ben miyim
kızlar yaa, önce yazayım da sonra okurum dedim, hemen biticek gibi değil çünkü
dün akşam da fazla okuyamadım, annemlerdeyim, kız kardeşim tepemde bekledi, bilgisayarı ne zaman bırakıcam diye
eşim dün il dışına gitti, ben de annemlerde kaldım
bu gece de kalcam
sabah, evi temizlemeye kadın gelcekti, eve geçtim kahvaltıdan sonra
kadın evi güzelce elden geçirdi, iyi de oldu.
ayda bir yeterli olur böyle dip bucak temizliği
yani hamilelikten sonra da iyi olur eve kadın almak.
onun haricinde de ben kendim yapabilirim zaten.
bugün evden gelirken bilgisayarımı da getirdim, rahat edeyim diye
zaten sınav sorusu da hazırlamam gerekiyor
sirkencubin merhaba pukhet egitmeyi dusunen sen miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?