Kirli Çıkılar )))

kismen hakli ikna calismalarina phi-phi yide ekleyip devam etmeni siddetle oneririm.
sen gittin mi ? ne kadar süreliğine gittin? eğer evetse lütfen ayrıntı istiyorum. Yiyecek konusunda burdan biraz tedbirli gidersek pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorum

sen gittin mi ? ne kadar süreliğine gittin? eğer evetse lütfen ayrıntı istiyorum. Yiyecek konusunda burdan biraz tedbirli gidersek pek sorun yaşayacağımızı sanmıyorum
2 sene oluyor pukhet ten phi phi ye gectik.ben cok begendim.suyu billur.rengarek baliklari yuzeyde gorebiliyorsun.tayland adalarinda soyle bir guzellik var musluman nufus farkedilecek kadar fazla.helal yemek bulabiliyorsun yani.olmadi hep balik yersin ama biz seafood yemiyoruz mesela,birde ekmegin yada pizzanin bile hamuruna butter diye lard kullanilabiliyor o yuzden helal yazmayan yerlerden yemedik.meyve cenneti.dalmaya gidersiniz.kucuk adalara ve sahillere turlar var ama cidden cennet gibi.pukhet bildigin yazzlik yerler gibi ama bolca transexuel ve hayat kadini adim basi.herkese gulucuk opucuk falan

meyveyle çok rahat doyabilirim her gün balık desen sorun değil hep favorim olmuştur. hazır çocuk yokken bir de yaşımız gençken orayı görelim istiyorum. Siz turla mı gittiniz yoksa kendiniz mi ayarladınz bir de ne kadar kaldınız orda? Keşke tatilie çıkış zamnımız belli olabilse şimdiden uçak otel ayarlamak süper olurdu

senfat çok güldüm yazdıklarınabir an lan ben hamileyimde haberimmi yok diye düşündüm aynı yazıyı okudum da okudumsonradan jeton düştü.
Kızlar söyledimmi bilmiyorum ama bu ay yok bişey regl oldum 4 gün önce

peki o ne dedi???

"hamile kalırsan hemen anneni çağırırız"

arkadaslarimiz-bir cift- ve 11 aylik oglumuzla gittik ama o zaman biz baska bir ulkede yasiyorduk.sunu cok iyi biliyorum pik sezon disinda cok cooook ucuz otel ve ulasim saglayabilirsiniz.tayland zaten kiyaslaninca ucuz bir ulke.kaldigimiz otellerin adini bulabilirsen yazarim ozelden(bir tek balayi otelimizi hatirliyorum) booking.com ve HRS ye bakmistik.booking ten rezervasyon yaptik. phi phi den ucuza guzel inciler alabilirsin biz 4gun phi phi de 4 gun pukhette kaldik.yalniz buralar kucucuk adalar yani tek yapabilecegin deniz tatili

kızlar merhaba

Papatya geçmişş olsun, eşinin doğum günüde kutlu olsun

karanfilce umarım hayırlı haberlerini alırız burdannn

loveli sıkma canını , insanlar ve onların ön yargıları, ayrıca anadolunun her yerinde insanlar varklı şivede, konuşurlar, herkes istanbul türkçesi konuşmak zorunda değil, üstelik senin ana dilinde türkçe değil, gırtlaktan konuşmakta gayet doğal bişeyy, ayrıca bende yemeklerinize bayılıyorumm

yaaa aklımda birileri daha vardı amam unuttummmm

koptum gülmekteeeeeeeeeeeen senfat Allah iiyiliğini versin

zsa orda zaten çok para tutan konaklama değil ki uçak bileti oluyor sanırım ama phi phi yi de araştıracağım çok teşekkür ederim

canım nereye gitceksin biyeremi gidiceksin:)
ben ALLAH rızası için dua istiyorum.
özeldenmi yazayım burayamı yazayım:)
bende sana ederim

burda bi hamile hatunumuz vardı onada ediyorum

acaba o hamile hatun ben miyim

kızlar yaa, önce yazayım da sonra okurum dedim, hemen biticek gibi değil çünkü
dün akşam da fazla okuyamadım, annemlerdeyim, kız kardeşim tepemde bekledi, bilgisayarı ne zaman bırakıcam diye
eşim dün il dışına gitti, ben de annemlerde kaldım
bu gece de kalcam
sabah, evi temizlemeye kadın gelcekti, eve geçtim kahvaltıdan sonra
kadın evi güzelce elden geçirdi, iyi de oldu.
ayda bir yeterli olur böyle dip bucak temizliği
yani hamilelikten sonra da iyi olur eve kadın almak.
onun haricinde de ben kendim yapabilirim zaten.

bugün evden gelirken bilgisayarımı da getirdim, rahat edeyim diye
zaten sınav sorusu da hazırlamam gerekiyor

iyi iyi takılırız sınav sorusu bahane

sirkeci, seyyah söyleyince evinin resimlerine baktım. yatak odasında seni gördüm, zayıf ufak tefek görünüyorsun ki benden zayıfsın
ben mi takmıyorum kiloları mı sen mi takıyorsun anlamadım
acaba sıklaşmak ve keyif aldıgın için mi gidiyorsun spora

zsa senin branşı ne
delibocuk mecburi hizmette misin sen de? sen hangi branşı istiyorsun

ay ben kimseye hoşgeldiniz demedim, size de dememişim
banu ve sirkeciyle falan da hemen lafa girdim

buraya ilk yazdıgımda da hemen yazmaya başladım beni aranıza alır mısınız diye sormadım
insan bir destur ister değil mi

fellah köftesi yaptım
ya bir kez daha kendimle gurur duydum
buranın etkisi var
benim eski halimi bilmezsiniz
misafir gelecek diye ağlayan biriydim
tarhana nasıl yapılır diye onu bunu arardım

sirkeci önümüzdeki hata soğan çorbası deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…