Kirli Çıkılar )))

ben de zamanında ekonomik olsun diye minik bir tek taş beğenmiştim baya abartmışım şimdi beğenemiyorum aslında değiştirmek istiyorum
1691 nolu sayfa benim, kimse yazmasın bu sayfaya

giremiyorum ayol nete

sirkeci, delibocuk bir rapor örneği paylaşmış, onun gibi yaz canım
ne raporu ben kaçırdım ?

sen izmirli değil miydin senfat
satış çok hızlı oldu ama daha demin öpüyordun seyyaha nispet yapıyorduk
hepsi birer yalanmış

doğma büyüme oralıyım, anamgillerde izmirde
aslen orduluyuz, orayı bilmesemde, yaşamasan da memleket işte, en son 94 ya da 95 te gittim. bir de trabzondan ankaraya geçerken durup boztepeye çıktık, bir de deniz kenarında çay içtik. oysa memleketim çok güzeldir. ha bir de 7 yıl önce ünyeye gittim 2 gunlugune amcam orda oturuyor, dönerken uzun saçlının orda çay içtik, vonalıda deniz kenarında salaş ama leziz bir yerde balık yedik.
ama trabzonda 1,5 yıl kadar çalıştım orayı daha çok gezdim.

ben de zamanında ekonomik olsun diye minik bir tek taş beğenmiştim baya abartmışım şimdi beğenemiyorum aslında değiştirmek istiyorum

ne raporu ben kaçırdım ?

ben de kendim seçsem kesin küçük birşey alırdım
hem ne gerek var o kadar masrafa derdim hem de o yaşta alışık değilim yüzük takmaya en küçüğü bile bana abartılı gelirdi.
şimdi seviyorum ama hem alıştım hem de çok takı düşkünü bir insan değilim bi tektaşım var o da ömürlük iyi ki kafasına göre almış diyorum

allright eksper geldi mi
onaylandı mı kredi
tapu masraflarına zam mı gelmiş ne
esparkın orda mı, kanatlının orda mı

eksper dün akşam gelmiş ama rapor hala geçmedi elimize ne dediğini de bilmiyorum
tapu masrafı 8000 tl tutuyormuş ev sahibi ile bölüşeceğiz öyle anlaştık
kanatlının yanında.. eski bir bina ama olsun
ilerde yıkılsa da yıkılmasa da orası merkez sonuçta çocuklarıma kalır

allright muayenehane işi noldu alabiliyor musunuz?
bu arada dolar alımı için güzel bir zamanlama sanırım :44:

benimde düğünümde uyduruk bir tek taş alındı.
yılbaşında eşim sana hediye almak istiyorum. güzel bir tek taş alalımdedi.
-hayıır ne tektaşı onun ederi kadar reşat altın al dedim :))))
azcık odunumdur da....

allright özel olmazsa iş yerini kaç tlye alıyorsunuz diye sorsam.. 8000 tl tapu masrafı da çokmuş ben hiç orasını sorgulamamıştım işin :44:

öyle mi diyosun?
bu ay bir 100 tl kaldı. dolar alsammı acaba?
çok ilginç bir şey var ons sakin hatta düşüyor doların çıkması lazım ama o da düşüşte :44:
benim de maaşım yattı biraz camiye yardımda bulundum (fatura ödemeleri kredi kartı vs ayın 15 inde iade alacağım) anneler teyzelerle aramızda 100 tl günümüz var ona ayıracağım gerisi de yatırımlık olacak. Bir bölümüne dolara girmeyi düşünüyorum.

yaa ben böyle taştır kolyedir felan hiç sevmiyorum pırıltıyı..
sade olacak az para tutacak kullanırken içim rahat edecek
tak takıştır sür sürüştür saçını başını yaptır pek bana göre şeyler değil
ruhum kabul etmiyor
ama çok temizimdir hergün duşumu alırım bir giydiğimi asla bir daha giymem tırnak felan işim gereği sıfırdır..genelde parlatıcı kullanırım çok nadir açık renk bişeyler sürerim
makyaj da yaparım ama hep sadedir koyu renk rujum hiç olmamıştır
çok beğeniyorum süslü püslü kadınları..
ama gel gör ki kendime yakıştıramıyorum
sizler nasılsınız bende mi bir sorun var?

eva metrekaresi 150 den büyük olan yerlerde kdv oranı %18 oluyor (normalde %8) bir de yeni bir düzenleme daha geldi artık metrekare değil bulunduğu muhit de dikkate alınacak lüks yerlerde de evlerde %18 kdv olacakmış.

allright özel olmazsa iş yerini kaç tlye alıyorsunuz diye sorsam.. 8000 tl tapu masrafı da çokmuş ben hiç orasını sorgulamamıştım işin :44:

240 bine alacağız
hala haber gelmedi bankadan
bekliyorum bakalım

dolar düşmüş mü almak mı lazım

arada yazayım bari topiğin anlamına uygun olsun

:)))))))))
he,bizi kandıracan di miiiii.... :))

bu arada yavruna çok çok geçmiş olsun canım...
Rabbim cümlemizin evlatlarını,görünür,görünmez,her türlü kazalardan,belalardan korusun....

ah canım,kıyamam yavruya..öyle çok kazalar oluyor ki senfat allaha emanet,kalıcı hasar olmasın,canları yanmasın kuzuların.
eva metrekaresi 150 den büyük olan yerlerde kdv oranı %18 oluyor (normalde %8) bir de yeni bir düzenleme daha geldi artık metrekare değil bulunduğu muhit de dikkate alınacak lüks yerlerde de evlerde %18 kdv olacakmış.

bir bunun suyu çıkmamıştı ülkede,bu da çıktı..

sen o kadar hadisi nasıl aklında tutyorsun

bir ara akat vardı burda, neden girmiyor ki

kızım akılda tutmaya gerek yokki,bir tıkla bütün dünya parmaklarının ucunda artık... :))
gündelik yaşamda gereken bilgiler ya akılda ya kalpte olmak zorunda zaten...:))
düşe kalka,düşe kalka,öğreniyoruz işte... :)

benim evlilik teklifiine gelince: ben trabzonda ruh ve sinr hastalıkları hastanesine atandım, benden 3 hafta önce de eşim başlamış, pratisyen olarak. neyse ben gelince beni görmüş falan filan.... ben onu ilk kez (daha önce görmüş olabilirim belki ama yeni işe başlayan hep herkesi karıştırr) bir psikiyatri uzmanının odasına gittiğimde (30 ağustos falandı, hastane pek kimse yoktu) orada fenerbahçeden konuşurken gördüm (hastasıdır, bir ara anlatırım) o sırada gonyaspordan zaferi tarnsfer etmişler onu konuşuyorlar neyse uzattım

tanıştık, konuştuk, aradan uzun zaman geçti, tam ben izmire gideceğim o gece bana benden hoşlandıgını, evlenmek istediğini falan söyledi, şaşırdımm, aaa baktım adam bana aşık..
neyse böylece arkadaslıgımız başladı, benimle müthiş ilgileniyor falan, ağlasam üzülsem kıyamıyor bir ömür böyle geçecek sandım. kendince plan yapmış, tusu kazanacakmış ailemle tanışmaya gidecekmiş falan. pediatri kazandı öyle gitti tanışmaya, oraya başlamadı. sonra nişan yaptık. sonra tusu kazanmadan evlenemeyiz falan diyor, hayatımızı hep planladı o dönemde ve planladıgı gibi oldu, öyle romantizim falan olmadı hiç. ben de çiçekten falan hoşlanmam bilir de, bazen derim niye çiçek almıyorsun (amaç dırdır etmek) sen sevmezsin ki diyor. ama saraydan hoşlanırım evleneceğimiz arkadaslığımız sırasında belli oldugu için yani bir karar aldıgımız için teklif falan olmadıgı
aahhh kafm ben gençken bilseydim böyle şeyleri burnundan getirir, her istediğimi yaptırırdım.

üstelik hediyeleşme bile şöyle oluyor. kartlarım sende ne istiyorsan al, kaç para diye sormam, neye ihtiyacın varsa, ne begeniyorsan (ben hediyelerin ihtiyaç gidermesi gerektiğimi söylerim)al. ne kadarın romantik bir eşim var değil mi? ya da tamam gel ne istiyorsan seçelim alalım der. bazen onun bu dümdüz tarafı hoşuma gidiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…