ben de zamanında ekonomik olsun diye minik bir tek taş beğenmiştim baya abartmışım şimdi beğenemiyorum aslında değiştirmek istiyorumyaa sorma biz adamın kariyerine itibar ettik yoğundur kim oturup o kadar planlayacak dedik ama millet yoğunlukta uzay olduğu halde neler yapıyor.
valla tek tesellim tek taşımın büyük olmasıvar ya bana sorsaydı alırken sürpriz yapmasaydı ben daha ucuz birşey isterdim diyordum yıllardır
şimdi düşünüyorum da oh olsun ona
ne raporu ben kaçırdım ?1691 nolu sayfa benim, kimse yazmasın bu sayfaya
giremiyorum ayol nete
sirkeci, delibocuk bir rapor örneği paylaşmış, onun gibi yaz canım
sen izmirli değil miydin senfat
satış çok hızlı oldu ama daha demin öpüyordun seyyaha nispet yapıyorduk
hepsi birer yalanmış
ben de zamanında ekonomik olsun diye minik bir tek taş beğenmiştim baya abartmışım şimdi beğenemiyorum aslında değiştirmek istiyorum
ne raporu ben kaçırdım ?
allright eksper geldi mi
onaylandı mı kredi
tapu masraflarına zam mı gelmiş ne
esparkın orda mı, kanatlının orda mı
ben de kendim seçsem kesin küçük birşey alırdım
hem ne gerek var o kadar masrafa derdim hem de o yaşta alışık değilim yüzük takmaya en küçüğü bile bana abartılı gelirdi.
şimdi seviyorum ama hem alıştım hem de çok takı düşkünü bir insan değilim bi tektaşım var o da ömürlük iyi ki kafasına göre almış diyorum
allright muayenehane işi noldu alabiliyor musunuz?
bu arada dolar alımı için güzel bir zamanlama sanırım :44:
eksper dün akşam gelmiş ama rapor hala geçmedi elimize ne dediğini de bilmiyorum
tapu masrafı 8000 tl tutuyormuş ev sahibi ile bölüşeceğiz öyle anlaştık
kanatlının yanında.. eski bir bina ama olsun
ilerde yıkılsa da yıkılmasa da orası merkez sonuçta çocuklarıma kalır
çok ilginç bir şey var ons sakin hatta düşüyor doların çıkması lazım ama o da düşüşte :44:öyle mi diyosun?
bu ay bir 100 tl kaldı. dolar alsammı acaba?
allright özel olmazsa iş yerini kaç tlye alıyorsunuz diye sorsam.. 8000 tl tapu masrafı da çokmuş ben hiç orasını sorgulamamıştım işin :44:
240 bine alacağız
hala haber gelmedi bankadan
bekliyorum bakalım
dolar düşmüş mü almak mı lazım
arada yazayım bari topiğin anlamına uygun olsun
ah canım,kıyamam yavruya..öyle çok kazalar oluyor ki senfat allaha emanet,kalıcı hasar olmasın,canları yanmasın kuzuların.dun kötü bir akşam geçirdik
ben mutfak tezgahında duruyordum. eşimin kucagında olan oğlum bana dogru hamle yapınca, benimde arkam dönük ocağa yöneldim ve çocuk yaptıgı hamleyle tezgaha kafası bir çarptı ki nasıl bir ses çıktı, diğer odadan koşup gediler. sanki yere gümmmm diye ağır br şey atömışsın gibi .nasıl çığlık attım, bağırdım, kafasının tezgaha çarpması ve o sesin çıkması feci birşeydi. Allah'a emanet yavrularımız. çok şükür beynine gelmemiş. yüzü, alnı kaşı ve göz kapağı çarpmış, şükür bir şeyi yok. kaşında, göz kapağında morluklar falan var. ama bir şey olmadı ya, morluklar önemli değil. Rabbim ne güzel gözlerimizi çukurda yapmış, kaş çarpınca göz çukurda kaldıgından bir şey olmamış.
bir de ben sayfaları okurken, çevirim dışına düşüyorum. oysa mesela 20 sayfa birikmiş, okuyorum ama yok oluyorum. anladınız mı
ne yapmam gerekiyor
eva metrekaresi 150 den büyük olan yerlerde kdv oranı %18 oluyor (normalde %8) bir de yeni bir düzenleme daha geldi artık metrekare değil bulunduğu muhit de dikkate alınacak lüks yerlerde de evlerde %18 kdv olacakmış.
sen o kadar hadisi nasıl aklında tutyorsun
bir ara akat vardı burda, neden girmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?