Kirli Çıkılar )))

240 bine alacağız
hala haber gelmedi bankadan
bekliyorum bakalım

yorum yapmamıştım daha önce
çok iyi yapmışsın, eski de olsa yeri çok merkezi
dediğin gibi yarın yıkılsa yeri para eder zaten
sıkıntınıza değer
Allah kazancını bol etsin, ödeme kolaylıgı versin

saol canım amin cümlemize..
bu arada çok büyük badire atlatmışsın çok geçmiş olsun ahh şu yavrular yok mu parmağı çekmeceye sıkışsa bizim yüreğimiz 2 gün sıkışır üzülürüz ahh ahh meyranın dediği gibi anne olma da ne olursan ol...

sizin tanışma da güzelmiş. demek trabzon trabzon dediğin olayın temelinin atıldığı yermiş.
benim eşim de bikaç kez sürpriz yaptı gereksiz olduğunu düşündüğüm şeyler aldı o parayı vermeyeceğim kıyamayacağım şeyler.
mesela saat almıştı daha nişan falan yokken ortada hiç hitap etmiyor zevkime pahalı ama benim beğendiğim bişey değil.hiç takmadım desem yeridir.o kadar para ziyan oldu.
iphonun ilk çıktığı kimsede olmadığı aşırı pahalı olduğu zamanlar tuttu phone hediye etti ki hiçbir şekilde ilgim merakım yoktur. o saat gibi olmadı kullandım ama gerçekten hiç ama hiç istediğim bişey değildi. bunlar aklıma ilk gelenler.
ne gerek vardı o parayla şu şu yapılırdı falan çok yaptım.
şimdi ne istiyorsan git al sana ... limit hediyesi veriyorum diyor.
onun kartını kullanıyorum zaten kendi adıma değil.
bi de şimdi günahını almayayım maldivler hem bayram hem yıldönümü hediyesiydi mesela ama o da çok aman aman yaratıcı bi fikir değil bence.
hediye alsak kabahat almasak kabahat diye yakınıyor genelde

bizde de aynı..
biz çıkarken herkes birbirine oyuncak ayı alırken
ben bizimkine evde giymesi için terlik,stajda giymesi için beyaz ayakkabı, yok efendim pijama takımı, nevresim takımı gibi şeyler alırdım..ama ben beğendiremezdim haspam çok zor beğernir beni gıcık eder marka takıntısı da cabası..

öhöm öhöm
aranıza teşrif ettim sonunda
sıradan başlayayım
multijet ben o adı hayatta aklımda tutamam
direk jetgiller dicem sınavında başarılar allah muvafakat(böyle miydi) eylesin

pepeti ve karanfilce siz aynı yerde misiniz guzuuum
allahın gonyalıları siziii

senfat ayyy kafamı çarpmış gibi oldum vallaha çok geçmiş olsun allah beterlerinden saklasın benim içim cız ediyo böyle durumlarda
hakkımdaki güzel sözlerin için de teşekkür ederim

allrıght acabası seni allah mı konuşturuyor
çocuklarım çocuklarım deyip duruyosun ne iş
en az 3ü mü diyorsun

galiba yazacaktım ama unuttum gerisini:26:

adamın huyunu bilirim herşeyi marka olacak hediyeler de öyle olmalı
ilk defa geçen doğumgününde vurdum gözüne markanın gitiim mont kazak felan bişiler aldım. kasada fenalık geçiriyordum tabi ödeken neyse dedim ilk kez bi hediyemden mutlu olsun istedim.. hediyeyi verirken gözleri doldu hayatım yaa niye para harcadın ne kadar tuttu felan dedi..sesi inceldiii musmutlu olduuu
hay senin dedim içimden hediye anlayışlarımız ne kadar farklı.. ben olsam al geri götür bunu deli misin be adam derdim bi de paketi kafasına içirirdim

seyyahcııım
ben normalde de öyle konuşuyorum gelecekle ilgili plan yaparken
insanlar hamile misin diyor
yook ama sonuçta tek çocukla kalmayacağım kesin..tabi Allah ömür verirse..
o sebepten

hahahah çok güldüm hikayenin sonunda yaa bu kadar masrafa ne gerek var bazılarını geri verelim falan yapacak sandım

nerden bildim ama :)
ben anadolu yakasındayım burada daha çok kar var sanırım
ankarada da kar var hele benim olduğum yerde şu anda 15-20 cm vardır ama bize tatil yok sabah eşim çok umutlandı kesin tatilsindir diye ama servis tazı gibi tırmandı yokuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…