240 bine alacağız
hala haber gelmedi bankadan
bekliyorum bakalım
yorum yapmamıştım daha önce
çok iyi yapmışsın, eski de olsa yeri çok merkezi
dediğin gibi yarın yıkılsa yeri para eder zaten
sıkıntınıza değer
Allah kazancını bol etsin, ödeme kolaylıgı versin
benim evlilik teklifiine gelince: ben trabzonda ruh ve sinr hastalıkları hastanesine atandım, benden 3 hafta önce de eşim başlamış, pratisyen olarak. neyse ben gelince beni görmüş falan filan.... ben onu ilk kez (daha önce görmüş olabilirim belki ama yeni işe başlayan hep herkesi karıştırr) bir psikiyatri uzmanının odasına gittiğimde (30 ağustos falandı, hastane pek kimse yoktu) orada fenerbahçeden konuşurken gördüm (hastasıdır, bir ara anlatırım) o sırada gonyaspordan zaferi tarnsfer etmişler onu konuşuyorlar neyse uzattım
tanıştık, konuştuk, aradan uzun zaman geçti, tam ben izmire gideceğim o gece bana benden hoşlandıgını, evlenmek istediğini falan söyledi, şaşırdımm, aaa baktım adam bana aşık..
neyse böylece arkadaslıgımız başladı, benimle müthiş ilgileniyor falan, ağlasam üzülsem kıyamıyor bir ömür böyle geçecek sandım. kendince plan yapmış, tusu kazanacakmış ailemle tanışmaya gidecekmiş falan. pediatri kazandı öyle gitti tanışmaya, oraya başlamadı. sonra nişan yaptık. sonra tusu kazanmadan evlenemeyiz falan diyor, hayatımızı hep planladı o dönemde ve planladıgı gibi oldu, öyle romantizim falan olmadı hiç. ben de çiçekten falan hoşlanmam bilir de, bazen derim niye çiçek almıyorsun (amaç dırdır etmek) sen sevmezsin ki diyor. ama saraydan hoşlanırımevleneceğimiz arkadaslığımız sırasında belli oldugu için yani bir karar aldıgımız için teklif falan olmadıgı
aahhh kafm ben gençken bilseydim böyle şeyleri burnundan getirir, her istediğimi yaptırırdım.
üstelik hediyeleşme bile şöyle oluyor. kartlarım sende ne istiyorsan al, kaç para diye sormam, neye ihtiyacım varsa (ben hediyelerin ihtiyaç gidermesi gerektiğimi söylerim)al. ne kadarın romantik bir eşim var değil mi? ya da tamam gel ne istiyorsan seçelim alalım der. bazen onun bu dümdüz tarafı hoşuma gidiyor
sorma canım yaaa... :))
ne olsun,yuvarlanıp gidiyoruz işte... :))
sen nasılsın?
eva vaav maldivlere mi gittiniz
ben de iyiyim sağol
kar yüzünden işe gitmedim bugün istanbul çok fena
sen de istanbuldaydın ama değil mi avrupa yakasında mısın
sen izmirli değil miydin senfat
satış çok hızlı oldu ama daha demin öpüyordun seyyaha nispet yapıyorduk
hepsi birer yalanmış
evet canım,avrupa yakasındayım... :)
adamın huyunu bilirim herşeyi marka olacak hediyeler de öyle olmalı
ilk defa geçen doğumgününde vurdum gözüne markanın gitiim mont kazak felan bişiler aldım. kasada fenalık geçiriyordum tabi ödeken neyse dedim ilk kez bi hediyemden mutlu olsun istedim.. hediyeyi verirken gözleri doldu hayatım yaa niye para harcadın ne kadar tuttu felan dedi..sesi inceldiii musmutlu olduuu
hay senin dedim içimden hediye anlayışlarımız ne kadar farklı.. ben olsam al geri götür bunu deli misin be adam derdim bi de paketi kafasına içirirdim
nerden bildim ama :)
ben anadolu yakasındayım burada daha çok kar var sanırım
bana nispet yapanın alırım sayfasını
ankarada da kar var hele benim olduğum yerde şu anda 15-20 cm vardır ama bize tatil yok sabah eşim çok umutlandı kesin tatilsindir diye ama servis tazı gibi tırmandı yokuşunerden bildim ama :)
ben anadolu yakasındayım burada daha çok kar var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?