Kirli Çıkılar )))

evet,genelde anadolu yakasında daha çok yağar.....
hatta hatta bazen,sizde kar yağar,bizde güneş açar... :)

gerçi karşısı ama neresi . mesela arkadaşım var bahçeşehirde oturan beylikdüzü bahçeşehir falan da burası gibi oluyor genelde

selam kızlarrrrrrrr canım sıkıldııııııııı şöyle bir konumu açsak ne etsek kirli çıkılar topici olunca çok para harcamadannnnnn can sıkıntısı nasıl geçerrr ne etsemmmmm neyi öneririsinizzzzzzzzzzzz

senede kaç kere gidecek insan bi yere diye düşünüyolar ama haklısın
büyük müzeler gezmeyle gbitmiyor
ikisine de gönder bence
hatta faceden duyuru yap arkadaşlarına ne kadar çok gönderilirse dikkate alırlar heralde
aslında almazlar da işte

aaaa öyle demeee,ben işe gitmesem kafayı yerim... :))
zaten lisede falan da,hiç sevmezdim kar tatillerini... :))

kafayı yemişsin zaten meyra naptın sen tatil gibisi var mı hele de kar tatili
hep dışarıda zor durumda kalan ya da yakacak kömürü olmayan insanları ve soğukta kalan hayvanları düşünürüm hem moralim bozulur hem de Allah'a şükür sıcak mutlu evim var deyip mutlu olurum. biraz hüzünlü ama huzurlu geçer benim için kar tatilleri..
sen inek diye tabir ettiğimiz bir öğrenci miydin yoksa gerçi bizim okulda fen lisesiydi hepimiz çok inektik

dünkü güzel haberleri verirken börtüböcek vasıtasıyla doktor işinin de kolaylaştığını söylemeyi unuttum yahu
nasıl gidicez nasıl edicez randevu bile şahsen alınıyor derken bilin bakalım noldu
nişanlısı tam da sılanın amaeliyat olacağı bölümde asistanmış
ve git gel sıra al bekle yapmadan uygun bir zamanda haberlice gidip muayene olucaz inşallah

bu arada nişanlısını da gördüm
uzaylı falan değil
bildiğin anam babam türk erkeği
hiç yakıştıramadım öle saray maray
cık cık cık çok ayıp

kızlar doktordan geliorum:)))) kontrolden

ve ve ve bebişimin cinsiyeti %100 belli artık erkek:))) artık kesin çünkü gördüm:)))))
normal bebklerin 120 gram olması lazımmış benimki 185 gram:))) tosuncuk iyi beslenio demekki:)))
ve ve ve 16. haftam bitti sadece 500 gram almışım çok mutluyum:))

sirkencubincim sizin orda 5-10 cm kar varmış benim burda hava soğuk ama güneş var:)) bana tatil hihihihihi:))))

hogeldin multijet diyelim biz sana zor geldi adın ben de adanadayım bu arada
valla ben de multijet diye algıladımdı önce
allahım esrigesin rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi
orda giriş yaptığında beni hatırla butonunu tıkla canım
dolar düşmüş mü almak mı lazım

arada yazayım bari topiğin anlamına uygun olsun
al bence
ben önceden yapmazdım son 1 yıldır her gün kalemimi allığımı rujumu sürerim ojeler aldım renk renk sürüyorum da kendim için iyi oluyor
en güzeli bence hehe limit hediyesi

benimki de beğenmiyor almıyorum o da bana almıyoor

ben ettim sen etme seyyah
gel birlik olup senfatı dışlayalım ne dersin
zaten borcun var bana geçende satış koymuştun

ben hepücüğünüzü alırım yamacıma saçınızdan tutar zorla sever öperim

canım unuttun herhalde,ben patronum...
gidiyorum ofise,birkaç kontrol,birkaç toplantı,birkaç telefon,çay,hahve,salep,ne istersem anında yanımda,karşımda harika bir manzara,monitorümde eşim,sizler,atıyorum bacak bacak üstüne,ohhh.....
daha ne olsun... :))
evde ne yapacam,evim temiz,akşama yemeğim hazır,çocuklar yok....
iş var,iş var yaniiii... :))
ben de matematik fen okudum,hep takdir aldım ama safi inek hiç olmadım,her türlü muzurluk da vardı...:))
ahhh ah,ne günlerdi.... :)))

eva vaav maldivlere mi gittiniz

hiiiiiiiiç
olan var olmayan var yahu
adamlar almış getirmiş götürmüş gezdirmiş yedirmiş işte (ne kadar da bir derdim var tarzı oldu bu cümle yahu)
daha ne istiyorsunuz acep
alın hediyelerinizi oturun edebinizle

owwwwww,oralar sizden fena olur... :)
ben daha merkezdeyim... :)

evet oralar balkanların soğuğundan nasibini alıyor sanırım.
ben de anadolu yakasında merkezi sayılacak bi yerdeyim burada da yüksek olan ve benim olduğum yerden daha fazla karlı olan yerler var.
hepsi istanul ama binbir çeşit işte

sirkeci ankarada nerde oturuyorsunuz. biz de angaradan ev aldık, 3 ay önce, borcunu ödüyoruz. keçiverende

maşallahhhhhhhhhhhhh sizeeeeeeeesağlıkla doğur inşallahhhh

meyracan kar tatilini öğrenciyken bile sevmezdim dedin diye dedim
patronlukla alakası yok ben evden çıkmak istemem eczanem olsa gitmem mesela çok bi kar kış olunca öyle söyleyeyim
tabi karı hiç eksik olmayan bi şehirde otursam böyle triplere girmezdim o da ayrı mesele

sirkeci ankarada nerde oturuyorsunuz. biz de angaradan ev aldık, 3 ay önce, borcunu ödüyoruz. keçiverende
biz yenimahallede oturuyoruz k validemlerin evi keçiörende berbat bir trafiği var sürücüler habire birbirini sıkıştırıyor nezaket sıfır yolda giderken resmen koltukla bütünleşiyorum bazen eşime diyorum hadi iyisin kurtardım seni bu çileden bu arada benim de artık trafiğe çıkmam lazım ama çok panikliyorum bazen sert manevralarda nefesim kesilecek gibi oluyor korkuyorum bunun için psikolojik bir destek mi almam lazım acaba :44:

selin demek erkek olacak bebek o zaman isim düşünmeye başlarsınız dimi?

ismi hazıdı zaten
erkek olursa tutku yanına bişey eklicektik onuda buldum ama kararsızım evramı ?kayramı?
kız olsaydı tutku berre olcaktı:)

kızlar size sorim

kayra:Allahın verdiği en büyük nimet
evra :islamiyeti yaymak adına en büyük yiğitlik gösteren kişi. erkek adı olmasına rağmen peygamber efendimizin s.a.v. halasının lakabı imiş ve sahaba ismiymiş

sizce hangisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…