evet,genelde anadolu yakasında daha çok yağar.....
hatta hatta bazen,sizde kar yağar,bizde güneş açar... :)
bugün işe gitmedim ya ben ona bakarım arkadaş
karşı taraf naparsa yapsın
evet,genelde anadolu yakasında daha çok yağar.....
hatta hatta bazen,sizde kar yağar,bizde güneş açar... :)
gerçi karşısı ama neresi . mesela arkadaşım var bahçeşehirde oturan beylikdüzü bahçeşehir falan da burası gibi oluyor genelde
dun akşam bir haber okudum sizlerle paylaşacaktım, nete giremedim bu olayın sıkıntısından
müzekartlarımız vardı ya bizim. o kartlarla aynı müze ve ören yerine sene de sadece bir kere giriş yapabilecekmişiz. örneğin istanbul arkeoloji müzesine nasıl 1 gun yeter ki. çok büyük bir yer ve insan haliyle yoruluyor, yavaş yavaş bakıp bir daha bakmak istiyor. bu sınırlama bu yıl getirilmiş, haklı nedenleri olabilir, ancak kötü örnekler yüzünden bizleri mağdur etmenin manası yok.
bizler kültür bakanlıgının sitesine mi, ya da bimere mi şikayet yazsak, bu sınrılamanın kalkması için
zaten zar zor gidiyoruz, hr yerde bu tür yerler yok, kaldı ki varsın kültür için bir kaç kişi de uyanıklık yapsın, bedava bakmak istesin ne çıkar
aaaa öyle demeee,ben işe gitmesem kafayı yerim... :))
zaten lisede falan da,hiç sevmezdim kar tatillerini... :))
seyyahım ya delibocuk halen buralarda geziyor. ona gıcık oldugumuzu ve negatif elektirik aldıgımız da söyledik ama
havamı atarım diyor bize
eva sen de adamın saçını başını yol bak milllet karısına neler yapıyor de
bu arada darsea delibocuke deliboncuk hoşgeldin yazmış. benim badezuzuya badeuzun yazmam gibi
hogeldin multijet diyelim biz sana zor geldi adın ben de adanadayım bu aradasağol seyyahcım ben Ankaralıyım ama şu an Adana dayım
burası inanılmaz gerçekten hele de bu topik ben önceleri kayınvalide ve görümceyi çekiştireyim rahat rahat diye üye olmuştum ama galiba sonunda en faydalı topiği buldum (kendim için tabi)
bu arada seyyahalemi ben de bekledim kpss ataması o duyguyu iyi biliyorum ilk atamalarda adam gibi kadro açılmamıştı ben kendimi suçlamıştım puan alamadım adam gibi ondan böyle oldu diye ne ilgisi varsa şimdi konuşuyorum bir arkadaşım 91 küsur puan almış o da diyor daha çok puan alsam daha iyi olurdu dedim diye insan mantığı falan unutuyor gerçekten inşallah bu sefer olur ataman da rahata erersin
bu arada ben de çok istiyordum arkeoloji ama hukuk ağır bastı ilk yılımda ikinci tercihim DTCF idi ama son anda sildim o yıl ank hukuku tek tercih yazmıştım eğer silmesem arkeologdum belki şimdi :)
valla ben de multijet diye algıladımdı öncearkadaş hoşgelmiş sadece boşluklarda bakabildiğim için diyemedim bişey bi yandan dersle bi yandan programla uğraşıyordum.
arkadaşın ismini multijet diye okuyorum deminden beri
çok yüzeysel bi beyin yapım var napcam bilmiyorum :111:
bu arada ismini ben tavsiye etmiş gibi oldum ama memnun değilsen değiştirelim canım yaa kalmasın öyle kıyamam..
yazdıklarınızın hepsini okuyamadım ama sağolsun farmasimiz bize gece gece dua etmiş Allahım razı olsun ondan alıntılardan görebildim.
Rabbim sana da dilediklerini hayırlısıyla nasip etsin inşallah..
şimdi dersim bitti eve dönüş
allahım esrigesin rabbim evlatlarımızla sınamasın bizidun kötü bir akşam geçirdik
ben mutfak tezgahında duruyordum. eşimin kucagında olan oğlum bana dogru hamle yapınca, benimde arkam dönük ocağa yöneldim ve çocuk yaptıgı hamleyle tezgaha kafası bir çarptı ki nasıl bir ses çıktı, diğer odadan koşup gediler. sanki yere gümmmm diye ağır br şey atömışsın gibi .nasıl çığlık attım, bağırdım, kafasının tezgaha çarpması ve o sesin çıkması feci birşeydi. Allah'a emanet yavrularımız. çok şükür beynine gelmemiş. yüzü, alnı kaşı ve göz kapağı çarpmış, şükür bir şeyi yok. kaşında, göz kapağında morluklar falan var. ama bir şey olmadı ya, morluklar önemli değil. Rabbim ne güzel gözlerimizi çukurda yapmış, kaş çarpınca göz çukurda kaldıgından bir şey olmamış.
bir de ben sayfaları okurken, çevirim dışına düşüyorum. oysa mesela 20 sayfa birikmiş, okuyorum ama yok oluyorum. anladınız mı
ne yapmam gerekiyor
al bencedolar düşmüş mü almak mı lazım
arada yazayım bari topiğin anlamına uygun olsun
ben önceden yapmazdım son 1 yıldır her gün kalemimi allığımı rujumu sürerim ojeler aldım renk renk sürüyorum da kendim için iyi oluyoryaa ben böyle taştır kolyedir felan hiç sevmiyorum pırıltıyı..
sade olacak az para tutacak kullanırken içim rahat edecek
tak takıştır sür sürüştür saçını başını yaptır pek bana göre şeyler değil
ruhum kabul etmiyor
ama çok temizimdir hergün duşumu alırım bir giydiğimi asla bir daha giymem tırnak felan işim gereği sıfırdır..genelde parlatıcı kullanırım çok nadir açık renk bişeyler sürerim
makyaj da yaparım ama hep sadedir koyu renk rujum hiç olmamıştır
çok beğeniyorum süslü püslü kadınları..
ama gel gör ki kendime yakıştıramıyorum
sizler nasılsınız bende mi bir sorun var?
en güzeli bence hehe limit hediyesibenim evlilik teklifiine gelince: ben trabzonda ruh ve sinr hastalıkları hastanesine atandım, benden 3 hafta önce de eşim başlamış, pratisyen olarak. neyse ben gelince beni görmüş falan filan.... ben onu ilk kez (daha önce görmüş olabilirim belki ama yeni işe başlayan hep herkesi karıştırr) bir psikiyatri uzmanının odasına gittiğimde (30 ağustos falandı, hastane pek kimse yoktu) orada fenerbahçeden konuşurken gördüm (hastasıdır, bir ara anlatırım) o sırada gonyaspordan zaferi tarnsfer etmişler onu konuşuyorlar neyse uzattım
tanıştık, konuştuk, aradan uzun zaman geçti, tam ben izmire gideceğim o gece bana benden hoşlandıgını, evlenmek istediğini falan söyledi, şaşırdımm, aaa baktım adam bana aşık..
neyse böylece arkadaslıgımız başladı, benimle müthiş ilgileniyor falan, ağlasam üzülsem kıyamıyor bir ömür böyle geçecek sandım. kendince plan yapmış, tusu kazanacakmış ailemle tanışmaya gidecekmiş falan. pediatri kazandı öyle gitti tanışmaya, oraya başlamadı. sonra nişan yaptık. sonra tusu kazanmadan evlenemeyiz falan diyor, hayatımızı hep planladı o dönemde ve planladıgı gibi oldu, öyle romantizim falan olmadı hiç. ben de çiçekten falan hoşlanmam bilir de, bazen derim niye çiçek almıyorsun (amaç dırdır etmek) sen sevmezsin ki diyor. ama saraydan hoşlanırımevleneceğimiz arkadaslığımız sırasında belli oldugu için yani bir karar aldıgımız için teklif falan olmadıgı
aahhh kafm ben gençken bilseydim böyle şeyleri burnundan getirir, her istediğimi yaptırırdım.
üstelik hediyeleşme bile şöyle oluyor. kartlarım sende ne istiyorsan al, kaç para diye sormam, neye ihtiyacın varsa, ne begeniyorsan (ben hediyelerin ihtiyaç gidermesi gerektiğimi söylerim)al. ne kadarın romantik bir eşim var değil mi? ya da tamam gel ne istiyorsan seçelim alalım der. bazen onun bu dümdüz tarafı hoşuma gidiyor
bizde de aynı..
biz çıkarken herkes birbirine oyuncak ayı alırken
ben bizimkine evde giymesi için terlik,stajda giymesi için beyaz ayakkabı, yok efendim pijama takımı, nevresim takımı gibi şeyler alırdım..ama ben beğendiremezdim haspam çok zor beğernir beni gıcık eder marka takıntısı da cabası..
ben ettim sen etme seyyah
gel birlik olup senfatı dışlayalım ne dersin
zaten borcun var bana geçende satış koymuştun
kafayı yemişsin zaten meyra naptın sen tatil gibisi var mı hele de kar tatili
hep dışarıda zor durumda kalan ya da yakacak kömürü olmayan insanları ve soğukta kalan hayvanları düşünürüm hem moralim bozulur hem de Allah'a şükür sıcak mutlu evim var deyip mutlu olurum. biraz hüzünlü ama huzurlu geçer benim için kar tatilleri..
sen inek diye tabir ettiğimiz bir öğrenci miydin yoksa gerçi bizim okulda fen lisesiydi hepimiz çok inektik
eva vaav maldivlere mi gittiniz
owwwwww,oralar sizden fena olur... :)
ben daha merkezdeyim... :)
kızlar doktordan geliorum:)))) kontrolden
ve ve ve bebişimin cinsiyeti %100 belli artık erkek:))) artık kesin çünkü gördüm:)))))
normal bebklerin 120 gram olması lazımmış benimki 185 gram:))) tosuncuk iyi beslenio demekki:)))
ve ve ve 16. haftam bitti sadece 500 gram almışım çok mutluyum:))
sirkencubincim sizin orda 5-10 cm kar varmış benim burda hava soğuk ama güneş var:)) bana tatil hihihihihi:))))
canım unuttun herhalde,ben patronum...
gidiyorum ofise,birkaç kontrol,birkaç toplantı,birkaç telefon,çay,hahve,salep,ne istersem anında yanımda,karşımda harika bir manzara,monitorümde eşim,sizler,atıyorum bacak bacak üstüne,ohhh.....
daha ne olsun... :))
evde ne yapacam,evim temiz,akşama yemeğim hazır,çocuklar yok....
iş var,iş var yaniiii... :))
ben de matematik fen okudum,hep takdir aldım ama safi inek hiç olmadım,her türlü muzurluk da vardı...:))
ahhh ah,ne günlerdi.... :)))
biz yenimahallede oturuyoruz k validemlerin evi keçiörende berbat bir trafiği var sürücüler habire birbirini sıkıştırıyor nezaket sıfır yolda giderken resmen koltukla bütünleşiyorum bazen eşime diyorum hadi iyisin kurtardım seni bu çiledensirkeci ankarada nerde oturuyorsunuz. biz de angaradan ev aldık, 3 ay önce, borcunu ödüyoruz. keçiverende
selin demek erkek olacak bebek o zaman isim düşünmeye başlarsınız dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?