biz yenimahallede oturuyoruz k validemlerin evi keçiörende berbat bir trafiği var sürücüler habire birbirini sıkıştırıyor nezaket sıfır yolda giderken resmen koltukla bütünleşiyorum bazen eşime diyorum hadi iyisin kurtardım seni bu çiledenbu arada benim de artık trafiğe çıkmam lazım ama çok panikliyorum bazen sert manevralarda nefesim kesilecek gibi oluyor korkuyorum bunun için psikolojik bir destek mi almam lazım acaba :44:
meyracan kar tatilini öğrenciyken bile sevmezdim dedin diye dedim
patronlukla alakası yok ben evden çıkmak istemem eczanem olsa gitmem mesela çok bi kar kış olunca öyle söyleyeyim
tabi karı hiç eksik olmayan bi şehirde otursam böyle triplere girmezdim o da ayrı mesele
ben bekarken babamın aracıyla çok çıktım trafiğin en caf caflı olduğu yerlere hiç kaza halim de olmadı ama birkaç kez trafikte sıkıştıranlar oldu sonra kendi arabamı alır öyle çıkarım dedim sakin yerlerde kullanabiliyorum ama anadolu bulvarı beni mahvediyorbi kere ufak çaplı kaza yaptıktan sonra geçiyo:))) benbu yaz geri geri çıkarken apartmanda birinin kapısını göçerttim:)))
sonra ne heycan ne bişe otobanda 120 basıyorum:)))) virajda kamyon sollayabiliorum en büyük korkum buydu:)))
benim de anlatmak istediğim o,eczacı olsam ben de gitmezdim...
benim ofis ev ortamım gibi,üstüne işleri de ben yapmıyorum,o nedenle evden bile rahatım demek istedim canım....
hiiiiiiiiç
olan var olmayan var yahu
adamlar almış getirmiş götürmüş gezdirmiş yedirmiş işte (ne kadar da bir derdim var tarzı oldu bu cümle yahu)
daha ne istiyorsunuz acep
alın hediyelerinizi oturun edebinizle
ismi hazıdı zaten
erkek olursa tutku yanına bişey eklicektik onuda buldum ama kararsızım evramı ?kayramı?
kız olsaydı tutku berre olcaktı:)
kızlar size sorim
kayra:Allahın verdiği en büyük nimet
evra :islamiyeti yaymak adına en büyük yiğitlik gösteren kişi. erkek adı olmasına rağmen peygamber efendimizin s.a.v. halasının lakabı imiş ve sahaba ismiymiş
sizce hangisi?
dun kötü bir akşam geçirdik
ben mutfak tezgahında duruyordum. eşimin kucagında olan oğlum bana dogru hamle yapınca, benimde arkam dönük ocağa yöneldim ve çocuk yaptıgı hamleyle tezgaha kafası bir çarptı ki nasıl bir ses çıktı, diğer odadan koşup gediler. sanki yere gümmmm diye ağır br şey atömışsın gibi .nasıl çığlık attım, bağırdım, kafasının tezgaha çarpması ve o sesin çıkması feci birşeydi. Allah'a emanet yavrularımız. çok şükür beynine gelmemiş. yüzü, alnı kaşı ve göz kapağı çarpmış, şükür bir şeyi yok. kaşında, göz kapağında morluklar falan var. ama bir şey olmadı ya, morluklar önemli değil. Rabbim ne güzel gözlerimizi çukurda yapmış, kaş çarpınca göz çukurda kaldıgından bir şey olmamış.
bir de ben sayfaları okurken, çevirim dışına düşüyorum. oysa mesela 20 sayfa birikmiş, okuyorum ama yok oluyorum. anladınız mı
ne yapmam gerekiyor
istanbulda deprem oldu
seyyahım ya delibocuk halen buralarda geziyor. ona gıcık oldugumuzu ve negatif elektirik aldıgımız da söyledik ama
havamı atarım diyor bize
eva sen de adamın saçını başını yol bak milllet karısına neler yapıyor de
bu arada darsea delibocuke deliboncuk hoşgeldin yazmış. benim badezuzuya badeuzun yazmam gibi
istanbulda deprem oldu
gazetede değiştirmişler 5.8 miş saros körfezi açıklarıymış ama boğaziçinin kandilli sayfası çalışmıyor
sen iyi misin? ege denizinde olmuş 6.4 büyüklüğünde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?