Kirli Çıkılar )))

naber fıstıklar iki kat yukarda günden geldim. 4 den önce para transfer işim vardı da gitcem size de bakıp bi selam atıyım dedim
altınd çok hareket yok sanırım..

bi kere ufak çaplı kaza yaptıktan sonra geçiyo:))) benbu yaz geri geri çıkarken apartmanda birinin kapısını göçerttim:)))
sonra ne heycan ne bişe otobanda 120 basıyorum:)))) virajda kamyon sollayabiliorum en büyük korkum buydu:)))

benim de anlatmak istediğim o,eczacı olsam ben de gitmezdim...
benim ofis ev ortamım gibi,üstüne işleri de ben yapmıyorum,o nedenle evden bile rahatım demek istedim canım....

kızlar maşaallah sayfalar almış başını gitmiş
eve gidince sayfaları okumak için baya mesai yapmam gerekecek

ben bekarken babamın aracıyla çok çıktım trafiğin en caf caflı olduğu yerlere hiç kaza halim de olmadı ama birkaç kez trafikte sıkıştıranlar oldu sonra kendi arabamı alır öyle çıkarım dedim sakin yerlerde kullanabiliyorum ama anadolu bulvarı beni mahvediyor

benim de anlatmak istediğim o,eczacı olsam ben de gitmezdim...
benim ofis ev ortamım gibi,üstüne işleri de ben yapmıyorum,o nedenle evden bile rahatım demek istedim canım....

ya işte bana göre kalkıp evden çıkmak işe gitmek iş ne olursa olsun iştir , ne güzel sen benim için aynı hatta daha bile rahat diyorsun
mesela bugün kendime bakım yaptım biraz, 1 bölüm dizi izledim, akşama sürpriz kek ve poğaça yaptım bir de evde biraz ev işi yaptım
bunları işten gelince yapamıyorum
haftasonları da evde durmak istemiyorum. bu küçük kaytarmalar bana iyi geliyor.

hahaha gerçekten bdv'de ateş püsküren ablalar gibi oldun

bence kayra güzellll

canım ya kıyamam ben olsam oturup ağlayabilebilirdim işte varya herşey anlık bi anda oluveriyo telafiside yok hepimiz aallaha emanetiz((( ççok geçmiş olsun

selin ben isime karar veremedim hepsi de güzel hangisi içinize siniyorsa onu verin hem daha zamanınız uzun bir gün kayra ağır basar diğer gün evra

biz seyyah ile arkadaş olduk bi kere kandırdım onu beynini yıkadım

depremden çok korkuyorum korkum deprem olduğunda oğlum yanımda olmazsa diye:2::2::2::2::2::2::2::2::2:

kızlar gerçekten deprem mi oldu saat 16.15 falandı sanırım koltukta gittim geldim deprem mi oldu diye düşünüyordum emin de olamadım

deprem haberleri çok kasıyor beni nefesim daralıyor korkum kendime değil oğlum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…