Kirli Çıkılar )))

Seyyahh Rabbim yar ve yardımcın olsun çok üzüldüm yazdıklarını okurken.. İmtihanın zor ama Rabbim en sevdiklerinin imtihanını zor eylermiş böyle düşün, hiçbir peygamber evliya da mübarek yoktur ki eziyetli bir yaşam sürmüş olmasın..Allah sevdiklerinin günahlarını bu dertlerle dünyada döküp onu yanına öyle alırmış, çünkü cehennem azabı dünya dertlerinden kat be kat ağır...
Sayfaların birinde okudum yanlış hatırlamıyorsam namaza başlamışsın, kaç kere söylemek istedim ama cesaret edemedim ama şükür kendin böyle bir karar almışsın, huzurun manevi dünyanı zenginleştirmeden geçtiğini defalarca tecrübe ettim. Çok daraldığın zaman inşirah suresini oku, kalbine eziyet etme 35 senenin acılarını düşünerek, her şeyde bir hikmet var emin ol(biz bazen göremesekte)
Kızına Rabbim şifalar versin, sana da ona da hayır huzur rızık kapıları açsın, birbirimize dua edelim. Namaz anında edilen dualar geri çevrilmezmiş sen de o anlarda bol bol dua et, biz de edelim inşAllahh...

Selin oğluşunu Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin:)

bu arada baya sayfa okudum ama çok yazıyorsunuz daha 1 ay önce ameliyat oldum az yazın gözüm kaldırmıyor bu kadar okumayı, özetle hepinizi Allah için seviyorum:) muhabbetle kalın...

kızlar iyyiz çok şükür bide tekirdağa çok yakın bi ilçede oturuorum baya baya hissettim
binamız raylı sistem deprem olunca biz daha şiddetli hissedioruz hatta bu sefer tv faalan kapalıydı gacur gucur seslerini bile duyduk rayların
6. katta oldugum için ben istanbulda falan oldu sandım o yüzden çok korktum Allahtan denizde olmuşta hızını kesmiş

3 gün önce riyamda görmüştüm :)) deprem olcanı hatta 4 le 5 arasında olcanı ama ben pazar günü sabaha karşı bekliodum...:))

kızlar mesela altın istediğim seviyeye geldi ve ben satış yaptım aynı gün içinde altın düştü istediğim bir seviyeye alım yapsam makas mı oluyor bu alabilir miyim kesinti olur mu
bu üç sorunun cevabını bekliyorum

sirkeci ankarada nerde oturuyorsunuz. biz de angaradan ev aldık, 3 ay önce, borcunu ödüyoruz. keçiverende

senfat yaaaaaa hiç güleceğim yoktu
inanki 25000 eksiğimiz çıktı eksper yüzünden ahhaaaa valla güldürdün beni
benimki koşarak gitti arabamızı satak diye
hoooooo ho hoho bakalım akşam vakti kar kıyamet nereye koştuysa saftirik yaaaa
hamile olduğumu öğrenince de panik olup koşmaya çıkmıştı haaa

seliiin
bu topikteki büyüüüük çoğunluk pipili bebeğe sahip anne kervanına hoşgeldin..
ben azınlık olarak açıkcası 2.çocuğumun da kız olmasını isterken
sizin bu oğul bereketiniz beni korkutmuyor değil...

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

nihayet oku oku anca bitirebildim

senfat kuzucuğuna büyük geçmiş olsun ,Allah korumuş

multijet aramıza hoşgeldin canım

selincim oğluşunu en hayırlı zamanda kucağına almanı diliyorum

allright Allah ödeme kolaylığı versin ,hayırlı olsun canımmmm

seyyah herşey hayırlısıyla yoluna girecek inşaallah bitanemmm

depresifpoli geçmiş olsunnnnnn , inşaallah her geçen gün daha iyi olursun ....

sunny ablacım nerelerdesin ??????

meyraa canım seni de çok özledim
evacım eczaneni açıp işinin patronu olmanı dilerim ... kek ve poğacalardan istiyorummmmmmmmmmmmm

bıdık sen nerelerdesin

karanfilce sen ve ben okula talim ediyoruz

banucum sabahki güzel söze bayıldımmmmmmmm

yusum gene yoksun aramızdaaaa
sirkencubin hiç korkma canım trafikten ben tam bir trafik canavarıyım hyundai getzle en son 150 km bastım deli miyim neyim ?
eşim altında eli yüzü düzgün araba olsa düşünemiyorum seni diyor
ben de kork benden diyorum
biri içimdeki canavarı durdursun

neysee ben de koşarak gideyim kocamı bulayım nereye gitti acaba
dünkü yemekler öylece duruyor bitmedi
makarna
sulu köfte
ek olarak vişne kompostosu yaptım
yanına cacık yaparım şimdik.
sarımsaklı ohhh misss mis
öpüyorum sizi
dua edin de
bi yerlerden 25bin bulayım

lovelicim istersen 10 defa al-sat yapabilirsin kesinti filan olmaz

örneğin gün içerisinde 94 ten aldın 94.5 tlden sattın

94 ten gene aldın 95 ten sattın
hiç sıkıntı yok

ben üniversitedeyken babam araba almıştı kırmızı bir paliom vardı
o arabayla ne psikopat sürüyorum bayılıyordum araba kullanmaya
bi gün staja giderken adamın birini sıkıştırdım makas attım felan..adamla oynuyorum böyle resmen..
ışıkta karşılaştık tabi arabadan indi ahhaaaa dedim şimdi hapı yuttuk
sizi tebrik ederim hayatımda ilk defa böyle cesur araba kullanan bir bayan görüyorum elinizi sıkabilir miyim dedi
adam meğer polismiş
amaaan bende bir gurur bir gurur
şimdi o hevesim hiç yok çok ağır oturaklı kullanıyorum
zaten şu eve meselesi yüzünden satacağız da..
offf of düşünceler aldı beni benden yine

aynen benim
sulu köfte
patates kavurma
bamya duruyor onlar temizlenecek bugün

allrightcım inşaallah Allah yardımcınız olur canım

bizde bugün yeşil mercimekli erişte çorbası vardı
yogurt salata abartmıorum şu an yoksa rahatsız edio hemde kilo almamam lazım:)))

yok canım ne haddi hududu aşk olsun
mesajlarıma baktım kimse birşey yazmamış hatta geçenlerde burada birisine de detaylı anlatmaya çalışmıştım tabi karar herkesin kendine ait hesabına uyar uymaz mantıgına yatar yatmaz bilemeyiz hayıslısı deriz

dalııııııııııın ben geldim
sılayı attım sokağa
çay 2 çeşit kurabiye (ben yaptım nasıl yaptım neden yaptım nasıl becerdim hiç fikrim yok) ve kk
gel keyfim geeeeeeeel

kış ne kadar masraflıymış, bu ay iyiki maaşlar zamlı olacak. şimdiden yeri belli. salonda oturuyoruz ve cok soguk. doğalgaz 65 te yanıyor ve ısınmıyor, mütehait salonun duvarına yalıtım yapmamış, belki yantarafa ev yapılır diye. alt daire satın alınsın diye çok dua ettim ve 2 hafta önce satıldı. alanlar almancı! yani yazlık olarak kullannacaklar. tabi böyle olunca ufo yakıyoruz ekstra

acabası neden yükseltmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…