yoksa senle beni almadan başka topik mi açtılar
ben seyyahla evadan herşeyi beklerim valla
yoksa senle beni almadan başka topik mi açtılar
ben seyyahla evadan herşeyi beklerim valla
bırakmam sizi kimselere
derfat çok geçmiş olsun
dohturumuz hemen sana bilgi versin
söz sende börtüböcük.......
geçmiş olsun derfatçım.bak boza çok iyi geliyormuş öksürüğe,severse içir kuzuya.
ben de merak etmiştim seni,iyi olduğuna sevindim.hoş bir anne çocuğu hastayken ne kadar iyi olabilirse.
iyiyiz canım,sen nasılsın.
yazılarını okudum,faydalı bilgiler var içinde de ben zaten deneme yanılmayla o süreçlerden geçeli çok oldu.yeni evlenenler ve evlenecekler için altın öğütler ama.
delibocuk 26 yaşında hayata geç kalmış mı hissediyorsun ben anlamadım.tıp okuyan biri için normal değil mi,benim büyük kız da istiyor tıbbı,senden tüyo alayım.
Sağol banucum pek vakit bulamadım girmeye gece tam ben okumaya başladım geçmişi bizimki ağladı gel anne diye gittimki ateşler içinde yanıyo yavrum yanında yattım düşmesini bekledim sabaha karşı uyumuşum bu defada o geldi uyutmadı derken sabah oldu.Bozayı eşime söyleyeyim alsın bakalım severmi bilmiyorum deneyeyim bi sağol canım söylediğin için.Demi canım onlar hasta olmasın iyi olsunlar diye tüm çabalarımız inş çabucacık atlatırız.
Sağol seyyahcım hakikaten ya drumuz varya deliböcükkkkk hadi ver reçeteyide uygulayayım şeker..
Sağol banucum pek vakit bulamadım girmeye gece tam ben okumaya başladım geçmişi bizimki ağladı gel anne diye gittimki ateşler içinde yanıyo yavrum yanında yattım düşmesini bekledim sabaha karşı uyumuşum bu defada o geldi uyutmadı derken sabah oldu.Bozayı eşime söyleyeyim alsın bakalım severmi bilmiyorum deneyeyim bi sağol canım söylediğin için.Demi canım onlar hasta olmasın iyi olsunlar diye tüm çabalarımız inş çabucacık atlatırız.
canım ben muğlada olduğum için portakal burda hiç bitmiyor. temmuzda bile rahat bulabiliyorym.tasarrufa dair neler yapıyorsunuz bu aralar
paylaşmak istermisiniz
yeni bir can gelir şevke geliriz yeniden
mesela kışa yönelik tasarruf tedbir yöntemleriniz neler
genelde yazın hep kışlık yiyecekler yapardık
kıştan varmı öyle tavsiyeleriniz yapabileceğimiz
portakalı limonu bol bol dolaba koysak yazın sıcakta meyve suyu gibi kullanabilirmiyiz
ıspanak pırasa yazın olmuyor ama dolabada onlar da koyuluyor mu
yada bunun dışında kikirleriniz var mı
doğalgazdan memnunmusunuz kaç metreküp yakıyorsunuz ayda ısınma durumunuz nasıl
alışveriş nasıl gidiyor market mutfak fiyatlar nasıl
son zamanlarda dikkatimi daha çok çekiyor bakliyatlar daha mı pahaı satılmaya başladı
mesela nohut en düşük 5tl kırmızı mercimek 2,5tl rakamlar sizcede yüksek mi
canım ben şunları takip ediyorum birincisi basit geliyor anlık takipleri için kullanıyorum ikinci verdiğim adres yorum için daha iyi al sat yapmayı öğrenirken ikincisini takip ediyordum.merhaba:) bu akşam kimse yok topikte herkesler yemek mi yiyor nedir ??
kızlar bu onsu nerden takip ediyorsunuz benim takip ettiğim site sürekli güncellemiyo
bi de grafikleri olan bi yer varsa daha iyi olur :44:
tasarrufa dair neler yapıyorsunuz bu aralar
paylaşmak istermisiniz
portakalı limonu bol bol dolaba koysak yazın sıcakta meyve suyu gibi kullanabilirmiyiz
son zamanlarda dikkatimi daha çok çekiyor bakliyatlar daha mı pahaı satılmaya başladı
sen yokken fotoğraflaştık derfatçım.yalnız karanfilce ve meyra gidermedi merakımızı,saygı duyuyorum desem de inanma.ille de görmek istiyorum banane.
seyyahın da seramiklerini gördük,arada sayfaya koyuyor resimlerini ama ben bize özel yakın çekim isterim.
amma tutturdum bu akşam ben de,öff.
velhasıl gel arkadaş olalım,ben ve kızlarımla tanış.
tasarrufa dair neler yapıyorsunuz bu aralar
paylaşmak istermisiniz
seyyah, beni dün nasıl imrendirdiysen işten gelir gelmez ıslak kurabiye yaptımmm....
canım ben şunları takip ediyorum birincisi basit geliyor anlık takipleri için kullanıyorum ikinci verdiğim adres yorum için daha iyi al sat yapmayı öğrenirken ikincisini takip ediyordum.
ama ben gece dünyada ons nolmuş diye merak ettiğimde gold graph filan diye yazıyorum google a ordan bakıyorum önerilen sitelere.
Altn Fiyatlar - Altn Piyasa, Gnlk Dviz ve Altn Fiyatlar Piyasa Rehberi
Gram Altın fiyatları 95.35 TL 11 Ocak 2013 - altin.doviz.com
valla canım benim şu sıralar yeni keşfettiğim uygulamaya başladığım bişeyler yok. doğal sınırlarıma yaklaştım sanırım
doğalgazımız geçen ay 225 geldi bu ay daha fazla bekliyorum ahhh o benim kendi elimde olsa yanınca bile ısınmayan yatak odamı hiç ullanmadığım oturma odamı kapatır ne tasarruflar yapardım ama merkezi.
canım ben de 2. siteyi takip ediyorum şimdi bi site daha buldum :)
buzdolabında bekleyince daha bi güzel oluyor
ya ben bu kurabiyeyi zor bişey sanıyordum çok kolaymış ben de sıklıkla yaparım artık
ama tereyağ dayandırabilir miyim bilmiyorum çünkü margarin yerine tereyağ kullanyorum ve tereyağ aldığım kadın 20 tl ye çıkarmış fiyatı
darksea sana özel olmazsa bişey sorabilir miyim saırım devlette mühendissin.
mühendisler aşağı yukarı ne kadar alıyor yani sadece maaş olarak sormuyorum yani ek olarak ne gelirler oluyor bizim ek ders gibi mesela.
eşim de bi devlet mühendis adayı da atanırsa kaç alır çok merak ediyorum.
kardeşim de elektronik müh.
buzdolabında bekleyince daha bi güzel oluyor
ya ben bu kurabiyeyi zor bişey sanıyordum çok kolaymış ben de sıklıkla yaparım artık
ama tereyağ dayandırabilir miyim bilmiyorum çünkü margarin yerine tereyağ kullanyorum ve tereyağ aldığım kadın 20 tl ye çıkarmış fiyatı
darksea sana özel olmazsa bişey sorabilir miyim saırım devlette mühendissin.
mühendisler aşağı yukarı ne kadar alıyor yani sadece maaş olarak sormuyorum yani ek olarak ne gelirler oluyor bizim ek ders gibi mesela.
eşim de bi devlet mühendis adayı da atanırsa kaç alır çok merak ediyorum.
kardeşim de elektronik müh.
seyyah, beni dün nasıl imrendirdiysen işten gelir gelmez ıslak kurabiye yaptımmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?