Kirli Çıkılar )))

yoksa senle beni almadan başka topik mi açtılar
ben seyyahla evadan herşeyi beklerim valla

bırakmam sizi kimselere

derfat çok geçmiş olsun
dohturumuz hemen sana bilgi versin

söz sende börtüböcük.......

yoksa senle beni almadan başka topik mi açtılar
ben seyyahla evadan herşeyi beklerim valla

onları grubun gevezeleri ilan ediyorum. allahım yazarken böyleyse bir de konuşmak var bu kızlarla.
evet eva ve seyyah yazın bakalım çevrenizde konuşmanızla ilgili lakap takan oldu mu.
yoksa bize özel mi performansınız.

yok halimden memnunum da her sene 25 olsam daha memnun olurum die dedim valla kızın kaç yaşında bilmiyorum o zamana kadar herşey değişebilir bu ülkede
ben tıbba girdiğim de ne tam gün yasası vardı ne performans sürekli bişeyler değişiyo gerçekten çok seviyorsa ve yapabileceğine inanıyosa seçsin
çünkü etrafımda sırf doktorluğun prestijine kanıp tıp okuyanlar var hatta okul hayatlarında da başarılılar
ama hastalarla iletişimine bakıyorsun gerçek ortaya çıkıyo

sen yokken fotoğraflaştık derfatçım.yalnız karanfilce ve meyra gidermedi merakımızı,saygı duyuyorum desem de inanma.ille de görmek istiyorum banane.
seyyahın da seramiklerini gördük,arada sayfaya koyuyor resimlerini ama ben bize özel yakın çekim isterim.
amma tutturdum bu akşam ben de,öff.
velhasıl gel arkadaş olalım,ben ve kızlarımla tanış.

tasarrufa dair neler yapıyorsunuz bu aralar
paylaşmak istermisiniz
yeni bir can gelir şevke geliriz yeniden
mesela kışa yönelik tasarruf tedbir yöntemleriniz neler
genelde yazın hep kışlık yiyecekler yapardık
kıştan varmı öyle tavsiyeleriniz yapabileceğimiz
portakalı limonu bol bol dolaba koysak yazın sıcakta meyve suyu gibi kullanabilirmiyiz
ıspanak pırasa yazın olmuyor ama dolabada onlar da koyuluyor mu
yada bunun dışında kikirleriniz var mı
doğalgazdan memnunmusunuz kaç metreküp yakıyorsunuz ayda ısınma durumunuz nasıl
alışveriş nasıl gidiyor market mutfak fiyatlar nasıl
son zamanlarda dikkatimi daha çok çekiyor bakliyatlar daha mı pahaı satılmaya başladı
mesela nohut en düşük 5tl kırmızı mercimek 2,5tl rakamlar sizcede yüksek mi

Sağol seyyahcım hakikaten ya drumuz varya deliböcükkkkk hadi ver reçeteyide uygulayayım şeker..

kelin ilacı olsa diye başlıyormuşum :) ben hersene 4 ay boyunca aralıksız öksüren biri olarak
ateşi için çok ilaç önermem ben ılık bez uygulama en doğrusu öksürük kuru mu balgamlı mı
kuru öksürükse burnu gözleri akıyorsa evde yatıp dinlenecek bol bol sıvı meyve
odanın havası kurumasın çok fazla doğalgaz ise peteğin yanına su koyuver
antibiyotik kullanma bunlar için ama balgamlı ise öksürüğü bronşit zatürre filan olabilir o zaman acile bi götürün

deryacım geçmiş olsun canım...
nasıl şimdi çağan?

banucum benim albümde normal fotom da var
gevezeliğime değil ama bana arkadaşlar aralarında sıdıka der
hani şu gülistanın eski karakteri

akıllıbıdık burda tekstil hariç herşey pahalı onu farkettim
doğalgaza dikkat etmiyorum açıkçası çünkü çok üşüyorum ve 3 aydır da hala hastayım
ne kadar gelirse artık ısınacak kadar açıyorum
diğer faturalarımı burdan sonra düşürdüm ama gene de 2 kişiye göre fazla
ama eşyalarım eski ona bağlıyorum ben

portakal limon kabuklarını soyup rendeleyip saklayabilirsin
keklere ya da marmelat olarak falan kullanırsın
diğerlerini bilmiyom ben de

canım ben muğlada olduğum için portakal burda hiç bitmiyor. temmuzda bile rahat bulabiliyorym.
ıspanağı 1 kilo alıp temizleyip yıkıyorum. iyice süzüldükten sonra, poşete koyup havasını çekiyorum. öylece dondurucuya atıyorum ama 1 hafta içinde onuda tüketiyorum. çok bekletmiyorum yani.
ısıtmamızda merkezi sistem her ay 275 ısıtmaya gidiyor. am iyi ısınıyoruz çok şükür...
bakliyat banada pahalı geliyor ama 1 kilo et 30 tl iken 1 kilo nohuta 5 tl çok değil aslında. hem 1 kilo bakliyatı 3-4 defa yiyosun. yani her pişirmeye 1-2 lira gibi birşey gidiyor

merhaba:) bu akşam kimse yok topikte herkesler yemek mi yiyor nedir ??

kızlar bu onsu nerden takip ediyorsunuz benim takip ettiğim site sürekli güncellemiyo
bi de grafikleri olan bi yer varsa daha iyi olur :44:
canım ben şunları takip ediyorum birincisi basit geliyor anlık takipleri için kullanıyorum ikinci verdiğim adres yorum için daha iyi al sat yapmayı öğrenirken ikincisini takip ediyordum.
ama ben gece dünyada ons nolmuş diye merak ettiğimde gold graph filan diye yazıyorum google a ordan bakıyorum önerilen sitelere.
Altn Fiyatlar - Altn Piyasa, Gnlk Dviz ve Altn Fiyatlar Piyasa Rehberi
Gram Altın fiyatları 95.35 TL 11 Ocak 2013 - altin.doviz.com

valla canım benim şu sıralar yeni keşfettiğim uygulamaya başladığım bişeyler yok. doğal sınırlarıma yaklaştım sanırım
doğalgazımız geçen ay 225 geldi bu ay daha fazla bekliyorum ahhh o benim kendi elimde olsa yanınca bile ısınmayan yatak odamı hiç ullanmadığım oturma odamı kapatır ne tasarruflar yapardım ama merkezi.

Banucum hadi ya onadamı denk gelemedik isimlerede denk gelememiştim ama bu haksızlık ya......bende meraktan çatlıyorum hep fransız kalıyorum olaylara zaten üzülüyorum açıkçası.

canım kışa yönelik dolaba atanlar oluyomu bilmiyroum ben bişey atmıyorum.Bu aralar ev çok soğuk oluyo ısınamıyorum ayda yaklaışık 250 tllik gaz yakıyoruz 85 tlde elektriğim geliyo ama öbür ay fazla gelir.Mutfak alışverişinde aynı bi değişiklik yok aylık 250 tlyi buluyor masrafımız.Bakliyatları annem sağolsun çuvalla almış bende ondan getiriyorum bittikçe onlarada para vermiyorum ama bence yüksek fiyatları dün akşam haberlerde izledik herşeye zam gelmiş meyve,sebze,balık herşey ikiye katlanmış bende diyorum o zaman maaşlarada orantılı zam yapsınlar.

seyyah, beni dün nasıl imrendirdiysen işten gelir gelmez ıslak kurabiye yaptımmm....

buzdolabında bekleyince daha bi güzel oluyor

ya ben bu kurabiyeyi zor bişey sanıyordum çok kolaymış ben de sıklıkla yaparım artık
ama tereyağ dayandırabilir miyim bilmiyorum çünkü margarin yerine tereyağ kullanyorum ve tereyağ aldığım kadın 20 tl ye çıkarmış fiyatı

darksea sana özel olmazsa bişey sorabilir miyim saırım devlette mühendissin.
mühendisler aşağı yukarı ne kadar alıyor yani sadece maaş olarak sormuyorum yani ek olarak ne gelirler oluyor bizim ek ders gibi mesela.
eşim de bi devlet mühendis adayı da atanırsa kaç alır çok merak ediyorum.
kardeşim de elektronik müh.

canım ben de 2. siteyi takip ediyorum şimdi bi site daha buldum :)

canım ben de 2. siteyi takip ediyorum şimdi bi site daha buldum :)

ben artık ikinci siteyi pek takip etmiyorum 1. de aynı anda hepsini görüyorum ve hızlı kolay açılan bi site benim gibi düştükçe altın alan basit kullanıcılar için

canım büro mühendisiyim. araziye çıkmadığım için, arazi tazminatı almıyorum. eşin branşına ve atndığı kuruma göre araziye çıkarsa arazi tazminatı (3 ayda 1 350 tl gibi bişey) ve günlük yevmiye alır. yani benimki kuru bir maaş. ocak zammıyla 2900 gibi geçecek elime. allah bereketini versin inş.

senden benden çok aldıkları kesin canım
teknik meslek
arkeoloji bile mühendislik kriterinde olmadığı halde daha yüksek alıyor
3000e yakındır ben de merakla bekliyorum cevabı
eklerle fazla da olur
ahhhhhhhhhhhhh ah
karanfilce ya ciğerimi yaktın

seyyah, beni dün nasıl imrendirdiysen işten gelir gelmez ıslak kurabiye yaptımmm....

ben bunu atlamışım
afiyet bal şeker olsun
bak şimdi sen de beni imrendirdin
ama gerçekten kolay ve hemen pişen bi şey
oyy canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…