Kirli Çıkılar )))

artık sevmiyorum seni

İnatçı bi ateşi var çağanın canım dolvenle düşürdüm çok şükür.Öksürüğü kuru öksürük bugün daha az sanki.Aynen canım bol bol sıvı tüketmesini sağlıyorum hatta sürekli altına kaçırıyo bugün zorla meyve veriyorum ağlıyo ama iyileşmen lazım diyorum ''e tamam anne'' diyor ve yiyor.Su koymamıştım ama bugün koyayım peteğin yanında yatıyor çünkü.Dr antibiyotiklik durumu yok demiş vermemiş zaten.Öksürüğüne kreval,aferin şurup bide burun spreyi vermiş onları kullanıyorum.teşekkürler canım benim .

kızlar size bişey danışıcam uzun süredir bütçe yapan kişilersiniz tecrübenize güveniyorum
ben her ay 2000 civarı harcıyorum
500 anneme
400-500 arası telefon faturası internet kredi kartları
250-300 yol parası kalanı da kendim harcıyorum
çok mu sizce ( bu çok azaltmış halim alışveriş de yapmam hiç
arabam varken her ay 800-900 benzine gidiyodu bi de

küvet varsa iyice doldur iyice buhar yap oturt içine içi dışı açılsın

deryacım geçmiş olsun canım...
nasıl şimdi çağan?

sağol bitanem ya şimdi ehh işte diyeyim yanımda arabasıyla oynuyor burun akıntısı var çok fazla sesi biraz daha iyi,öksürüğüde azaldı inş çabuk atlatır ..
Sen nasılsın canım ya?Deniz paşa nasıl?Kreş nasıl gidiyor?

maşallah sizin kuru maaş baya yüksekmiş eşim kimya mühendisi kardeşim elektronik eğer atanırsa kardeşimin arazi işi baya çok olur.
İnşallah atansın ya o da evini barkını kursun şimdi özelde 1600 alıyor hadi yemek masrafı hiç olmuyor altına araba veriyorlar onları da saysak 2 bine yaklaşır.
benim kuru maaş 1850 ocakta 1900 küsür olur sanırım
ama benim ekders 900 civarı Allah bereket versin
eşim de özelde 1600 civarı alıyor.
Allahım hayırlısıyla burdaki kızlara başta seyyaha eşime kardeşime de nasip eder inşallah...

canımmmm

iyi canım. bugün ilk defa ağlamadan gitmeme izin verdi.
nasıl huzurlu bir gün geçirdim.....

küvet varsa iyice doldur iyice buhar yap oturt içine içi dışı açılsın

küvet yok canım banyoyu hiç sevmez benim oğlum babası yaptırıyordu banyosunu çok sıcak suyla yıkamış herdefasında şimdi çocuk banyodan nefret ediyo ne yaptıysam sevdiremedim.

size kuru hatta kupkuru maaşımı sölim me:)) 1310 lira:))) evet yanlış okumuosunuz tam tamına 1310 lira 608 de döner alıorum 1918 lira ıslak ıpıslak maaşım:)) Allaha şükür dönerle iyi bi rakam hele ilk başladıgımda 1190 lirayd kuru kupkuru maaşım:)))
zaten sağlıkçılara döner vermeseler varya öelelim bitelim:))

e canım senin ek dersleride sayarsak aynı alıyoruz senle işte :26: benim maaşım çok değil ki. özel idarede, belediyelerde çalışan mühendisler 4-5 bin arası alıyorlar...

canım kiran yok elektrik su doğal gaz faturan yok biraz fazla:26:
ama evlenirsen bu kadar harcamazsın paran bereketlenir ben de ilk atandığımda çok harcardım
hadi şanslısın bizi erken keşfettin

ya benim çocugum hasta olursa ben nasıl dayancam ki şu an hormonlarımdanmıdır nedir bilemicim ama o burnu akan gözleri renksiz bakan öksüren halini hayal ettikçe gözlerim doluyo(( ah hormonlar ah ... derfat sonradan geçiomu bu durum:?

oturup kemal sunal gibi ağlayacaksınız beraber napcaksın başka
kim inanır senin anne olacağına

canım kiran yok elektrik su doğal gaz faturan yok biraz fazla:26:
ama evlenirsen bu kadar harcamazsın paran bereketlenir ben de ilk atandığımda çok harcardım
hadi şanslısın bizi erken keşfettin

karanfilce ben buna cidden inanıorum evlenince benim param bereketlendi bitmiyo yahu tekken ben 60 lira ev kirası 30 lira elektrik ödüodum 6 ayda bide 45 lira su faturası tüm harcamam buydu:)))
ama yetmiodu yetmiodu gene yetmiodu ay sonu cebimde param asla olmuyodu ah ben o zmanlar keşfetcektim buryı bak nasıl uçuodum:))))) ama aynı para şimdi bitmio elimde bereketlendi:))) kat kat arttı:))

sirkeciii geldi hanıııım

işte de evde de takipteyim ona rağmen sayfalar birikince road runner gibi oluyorum çok sayfa biriktirenleri düşünemiyorum

merhaba:) bu akşam kimse yok topikte herkesler yemek mi yiyor nedir ??

kızlar bu onsu nerden takip ediyorsunuz benim takip ettiğim site sürekli güncellemiyo
bi de grafikleri olan bi yer varsa daha iyi olur :44:
goldprice.org canım ben burdan takipliyorum

burda ostimde toptancı marketleri var onlara gidiyorum çok şey alacaksam bir de marketlerin haftalık broşürlerine göz gezdiriyorum bir şey uygunsa deterjan filan bol bol alıp stokluyorum hatta geçen gün marketteki bütün deterjanı kutu kutu alınca baya dikkat çektim. belki biliyorsunuzdur clin diye bir cam temizleyici var süper temizliyor camı aynayı e benim evde de ayna bol olunca çok ihtiyaç duyuyorum; bunun 500 ml olanları 3.25 hatta 4.5 liraya satılıyordu ben 750 ml olanını 1.5 liraya buldum topladım tüm marketi ama kasada 3 lira göründü sonra kasiyerle uğraştım gittim etiketi gösterdim 1.5 liraya aldım zorla şimdi evde koyacak yer de yok arabanın bagajında geziyor

elektrik için aydınlatmadaki lambaların sayısını azaltıyorum
internet üzerinden bir sistem var arayacağım yerleri onun üzerinden beleşe arıyorum (gerçi oraya 10 euro yüklüyorum 3-4 ayda bir)
bugün eşim de kendi telefon faturasını indirmek için kamu ekonomiğe geçmeyi planladığını söyledi yılda 190 lira karımız olacak

oturup kemal sunal gibi ağlayacaksınız beraber napcaksın başka
kim inanır senin anne olacağına

eşimde öle diyo zaten ben ikinizi birlikte büyütcem dio:))) ultrasondan çıktıktan sonra resmini öpüp öpüp ağlıorum ne kadar özlemişim kuzumu ne zmandır görmüorum sanki çok uzaklarda ama çok yakınımda die:)) adam napsın şaşkın şaşkın bakıo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…