canım büro mühendisiyim. araziye çıkmadığım için, arazi tazminatı almıyorum. eşin branşına ve atndığı kuruma göre araziye çıkarsa arazi tazminatı (3 ayda 1 350 tl gibi bişey) ve günlük yevmiye alır. yani benimki kuru bir maaş. ocak zammıyla 2900 gibi geçecek elime. allah bereketini versin inş.
kelin ilacı olsa diye başlıyormuşum :) ben hersene 4 ay boyunca aralıksız öksüren biri olarak
ateşi için çok ilaç önermem ben ılık bez uygulama en doğrusu öksürük kuru mu balgamlı mı
kuru öksürükse burnu gözleri akıyorsa evde yatıp dinlenecek bol bol sıvı meyve
odanın havası kurumasın çok fazla doğalgaz ise peteğin yanına su koyuver
antibiyotik kullanma bunlar için ama balgamlı ise öksürüğü bronşit zatürre filan olabilir o zaman acile bi götürün
İnatçı bi ateşi var çağanın canım dolvenle düşürdüm çok şükür.Öksürüğü kuru öksürük bugün daha az sanki.Aynen canım bol bol sıvı tüketmesini sağlıyorum hatta sürekli altına kaçırıyo bugün zorla meyve veriyorum ağlıyo ama iyileşmen lazım diyorum ''e tamam anne'' diyor ve yiyor.Su koymamıştım ama bugün koyayım peteğin yanında yatıyor çünkü.Dr antibiyotiklik durumu yok demiş vermemiş zaten.Öksürüğüne kreval,aferin şurup bide burun spreyi vermiş onları kullanıyorum.teşekkürler canım benim .
deryacım geçmiş olsun canım...
nasıl şimdi çağan?
maşallah sizin kuru maaş baya yüksekmiş eşim kimya mühendisi kardeşim elektronik eğer atanırsa kardeşimin arazi işi baya çok olur.canım büro mühendisiyim. araziye çıkmadığım için, arazi tazminatı almıyorum. eşin branşına ve atndığı kuruma göre araziye çıkarsa arazi tazminatı (3 ayda 1 350 tl gibi bişey) ve günlük yevmiye alır. yani benimki kuru bir maaş. ocak zammıyla 2900 gibi geçecek elime. allah bereketini versin inş.
senden benden çok aldıkları kesin canım
teknik meslek
arkeoloji bile mühendislik kriterinde olmadığı halde daha yüksek alıyor
3000e yakındır ben de merakla bekliyorum cevabı
eklerle fazla da olur
ahhhhhhhhhhhhh ah
karanfilce ya ciğerimi yaktın
ben bunu atlamışım
afiyet bal şeker olsun
bak şimdi sen de beni imrendirdin
ama gerçekten kolay ve hemen pişen bi şey
oyy canım çekti
sağol bitanem ya şimdi ehh işte diyeyim yanımda arabasıyla oynuyor burun akıntısı var çok fazla sesi biraz daha iyi,öksürüğüde azaldı inş çabuk atlatır ..
Sen nasılsın canım ya?Deniz paşa nasıl?Kreş nasıl gidiyor?
küvet varsa iyice doldur iyice buhar yap oturt içine içi dışı açılsın
iyi canım. bugün ilk defa ağlamadan gitmeme izin verdi.
nasıl huzurlu bir gün geçirdim.....
niye yaa. naptım ben sana
maşallah sizin kuru maaş baya yüksekmiş eşim kimya mühendisi kardeşim elektronik eğer atanırsa kardeşimin arazi işi baya çok olur.
İnşallah atansın ya o da evini barkını kursun şimdi özelde 1600 alıyor hadi yemek masrafı hiç olmuyor altına araba veriyorlar onları da saysak 2 bine yaklaşır.
benim kuru maaş 1850 ocakta 1900 küsür olur sanırım
ama benim ekders 900 civarı Allah bereket versin
eşim de özelde 1600 civarı alıyor.
Allahım hayırlısıyla burdaki kızlara başta seyyahaeşime kardeşime de nasip eder inşallah...
canımmmm
maşallah sizin kuru maaş baya yüksekmiş eşim kimya mühendisi kardeşim elektronik eğer atanırsa kardeşimin arazi işi baya çok olur.
İnşallah atansın ya o da evini barkını kursun şimdi özelde 1600 alıyor hadi yemek masrafı hiç olmuyor altına araba veriyorlar onları da saysak 2 bine yaklaşır.
benim kuru maaş 1850 ocakta 1900 küsür olur sanırım
ama benim ekders 900 civarı Allah bereket versin
eşim de özelde 1600 civarı alıyor.
Allahım hayırlısıyla burdaki kızlara başta seyyahaeşime kardeşime de nasip eder inşallah...
canımmmm
kızlar size bişey danışıcam uzun süredir bütçe yapan kişilersiniz tecrübenize güveniyorum
ben her ay 2000 civarı harcıyorum
500 anneme
400-500 arası telefon faturası internet kredi kartları
250-300 yol parası kalanı da kendim harcıyorum
çok mu sizce( bu çok azaltmış halim alışveriş de yapmam hiç
arabam varken her ay 800-900 benzine gidiyodu bi de
sağol bitanem ya şimdi ehh işte diyeyim yanımda arabasıyla oynuyor burun akıntısı var çok fazla sesi biraz daha iyi,öksürüğüde azaldı inş çabuk atlatır ..
Sen nasılsın canım ya?Deniz paşa nasıl?Kreş nasıl gidiyor?
ya benim çocugum hasta olursa ben nasıl dayancam ki şu an hormonlarımdanmıdır nedir bilemicim ama o burnu akan gözleri renksiz bakan öksüren halini hayal ettikçe gözlerim doluyo(( ah hormonlar ah ... derfat sonradan geçiomu bu durum:?
canım kiran yok elektrik su doğal gaz faturan yok biraz fazla:26:
ama evlenirsen bu kadar harcamazsın paran bereketlenir ben de ilk atandığımda çok harcardım
hadi şanslısın bizi erken keşfettin
goldprice.org canım ben burdan takipliyorummerhaba:) bu akşam kimse yok topikte herkesler yemek mi yiyor nedir ??
kızlar bu onsu nerden takip ediyorsunuz benim takip ettiğim site sürekli güncellemiyo
bi de grafikleri olan bi yer varsa daha iyi olur :44:
tasarrufa dair neler yapıyorsunuz bu aralar
paylaşmak istermisiniz
yeni bir can gelir şevke geliriz yeniden
mesela kışa yönelik tasarruf tedbir yöntemleriniz neler
genelde yazın hep kışlık yiyecekler yapardık
kıştan varmı öyle tavsiyeleriniz yapabileceğimiz
portakalı limonu bol bol dolaba koysak yazın sıcakta meyve suyu gibi kullanabilirmiyiz
ıspanak pırasa yazın olmuyor ama dolabada onlar da koyuluyor mu
yada bunun dışında kikirleriniz var mı
doğalgazdan memnunmusunuz kaç metreküp yakıyorsunuz ayda ısınma durumunuz nasıl
alışveriş nasıl gidiyor market mutfak fiyatlar nasıl
son zamanlarda dikkatimi daha çok çekiyor bakliyatlar daha mı pahaı satılmaya başladı
mesela nohut en düşük 5tl kırmızı mercimek 2,5tl rakamlar sizcede yüksek mi
oturup kemal sunal gibi ağlayacaksınız beraber napcaksın başka
kim inanır senin anne olacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?