- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ya benim çocugum hasta olursa ben nasıl dayancam ki şu an hormonlarımdanmıdır nedir bilemicim ama o burnu akan gözleri renksiz bakan öksüren halini hayal ettikçe gözlerim doluyo(( ah hormonlar ah ... derfat sonradan geçiomu bu durum:?
sen bişey yapmadın da
ben o kadar maaş alamıyorum
mesele orda
atanamadım ya
kendime kızıyom işte
ahhh seyyahım ahhh gerçekten bunu çok istiyorum diyosan, bunla mutlu olcam diyorsan, sen de eşim gibi yapmayıp pes etmeyip özeli denemiyceksen selinin yaptığını yap..sen bişey yapmadın da
ben o kadar maaş alamıyorum
mesele orda
atanamadım ya
kendime kızıyom işte
eşim özel hastanede lise mezunu sağlıkçıymış gibi çalışıyor.size kuru hatta kupkuru maaşımı sölim me:)) 1310 lira:))) evet yanlış okumuosunuz tam tamına 1310 lira 608 de döner alıorum 1918 lira ıslak ıpıslak maaşım:)) Allaha şükür dönerle iyi bi rakam hele ilk başladıgımda 1190 lirayd kuru kupkuru maaşım:)))
zaten sağlıkçılara döner vermeseler varya öelelim bitelim:))
canım ben devlete girse razıyım çok para bizi bozar yani seninki gibi yere atansa da yetere canım senin ek dersleride sayarsak aynı alıyoruz senle işte :26: benim maaşım çok değil ki. özel idarede, belediyelerde çalışan mühendisler 4-5 bin arası alıyorlar...
ya benim çocugum hasta olursa ben nasıl dayancam ki şu an hormonlarımdanmıdır nedir bilemicim ama o burnu akan gözleri renksiz bakan öksüren halini hayal ettikçe gözlerim doluyo(( ah hormonlar ah ... derfat sonradan geçiomu bu durum:?
e canım senin ek dersleride sayarsak aynı alıyoruz senle işte :26: benim maaşım çok değil ki. özel idarede, belediyelerde çalışan mühendisler 4-5 bin arası alıyorlar...
mehaba çok alakasız olucak burdan yazmak konunun orta yerinde ama özel msj atamıyorum o yüzden burdan ulaştım sana adı ''zyban'' :):):)
ama onlara döneri yemekte veriyorlar
ahhh seyyahım ahhh gerçekten bunu çok istiyorum diyosan, bunla mutlu olcam diyorsan, sen de eşim gibi yapmayıp pes etmeyip özeli denemiyceksen selinin yaptığını yap..
biliyorum sıkıldın yoruldun bunaldın ama bunu yapmadan olmuyor.
İnşallah senfat defterine bu yıl yani sen yeniden çalışmaya gerek kalmadan seyya atandııııı diye yazar hem de konyaya atanırsın inşallah
eşim özel hastanede lise mezunu sağlıkçıymış gibi çalışıyor.
1600 civarı alıyor.
ama onlara döneri yemekte veriyorlar
canım ben devlete girse razıyım çok para bizi bozar yani seninki gibi yere atansa da yeter
sen kaç yıllık memursun canım sen de atanabilmek için uzun bekledin mi nasıl oldu??
eşimde öle diyo zaten ben ikinizi birlikte büyütcem dio:))) ultrasondan çıktıktan sonra resmini öpüp öpüp ağlıorum ne kadar özlemişim kuzumu ne zmandır görmüorum sanki çok uzaklarda ama çok yakınımda die:)) adam napsın şaşkın şaşkın bakıo:)))
evet ben şu tik imi bi atlatayım işten erken kaytarırım görüşürüz azıcık senin oğlanı da mıncıklarım hemkızzz sirken anacım ikimizde ankaradayız görüşebiliriz canımmm
sirkeciii geldi hanıııım
işte de evde de takipteyim ona rağmen sayfalar birikince road runner gibi oluyorumçok sayfa biriktirenleri düşünemiyorum
goldprice.org canım ben burdan takipliyorum
burda ostimde toptancı marketleri var onlara gidiyorum çok şey alacaksam bir de marketlerin haftalık broşürlerine göz gezdiriyorum bir şey uygunsa deterjan filan bol bol alıp stokluyorum hatta geçen gün marketteki bütün deterjanı kutu kutu alınca baya dikkat çektim. belki biliyorsunuzdur clin diye bir cam temizleyici var süper temizliyor camı aynayı e benim evde de ayna bol olunca çok ihtiyaç duyuyorum; bunun 500 ml olanları 3.25 hatta 4.5 liraya satılıyordu ben 750 ml olanını 1.5 liraya buldum topladım tüm marketiama kasada 3 lira göründü sonra kasiyerle uğraştım gittim etiketi gösterdim 1.5 liraya aldım zorla şimdi evde koyacak yer de yok arabanın bagajında geziyor
elektrik için aydınlatmadaki lambaların sayısını azaltıyorum
internet üzerinden bir sistem var arayacağım yerleri onun üzerinden beleşe arıyorum (gerçi oraya 10 euro yüklüyorum 3-4 ayda bir)
bugün eşim de kendi telefon faturasını indirmek için kamu ekonomiğe geçmeyi planladığını söyledi yılda 190 lira karımız olacak
size kuru hatta kupkuru maaşımı sölim me:)) 1310 lira:))) evet yanlış okumuosunuz tam tamına 1310 lira 608 de döner alıorum 1918 lira ıslak ıpıslak maaşım:)) Allaha şükür dönerle iyi bi rakam hele ilk başladıgımda 1190 lirayd kuru kupkuru maaşım:)))
zaten sağlıkçılara döner vermeseler varya öelelim bitelim:))
ben neyim ver neyim yok döktüm çıkıdaki paraları. tüm bacılar siz de deyin bakayım kaç para maaş alıyosunuz
benim de aralık ayı maaşım 1590 lira :))
benim de aralık ayı maaşım 1590 lira :))
karanfilce eşin özel hastanede napıoki? biyokimya laboratuvarında falanmı?
yavaş geeeeeel
bi de döneri de bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?