Kirli Çıkılar )))

geçmiyo canım.
elinde çaydanlık dönüp dolaşıyosun etrafında. bir kaç yudum ıhlamur içsin diye.
dakikalarca 1 kaşık pekmez içirmek için cebelleşiyosun. hatta enfeksiyonu önlesin diye kuru soğanı yastığının yanına koyup o gece soğan kokuları içinde uyuyorsun.
o uykusunda öksürünce senin kalbin sıkışıyor. hele kusucunca, kustuğunamı üzülecen yoksa o hasta haliyle zar zor yediği 3 kaşık yemeği çıkardığına mı üzülecen şaşırıyosun.
offff. valla cennet anaların ayakları altında ya..

sen bişey yapmadın da
ben o kadar maaş alamıyorum
mesele orda
atanamadım ya
kendime kızıyom işte
ahhh seyyahım ahhh gerçekten bunu çok istiyorum diyosan, bunla mutlu olcam diyorsan, sen de eşim gibi yapmayıp pes etmeyip özeli denemiyceksen selinin yaptığını yap..
biliyorum sıkıldın yoruldun bunaldın ama bunu yapmadan olmuyor.
İnşallah senfat defterine bu yıl yani sen yeniden çalışmaya gerek kalmadan seyya atandııııı diye yazar hem de konyaya atanırsın inşallah
eşim özel hastanede lise mezunu sağlıkçıymış gibi çalışıyor.
1600 civarı alıyor.
ama onlara döneri yemekte veriyorlar
e canım senin ek dersleride sayarsak aynı alıyoruz senle işte :26: benim maaşım çok değil ki. özel idarede, belediyelerde çalışan mühendisler 4-5 bin arası alıyorlar...
canım ben devlete girse razıyım çok para bizi bozar yani seninki gibi yere atansa da yeter

sen kaç yıllık memursun canım sen de atanabilmek için uzun bekledin mi nasıl oldu??

banu allah seni netmesin
o fotodaki ben değilim
o yabancı bir seramik sanatçısının eseri ve onu alan kişi
albümlerde fazlasına tıklarsan kızım ve bana ait olan fotoların albümü çıkar
ayrıca da ben o kadından daha güzelim ne kadar suaygırı formatinda olsam da

Selincim ben kendi adıma konusacağım geçmiyo canım içim cız ediyo uyku tutmuyo eşime gece kaçkere dedim hatırlamıyorum çocuk yatamıyo kalk bi götürelim diye ama adamın bana verdiği cvp sen bak ateşi düşmezse çağır dedi yattı uyudu nasıl olsa anası bakıyo diye.O hasta olmasında ben olayım dayanamıyorum ya onunla bende ağlıyorum annelik duygusu sanırım bu canım.

e canım senin ek dersleride sayarsak aynı alıyoruz senle işte :26: benim maaşım çok değil ki. özel idarede, belediyelerde çalışan mühendisler 4-5 bin arası alıyorlar...

Yok canım o kadar almıyorlar. Konuya ortadan müdavilk oldum ama sizi takip etmek çok hoşuma gidiyor. Benim eşim de belediyede kadrolu inşaat mühendisi. Sanırım zamla birlikte maaşı 3100 olacak. Belediyelerde sözleşmeli çalışanlar ise 3500-3700 arası bir rakam alıyorlar. Yalnız bu sosyal denge tazminatı ile böyle. 2014 martta tekrar imzalanmazsamaaşları 600tl daha düşük olacak. Ben de atanamamış bir mühendisim. Özel mağduruyum ve şimdilik işsizim. Umarım ben de atanırım

ben neyim ver neyim yok döktüm çıkıdaki paraları. tüm bacılar siz de deyin bakayım kaç para maaş alıyosunuz

Son düzenleme:

karanfilce eşin özel hastanede napıoki? biyokimya laboratuvarında falanmı?

deli

çok şekersin yaaa...

skype mı ne onu mu kullanıyorsun kayınpederim de onu kullanır esnaf da kendisi

ama biz ayda 20+20= 40 tl ye çok rahat ettik var ya. artıyo bile.
avea her yöne 500 dk 1000 sms 1 gb internet 19 tl düşünebiliyor musun zaten merkezde oturuyoruz çekmeme gibi bi problem asla yok.
o zaman neden daha fazlasını ödiyim

benim de aralık ayı maaşım 1590 lira :))

ben neyim ver neyim yok döktüm çıkıdaki paraları. tüm bacılar siz de deyin bakayım kaç para maaş alıyosunuz

ben pederbank ne uygun görürse
ne kadar zam yaparsa o kadar
fındık zamanı 3-4-5 olabilir
bazen 1 de olabilir 2 de
kışın da fazla olur faturalardan
sonra bana kafası atar süründürür
sonra ben bi cinnet geçiririm bi 5000 atar gibi
körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoruz

karanfilce eşin özel hastanede napıoki? biyokimya laboratuvarında falanmı?

eşim sağlık meslek lisesi mezunu.
mezun olduğunda meslek liselerinin önü kapatıldığından ilk 1000 e girmesine rağmen anca kimya müh. ne gidebilmiş.
mezun olunca da kimyasal fabrikalarda mühendis olarak çalışmış ama sağlıkçılık daha cazip gelince buna geçmiş. çalışma saatler daha az. daha az yorucu.

şu an taş kırma ve ürodinami hemşiresi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…