Kirli Çıkılar )))

bu arada perwoll kullanıp memnun olanlar varsa renkliler ve siyahlar için olanı (3litreliği) 10 liraymış 16 ocağa kadar geçerli migroslarda

ohh maşallah canım. allah baban adaha çok versin oda size
tabii sen atan ama o yine de versin ki daha çok birikim yapabilesin

en son mayısta aylık aldım
ek ödemeler dahil (meb de ek ders deniyor) ve cocuk yardımı dahil 2020 tl di. (lisans mezunuyum)
meb ya da sağlıkta olmadıgıma o kadar pişmanın ki. sabah 8 akşam 5.30 kadar çalış. tek tesellim devletteyim çok şükür diyorum, ama bir öğretmen kadar alabilmek isterdim.
kademe 8 den başladık. şimdi 7 nin 1 deniyor sanırım.

hayat sana güzel seyyah hiç ağlama bana:)

canım sen yat kalk öyle bi baban olduğu için dua et.
gerçekten sen atanamasan da şanslı gruptasın...
Allahım inşallah atanmanı kendi paranı kazanmanı da nasip etsin ama üzme kendini göreceğin o kadar pozitif yönler var kii..
inşallah bıdığın başarılı olur güzel yerlere gelir annesini gurulandırır aynı selin gibi
sen onun da üstüne düş caım

ben senin için de dua ediyorum..
bizi Allah bu dualarla 2013 ü seni iş sahibi beni ve bıdığı bebek sahibi dğer kızları da muratlarının sahibi yapar inşallah..

teşekkür ederim :)) şekerden daha çok yarmagülümsü bir şeyim :))
nonoh diye bir sistem santral gibi telefonları birbirine bağlıyrsun yurt dışını arayıp arkadaşlarla iyice geyiğe sarıyoruz ona bile çok komik bir ücret düşüyor yüklediğimiz paradan gün içinde ofiste bile annemi nonohtan ararım hiç para düşmez 444 lü numaralar da ücretsiz olur

Son düzenleme:
iyi akşamlaaaaaar;

kaç gündür bir ıslak kurabiyedir gidiyor. yapasım var, hangi tarifi kullandınız, deyiverin hele.

darksea sen mi sormuştum, sütüm geliyor diye
ben bildiğimi yazayım, çok nedeni var da
antipsikotik ilaç kullanımı prolaktini arttırır, süt geliyor o zaman
ama bu tür ilaçları kullanmadıgını sanıyorum

meyra hakkını helal etsin
ama isim falan vermedi
nasıl böyle bir şeye inandınız ki
meyranın isim verdiğine
ama o ismi biliyoeum

karanfilce hadi kuzum sen de söyle nolursuunnnnnnnn
merak kediyi öldürür, tatmin geri getirir

yok canım ya hiç kullanmadım o tür ilaçlar. doğum kontrol hapı bile kullanmıyorum
bir jinekoloğa gidicem fırsat bulunca. zaten yılda bir gidiyorum düzenli kontrole

ben de 8 den başladım
meslekçi olunca 7 nin 3 ündeyim
benim de bebem olsun benim kocam da seninki gibi paranın gözünü vursun(seni kızdırim accık) ben de ücretsiz izne ayrılayım benim derecem de dursun
evet eva seni bekliyoruz

evet eva da söylesin ona göre küçük kardeşimi diş hekimliği yerine eczacılık için de gazlayabilirim...

ufff kızlar kardeşimin puanı şu sıralar fizik tedavi ve reh. a yetiyor sizce marta kadar yükselir mi:18:
çok canı sıkılmış ergenlerle ilgilenen rehberlikçi var mıydı bizde:44:

ya sizde farkettini mi hepimiz deliböcüğün yazdıklarını okuyabiliyoruz, oysa sadece evanın okuyabilmesi lazım, o eczacı ya

darksea yazısı güzel ve okunaklı olan ender dr lardansın kızım

bu arada benim el yazımın çok güzel oldugu söylenir

canım ben dr değil mühendisim yazım o yüzden güzel zaar

iyi akşamlaaaaaar;

kaç gündür bir ıslak kurabiyedir gidiyor. yapasım var, hangi tarifi kullandınız, deyiverin hele.
seyyah yapıştır linkii.

elifcim netteki tariflerin hepsi aynı ben inceledim

evet yaa nonohdu kayınpederiminki de bi ara bize de vermişti şifresini skype nerden geldiyse aklıma :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…