Kirli Çıkılar )))

Kızlar size bi olayımı anlatmak istiyorum aklıma geldide.
Geçen sene bu zamanlar akşam saat 7 gibi mutfaktayım eşimi bekliyorum bi taraftan yemek hazırlıyorum mantarı hiç sevmem nefret ederim eşimde bayılır o gün hayatımda ilk kez evime mantar soktum eşime süpriz mantar yapacağım çağanda oyuncak atına biniyo bi taraftan müzik çalıyo oynuyo.Mutfağın balkonunun duvarını yıkıp mutfağa dahil etmiştik balkonun çıkıntıları duruyo tabi.Keyfim yerinde eşime süpriz yapıcam diye oda bana süpriz yapmak istemiş ben yaşpastayı çok severim yaşpasta,ekler filan almış bana,çağana kıyafet oyuncak almış.Hem şarkı söylüyorum hem yemek hazırlıyorum kütt diye bi ses geldi çağan ağlıyor sen oyuncak attan düş balkonun o çıkıntılarına çarp ağzından kanlar akıyo o ağlıyo ben ağlıyorum kan durmuyo ben peçete filan koyuyorum dudağı sanıyorum ama heryer kan oldu evin kapısını açtım bağırıyorum,ağlıyorum yardım istiyorum hemen eşimi aradım 5 dkk içinde eve geldi noldu dedi hemen çağanı aldığı gibi arabaya koştu ocakta yemek var,ısıtıcıda çalışıyo onları kapatıp üzerime bişey alana kadar bu kornaya basmış ben inmedim diye basmış gitmiş hastaneye,tlf ediyorum nerdesin diye kapatıyo tlf konusmuyo beni sorumlu tutuyo bidaha arıyorum yine aynısı,bidaha arıyorum bu defa hiç alakası olmayan bi hastaneyi söylüyor dolmuşa biniyorum taksiye verecek param çünkü dolmuşta hem ağlıyorum hem arıyorum dolmuşcuya durumu söyledim bastı gaza yetiştirdi beni ama o hastanede değilmiş tekrar ağlaya ağlaya dolmuşa bindim kardeşimi aradım onuda almış yanına gittim yanlarına ben gidene kadar röntgen çekilmiş benim sıpam ağzı açık gezer ağzı hiç kapanmaz ben dudağı patalrı sanarken üst dişleriyle dilinin üstünü,alt dişleriylede dilinin altını kesmiş dikiş atılacak dediler ama ben hala ağlıyorum eşim konusmuyo,çağanı bana vermiyo annem,babam,erkek kardeşim hepsi yanımızdalar normalde dikiş atılmazmış dile ama yarık çok olduğu için başka çare yok dediler plastik cerrahi bölümüne gittik ameliyathaneyi hazırlamışlar 2 kişi gelsin dediler eşimle ben girdim çağanı yatırdılar biriniz kafadan tutacaksınız birinizde bacaklarından dedi ben kafadan tutamam dedim bacakları ve kollarını tuttum çağanın üzerine yattım ama heryerim titriyo zor tutuyorum eşimde kafasını tuttu dikkatli olalım canı çok acımadan bitirelim dediler ben hiç bakamadım eşim bi ara bakmış dilini 4 yerinden uyuşturmuşlar ip takmışlar iple dili dışına çıkartıyorlarmış dikişi atıyorlar o sırada çağan acıdan drların elini ısırınca bi bırakıyorlarmış kaç dakika sürdü hatırlamıyorum arada bi bittimi diye soruyorum eşim defol git diye beni kovuyor en sonunda bitti dediler ben yere yığılıp kalmışım gözümü açtığımda beni sakinleştirmeye çalşıyorlardı biz içerde,annemler dışarıda ağlıyordu eve geldik annemde yanımda kaldı indizayn kursuna yazılmıştım kursu filan bıraktım yeterki oğlum iyileşsin dedim eşim 15 gün tavır yaptı bana çağan 1 hafta pipetle beslendi ağlaya ağlaya öldü yavrum çok zor günlerdi 1ay sonra dikişleri düştü şimdi bi sorun kalmadı ama hayatımdaki en kötü günlerden birisiydi.

ama benim iş yerindeki emeğimin karşılığını eşim vermiyor,
kimse de seb bu işi yapma dr. eşisin demiyor (deseler saçma olurdu)
başka biriyle de evli olabilirdim, ben emeğimin karşılığını istiyorum sadece
üstelik yıpranmışlık ve tükenmişlik çok oluyor

o ürün müdürü ya (okkalı bişey sölemesi gerek)

eva sen bir kaç üründen mi sorumlusun, neler yapıyorsun iş yerinde, bazı ilaçlar sen de mi sorumlu, ve ne tür grup ilaçlar öyleyse

aslında kırmızı reçeteli ilaçlardan sorumluyun senfat el altından verebilirm sana da
psikoglar bi süre sonra deliriyormuş diye duydum
kelin ilacı olsa başına sürer
terzi kendi söküğünü dikemez falan diyorlar

benimki de iğrenç bazen kendi yazdıklarımı da okuyamıyorum
bi ara çkeyim okuldaki sınıf defterinden bakalım siz okuyabilcek misiniz

canım ben kışlık sebzelerin dolaba konulduguna hiç şahit olmadım ama annem ıspanağı 2 kilo alıp yıkayıp haşlayıp budolabı poşetlerin ekoyup dondurucya koyyodu işten gledimi hemen kavurmasını yapıodu yada börek içi olarak kullanıodu amaaaaa en en en fazla 10 gün içinde bitirioduk çok kaldıgına hiç şahit olmadım portakal limon kabuklarınıda kurutup ronodan çekip un haline getirip keklere kurabiyelere koyduklarını duymuştum ama ben yapmadım açıkçası eger limonlu yapmak istiosam keki bi limonu rendeliyorum yaşken öle yapıorum:)))
limonu şöyle yapabilirsin ama canım limonu sıkıp buz kaplarına koyup küp küp dondurabilirsin ama ben bununla hiç uğraşmadım açıkçası limon her mevsim ucuz ucuz bulabilen bişey ha pazardan alınca 1 tanesini ayırıp geri kalanı hazır olsun die sıkıp öle saklıyıp kullanıorum bi tanesnide süslemede falan kullanıorum ama limon için değmez sanki:))) ama yok illa yapcak diosanda neden olmasın yapılabilir:)))
portakalı hiç denemdim ama portakal reçeli yapabilirsin kıştan yazın yemek için çokda lezzetli olur benim en sevdiğim reçeldir kendileri:))) mandalina reçelide çok lezzetli oluyo annanem cidden portakallı ördek yapamaz ama portakallı reçeli enfes yapar:)))
bu ay biz 160 metreküp yakmışız tatlım
bana faturam biraz fazla geldi çünkü apartmanın geneli 100-120 civarındaydı herkesin posta kutusuna baktım bide apt. 40 daire var hihihihih mahremiyeti delip geçtim ama kötü niyetle bakmadım:)))
neyse bizimki fazla gelmiş o yüzden gündüz kapatıorum artık işe giderken akşam açıorum ev akşama kadar soğumuyo zaten şimdilik iyyiz böyle bide bu ay böle denim bakalım bu ay faturam kaç gelcek ona göre kritik yaparız:)))sen bi ara vanadan kaapıorum diodun onu nasıl yapıodun?

tasarruflarımın en büyüğünü yaklaşık 2 gün önce donlarımızı ütülemeyi keserek yaptım ütümü haftada 2 saatten 50 dk. indirdim:)))
çaycımı ortalıktan kaldırdım:)) kendisi tam bi elektrik canavarıymış:)) suyumu ocakta ısıtıorum:)))
bu hafta markete gitttim dogru düzgün sebze yoktu hepsi pörsük pörsüktü pazardan alırım dedim anaaaaaa pazardan kar dolayısıyla kurulmadı
napcam ben dedim önce panik oldum sonna sakin düşündüm başka bi markete gidip en kazık olanına meyve kıvırcık ve havuç aldım toplamda 8-9 tl tuttu bu haftayı et tavuk konserve fasulye kuru patlıcan yemeği ve bilimum şeyle geçirdim ve şunu öğrendim bi hafta pazara çıkmadanda gayet iyi idare edilebiliomuş:))) ama meyvesiz olmuyo ne kadar kazık olsada meyvemi alıorum:)))
sonna bulaşık makinamı artık gece 10 dan sonna çalıştırıorum:)))
ve ve ve tv nin fişi netin fişi olmak üzere evde ne varsa herşeyi gece yatarken yada işim bittiğinde prizden çekiorum:)))
önümüzdeki ay dijitürkümüzün süresi doluyo onu kapatıoruz zaten merkezi yayınımız var :))) 63 lirada ordan kar sağlıcam:)
hım sonna benim telimin 500 mesaj hakkı vardı 8 tl ye o bana çok fazlaydı onu iptal ettirdim 50 mesaj her yöne 3 tl ye onu satın aldım 5 tl de ordan kar yaptım:)))
eşimin telide 85 lira idi onu iptal ettirdik 65 liralık hatta geçirdik onuda:))) 20 lirada ordan kar ettik:)))
sonna eşimin bağlı oldugu kredi kartına taksit yappılmış 5 sefer 100 tl lik benzin alın 100 tl lik benzin bedava die eşimin tanıdıgı bi çekici varmış hergün muhakkak 100-150 tl lik benzin alıomuş eşimde demişki 5 sefer benim kk dan al benzinini parayı direk bana ver arkadaşıda olar demiş
o çocuk 5 sefer benzin aldı eşimin kk dan parayıda direk vermiş zaten bizede 100 tl lik bedava benzin geldi dün aldım bedava benzin kullanmak gibisi yok:)))
şimdi o çocugun verdiği para evde beklio hesap kesiminde bankaya yatcak ve bizim benzinimiz var 100 tl lik:)) nerdeyse 1 depo:))

şimdilik benden tasarruflar bu kadar tek tek yapınca pek bişey gibi görünmüo ama
63 tl dijitürk bitcek artık
25 tl de telefondan kar ettik:))
100 tl de benzinden kar ettik :))
ben bu kirli çıkılığı seviorum yahu:))

evet ben şu tik imi bi atlatayım işten erken kaytarırım görüşürüz azıcık senin oğlanı da mıncıklarım hem sonra da buraya resimler koyar seyyahı çatlatıveririz

sen bana gel şeker ben o yaptığın sporu,verdiğin kiloları unutturayım .Ne tiki şeker anlamadım ben :26::26:koyarız fotoları sen bi gelde.

ben reçetelerimi sadece size yazıyorum 112 de pek mümkün olmuyo bi kaşem bile yok
kızlar ben tusu kazanayım da bana bi kaşe yaptırın yahuu

ya kızım söliceksen söle şu maaşını. 10000 mi 20000 mi? hadi amaa. sen böyle yaptıça merak kat sayım artıyo

kardeşin kzı mı erkek mi karanfil
erkekse diş hekimi olsun bence
eczacılık erkeklerde olmuyor gibi geliyor bana o yüzden midir bilmem sınıftan kimseyle çıkmadım mesela

ayyy kendimi meyra gibi hissettim negatif elektrik muhabbetideki gibi
ayyy valla söyleyesim kaçtı
böyle merak ettirmek çok zevkli oluyormuş şimdi hak verdim meyraya

ayyy kendimi meyra gibi hissettim negatif elektrik muhabbetideki gibi
ayyy valla söyleyesim kaçtı
böyle merak ettirmek çok zevkli oluyormuş şimdi hak verdim meyraya

doğru diyosun. benim de burda nefret ettiğim biri var. uzun süredir içimde saklıyom. herkes diyo madem bende itiraf ettim ohhh

doğru diyosun. benim de burda nefret ettiğim biri var. uzun süredir içimde saklıyom. herkes diyo madem bende itiraf ettim ohhh

oyy kızlar çok kötüsünüz şimdi herkes ben miyim diye düşünüp duracak
ben hiç düşünmem ama hiç aklıma takılmaz geceleri uykuma engel olmaz
ben miyim diye aklıma bile gelmez :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…