- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
selam kızlar
ben de işlerimi yaptım, biraz dinleneyim dedim
ütü kaldı sadece
dün annem dedi ki
baban bi tane bebeğe bi tane de sana tam altın aldı
çocuk odasını da alıcak sağolsun
bize pek bir şey kalmıyor zaten
ben de bu ay gerekli olanları alıcam kendim ve bebek için
malum 8.ayımın içine girdim
erken doğum falan bir şey olur diye korkuyorum :18:
hazırlıklı olalım bari.
canım ya neler alcaksın sen?
aklımda bi kaç şey var ama kararsızım?
biberon ısıtıcı almak istiorum ama gerekli bişeymidir karar veremiorum?
Arzum Bebbe Biberon Isıtıcı - e-bebek.com
buhar makinası almak istiorum ev kaloriferli dogal gazlı yane hava kuruyo içerde astım mastım olmasın diye
Arzum AR 862 Bebbe Buhar Makinası GittiGidiyor'da 34289905
bilemedim yaaa sen kıyafet olarak neler alcaksın?
bide bebek arabası ve oto koltugu alcakmısın hangi markanın?
ne kadar çok soru sordum dimi:)))
günaydın kızlar.
iyi pazarlar.
akşam arkadaşlara gittik,sohbet,muhabbet derken gecenin bir vakti döndük.
hafiften mide ağrım vardı,sıcak su torbası koyuyorum ilaca ek olarak,2 dk da rahatlatıyor.
tam doldurayım derken torbanın içindeki havanın suyu dışarı atmasıyla tüm elim haşlandı.
hemen soğuk suya tuttum,evde silverdin vardı,onu sürdüm derken,acıdan,ağrıdan uyuyakaldığımda saat 6 ya geliyordu.
görünmez kaza işte.
eşimde başımda söyleniyor,nasıl yaptın,niye bana söylemedin,bıdı bıdı.
yahu çocuk muyum,belki 200 kere doldurduğum şey işte.
geçmiş olsun de sus değil mi.yok.
üzülünce bir garipleşiyor adam ya.
en sonunda kovaladım,canım yanıyor zaten bir de seni çekemem diye.
canım el haşlama çekti yaktım var mı dedim.
bu halde bile gülüyorsun ya ben sana ne diyim dedi gitti yattı.
selam kızlar
ben de işlerimi yaptım, biraz dinleneyim dedim
ütü kaldı sadece
dün annem dedi ki
baban bi tane bebeğe bi tane de sana tam altın aldı
çocuk odasını da alıcak sağolsun
bize pek bir şey kalmıyor zaten
ben de bu ay gerekli olanları alıcam kendim ve bebek için
malum 8.ayımın içine girdim
erken doğum falan bir şey olur diye korkuyorum :18:
hazırlıklı olalım bari.
diyette yapamayı düşünüyorum genel olarakta sağlık beslenme faydalı şeyler yemek istiyorum sabah kahvaltıda kanaltürkte karaatay konuktu onu dinlerken bende bir kitap olıp okuyayım dedim sizde de bu tarz konularda bilgisi olan insanları dinlerken aklınız karışıyor mu onun sağlıklı dediğine diğeri kesinlikle hayır diyor gibi geliyor mu belkide benim çok bilgim olmadıgına taşlar yerine oturmuyor gibi hissediyorum kısa vadeli değilde ömürlük bir beslenme düzenim otursun istiyorum
bir el atın bana hanımlar sürekli karbonhidratlardan uzak durun diyorlar ama bu ne kadar mümkün makarna pilav ekmek şeker tatlısız ne kadar uygulanabilir yada nasıl uygulanabilir
kızlar çok sağolun.görünmez kaza işte.nasıl oldu ben de anlamadım,hızlı döktüm suyu sanırım,içine dolamayınca dışına fışkırdı.patlama falan yok yani.banucum çok geçmiş olsun yanık çok zor ya acıyomu ağrıyomu sızlıyomu uyuşuyomu ne oldugunu bile anlamazsın acıdan uyuşturup bırakıp seni
ben bi yerim yandığında yada haşlandıgımda önce saf zeytinyağı sürüorum sonna hiç silmeden silverdin sürüorum üstüne bide üstünü havlu kağıtla sarıp tek kat bekliorum zeytinyağı annaneden kalma bi yöntem ama genelde işe yarıo acısını alıo soğutuo yanmıo en azından:(( çok üzüldüm... geçmiş olsun
ben bunlara ve kişisel gelişim kitaplarına sinir oluyorum
dediğin gibi biri birini tuttumuyor
biri diğerini yalanlıyor
en güzeli kendini tanımak
az yiyeceksin
spor yapacaksın-illa spor salonuna gitmek değil bu yaz gelecee eşinle her akşam bir yürüyüş yapıp dönsen yeter
haşlama fırında hafif tatlı yiyeceksin
her şeyden az ve vaktinde yiyeceksin
yoksa olmuyor yani
bu kadın yine benim aklımdaki çalmış ve yazmış.
banu sultaan geçmiş olsun
nasıl yani kalıcı kalın yazmak için para mı veriliyor. neyse parası biz de verelim. şunun şurasında ne için yaşıyoruz. yazmaktan keyif almadıktan sonraparan yoksa eziyet cek kalınlaştıracagım, renklendireceğim diye.
ben de diyorum pepetinin ismi niye renkli, adının yanında niye elbise var? meğer aramızda sınıf farkı varmış. vah başıma gelen şura bile biliyor benim fasfakir oldugumu. sınıfsal fark işte her yerde var.
.....akıllıbıdıkcım biraz kendimizin dr. olsak tabi dr. gitmeden bi rahatsızlığın varmı yokmu öğrenmeden diil onun verdiği önerileri kendine uyarlayaraktan........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?