Kirli Çıkılar )))

canım ya neler alcaksın sen?
aklımda bi kaç şey var ama kararsızım?
biberon ısıtıcı almak istiorum ama gerekli bişeymidir karar veremiorum?
Arzum Bebbe Biberon Isıtıcı - e-bebek.com
buhar makinası almak istiorum ev kaloriferli dogal gazlı yane hava kuruyo içerde astım mastım olmasın diye
Arzum AR 862 Bebbe Buhar Makinası GittiGidiyor'da 34289905

bilemedim yaaa sen kıyafet olarak neler alcaksın?
bide bebek arabası ve oto koltugu alcakmısın hangi markanın?
ne kadar çok soru sordum dimi:)))

buraya oturduğumdan beri eşim nerdeyse 1 saattir banyoda ve aralıksız su sesi geliyor.
ben de anlamadım şimdi suyun az gelmesini

sabah elde biraz bulaşığım vardı onları yıkadım ama tabi yine çoğu makinyee...

benim akşam menüde ne var bilmiyorum ama

sabah kıymalı öreğim vardı teflonda pişirdiğim ve komşu pişi göndermiş.bi de peynir zeytin vs. işte.
dün eşim koca bi nutella almış
sabah uyanır uyanmaz tatlı şeyler çok canım çekiyo benim yaa olmasa yemem ne güzel.
bakalım bu akşam tartıda kaç çıkcam kızlarrrr çok merak ettim.

inan ne alıcağımı ben de bilmiyorum
abimin eşi iki doğum yaptı iki yıl içinde
tecrübeli diye onu alcaz yanımıza alışveriş yaparken
aldığım zaman yazarım artık neler aldığımızı

annemler habire bir şeyler alıyorlar zaten
ben küçük bi beşik alıcam kendi odama koyabileceğim tarzda
bir de çocuk odası için halı ve perde
bebek arabasını ve oto koltuğunu sanırım daha sonraya bırakırız :44:

bebekten çok kendimi düşünüyorum, bi hazırlasaydım küçük bi bavul kendime

banusultan çok geçmiş olsun yaa
çok korkarım böyle kazalardan :18:

hadi sağlıcakla doğur gel bakalım

akıllıbıdık diyet adına bir şey diyemem de
dün de bahsettim burada, bi kitap almış eşim
aidin salih'in gerçek tıp diye bir kitabı
beslenmeyle ilgili bölümleri de var
başta, "yok canım, bu kadın da iyice saçmalamış falan" diyorsun
sonra anlattığı şeyleri hadis ve ayetlere dayandırdığı için pek de bir şey diyemiyorsun
okudukça mantıklı gelmeye başladı bana
ama yine de sen bilirsin

banusultan çok geçmiş olsun
Allah korumuş farklı bölgelerde olsaydı yanıkların çok fena olurdu düşünmek bile istemiyorum
iyi ki silverdin varmış da sürmüşsün
tekrar geçmiş olsun dikkat et kendine

yaa bir de okumuştum mutlaka cevap yazacam dedim ama araya kaynadı
selincim kpss hazırlık sürecindeki azmin ve başarında dolayı seni tebrik ediyorum
gerçekten çok hoşuma gitti okurken helal olsun dedim
darısı seyyahımın başına

Tünaydın arkadaşlar,
farmasi size ve karşı tarafa bişey olmamş çok şükür.Allah beterinden korusun
derfat size de geçmiş olsun.eşinin o şekilde davranmasına üzüldüm.üstelik sen de kendi çabalarınla gidiyorsun hastaneye.başka büyük kazalar yaşanmaz İnşallah
sirkeci ve farmasi ellerinize sağlık.afiyet olsun sizlere
sirkeci senin mutfağını çok beğendim.güle güle oturun
kek kalıbı bnm de almam gerekiyor.4lü olandan alabilirim.geçenlerde ağlayan pasta yaptım.keki çok güzel kabardı ama çıkardıktan sonra söndü.daha 15.dk da kekin kenarları da yanmıştı
bizim fırında sıcaklık ayarı yok.sadece açma kapatma düğmesi var.dilimli kek kalıbım olursa fırınm güzel pişirir mi bilmiyorum denemek lazım.
banusultan çok geçmiş olsun ya.izi filan kalmaz İnşallah.bn de geçen yaz ütü yaparken nasıl olduysa kolum ütünün kenarına değdi.hemen soğuk suyun altında tuttum.önceleri su topladı.ardından kabuk bağladı ama izi var malesef ileride oraya estetik yaptırabilirim yazın görünüyor çünkü
kitaplardan bahsedilmiş.elif şafakın birkaç kitabını okudum.iskender, aşk, şemspare bnlar güzel ama araf ı bıraktım bana sıkıcı gelmişti.
ahmet ümitin kitaplarına bayılıyorum.beyoğlu rapsodisi, bab-ı esrar,kavim,patasana ve İstanbul hatırasını okudum.en son çıkan sultanı öldürmek kitabını aldım, kütüphanede duruyor
bn ortaokuldayken huzur sokağı okumuştum.çok etkilemişti beni feyzanın doğru yola gelmesi.lisedeyken emine şenlikoğlu, halit ertuğrul ve ahmet günbay yıldızın bir kaç kitabını okudum.yine bi ara ipek ongunun bir genç kızın gizli defteri serisini okudum.harry potterin bir kısmını okumuştum.ya seneler önce okuduğum kitap vardı.yazarını bilmiyorum ama kitabın adı:haram lokma/helal lokmaydı.bu da çok güzel
şimdi çok şükür ekmeğimi kazanıyrm.bndan sonraki promosyon maaşlarıda kendime harcamayacm.bnm hakkımn olmadığını öğrendim

temizlik yaptık ve mozaık pasta yapmıstım şimdi onu yeme zamnıı

kızlar çok sağolun.görünmez kaza işte.nasıl oldu ben de anlamadım,hızlı döktüm suyu sanırım,içine dolamayınca dışına fışkırdı.patlama falan yok yani.
hep kullandığım bir şey.küçük bir torba,ben de az doldururum,olacağın önüne geçilmiyor.
sabahın 6 sına kadar oturdum acıdan,keşke anestol olsaydı evde dedim.
sonra uyumuşum bir iki saat.
iz kalacak gibi görünmüyor ama ağrı devam tabii.tek elle bile olsa temizlik yapıyorum şimdi,eşim de yardım ediyor,ama çocukları nasıl yıkayacağım bilmem.
allahtan ütüleri,alışverişleri dün bitirmişim.
bıdık ablanın yaşadığı da büyük talihsizlikmiş canım,geçmiş olsun.
z.yağı ve yumurta akını not ettim zihnime kızlar.

banu sultaan geçmiş olsun

nasıl yani kalıcı kalın yazmak için para mı veriliyor. neyse parası biz de verelim. şunun şurasında ne için yaşıyoruz. yazmaktan keyif almadıktan sonra paran yoksa eziyet cek kalınlaştıracagım, renklendireceğim diye.

ben de diyorum pepetinin ismi niye renkli, adının yanında niye elbise var? meğer aramızda sınıf farkı varmış. vah başıma gelen şura bile biliyor benim fasfakir oldugumu. sınıfsal fark işte her yerde var.

Son düzenleme:
sarmamı yaptım:)) pişiyo:))
böreklerimde hazır ama asıl dorun yapması diil sonradan temzilemesi(((
her yer ama her yer yağ içinde kaldı çiğ börek pişerken içindeki suyu kızgın yağa çıktı((
yarım saat börek yaptım 1 saat onun sıçramış yağlarına temizlik((
çiğ böreğin sıçramamsı için bildiğiniz bişe varmı?

bu kadın yine benim aklımdaki çalmış ve yazmış.

pek renkli gördüm seni
içinde çiçekler böcekler açıyo gibi bi halin var
kesin kovdun kaynanayı

kıskandın dimi eva

hemen uzattın başını aşağıdan

.....akıllıbıdıkcım biraz kendimizin dr. olsak tabi dr. gitmeden bi rahatsızlığın varmı yokmu öğrenmeden diil onun verdiği önerileri kendine uyarlayaraktan........

selincim canım benim teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın tavisyelerini göz önünde bulunduracağım
anladıgım kadarıyla benimde pek bir sağlık sorunu yok tahlilde herşey normal aralığında çıkmış hareketli bir yapım atom karınca gibiyim pek duramam durdugum yerde
ama biraz daha sporu biraz daha artırmayı deniyeceğim önceden spor yapardım şimdi sayıyı artıracağım

sabah okula gitmeden ılık limonulu su içip 50 mekik çekeceğim(5dk mı alıyor) dönen twister var ondada 100 tane yapıp 2 bardakta su içip okula gideceğim
okulda saatler belirledim toplamda 1 yeşil çay 4 bardakta su içeceğim
öğlen yemekten sonra 1 yeşil çay 100 mekik 200 twister 10dk bisiklet ara ara da 3 bardak su
akşam yemek öncesi 2 bardak su
saat 22den sonrada 100 mekik 200 twister 10dk bisiklet koşu bandındada 40dk yürüdüm mü
gün içindede toplamda (en az 2lt su) yaklaşıkta 12 bardak su, 2yeşil çay içtim mi,250 mekik (önceden 175),500 twister yapıp
sııkılmadanda hergün koşu bandında 40dk yürüsem
eeeeee dahada kilo kalırsa bende ne diyeyim onlarlada yaşamayı öğreneyim bari
yemek içerikleri de az çok tahmin ettiğiniz gibi olur

Son düzenleme:
kızlar marka vercem ama az önce aspiratörümü fırınımı anway fırın temizleyiciyle yıkadım gözlerime inanamadım bi tavam vardı kararmıştı yağ lekesi yanmış onu bile gözümün önünde akıttı yahu nası bişeym iş dedim:))) çok hoşuma gitti kokusu biraz kötü ama yarım saat öle bekliosun arkasında öle yazıyo yRIM saat sonna mutfağa bi gittim ne görim rengi bile kaybolan tavam kıpkırmızı lavabonun içinde duruo :)))çok memnun kaldım fiyatı normal temizleyicilere göre biraz daha pahalı ama marifeti inanılmaz:)))) kesinlikle tavsiye ederim...

ben de biraz iş yaptım temzlik yaptım yatak odamın perdesini ve tülünü yıkatıyorum bir postası bitti
pazara gittim pırasa havuç ve mantar aldım biraz da maydonoz
marketten de meyve aldım
annemlere uğrayıp kek servisi yaptım
ananeye uğrayıp bir göründüm
eve geldim yemeğe girişiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…