akıllıbıdık aidin salih'in gerçek tıp diye bir kitabı
beslenmeyle ilgili bölümleri de var
başta, "yok canım, bu kadın da iyice saçmalamış falan" diyorsun
sonra anlattığı şeyleri hadis ve ayetlere dayandırdığı için pek de bir şey diyemiyorsun
okudukça mantıklı gelmeye başladı bana
ama yine de sen bilirsin
markasını vermişsin ama hangi ürünü oldugunu söylememişsin zoom mu yazıyor üstünde?merak ettim ben zoom u fırında denedim pek memnun kalmadım artık 2-3 ayda bir bismillah diyip domestosla girişiyorum tüm gün uğraşıyorum bol bol duruluyorum ve sonrasında da boş çalıştırıyorum ki ne varsa buharla gitsin diyekızlar marka vercem ama az önce aspiratörümü fırınımı anway fırın temizleyiciyle yıkadım gözlerime inanamadım bi tavam vardı kararmıştı yağ lekesi yanmış onu bile gözümün önünde akıttı yahu nası bişeym iş dedim:))) çok hoşuma gitti kokusu biraz kötü ama yarım saat öle bekliosun arkasında öle yazıyo yRIM saat sonna mutfağa bi gittim ne görim rengi bile kaybolan tavam kıpkırmızı lavabonun içinde duruo :)))çok memnun kaldım fiyatı normal temizleyicilere göre biraz daha pahalı ama marifeti inanılmaz:)))) kesinlikle tavsiye ederim...
kızlar marka vercem ama az önce aspiratörümü fırınımı anway fırın temizleyiciyle yıkadım gözlerime inanamadım bi tavam vardı kararmıştı yağ lekesi yanmış onu bile gözümün önünde akıttı yahu nası bişeym iş dedim:))) çok hoşuma gitti kokusu biraz kötü ama yarım saat öle bekliosun arkasında öle yazıyo yRIM saat sonna mutfağa bi gittim ne görim rengi bile kaybolan tavam kıpkırmızı lavabonun içinde duruo :)))çok memnun kaldım fiyatı normal temizleyicilere göre biraz daha pahalı ama marifeti inanılmaz:)))) kesinlikle tavsiye ederim...
kızlar marka vercem ama az önce aspiratörümü fırınımı anway fırın temizleyiciyle yıkadım gözlerime inanamadım bi tavam vardı kararmıştı yağ lekesi yanmış onu bile gözümün önünde akıttı yahu nası bişeym iş dedim:))) çok hoşuma gitti kokusu biraz kötü ama yarım saat öle bekliosun arkasında öle yazıyo yRIM saat sonna mutfağa bi gittim ne görim rengi bile kaybolan tavam kıpkırmızı lavabonun içinde duruo :)))çok memnun kaldım fiyatı normal temizleyicilere göre biraz daha pahalı ama marifeti inanılmaz:)))) kesinlikle tavsiye ederim...
ben biraz önce ilk defa havuc mücveri yaptım, çok güzel oldu, bundan sonra yapacagım
eva denemelisin, çok kolay ve lezzetli
markasını vermişsin ama hangi ürünü oldugunu söylememişsin zoom mu yazıyor üstünde?merak ettim ben zoom u fırında denedim pek memnun kalmadım artık 2-3 ayda bir bismillah diyip domestosla girişiyorum tüm gün uğraşıyorum bol bol duruluyorum ve sonrasında da boş çalıştırıyorum ki ne varsa buharla gitsin diye
akıllıbıdık bak burda egzersizler bölümü var orda jillian a takıl slim six pack var onlara bir takıl doğrudan mekik çekme
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler-f514/
kızlar daha önce çok kişi yazmıştı ama ben not etmemiştim
köftem güzel olur diyenler içine ne koyduklarını yazabilir mi rica etsem
ben 1 yemek kaşığı irmik katıorum içine köftenin dışını kızartıyo içini pişiriyo vede dağılmamasını sağlıyo:)) tavsiye ederim tekirdağda otururken bi lokantası olan abimiz vardı tekirdağ köftesinin sırrını vermişti ondan beri hep koyarım içine yarım kiloya 1 yemek kaşığı olcak:)))
mücveri severim ama havuç mücverini bilmiyorum hiç yemedim
ya ben kendi köftemin tadından sıkıldım şöyle farklı bir tat istiyorum
benim annem köfteye yumurta kırmaz ben de ondan öyle gördüm
buradaki tariflerde yumurta kırıyordu çoğu kişi diye hatırlıyorum
ben yumurta kırıyorum yumurtasız hiç denemedim irmiği de duymuştum bir de bilumum baharatlar işte biraz da sarımsak ekliyorummücveri severim ama havuç mücverini bilmiyorum hiç yemedim
yaa irmik koyan bi seni duymuştum yine burada yazmıştın
ben de deneyecem merak ettim ama baştan sona ne koydğunu yazar mısın selincim
canım maşallah senin bu iş yapma azmine titizliğine inan sen yaptıklarını yazdıkça ben kendimi kirli bulmaya başladım
özelliklede cam silme konusunda ben bu eve eylülde taşındım ev temziletilmiş olarak verildi camlar ayna gibiydi o yüzden o zaman silmemiştim o günden bu güne kadar da 2 kez sildim oda her odanın camını değil sen nasıl bu kadar cam siliyorsun tüm evimi siliyorsun
toz alma konusunda üstüme yok nerdeyse sabah akşam siler oldum geçerken hooop bir bez atıyorum lavabo banyo dersen her akşam yatmadan önce bir fırçala çamaşır suyu hooop ışıl ışıl sabah uyanınca içim rahat ediyor
evet kızlar selinle anlaştık, onun temizliğine herkes güveniyor ve anway reklamını yaptık, siparişlerinizi alayım
ben de metal parlatıcısı var, çeşmeleri, ocagı falan parlatıyor, tüpün içinde bişey. onun adı ne? metal yüzeyleri parlatan dediğim şey değil sanırım
tabi yarım kiloya göre malzeme verim ben fazla yapıp buzluğa atıorum:)))
yarım kilo az yağlı kıyma
yarım bayat ekmek içi yada 1 çay bardağı galeta unu
1 yemek kaşığı irmik
1 soğanı rendesi fakat suyu elde sıkılcak suyu kullanılmıyo
minnik bir diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı toz biber azcık karabiber
yarım bağ minik minik doğranmış maydonoz
bunları yogurup yuvarlak şekil veriorum
ama annanem köftenin içine salçada koyardı:))) farklı bi lezzet arıosan deneyebilirsin hatta köfteyi yaptıktan sonra son 2-3 tane kala salçalı denemyebilirsin belki seversin ben seviorum :))) ama çok az yagda pişirince güzel oluo salçalı köfte:)
mücveri severim ama havuç mücverini bilmiyorum hiç yemedim
ben yumurta kırıyorum yumurtasız hiç denemedim irmiği de duymuştum bir de bilumum baharatlar işte biraz da sarımsak ekliyorum
ama uzun zamandır köfteyi kızartmıyorum fırına atıyorum
annem de knorr un köfte harcından ekler o da lezzetli oluyor ama tabi katkılı
selin çok sağol ben de alayım bir ara fırın temizleyicisinden
canım çok teşekkür ederim köfte tarifleri diye word dosyası yaptım işk tarif seninki oldu çok sağol
yalnız ben hep kimyon eklerim sen hiç mi eklemiyorsun yoksa arada ekler misin
sarmamı yaptım:)) pişiyo:))
böreklerimde hazır ama asıl dorun yapması diil sonradan temzilemesi(((
her yer ama her yer yağ içinde kaldı çiğ börek pişerken içindeki suyu kızgın yağa çıktı((
yarım saat börek yaptım 1 saat onun sıçramış yağlarına temizlik((
çiğ böreğin sıçramamsı için bildiğiniz bişe varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?