Kirli Çıkılar )))

teşekkür ederim canım şimdi netten bakıyorum bir yerde 33 tl indirim fiyatı diye çıktı ama kitanın içeriğine yönelik brşey yazmamış

markasını vermişsin ama hangi ürünü oldugunu söylememişsin zoom mu yazıyor üstünde?merak ettim ben zoom u fırında denedim pek memnun kalmadım artık 2-3 ayda bir bismillah diyip domestosla girişiyorum tüm gün uğraşıyorum bol bol duruluyorum ve sonrasında da boş çalıştırıyorum ki ne varsa buharla gitsin diye

akıllıbıdık bak burda egzersizler bölümü var orda jillian a takıl slim six pack var onlara bir takıl doğrudan mekik çekme
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler-f514/

canım maşallah senin bu iş yapma azmine titizliğine inan sen yaptıklarını yazdıkça ben kendimi kirli bulmaya başladım
özelliklede cam silme konusunda ben bu eve eylülde taşındım ev temziletilmiş olarak verildi camlar ayna gibiydi o yüzden o zaman silmemiştim o günden bu güne kadar da 2 kez sildim oda her odanın camını değil sen nasıl bu kadar cam siliyorsun tüm evimi siliyorsun
toz alma konusunda üstüme yok nerdeyse sabah akşam siler oldum geçerken hooop bir bez atıyorum lavabo banyo dersen her akşam yatmadan önce bir fırçala çamaşır suyu hooop ışıl ışıl sabah uyanınca içim rahat ediyor

kızlar daha önce çok kişi yazmıştı ama ben not etmemiştim
köftem güzel olur diyenler içine ne koyduklarını yazabilir mi rica etsem

evet kızlar selinle anlaştık, onun temizliğine herkes güveniyor ve anway reklamını yaptık, siparişlerinizi alayım

ben de metal parlatıcısı var, çeşmeleri, ocagı falan parlatıyor, tüpün içinde bişey. onun adı ne? metal yüzeyleri parlatan dediğim şey değil sanırım

ben biraz önce ilk defa havuc mücveri yaptım, çok güzel oldu, bundan sonra yapacagım
eva denemelisin, çok kolay ve lezzetli

ben biraz önce ilk defa havuc mücveri yaptım, çok güzel oldu, bundan sonra yapacagım
eva denemelisin, çok kolay ve lezzetli

mücveri severim ama havuç mücverini bilmiyorum hiç yemedim
ya ben kendi köftemin tadından sıkıldım şöyle farklı bir tat istiyorum
benim annem köfteye yumurta kırmaz ben de ondan öyle gördüm
buradaki tariflerde yumurta kırıyordu çoğu kişi diye hatırlıyorum

yok tatlım zoom diil bak link verim
HAYATIN RENKLERİ: AMWAY - FIRIN TEMİZLEYİCİSİ
tepesinde kırmızı b fırçası var kıvamıda yoğurt gibi bişey:))
azcık bi kaseye koyyosun sonra 15 dakikada yağlar kendiliğinden akmış gitmiş bile
durulamasını 5 kere yağtım ama hiç ovup tellemediğim için hiç yorulmadım sadece durulaması biraz vaktimi aldı ama hayran kaldım artık domestos cif aspinden sonra 1 numaralı adamım bu benim:))))

kızlar daha önce çok kişi yazmıştı ama ben not etmemiştim
köftem güzel olur diyenler içine ne koyduklarını yazabilir mi rica etsem

ben 1 yemek kaşığı irmik katıorum içine köftenin dışını kızartıyo içini pişiriyo vede dağılmamasını sağlıyo:)) tavsiye ederim tekirdağda otururken bi lokantası olan abimiz vardı tekirdağ köftesinin sırrını vermişti ondan beri hep koyarım içine yarım kiloya 1 yemek kaşığı olcak:)))

yaa irmik koyan bi seni duymuştum yine burada yazmıştın
ben de deneyecem merak ettim ama baştan sona ne koydğunu yazar mısın selincim

kıyma yağsızsa kırmıorum ama yağlıysa kıyma, pişerken dağılabilio onun için kırıorum ama genelde kırmıorum:)) gerek görmüorum boşuna yumurtanın kalorisinide almaya kıyma yeterince protein deposu zaten ekmek ve irmik tutuyo onu zaten

ben yumurta kırıyorum yumurtasız hiç denemedim irmiği de duymuştum bir de bilumum baharatlar işte biraz da sarımsak ekliyorum
ama uzun zamandır köfteyi kızartmıyorum fırına atıyorum
annem de knorr un köfte harcından ekler o da lezzetli oluyor ama tabi katkılı

selin çok sağol ben de alayım bir ara fırın temizleyicisinden

yaa irmik koyan bi seni duymuştum yine burada yazmıştın
ben de deneyecem merak ettim ama baştan sona ne koydğunu yazar mısın selincim

tabi yarım kiloya göre malzeme verim ben fazla yapıp buzluğa atıorum:)))
yarım kilo az yağlı kıyma
yarım bayat ekmek içi yada 1 çay bardağı galeta unu
1 yemek kaşığı irmik
1 soğanı rendesi fakat suyu elde sıkılcak suyu kullanılmıyo
minnik bir diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı toz biber azcık karabiber
yarım bağ minik minik doğranmış maydonoz

bunları yogurup yuvarlak şekil veriorum
ama annanem köftenin içine salçada koyardı:))) farklı bi lezzet arıosan deneyebilirsin hatta köfteyi yaptıktan sonra son 2-3 tane kala salçalı denemyebilirsin belki seversin ben seviorum :))) ama çok az yagda pişirince güzel oluo salçalı köfte:)

ben temizlik yapmaya bayılıorum buna bi çeşit hobi desek:)))

benim mutfağım komple gri eğer memnunsan onuda bi denim:)))

canım çok teşekkür ederim köfte tarifleri diye word dosyası yaptım işk tarif seninki oldu çok sağol
yalnız ben hep kimyon eklerim sen hiç mi eklemiyorsun yoksa arada ekler misin

havuç mücverimi:)) ıspanak hatta yeşil soğanda duymuştum ama havuç hiç duymamıştım tarifini veririmisin ?

ben de köfte harcı ekliyorum ama niyetim bundan sonra eklememek
sen bilimum baharatlar olarak ne ekliyorsun sirkeci?

canım çok teşekkür ederim köfte tarifleri diye word dosyası yaptım işk tarif seninki oldu çok sağol
yalnız ben hep kimyon eklerim sen hiç mi eklemiyorsun yoksa arada ekler misin

koyyorum canım yazamyı unutmuşum :))) bide kekikde koyyorum ete en çok yakışan baharat

Son düzenleme:

canım tavanın üzerine gazete kağıdı kapatabilirsin bütün yağlar kağıda sıçrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…