ben de köfte harcı ekliyorum ama niyetim bundan sonra eklememek
sen bilimum baharatlar olarak ne ekliyorsun sirkeci?
bi keresinde ananemiz köfteye kimyon diye karıştırmış yazık
tarçın koymuştu çok garip olmuştu tadı
ayıp olmasın diye yedik ama nasıl yedik
bu akşam ki menüm
kuru fasulye
şehriyeli pilav
süzme yoğurt
salatalık turşusu
meyve suyu - kola
tatlı olarak muzlu pudingli tart
canım sana şunu tavsiye edeyimsabah okula gitmeden ılık limonulu su içip 50 mekik çekeceğim(5dk mı alıyor) dönen twister var ondada 100 tane yapıp 2 bardakta su içip okula gideceğim
okulda saatler belirledim toplamda 1 yeşil çay 4 bardakta su içeceğim
öğlen yemekten sonra 1 yeşil çay 100 mekik 200 twister 10dk bisiklet ara ara da 3 bardak su
akşam yemek öncesi 2 bardak su
saat 22den sonrada 100 mekik 200 twister 10dk bisiklet koşu bandındada 40dk yürüdüm mü
gün içindede toplamda (en az 2lt su) yaklaşıkta 12 bardak su, 2yeşil çay içtim mi,250 mekik (önceden 175),500 twister yapıp
sııkılmadanda hergün koşu bandında 40dk yürüsem
eeeeee dahada kilo kalırsa bende ne diyeyim onlarlada yaşamayı öğreneyim bari
yemek içerikleri de az çok tahmin ettiğiniz gibi olur
yaa selin anway ürünlerindeki kimyasal maddeler fazla mı?kızlar marka vercem ama az önce aspiratörümü fırınımı anway fırın temizleyiciyle yıkadım gözlerime inanamadım bi tavam vardı kararmıştı yağ lekesi yanmış onu bile gözümün önünde akıttı yahu nası bişeym iş dedim:))) çok hoşuma gitti kokusu biraz kötü ama yarım saat öle bekliosun arkasında öle yazıyo yRIM saat sonna mutfağa bi gittim ne görim rengi bile kaybolan tavam kıpkırmızı lavabonun içinde duruo :)))çok memnun kaldım fiyatı normal temizleyicilere göre biraz daha pahalı ama marifeti inanılmaz:)))) kesinlikle tavsiye ederim...
şu linki vereyim sana, belki yardımcı olur, röportaj yapılmış kadınlateşekkür ederim canım şimdi netten bakıyorum bir yerde 33 tl indirim fiyatı diye çıktı ama kitanın içeriğine yönelik brşey yazmamış
ooo bıdıkçım, sen de kendini kirli hissediyorsan bu yaptıklarınla, ben kendimi atayım artık bi yerlerdencanım maşallah senin bu iş yapma azmine titizliğine inan sen yaptıklarını yazdıkça ben kendimi kirli bulmaya başladım
özelliklede cam silme konusunda ben bu eve eylülde taşındım ev temziletilmiş olarak verildi camlar ayna gibiydi o yüzden o zaman silmemiştim o günden bu güne kadar da 2 kez sildim oda her odanın camını değil sen nasıl bu kadar cam siliyorsun tüm evimi siliyorsun
toz alma konusunda üstüme yok nerdeyse sabah akşam siler oldum geçerken hooop bir bez atıyorum lavabo banyo dersen her akşam yatmadan önce bir fırçala çamaşır suyu hooop ışıl ışıl sabah uyanınca içim rahat ediyor
pul biber karabiber kekik kimyon burda bir de dağ otuolur genelde mantıların içine konulan bazen ondan koyarım
benim baharatlığım ocağın hemen yanında elimin altında olduğundan ne denk gelirse ekerim köri bile koymuşluğum vardır
bir de ben soğaı asla rondoda çekmem yada rendelemem elimde doğrarım gözlerim yanmasın diye de havuz gözlüğümü takarım
kuru fasulye candır ya. yarasın kuzulara
canım tavanın üzerine gazete kağıdı kapatabilirsin bütün yağlar kağıda sıçrar
Sağolasın bitanem
yanına kuru soğan ya da elde yenilebilecek minik pırasaya bayılıyorum ben ya
pul biber karabiber kekik kimyon burda bir de dağ otuolur genelde mantıların içine konulan bazen ondan koyarım
benim baharatlığım ocağın hemen yanında elimin altında olduğundan ne denk gelirse ekerim köri bile koymuşluğum vardır
bir de ben soğaı asla rondoda çekmem yada rendelemem elimde doğrarım gözlerim yanmasın diye de havuz gözlüğümü takarım
kuru soğan daha bi candır ya.
pırasa kavurması yaparmısın? şöyle bol zeytinyağlı
kuru soğan daha bi candır ya.
pırasa kavurması yaparmısın? şöyle bol zeytinyağlı
merhaba ,
beni de aranıza alır mısınız?
pırasayı havuçlu biraz pirinçli yaparım ılıkken bol limonlu yerimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?