Kirli Çıkılar )))

yemeği yedik. az sonra klasik pazar akşamı banyo vs. ya kızlar sizde de var mıdır bu hastalık. aileden gelme bir şey sanırım. çocukluğumda banyo sobası sadece pazar günleri yanardı, pazar akşamı banyo yapardık, annem ütü yapardı. pazar akşamı kimseye gitmezdik, kimsede bize gelmezdi. şimdi bende de var bu. illa pazar akşamı duş alınacak. dışarı çıkmayı sevmem. bana biri gelsin istemem.
allahım çocukluğum geldi aklıma. annem banyoda çamaşır yıkardı bende başında beklerdim. bir hafta merdaneli makinede yıkardı öteki hafta elinde...tasarruf olsun diye...
canım annem benimmmmm.........

kızlar slm..
bende para biriktirme konusunda ciddi planlar içerisindeyim ama önümüzdeki ayda alacağım maaşı hesaplamak için bişeyi öğenmem lazım bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..ben 4 aydır sigortalı çalışıyorum asgari ücrete ve asgari geçim indirimine gelen zam benide etkilermi yoksa 6 ay veya bir sene sigortalı olmak gibi bir koşul varmı biliyomusunuz?

Türk kürt zaza çerkez rum ermeni boşnak abaza arnavut gürcü arap makedon
alevi sünni şii
müslim gayrimüslüm

yeterki insan olsun

hepimiz kardeşiz

erzurumda kürt dedikleri kesim galiba pek hoşlanılmayan insanlar...
benim komşuda var nerelisiniz diye sorunca erzurumluyuz ama kürtlerinden değiliz demişti..bende anlamdım kürt olsan nolur dedim
aman yok bizim oranın kürtleri aman aman yapmıştı..halen anlamam:)dediğin gibi insan olmak yeter..

Him anladim y mahallede oturuyorum diye soylemistin daha oncede ondan sordum bende kizilayda oturuyorum evlendigimden beri ama cocuklugum batikennt y mahale arasinda gecti

ve karşınızda sıcak sıcak sultan lokumu:)))

tabak annemin kendi çeyizindendi ben kaptım:)))
ve bu tatlıyı ilk kez denedim:))

selincim ben de ellosadan sultan lokumu almistim ama denemedim guzel oldu mu sevdiniz mi
ayy babamin bilgisayarinda soru isaretini bulamadim iyi mi >)))
muzluydu di mi

BEN DE VARDIR TA CUMADAN GERİLMEYE BAŞLARIM NE VAR SANKİ YAP BİTSİN
YOK BANYO YAP ÇIKANLARI YIKA KURUT
AMAN BIKTIM KENDİMDEN
HİÇ BİLMİYORUM
BENİM MEŞHUR TEYZE KÜRT MESELA
GEÇEN PAZARDAN
İGLODA YAŞIYOSUNUZ HERALDE SİRKECİ
NASIL BUNCA ZAMAN DAYANDI
EPİLASYON YAPARKEN SAÇI NASIL KAPTIRDIN :44::44:
MAŞALLAHIN VAR
karar aldım

bundan sonra topikte hanım hanımcık duracagım, ağır abla olacagım ben de.
seyyahın beni yoldan cıkarmasına izin vermeyeceğim
uslu uslu ders dinleyeceğim.
BEN DE KÜSTÜM O ZAMAN SANA
BENİM ÖLE HANIM HANIMCIK ARKADAŞLARIM OLAMAZ KUSURA BAKMA
HİÇ BANA GÖRE DEĞİL
kuru soğan daha bi candır ya.
pırasa kavurması yaparmısın? şöyle bol zeytinyağlı
HELE TAZE SOĞAN CANDIR CANANDIR

DAHA NE YAPACAKTIN ACABA

HER YEMEKTE ONUNLA MI UĞRAŞIYOSUN AYOL
SALYA SÜMÜK AĞLARIM DAHA İYİ
sizi çok özledim yaaa.
misafirlerimi yolculadım, mutfağımı topladım, attım kendimi buraya.
eee ne var ne yok

hımm, havuz gözlüğü demek, sakız çiğneyin dediklerini de duymuştum
ben lens kullandığım için benim gözüm hiç yanmaz soğan doğrarken
HAMİLEYKEN LENS YASAK DEĞİL Mİ
ARAKDAŞIM HAMİLEYKEN DOKTOR TAKMA DEMİŞTİ GÖZ OKSİJEN ALMIYOMUŞ SANKİ
ALLAHIIIIIIM
O TABAĞA BAYILDIM BİTTİM DİBİM DÜŞTÜ İÇİM ÇEKİLDİ AŞIK OLDUM
YAKIN ZAMANDA BAŞINA İŞ GELMESİN ONUN
DE SEN HANGİ ARA YAPTIN ŞİMDİ O LOKUMLARI
KIZIM BAK HAMİLE OLAN SENSİN ÇEŞİT ÇEŞİT YAPIP KOYUP CANIMIZI ÇEKTİREN SENSİN
BURDA BİR TERSLİK VAR:44::44:

ellerine sağlık nefis görünüyor.tarifi ellosanın mutfağı'ndan mı aldın?bn de ona bakıyordum.bn muz aromalı pek sevmiyorum, tadı nasıl ki? bir gün bunu yapayım.elmalı top yapacaktım bugün.malzeme olmayınca kaldı.yarın yaparım artık

KIZIMIN BÖYLE OLMASINI İSTEMİYORUM

Ygs birincisi
4 bölümden 40'ar tane toplamda 160 soruyu 160 dakika içinde çözmüş öğrencidir.
Heyecan yapmamış, stres yapmamış, tek bir tane soruyu bile yanlış okumamış, her bir soruyu 1 dakika içinde yanıtlamış, 160 dakika boyunca şöyle bir gerinip vücudunu esnetmemiş, hatta burnunu bile kaşımamıştır.
ÖSYM SINAVLARININ BİLGİLERİ VE SORU ÇÖZÜMÜ
Türkçe bölümünde 30-35 adet paragraf sorusunun hepsini 1'er dakika içinde okumuş , anlamış , doğru cevaplandırmıştır ; istisnasız . ! ve bu çocuk 18 yaşındadır . Günde 18 saat ders çalışabilecek kadar beyni boştur. Hiçbir düşünce beynini işgal etmemiş, hiçbir konuda kafasında merak uyanmamış, bilgisayar oyunlarını bırakınız internete bile girmemiştir.Hatta sınıftan bir kıza bile aşık olmamıştır ki konsantrasyonu bozulsun.. kitap bile okumamıştır ders çalışmaktan!!! hiçbir düşünce akımına ilgi duymamış, hiçbir düşünce üretmemiştir. sadece ve sadece test çözmüştür.!
18 yaşında dünyayı yeni tanıyan bir gencin dünyasını işgal edecek hiçbir şey onun hayatına girmemiştir. ve bu çocuk türkiye birincisidir. istediği üniversiteye girerek akademik kariyer yapabilecek, meslek kazanabilecek, iş bulup hayatını geçindirebilecek imakana sahiptir şu anda. isterse bilim, isterse sanat, isterse düşünce adamı olabilir..
Peki sorabilir miyim: hangi beyinle_? bir robotla mı karşı karşıyayız_? yoksa belli çevreler tarafından seçilmiş sıradan bir çocukla m_ı? normal bir çocuğun bu şekilde hayatının baharını hiçe sayarak çalışması mümkün müdür_?

Son düzenleme:
evet seyyah geçen pazardan kalma ama biz yiyeceğimiz kadarını çıkarıp ısıtıyoruz
sen ne diyorsun benim dolabımda duran 10 günlük pilavı bile yemiş birisi eşim tadında bir değişiklik olmuyor taze tutuyor
gözlük pratik oluyor ben de kullanıyorum sürekli

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/248960-kartopu-tatlisi-resimli.html
allright bu tatlıyı da yapabilirsin çok güzel oluyor ben yaptığımda tadan herkes tarifini sormuştu

kistan hazirlik yapanlar bi kac sorum olacak
ispanagi hafif oldurmuyor musunuz banu oyle demis ama dolapta cok yer kaplamaz mi
bi de pirasayi yikayip kurulayip dograyip koysak cikarip pisirdigimizde cig tat gelmiyor mu hafiften pisirmek gerekmez mi acaba?
ben en cok kereviz ve karnabahar tuketiyorum kisin. hele kereviz hic eksik etmem
acaba onlari saklayabilir miyim?

bi de cocuklari kucuk olanlar corbalarina her ne sebze bulusaniz koyun..
kis sebzeleri cok faydali.. haslanmis brokoli karnabahar kereviz her corbada bulunur..aklinizda bulunsun kolay kolay hcbir cocuk yemegin icinde yemiyor cunku..
bazen pirasa ve ispanak da koyarim

bir deeee selinin kullandigi avon firin temizleyiciinden ben de kullanmistim dedigi gibi super ama elime degmisti tahris etmisti cok acayip kimsayal kokmustu burnuma.. sonra huylandim..zaten hamileyken camasir suyu yapilan yere bile girmedim cok dikkat ettim kimyasallara.. mikrodalga calistigi zaman mutfaga bile girmzdim. avmlerde tarayicidan gecmedim..wireless internetimizi kapatmistik. ben cok huyluyum bu tip seylerde cok titizlenirim. hatta ve hatta lens solusyonumdan bile korkmustum ilk 3 ay gozluk takmistim

ben de hiç istemem seyyah.
hep derim akademik başarı her zaman mutluluk getirmez.böyle getirecekse hiç getirmesin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…