Yağ Sıçramasından Artık Korkmayın Sizi ve Sevdiklerinizi Kızgın Yağdan Korur - Toptansatis.com.tr
bunun kulplusunu aldım ben
yağ sıçaramasını önlüyo
kızaranları görebiliyosun ayrıca
Türk kürt zaza çerkez rum ermeni boşnak abaza arnavut gürcü arap makedon
alevi sünni şii
müslim gayrimüslüm
yeterki insan olsun
hepimiz kardeşiz
canım bu delikli bir aparat deliklerinden kaçak olmaz mı gene de ?:26:
işte o %10 luk kaçak için ise ya gazete kağıdı yada kağıt havlubazen oluyo ama öyle çok geniş değil delikleri sineklik gibi:)kötü bi benzetme oldu ama...
bazen sıçrıyo ama %90 tutuyo diyebilirim..
işte o %10 luk kaçak için ise ya gazete kağıdı yada kağıt havlu
istanbul yoluna yakın bir yerindeyim neden sordun? sen nerde oturuyorsun?Slm sirkencubin sen y mahallenin neresinde oturuyorsun?
merhaba ,
beni de aranıza alır mısınız?
BEN DE VARDIR TA CUMADAN GERİLMEYE BAŞLARIM NE VAR SANKİ YAP BİTSİNyemeği yedik. az sonra klasik pazar akşamı banyo vs. ya kızlar sizde de var mıdır bu hastalık. aileden gelme bir şey sanırım. çocukluğumda banyo sobası sadece pazar günleri yanardı, pazar akşamı banyo yapardık, annem ütü yapardı. pazar akşamı kimseye gitmezdik, kimsede bize gelmezdi. şimdi bende de var bu. illa pazar akşamı duş alınacak. dışarı çıkmayı sevmem. bana biri gelsin istemem.
allahım çocukluğum geldi aklıma. annem banyoda çamaşır yıkardı bende başında beklerdim. bir hafta merdaneli makinede yıkardı öteki hafta elinde...tasarruf olsun diye...
canım annem benimmmmm.........
HİÇ BİLMİYORUMkızlar slm..
bende para biriktirme konusunda ciddi planlar içerisindeyim ama önümüzdeki ayda alacağım maaşı hesaplamak için bişeyi öğenmem lazım bilenler varsa yardımcı olurlarsa sevinirim..ben 4 aydır sigortalı çalışıyorum asgari ücrete ve asgari geçim indirimine gelen zam benide etkilermi yoksa 6 ay veya bir sene sigortalı olmak gibi bir koşul varmı biliyomusunuz?
BENİM MEŞHUR TEYZE KÜRT MESELAerzurumda kürt dedikleri kesim galiba pek hoşlanılmayan insanlar...
benim komşuda var nerelisiniz diye sorunca erzurumluyuz ama kürtlerinden değiliz demişti..bende anlamdım kürt olsan nolur dedim
aman yok bizim oranın kürtleri aman aman yapmıştı..halen anlamam:)dediğin gibi insan olmak yeter..
GEÇEN PAZARDANherkes günlük menüsünü yazıyor ben de haftalık menümü yazayım
izmir köfte (dünden olma)
pırasa
mantar
bulgur pilavı
tarhana çorbası
bir de geçen pazardan kalma taze fasulyem var ama o bugün bitecek
EPİLASYON YAPARKEN SAÇI NASIL KAPTIRDIN :44::44:ben bir kere gazeteyi tutuşturmuştum bu yöntemde.
bir kerede fırın tepsisinin içindeki yağlı kağıdını tutuşturdum
epilasyon yaparken saçımı sıkıştırdım
saç kurutma makinesine sürekli kaptırırdım, artık kullanmıyorum v.s.
elektrikli ev aletlerine karşı hep bir sakarlıgım var
BEN DE KÜSTÜM O ZAMAN SANAkarar aldım
bundan sonra topikte hanım hanımcık duracagım, ağır abla olacagım ben de.
seyyahın beni yoldan cıkarmasına izin vermeyeceğim
uslu uslu ders dinleyeceğim.
HELE TAZE SOĞAN CANDIR CANANDIRkuru soğan daha bi candır ya.
pırasa kavurması yaparmısın? şöyle bol zeytinyağlı
DAHA NE YAPACAKTIN ACABApırasanın bi tek kıymalı yemeiğini zeytinyağlısını ve salatasını yapan ben için kavurması gerçekten farklı bi tatolur nasıl yapıosun?
daha neler öğrencem kimbiliri
senfattan havuç mücver maydonoz çorbası
darkseadan pırasa kavurması:))
pul biber karabiber kekik kimyon burda bir de dağ otuolur genelde mantıların içine konulan bazen ondan koyarım
benim baharatlığım ocağın hemen yanında elimin altında olduğundan ne denk gelirse ekerim köri bile koymuşluğum vardır
bir de ben soğaı asla rondoda çekmem yada rendelemem elimde doğrarım gözlerim yanmasın diye de havuz gözlüğümü takarım
sizi çok özledim yaaa.
misafirlerimi yolculadım, mutfağımı topladım, attım kendimi buraya.
eee ne var ne yok
HAMİLEYKEN LENS YASAK DEĞİL Mİhımm, havuz gözlüğü demek, sakız çiğneyin dediklerini de duymuştum
ben lens kullandığım için benim gözüm hiç yanmaz soğan doğrarken
ALLAHIIIIIIMve karşınızda sıcak sıcak sultan lokumu:)))
Eki Görüntüle 603705
Eki Görüntüle 603706
Eki Görüntüle 603707
tabak annemin kendi çeyizindendi ben kaptım:)))
ve bu tatlıyı ilk kez denedim:))
ve karşınızda sıcak sıcak sultan lokumu:)))
Eki Görüntüle 603705
Eki Görüntüle 603706
Eki Görüntüle 603707
tabak annemin kendi çeyizindendi ben kaptım:)))
ve bu tatlıyı ilk kez denedim:))
KIZIMIN BÖYLE OLMASINI İSTEMİYORUM
Ygs birincisi
4 bölümden 40'ar tane toplamda 160 soruyu 160 dakika içinde çözmüş öğrencidir.
Heyecan yapmamış, stres yapmamış, tek bir tane soruyu bile yanlış okumamış, her bir soruyu 1 dakika içinde yanıtlamış, 160 dakika boyunca şöyle bir gerinip vücudunu esnetmemiş, hatta burnunu bile kaşımamıştır.
ÖSYM SINAVLARININ BİLGİLERİ VE SORU ÇÖZÜMÜ
Türkçe bölümünde 30-35 adet paragraf sorusunun hepsini 1'er dakika içinde okumuş , anlamış , doğru cevaplandırmıştır ; istisnasız . ! ve bu çocuk 18 yaşındadır . Günde 18 saat ders çalışabilecek kadar beyni boştur. Hiçbir düşünce beynini işgal etmemiş, hiçbir konuda kafasında merak uyanmamış, bilgisayar oyunlarını bırakınız internete bile girmemiştir.Hatta sınıftan bir kıza bile aşık olmamıştır ki konsantrasyonu bozulsun.. kitap bile okumamıştır ders çalışmaktan!!! hiçbir düşünce akımına ilgi duymamış, hiçbir düşünce üretmemiştir. sadece ve sadece test çözmüştür.!
18 yaşında dünyayı yeni tanıyan bir gencin dünyasını işgal edecek hiçbir şey onun hayatına girmemiştir. ve bu çocuk türkiye birincisidir. istediği üniversiteye girerek akademik kariyer yapabilecek, meslek kazanabilecek, iş bulup hayatını geçindirebilecek imakana sahiptir şu anda. isterse bilim, isterse sanat, isterse düşünce adamı olabilir..
Peki sorabilir miyim: hangi beyinle_? bir robotla mı karşı karşıyayız_? yoksa belli çevreler tarafından seçilmiş sıradan bir çocukla m_ı? normal bir çocuğun bu şekilde hayatının baharını hiçe sayarak çalışması mümkün müdür_?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?